Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet kızlar

oturumu açıyorum..

önce bi sonbaharım söylesin bakalım,, eşine söylediğinde ne oldu..yada nasıl oldu

sonra hamişlerimiz anlatsın..

sonrada hamiş adaylarımız anlatsın.. sizce eşiniz nasıl tepki verirdi..

benmki böyle olurdu herhal

yada böyle

Tebrikler,Allah tamamına erdirsin inşallah.

benim çok hayalim vardı bu konuyla ilgili ama ogün kocam evdeydi testi yaptım net çift çizgi gördüm baba oluyosun dedim dalagamı geçiosun dedi işte çift çizgi dedim bizimki dekör cahil cıktı biri açık renk dedi ben ağlıyorum ağlama bebek düşer sonra diyo ben susayım diye pembe siteye sor dedi pembe sitede kk oluyor dedim kan testi vermeye gidelim tamam dedi gittik verdik 1 saat kfede oturuyoz ama oturamıyoz ikimizde tedirgin hayal kurmak yok dioruz hayal kurmucaz beklicez neyse test sonucunu aldık pozitif bizimki şaşkın sokakta sarıldı öptü beni göbüşümede elini koydu hoşgeldin dedi ben tabi kopmuştum ağla ağla herkes bana bakıyordu

ben son kez şu konu hakkında bir şey söyleyecem ve oturuma geçecem..

normal birr hamile , hamile olduğunu öğrendiği ilk andan itibaren kendine dikkat eder, oturmasına kalkmasına, yediğine içtiğine , gördüğüne gezdiğine, girdiğine çıktığına..ve yalnızca 9 ay boyunca dikkat eder,..

biz anne olmak için çabalayan hamileler ise,,belkide 5 hamilelik süresi kadar(5*9=45 ay) zaman, bunlara dikkat ederiz..
bir insan başı ağrıdan çatlasa bile belki hamileyimdir diye ilaç içmezmi..

bir insan beli iki büklüm kalsa bile belki hamileyimdir diye ilaç içmezmi,

bir insan bacağındaki tümör tehlikesi olsa bile belki hamileyimdir diye röntgen çekilmez mi

mez mi ,,,mez mi,,,mez mi,,

bizim hamileliğimiz daha uzun anacım..bitmez bu askerlik..Allah hayırlı teskereler versin hepimizee..

:26::26:kısceler ya bışıy dıycem kafama bısey takıldı doktor sımdı bana bu parcayı aldıktan sonta leklenmelerın devam eder dedı ve edıyoda pembe pembe adet gıbı degıl e benım 30 unda adet gunum sımdı ben adetımın baslangıcınımı yaşıyorum yoksa o yaradanmı gelıyo bu anlamadım ben:26::26::26:.

Evet 2.aşılamam dı bu benim.İnşallah sonuna kadar devam ederde o sıkıntılı süreci tekrar yaşamam.allah hepinize tezz tezzz vakitte minnoşlarınızı nasip etsin.

hb cnm evet bızlerde 2013 sansına bakalım ne olucak :) hayırlısını versın rabbım .
AMİNN caanım İNŞALLAH..
masallah sürekli güzel haberler geliyor çok güzel
nasılsısnız bakalım keyifler yerindemi
çok şükür tatlım biraz bel ağrım var benim ama şükür yinede.. sen nasılsın bebişin nasıl..
hehe benim önceki ayda çift çizgi olduğundan bizimki bekleyelim dedi tabi garibim oda umutlanıo..hatta bikeresinde adet oldum gözleri doldu canım kıyamam neyse...hamile olduğum ayda test yaptım çift çizgi bekleyelim dedi ama içime kurt düştü bide uzun yola cıkacaktık dedim bi gidim dr a cumartesiydi zaten eşimde dışardaydı dayanamadım dedim gel gidiyoruz hastaneye :))) neyse aldı beni gittik ama ben değerimi 15-20 flndır sanıyorum neyse kağıdı aldımm eşim dışarda stresten yakmış bi sigara bende deli gibi onu arıyorum gördüm yanına gittim ama hala taklidimi yapıoo elimde kağıt değer 113.43 :) ben şaşkın kollar iki yanda ağzım kulaklarımda aşkımmmmmmmmmmmm die sesleniyorum neyse gördü kağıdı ne hamilemisn vallamı gerçektenmi diyip durdu benim eşim duygularını pek belli etmez ama dr un yanına cıktık dr hamile dedi ilaç yazdı yorulma iş yapma fln dedi bizimki elleri ile oynuyo parmak şıklatıyo halaa hamilemi gerçekten die soruyo dr a ultrasona girdik tabi küçük kese görünmedi ama sonuc pozitifti mutlu mesut döndük eve

