- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.021
İNŞALLAH kana gidersin tatlım..Eki Görüntüle 588974 Eki Görüntüle 588974 kizlar bilmiyorum yuklemeyu becerebildimmi sabah yaptgm test bu. Adetime 3 gun varken yapilan test. Bir tane da yaptm oda boyle ckti. Biraz daha koyu olsa daha cok emin olucm ama cok acik renk oldgu icin beni dusundurdu normalde sabirli biriyim adet gunum gelince yaprm test doktor rontgen isteyince yapi veriyim dedim boyle cikmasini hic ummuyordum yarin kan testi yaptirabilirim.
selam canım aynen çift çizgi gören herkese kana da git die die dilimizde tüy bitti...ısrarcılarız biz yaşasınnn en azından işe yarıyoooSelAm kizlar hayırlı geceler nasilsiniz sunduzcum sana da kesin hamilesin demiştim merve de hamile diyorum ama o takmış silik olmasına kan testi yaptir öyle konuşalım canim
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalımmm.........
İNŞALLAH kana gidersin tatlım..
selam canım aynen çift çizgi gören herkese kana da git die die dilimizde tüy bitti...ısrarcılarız biz yaşasınnn en azından işe yarıyooo
günaydın canım çok şükür iyim bende..uykulumuyum değilmiyim bende anlayamıyorum artık her gece sacma sapan rüyalar görüyorum yerine göre ağrıdan uyuyamıyorum..öyle yanii..şimdide kahvaltı yaptım ama kendime gelemedim hala..Günaydınnnn şeker çok uykuluyuz bugünsen nasılsın....
günaydın canım çok şükür iyim bende..uykulumuyum değilmiyim bende anlayamıyorum artık her gece sacma sapan rüyalar görüyorum yerine göre ağrıdan uyuyamıyorum..öyle yanii..şimdide kahvaltı yaptım ama kendime gelemedim hala..
Kızlar günaydın kan tahlili sonucum hamileyim:)Dün bana destek olanlardan yani hepinizden Allah binlerce kez razı olsun.Dualarım sizinle ,sizde benim için dua edin ne olur,allahım sağlıklı şekilde kucağıma almayıda nasip etsin.Çok tedirginim hala.Bugün öğlen doktoruma gideceğim.Kasık ağrılarım devam ediyor hala.
mrb kızlar nasılsınız?
günaydın canım çok şükür iyim bende..uykulumuyum değilmiyim bende anlayamıyorum artık her gece sacma sapan rüyalar görüyorum yerine göre ağrıdan uyuyamıyorum..öyle yanii..şimdide kahvaltı yaptım ama kendime gelemedim hala..
hamileikte oluyomuş canımm normaldede rüya görüyodumda bu kadarda sık ve saçma değildi..Allah Aallah nie öyle rüyalar görüyosunki acaba?kafana bişeymi takıosunki ? ne bilim tabi bebeişte rahatsızlık verir aman canım bol bol dua et yatarken falanda amannnn bende yaptım kahvalıyı ama keyfim yok bugün heralde
canımm cok sevindim ALLAH kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH dr a gösterdin mi tahlilini..Kızlar günaydın kan tahlili sonucum hamileyim:)Dün bana destek olanlardan yani hepinizden Allah binlerce kez razı olsun.Dualarım sizinle ,sizde benim için dua edin ne olur,allahım sağlıklı şekilde kucağıma almayıda nasip etsin.Çok tedirginim hala.Bugün öğlen doktoruma gideceğim.Kasık ağrılarım devam ediyor hala.
evet canım sağol aynen kramp değilde ağrı oluyo belim yanıyo sanki okudum rahim genişlerken oluyo tatlım.. yiyorum badem fındık fıstık bakalım bunada şükür..mrb..sen bizim topiğe yazıyodun sanki bi ara..??
güüll..yeni bişey öğrendim.rahim genişlediği için ağrılar oluyomuş ve kramplar içinde bol bol badem ve fıstık yemelisin..
Kızlar günaydın kan tahlili sonucum hamileyim:)Dün bana destek olanlardan yani hepinizden Allah binlerce kez razı olsun.Dualarım sizinle ,sizde benim için dua edin ne olur,allahım sağlıklı şekilde kucağıma almayıda nasip etsin.Çok tedirginim hala.Bugün öğlen doktoruma gideceğim.Kasık ağrılarım devam ediyor hala.
hamileikte oluyomuş canımm normaldede rüya görüyodumda bu kadarda sık ve saçma değildi..
canımm cok sevindim ALLAH kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH dr a gösterdin mi tahlilini..
ohh git canımm ilaç verir tavsiyelerde bulunur sende uyarsın sonrada ALLAHın izniyle bebişini kucağına alırsın...ÇOK teşekkürler.bugün öğlen gideceğim doktoruma.
ÇOK teşekkürler.bugün öğlen gideceğim doktoruma.
ben tüp bebekte, önce 10 tane sidik çubuğu yaptım silik milik hiç bişey çıkmadı, sonra kantesti yaptırdım 0 ın altında eksi bin beşyüz çıktı:))yetmedi 3 gün sonra yine yaptırdım sıfırın altında eksi 2500 çıktı:)) hani ilaçların etkisinden olabiliyodu==))
külliyen yalan..hamileysen hamilesin değilsen değilsin..Allah vermiş olmuşsun.Allah bizim bu topiğimizde ve dünyada isteyen herkese versin..
CAnımm benimm tebrik ederim, gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayıda kısmet eder inşAllah Hayırlısıyla.. çok sevindim..
Merve inşAllah sende bööle güpgüzel haberlerle gelirsin hayırlısıyla..
günaydınlar..benimde afyonum patlamadı..duamnur/ben dün okumuştum duanı bir gün ilerden giyorum..artık yarından devam edecem..
yaaa hayatımdaki gelişmeleryaa..hani derlerya kafanızı rahatlatın, unutun relaks olun, ben oldum sanırım..öyle yavaş yavaş olmadı..birden bire oldu..ani bir şokla oldu..felek vurdu sillesini dedi silkelen bi gel kendime..silkelendim bende döktüm üstümde küf tutmuş düşünceleri, Allah ın nuru işığı vurdu üstüme..küf tutan yerlerden yeni filizler çıktı yeşerdi..O nun kudretinin yetemiyeceği bişey mi var??:))
anaam sabah sabah bütün dikenlerim tüy tüy oldu:))
bana da de banada de banada de banada banada banada:))
Amin özellikle sen bana çok destek oldun dün.Hepiniz için dua ettim eve gidene kadar ve evdede.İnşallah mervede sevinir,tabi sizlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?