Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Amin inş çok sağol.Darısı nerde varsa tüm isteyenlerin başına.

çooookkkkk sevindim maşallah ya, nerdeysen hergün bir hamilelik haberi alıyoruz. Rabbim ne kadar büyük ki dualarımıza icabet ediyor Allah bebeğinizi size bağışlasın canım. bak iyikide gittin kan testine tedbirini al taktir Allahtan nekadar doğru. merve de gider inşallah hayırlı haberlerle gelir

Ben 5 yıldır evliyim bir kere kan testine gittim onuda doktor istedi 2 kerede idrar testi yaptım anacım hiçbi beklentim olamıyoki hiç gecikmezmi bi adet ekim ayında çok umutlanmşıtım testi aldım eve gittim baktım hastalanmışım amannnn ben hiç çift çizgi falanda görmedim ( ya kızlar sizlerden duyuyorum adet olmanıza 2 3 gün kala bile test yapıosunuz acaba bendemi yapsamki ya ne bilim acaba diorum bwen umursamıyormuyum yada çokmu rahatım ((

Yeni yıl hepimize sağlık,huzur ve sağlıklı bebişler getirsin inşallah.Doktor sonrası haberleride inş paylaşırım sizlerle yarın sabah.Umarım o haberlerde güzel olur.

kızlar yani psikolojiyi delik deşik etme modu da budur sanırım.. Aslı'ççıııımm canım benim normali rahat olman, çok çok umursamaman.. sen gaaayeettt normalsin anacımm.. çizgini bozmadan devam et, bize bakma sen.. en güzeli kanaman enteresan bir durumun yoksa adetin geçmesini beklemek..

gunaydın kıslar nasılsınız yenı hamışlerımız var sanırım soyle bı hızlıcana baktım gecmıse hadı allah tamamına erdırsın ınsallah

umursamamaktan değilde ümitlenip hayal kırıklığı yaşamamak için. bende hiç görmedim o çift çizgiyi bir kereceik bile hayali bile görmedim. Ama Rabbim gösterecek canım inşallah. Tevekkül ediyoruz nihayetinde, kucağımızı boş bırakmayacaktır.

canım adetten hemen sonra çalışmaya başla 7.ve ya 8. günle 16. günü gün aşırı değerlendirin.. şüphende olursa tabiki test yap..

Doğru diosun canımda bende umutlanmak istiyorum acaba hamilemiyim die şükürler olsun adet düzenim var ama ne bilim bazen Allah bana bu umudu bile yaşatmıyo die düşünüyorum (( ne bilim yaaa aslında hiçte rahat değilim 7 24 düşünüyorum çocuğum olacakmı?anne olabilecek miyim?

Haklısın canım ümitlenip hayal kırıklığı yaşamamak...Allahım inşallah isteyen herkese nasip eder

bende çok sevindim son zamanda baya haber alır olduk maşallahh arkası gelir inşallahh..

Amin inş çok sağol.Darısı nerde varsa tüm isteyenlerin başına.

Aminn. Canım sen aşılamamı yaptırdın da tuttu öyle birşey gördüm sanki. Ben de geçen ay yaptırdım tutmadı bu ay ara verdirdi doktorum bir daha ki aya 2. yapılacak hayırlısı bakalm ama ben tüpe odaklanmış durumdayım onunla gelecek benim bebeğim.

İnanın bugüne kadar bende görmemiştim.Haberi aldıgımdan beri bile inanamıyorum.Umutsuzluğa o kadar alıştırmışımki bünyemi inanasım gelmiyor.Allahım yüce rabbim isteyen herekese nasip etsin inş,hamile olanlarada sağlıklı şekilde kucaklarına almayı.

Canım benimm Allah inşAllah hiçbirimize arattırmadan hayırlısıyla verir tez vakitlerde.. Bunalıma bile giriyorum bazen. Çevremdeki yakınlarım 2. çocuklarına gebe.. Ama benim yok, Takdir-i ilahi. Olacak garantiside yok ama umut var..

canımm nolursa olsun şansa bırakmamak lazm lekelenmende vardı zaten..buda bir işararet..test yaparak bişi kaybetmiosun ki asıl testi yapmayarak kaybediosun olsun ısrarlar işe yarıyo aynen devamm

ebru-sen ve sıra mervede

kızlar yazdıklarınızı okudumda bende aynıydım hep aklımda 7 24 11 ayda hiç çiift çizgi göremedim bu ayda rahim filmi çektirdiğimden daha fazla umutlu ve heycanlıydım evde 7 tan yest vardı hepsini yaptım erken erken beklemeye sabrım yoktu çok zor yaa yasamayan bilmez her ay ümitlen kırmızıyı gör allahım bu ay kısmet ettii meleğimi gönderdi beni mutlu etti inş sağlıcakla kucağıma aldığım günleride görürüm paylaşırım sizlerle allahım tüm arkadaşlarıma dünyanın herhangi bi yerinde bebeği olsun isteyen tüm kadınlara bunu yasatsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…