- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.061
günaydın tatlım hoşgeldin gün be gün artıyo inşallah :) 2012 nin son günleri şanslı geldi..
günaydın canım hoşgeldinn evet listeyi doldurcaz İNŞALLAH.
hb cnm evet bızlerde 2013 sansına bakalım ne olucak :) hayırlısını versın rabbım .
kızlar yazdıklarınızı okudumda bende aynıydım hep aklımda 7 24 11 ayda hiç çiift çizgi göremedim bu ayda rahim filmi çektirdiğimden daha fazla umutlu ve heycanlıydım evde 7 tan yest vardı hepsini yaptım erken erken beklemeye sabrım yoktu çok zor yaa yasamayan bilmez her ay ümitlen kırmızıyı gör allahım bu ay kısmet ettii meleğimi gönderdi beni mutlu etti inş sağlıcakla kucağıma aldığım günleride görürüm paylaşırım sizlerle allahım tüm arkadaşlarıma dünyanın herhangi bi yerinde bebeği olsun isteyen tüm kadınlara bunu yasatsın inş
benim çok hayalim vardı bu konuyla ilgili ama ogün kocam evdeydi testi yaptım net çift çizgi gördüm baba oluyosun dedim dalagamı geçiosun dedi işte çift çizgi dedim bizimki dekör cahil cıktı biri açık renk dedi ben ağlıyorum ağlama bebek düşer sonra diyo ben susayım diye pembe siteye sor dedi pembe sitede kk oluyor dedim kan testi vermeye gidelim tamam dedi gittik verdik 1 saat kfede oturuyoz ama oturamıyoz ikimizde tedirgin hayal kurmak yok dioruz hayal kurmucaz beklicez neyse test sonucunu aldık pozitif bizimki şaşkın sokakta sarıldı öptü beni göbüşümede elini koydu hoşgeldin dedi ben tabi kopmuştum ağla ağla herkes bana bakıyorduevet kızlar
oturumu açıyorum..
önce bi sonbaharım söylesin bakalım,, eşine söylediğinde ne oldu..yada nasıl oldu
sonra hamişlerimiz anlatsın..
sonrada hamiş adaylarımız anlatsın.. sizce eşiniz nasıl tepki verirdi..
benmki böyle olurdu herhal
yada böyle
bende çok sevindim son zamanda baya haber alır olduk maşallahh arkası gelir inşallahh..
Aminn. Canım sen aşılamamı yaptırdın da tuttu öyle birşey gördüm sanki. Ben de geçen ay yaptırdım tutmadı bu ay ara verdirdi doktorum bir daha ki aya 2. yapılacak hayırlısı bakalm ama ben tüpe odaklanmış durumdayım onunla gelecek benim bebeğim.
AMİNN caanım İNŞALLAH..hb cnm evet bızlerde 2013 sansına bakalım ne olucak :) hayırlısını versın rabbım .
çok şükür tatlım biraz bel ağrım var benim ama şükür yinede.. sen nasılsın bebişin nasıl..masallah sürekli güzel haberler geliyor çok güzel
nasılsısnız bakalım keyifler yerindemi
hehe benim önceki ayda çift çizgi olduğundan bizimki bekleyelim dedi tabi garibim oda umutlanıo..hatta bikeresinde adet oldum gözleri doldu canım kıyamam neyse...hamile olduğum ayda test yaptım çift çizgi bekleyelim dedi ama içime kurt düştü bide uzun yola cıkacaktık dedim bi gidim dr a cumartesiydi zaten eşimde dışardaydı dayanamadım dedim gel gidiyoruz hastaneye :))) neyse aldı beni gittik ama ben değerimi 15-20 flndır sanıyorum neyse kağıdı aldımm eşim dışarda stresten yakmış bi sigaraevet kızlar
oturumu açıyorum..
önce bi sonbaharım söylesin bakalım,, eşine söylediğinde ne oldu..yada nasıl oldu
yada böyle
Tebrikler,Allah tamamına erdirsin inşallah.
ben son kez şu konu hakkında bir şey söyleyecem ve oturuma geçecem..
normal birr hamile , hamile olduğunu öğrendiği ilk andan itibaren kendine dikkat eder, oturmasına kalkmasına, yediğine içtiğine , gördüğüne gezdiğine, girdiğine çıktığına..ve yalnızca 9 ay boyunca dikkat eder,..
biz anne olmak için çabalayan hamileler ise,,belkide 5 hamilelik süresi kadar(5*9=45 ay) zaman, bunlara dikkat ederiz..
bir insan başı ağrıdan çatlasa bile belki hamileyimdir diye ilaç içmezmi..
bir insan beli iki büklüm kalsa bile belki hamileyimdir diye ilaç içmezmi,
bir insan bacağındaki tümör tehlikesi olsa bile belki hamileyimdir diye röntgen çekilmez mi
mez mi ,,,mez mi,,,mez mi,,
bizim hamileliğimiz daha uzun anacım..bitmez bu askerlik..Allah hayırlı teskereler versin hepimizee..
