- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.041
valla bana da bir rahatlık geldi ya 1 haftadır eşimee bebekle ilgili hiçbirşey söylemiyorum o birşey derse de hani şöyle yaparız böyle yaparız kısmet diyorum geçiyorum ki en çok bu konuda konuşan bendim işte buradaki acıbamdemde tüp açılmazsa busaya gideri şöyle böyle yaparız diyor bakarız o zaman bir gelsinde diyorum adam dumur
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İnşallahh..
Kızlar günaydın kan tahlili sonucum hamileyim:)Dün bana destek olanlardan yani hepinizden Allah binlerce kez razı olsun.Dualarım sizinle ,sizde benim için dua edin ne olur,allahım sağlıklı şekilde kucağıma almayıda nasip etsin.Çok tedirginim hala.Bugün öğlen doktoruma gideceğim.Kasık ağrılarım devam ediyor hala.
ben tüp bebekte, önce 10 tane sidik çubuğu yaptım silik milik hiç bişey çıkmadı, sonra kantesti yaptırdım 0 ın altında eksi bin beşyüz çıktı:))yetmedi 3 gün sonra yine yaptırdım sıfırın altında eksi 2500 çıktı:)) hani ilaçların etkisinden olabiliyodu==))
külliyen yalan..hamileysen hamilesin değilsen değilsin..Allah vermiş olmuşsun.Allah bizim bu topiğimizde ve dünyada isteyen herkese versin..
Canım benimm ben çok emindim senden gebeliğinden o testde gördün ya çift çizgiyi buket in dediği gibi gerisi boş, gebelik var.. iyi ki de gidip yaptırdın bizlerde vesile olduysak ne mutlu bize de.. Doktorunda ilaç verir muhtemelen kanaman oldu diye ilk gün.. folikasidini falanda iste bence mutlaka.. Hayırlısıyla inşAllah bize hep güzel haberlerle gel..inşAllah bizlerde hayırlısıyla hayırlı tez vakitlerde bu müjdeli haberleri paylaşabiliriz. Kendine çok dikkat et.. yorma sakın..
Ben 5 yıldır evliyim bir kere kan testine gittim onuda doktor istedi 2 kerede idrar testi yaptım anacım hiçbi beklentim olamıyoki hiç gecikmezmi bi adet ekim ayında çok umutlanmşıtım testi aldım eve gittim baktım hastalanmışım amannnn ben hiç çift çizgi falanda görmedim( ya kızlar sizlerden duyuyorum adet olmanıza 2 3 gün kala bile test yapıosunuz acaba bendemi yapsamki ya ne bilim acaba diorum bwen umursamıyormuyum yada çokmu rahatım ((
Yeni yıl hepimize sağlık,huzur ve sağlıklı bebişler getirsin inşallah.Doktor sonrası haberleride inş paylaşırım sizlerle yarın sabah.Umarım o haberlerde güzel olur.
Ben 5 yıldır evliyim bir kere kan testine gittim onuda doktor istedi 2 kerede idrar testi yaptım anacım hiçbi beklentim olamıyoki hiç gecikmezmi bi adet ekim ayında çok umutlanmşıtım testi aldım eve gittim baktım hastalanmışım amannnn ben hiç çift çizgi falanda görmedim( ya kızlar sizlerden duyuyorum adet olmanıza 2 3 gün kala bile test yapıosunuz acaba bendemi yapsamki ya ne bilim acaba diorum bwen umursamıyormuyum yada çokmu rahatım ((
canım adetten hemen sonra çalışmaya başla 7.ve ya 8. günle 16. günü gün aşırı değerlendirin.. şüphende olursa tabiki test yap..Ben 5 yıldır evliyim bir kere kan testine gittim onuda doktor istedi 2 kerede idrar testi yaptım anacım hiçbi beklentim olamıyoki hiç gecikmezmi bi adet ekim ayında çok umutlanmşıtım testi aldım eve gittim baktım hastalanmışım amannnn ben hiç çift çizgi falanda görmedim( ya kızlar sizlerden duyuyorum adet olmanıza 2 3 gün kala bile test yapıosunuz acaba bendemi yapsamki ya ne bilim acaba diorum bwen umursamıyormuyum yada çokmu rahatım ((
kızlar yani psikolojiyi delik deşik etme modu da budur sanırım.. Aslı'ççıııımm canım benim normali rahat olman, çok çok umursamaman.. sen gaaayeettt normalsin anacımm.. çizgini bozmadan devam et,bize bakma sen.. en güzeli kanaman enteresan bir durumun yoksa adetin geçmesini beklemek..
umursamamaktan değilde ümitlenip hayal kırıklığı yaşamamak için. bende hiç görmedim o çift çizgiyi bir kereceik bile hayali bile görmedim. Ama Rabbim gösterecek canım inşallah. Tevekkül ediyoruz nihayetinde, kucağımızı boş bırakmayacaktır.
aslında bugun üzerimde bööle bir kırgınlık vardı tuhaftım, ama sonbahar ın haberiyle inanın kendime geldim resmen.. Sayesinde mutlu başladık güne.. İnşAllah da böyle mutlu güzel bir gün yaşarız.. ayyyyyyyyyy günnnnnaaaaaaayyyyyyyddddddınnnnnnn caaannllaaarrrrrr.. bugun bizim konumuz var, buket bize konu verdi
Amin inş çok sağol.Darısı nerde varsa tüm isteyenlerin başına.
umursamamaktan değilde ümitlenip hayal kırıklığı yaşamamak için. bende hiç görmedim o çift çizgiyi bir kereceik bile hayali bile görmedim. Ama Rabbim gösterecek canım inşallah. Tevekkül ediyoruz nihayetinde, kucağımızı boş bırakmayacaktır.
günaydın tatlım hoşgeldin gün be gün artıyo inşallah :) 2012 nin son günleri şanslı geldi..gunaydın kıslar nasılsınız yenı hamışlerımız var sanırım soyle bı hızlıcana baktım gecmıse hadı allah tamamına erdırsın ınsallah
Doğru diosun canımda bende umutlanmak istiyorum acaba hamilemiyim die şükürler olsun adet düzenim var ama ne bilim bazen Allah bana bu umudu bile yaşatmıyo die düşünüyorum(( ne bilim yaaa aslında hiçte rahat değilim 7 24 düşünüyorum çocuğum olacakmı?anne olabilecek miyim?
canımm nolursa olsun şansa bırakmamak lazm lekelenmende vardı zaten..buda bir işararet..test yaparak bişi kaybetmiosun ki asıl testi yapmayarak kaybediosun olsun ısrarlar işe yarıyo aynen devammİnanın bugüne kadar bende görmemiştim.Haberi aldıgımdan beri bile inanamıyorum.Umutsuzluğa o kadar alıştırmışımki bünyemi inanasım gelmiyor.Allahım yüce rabbim isteyen herekese nasip etsin inş,hamile olanlarada sağlıklı şekilde kucaklarına almayı.
Canım benimm Allah inşAllah hiçbirimize arattırmadan hayırlısıyla verir tez vakitlerde.. Bunalıma bile giriyorum bazen. Çevremdeki yakınlarım 2. çocuklarına gebe.. Ama benim yok, Takdir-i ilahi. Olacak garantiside yok ama umut var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?