Son düzenleme:

ben anlatayım dusuk yaptım ama olsun nasıp degılmış.ben normal adetımı gormustum o ay temızlenıyordum 1 ıkı gun kalmıştı lekelenme halınde glıyordu.evdede test hep vardır benım kutu kutu:) televızyonda bır programda doktor vardı ustune gorme olayını anlatıyordu seytan durttu ben test yaptım ve sok oldum cıft cızgı cıktı sonra esımde alışverıs yapmıs yarım saat sonra geldı eve vben dumur olmus bı sekılde oturakalmışım oyle konusamıyorum falan hamıleyım deyıp aglamaya basladım bu sefer o sok oldu hemen doktora gıdıyoruz dedı kan testıde onayladı hamılelıgımı cok sevındık agladık hersey cok guel gıderken kesemızı gorduk ama kalp atışları ıcın kontrole gıdecektık ogun lekelenmem basladı ve 1 hafta arayla ıkızlerımı kaybettım

anam benimkide KADINLAR KULÜBESİ diyo:)))

bazen soruyo yine kulübede misin??

alındığı günden berimi pembe pembe geliyo yoksa yenimi başladı

vucudunun ağırlığı bele yükleniyor ondandır beline yastık koy rahat edersin inşsenin hiikayende benim gibi kocişler alışmış negatife inanmaları zor oluyo sanırım

allahım hayırlısını versin canım inş rabbim seninde duana cevap verecek meleğini gönderecek

o yaradandır bence..adet değil seninki kusur denir böyle kanamalara..abdest te bozmaz..yani gusül bozmaz..sen ama temiz tut aşağıyı..:))

içmez tatlımmm hamile adayı ikende içmez bebişim belki vardır bişi olur die hamileykende içemez belki bebişime bişi olur die.. dr bana ağrın olursa iç dedi ama içemiorum hala korkuyorum ne bilim öle böle gecio ağrı dayanıyoruz..

rahim genişlio canımm genişledikçe karın ve bel ağrısı oluyor.. sendede olcak belimin bile kalınlaştığını hissediorum yanii..ilerleyen aylarda ağırlığıda olacak tabii ama daha kuş kadar :))

adamlarda napsın her ay aynı şey biz yaşamaktan bıkmıoruz ama onlar aynı şeyleri duymaktan bıkıo işte biz kadar sabır yok..:)

bİLİYORSUNUZ aslında evde yaptıgım test sabahın köründe yaptım.Eşime dedim ben mi yanlış görüyorum 2.çizgi gayet net mi?O da evet dedi ama garibim o ne demek dedi.Dedimki sonuç olumlu demek.Gözleri dolu dolu oldu,dondu kaldı.Biz eşimle de 29 aralıkta tanışmıştık.Dün kan tahlilindede durmadan aradı dedim yok daha almadım sonucu.sonucu alınca aradım dedim pozitif o ne demek dedi.Ayyyyy dedim olumlu işte.Hahaaaa dedi ama bağıramıyorum iş yerinde dedi.Akşam gelirkende tatlı almış,öptü tebrik etti.Ama doktora gitmeden o da benim gibi sevincimizi bile doya doya yaşayamıyoruz.Resmen paronoyak olmuşuz.Allah mübarek günde hepinize eşlerinize güzel haber vermeyi nasip etsin canlar.

bende anlatayım.. hayal kırıklarımı.. eşimle hastanedeyiz görümceme serum veriliyor ben iki dk da testi yaptırdım bir saatden çıkar dedi.. eşime dedim gel sonucu alalım beraber gittik.. pozitifmiş.. çok ağladım ben oda gözleri ööllee doldu doldu durdu.. kaderime ağlamışım meğer dış gebelikmiş..
2. gebeliğimde ha bire kanamam vardı zaten gidip test yaptırdık pozitif bizim o zzaman gözlerimiz büyüyor aslında bizimla mı ? Değıl mı? onda 2. test yinelettik ikimizde ekrana kilitlenmişiz değerim düşmüş.. bana sımmmsıkı sarıldı.. pek konuşmadık..
3. gebeliğimde pozitifde eşim en son hatırladığım beni ikna etmeye çalışıyordu pozitif değildir gitmeyelim kana.. adetini bekleyelim diye hani düşerse demek istiyor, haklıda çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…