Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalımmm.........
İNŞALLAH kana gidersin tatlım..

SelAm kizlar hayırlı geceler nasilsiniz sunduzcum sana da kesin hamilesin demiştim merve de hamile diyorum ama o takmış silik olmasına kan testi yaptir öyle konuşalım canim
selam canım aynen çift çizgi gören herkese kana da git die die dilimizde tüy bitti...ısrarcılarız biz yaşasınnn en azından işe yarıyooo

Günaydınnnn şeker çok uykuluyuz bugün sen nasılsın....
günaydın canım çok şükür iyim bende..uykulumuyum değilmiyim bende anlayamıyorum artık her gece sacma sapan rüyalar görüyorum yerine göre ağrıdan uyuyamıyorum..öyle yanii..şimdide kahvaltı yaptım ama kendime gelemedim hala..

Kızlar günaydın kan tahlili sonucum hamileyim:)Dün bana destek olanlardan yani hepinizden Allah binlerce kez razı olsun.Dualarım sizinle ,sizde benim için dua edin ne olur,allahım sağlıklı şekilde kucağıma almayıda nasip etsin.Çok tedirginim hala.Bugün öğlen doktoruma gideceğim.Kasık ağrılarım devam ediyor hala.

Allah Aallah nie öyle rüyalar görüyosunki acaba?kafana bişeymi takıosunki ? ne bilim tabi bebeişte rahatsızlık verir aman canım bol bol dua et yatarken falanda amannnn bende yaptım kahvalıyı ama keyfim yok bugün heralde

Süper süper Allahım inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın amanın ne bereketli bi ay maşallah anam buralar hamile kaynıyo

mrb kızlar nasılsınız?

mrb..sen bizim topiğe yazıyodun sanki bi ara..??

güüll..yeni bişey öğrendim.rahim genişlediği için ağrılar oluyomuş ve kramplar içinde bol bol badem ve fıstık yemelisin..

hamileikte oluyomuş canımm normaldede rüya görüyodumda bu kadarda sık ve saçma değildi..

canımm cok sevindim ALLAH kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH dr a gösterdin mi tahlilini..

mrb..sen bizim topiğe yazıyodun sanki bi ara..??

güüll..yeni bişey öğrendim.rahim genişlediği için ağrılar oluyomuş ve kramplar içinde bol bol badem ve fıstık yemelisin..
evet canım sağol aynen kramp değilde ağrı oluyo belim yanıyo sanki okudum rahim genişlerken oluyo tatlım.. yiyorum badem fındık fıstık bakalım bunada şükür..

yaaaa..şimdi seni dövelimmi:)) o kadar da dedik aşılama maşılama kanama manama , kan testi olmadan emin olamazsın diye..:))ya yaptırmasaydında, öyle dikkatsizce davransaydın..Allah hayırlı uğurlu etsin, bebeğini sana seni bebeğine bağışların, ağrın sızın geçer..doktorunu ihmal etme..bak tecrübeliler kan kan diye tutturmuştular..nede haklıymışlar meğer:))

anamm hamile kaynıyoo..

ben tüp bebekte, önce 10 tane sidik çubuğu yaptım silik milik hiç bişey çıkmadı, sonra kantesti yaptırdım 0 ın altında eksi bin beşyüz çıktı:))yetmedi 3 gün sonra yine yaptırdım sıfırın altında eksi 2500 çıktı:)) hani ilaçların etkisinden olabiliyodu==))

külliyen yalan..hamileysen hamilesin değilsen değilsin..Allah vermiş olmuşsun.Allah bizim bu topiğimizde ve dünyada isteyen herkese versin..

Son düzenleme:

İnşallah canım Allah hepinizin,hepimizin yüzünü güldürsün.Yavrularımıza kavuşmayıda sonuna ermeyide nasip etsin.

Amin özellikle sen bana çok destek oldun dün.Hepiniz için dua ettim eve gidene kadar ve evdede.İnşallah mervede sevinir,tabi sizlerde.

valla bana da bir rahatlık geldi ya 1 haftadır eşimee bebekle ilgili hiçbirşey söylemiyorum o birşey derse de hani şöyle yaparız böyle yaparız kısmet diyorum geçiyorum ki en çok bu konuda konuşan bendim işte buradaki acıbamdemde tüp açılmazsa busaya gideri şöyle böyle yaparız diyor bakarız o zaman bir gelsinde diyorum adam dumur

Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İnşallahh..

Amin özellikle sen bana çok destek oldun dün.Hepiniz için dua ettim eve gidene kadar ve evdede.İnşallah mervede sevinir,tabi sizlerde.

Canım benimm ben çok emindim senden gebeliğinden o testde gördün ya çift çizgiyi buket in dediği gibi gerisi boş, gebelik var.. iyi ki de gidip yaptırdın bizlerde vesile olduysak ne mutlu bize de.. Doktorunda ilaç verir muhtemelen kanaman oldu diye ilk gün.. folikasidini falanda iste bence mutlaka.. Hayırlısıyla inşAllah bize hep güzel haberlerle gel..inşAllah bizlerde hayırlısıyla hayırlı tez vakitlerde bu müjdeli haberleri paylaşabiliriz. Kendine çok dikkat et.. yorma sakın..

aslında bugun üzerimde bööle bir kırgınlık vardı tuhaftım, ama sonbahar ın haberiyle inanın kendime geldim resmen.. Sayesinde mutlu başladık güne.. İnşAllah da böyle mutlu güzel bir gün yaşarız.. ayyyyyyyyyy günnnnnaaaaaaayyyyyyyddddddınnnnnnn caaannllaaarrrrrr.. bugun bizim konumuz var, buket bize konu verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…