çok duygulandım.. çekilen sıkıntılar günahlarımıza kefaret olsun inşAllah.
evet kızlar
oturumu açıyorum..
yada böyle
benim çok hayalim vardı bu konuyla ilgili ama ogün kocam evdeydi testi yaptım net çift çizgi gördüm baba oluyosun dedim dalagamı geçiosun dedi işte çift çizgi dedim bizimki dekör cahil cıktı biri açık renk dedi ben ağlıyorum ağlama bebek düşer sonra diyo ben susayım diye pembe siteye sor dedi pembe sitede kk oluyor dedim kan testi vermeye gidelim tamam dedi gittik verdik 1 saat kfede oturuyoz ama oturamıyoz ikimizde tedirgin hayal kurmak yok dioruz hayal kurmucaz beklicez neyse test sonucunu aldık pozitif bizimki şaşkın sokakta sarıldı öptü beni göbüşümede elini koydu hoşgeldin dedi ben tabi kopmuştum ağla ağla herkes bana bakıyordu
:26::26:kısceler ya bışıy dıycem kafama bısey takıldı doktor sımdı bana bu parcayı aldıktan sonta leklenmelerın devam eder dedı ve edıyoda pembe pembe adet gıbı degıl e benım 30 unda adet gunum sımdı ben adetımın baslangıcınımı yaşıyorum yoksa o yaradanmı gelıyo bu anlamadım ben:26::26::26:.
AMİNN caanım İNŞALLAH..
çok şükür tatlım biraz bel ağrım var benim ama şükür yinede.. sen nasılsın bebişin nasıl..
hehe benim önceki ayda çift çizgi olduğundan bizimki bekleyelim dedi tabi garibim oda umutlanıo..hatta bikeresinde adet oldum gözleri doldu canım kıyamam neyse...hamile olduğum ayda test yaptım çift çizgi bekleyelim dedi ama içime kurt düştü bide uzun yola cıkacaktık dedim bi gidim dr a cumartesiydi zaten eşimde dışardaydı dayanamadım dedim gel gidiyoruz hastaneye :))) neyse aldı beni gittik ama ben değerimi 15-20 flndır sanıyorum neyse kağıdı aldımm eşim dışarda stresten yakmış bi sigarabende deli gibi onu arıyorum gördüm yanına gittim ama hala taklidimi yapıoo elimde kağıt değer 113.43 :) ben şaşkın kollar iki yanda ağzım kulaklarımda aşkımmmmmmmmmmmm die sesleniyorum neyse gördü kağıdı ne hamilemisn vallamı gerçektenmi diyip durdu benim eşim duygularını pek belli etmez ama dr un yanına cıktık dr hamile dedi ilaç yazdı yorulma iş yapma fln dedi bizimki elleri ile oynuyo parmak şıklatıyo ultrasona girdik tabi küçük kese görünmedi ama sonuc pozitifti mutlu mesut döndük eve
allahım hayırlısını versin canım inş rabbim seninde duana cevap verecek meleğini gönderecekben anlatayım dusuk yaptım ama olsun nasıp degılmış.ben normal adetımı gormustum o ay temızlenıyordum 1 ıkı gun kalmıştı lekelenme halınde glıyordu.evdede test hep vardır benım kutu kutu:) televızyonda bır programda doktor vardı ustune gorme olayını anlatıyordu seytan durttu ben test yaptım ve sok oldum cıft cızgı cıktı sonra esımde alışverıs yapmıs yarım saat sonra geldı eve vben dumur olmus bı sekılde oturakalmışım oyle konusamıyorum falan hamıleyım deyıp aglamaya basladım bu sefer o sok oldu hemen doktora gıdıyoruz dedı kan testıde onayladı hamılelıgımı cok sevındık agladık hersey cok guel gıderken kesemızı gorduk ama kalp atışları ıcın kontrole gıdecektık ogun lekelenmem basladı ve 1 hafta arayla ıkızlerımı kaybettım
:26::26:kısceler ya bışıy dıycem kafama bısey takıldı doktor sımdı bana bu parcayı aldıktan sonta leklenmelerın devam eder dedı ve edıyoda pembe pembe adet gıbı degıl e benım 30 unda adet gunum sımdı ben adetımın baslangıcınımı yaşıyorum yoksa o yaradanmı gelıyo bu anlamadım ben:26::26::26:.
ben son kez şu konu hakkında bir şey söyleyecem ve oturuma geçecem..
normal birr hamile , hamile olduğunu öğrendiği ilk andan itibaren kendine dikkat eder, oturmasına kalkmasına, yediğine içtiğine , gördüğüne gezdiğine, girdiğine çıktığına..ve yalnızca 9 ay boyunca dikkat eder,..
biz anne olmak için çabalayan hamileler ise,,belkide 5 hamilelik süresi kadar(5*9=45 ay) zaman, bunlara dikkat ederiz..
bir insan başı ağrıdan çatlasa bile belki hamileyimdir diye ilaç içmezmi..
bir insan beli iki büklüm kalsa bile belki hamileyimdir diye ilaç içmezmi,
bir insan bacağındaki tümör tehlikesi olsa bile belki hamileyimdir diye röntgen çekilmez mi
mez mi ,,,mez mi,,,mez mi,,
bizim hamileliğimiz daha uzun anacım..bitmez bu askerlik..Allah hayırlı teskereler versin hepimizee..
rahim genişlio canımm genişledikçe karın ve bel ağrısı oluyor.. sendede olcak belimin bile kalınlaştığını hissediorum yanii..ilerleyen aylarda ağırlığıda olacak tabii ama daha kuş kadar :))alındığı günden berimi pembe pembe geliyo yoksa yenimi başladı
vucudunun ağırlığı bele yükleniyor ondandır beline yastık koy rahat edersin inşsenin hiikayende benim gibi kocişler alışmış negatife inanmaları zor oluyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?