Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

öyle bakarsak şunun oldu bunun oldu benim neden yok diye işin içinden çıkamayız Rabbim bilir bizim için hayırlısını elimizden gelen yapıp beklicez. Yeni yıl inşallah uğurlu gelir hepimize.

Aminn inşallah canım tabii ki yaşamayan bilemez yaşayıp hemen sahip olanlarda olmayanlara laf söyleme hakkı görür kendinde. Ama Allah'a havale edeceksin ve dua ederek yoluna devam edeceksin Rabbim sabrı sever tevekkülü sever.

canım çok duygulandım gerçekten de öyle ama hele aşılamada sen beni görsen karnımı tutarak oturuyordum, kalkyıordum. Yatakta az hoplayarak dönsem aman naptım ben diyordum yemeklerimi iştahla yiyordum varsa yarasın diye. Ama yok işte hiç yokmuş meğerse onu yaşamak bile umudun olması bile güzel. Allah umutsuz çaresiz bırakmasın. Ben bu ay çok baş ağrısı çektim çok ama ilaç alamadım aman bir daha ki ay aşılama var yine de etkisi olursa diye dr ilaç kullanma dedi çünkü düşün bir ağrı kesici bile içemedim.

Evet 2.aşılamam dı bu benim.İnşallah sonuna kadar devam ederde o sıkıntılı süreci tekrar yaşamam.allah hepinize tezz tezzz vakitte minnoşlarınızı nasip etsin.

Ne güzel canım maşallah benim de 2. tutar inşallah 2. aşılaması tutan çok kişi oluyor ama.

alındıgı gunden berı gelıyo cnm onun oncesı lekelenmem vardı ama rahım ıcınde bı problem yok dedı doktor adetten deıl demıştı

gönlünü ferah tut tatlımm drdanda yüzünüz gülerek çıkarsınız İNŞALLAH..

demek ki genetiğinizde ikiz varmış..
neden tekrar olmasın.Allah bilir.vermez vermez verdimide çifter çifter

Ben hiç gebelikte de kanda da çift çizgi ögremedim öyle böyle gören arkadaşlarımız var o sevinci yaşayamamış biriyim. Ama eğer olsaydı aklımda şu vardı sabah erkenden yapacaktım testi ama baya gecikmiş olacaktı reglim gayet net görecektim çizgiyi, sonra eşimi uyandırmadan kocaman kağıda baba oluyorsun aşkım diye yazıp tuvaletin kapısına yapıştıracaktım o da girince direk zaten yüzünü dönünce görecekti o yazıyı. Ya da kan testini de habersiz yaptırıp testle birlikte bir de emzik alaaktım koyacaktım paketleyip bir arkadaşına verecektim bunu ver eşime diye aynı kampüste çalışıyoruz yaa verecekti üzerinden aşkın eşinden diye yazacaktı açacaktı ki görecekti şok olacaktı ama çok güzel olurdu.. Ahh ahh ben aşılama ya da tüple gebe kalacağımdan sürpriz yapamam sanırım.

günaydın kızlar herkesler burda ne güzel

ben bugün hastayım evdeyim bugün burnum tıkalı boğazlarım şiş bir yandan kahvaltı yapmaya çalışıyorum biryandan da yazılarınızı okumaya çalışıyorum.....

ne güzel kaynamıssınız.. merveden haber varmı kızlar

rabbim bidaha bunları size yasatmasın inş seninde yüzün güler canım ama sabırdan beklemekten duadan başka çaremiz yok allahım seni daha fazla bekletmez inş
inş canım snde güzel haberler verirsin bizlere biz anne olmaya hamileleikten önce başlıyoruz hep fedakarlık içindeyiz ama erkekler ne zamn kucağına alıyo ozaman baba oluyo bence

o yaradandır bence..adet değil seninki kusur denir böyle kanamalara..abdest te bozmaz..yani gusül bozmaz..sen ama temiz tut aşağıyı..:))
tamam tatlım:)

rabbım hayırlısını versın cnm
demek ki genetiğinizde ikiz varmış..
neden tekrar olmasın.Allah bilir.vermez vermez verdimide çifter çifter

amin amin cnm gelsın cıfter cıfter esımın dayısıyla teyzesı ıkız cnm
canım parca aldığı yerden dolayı gelebilir benim pek bilgim yok ama drunabi sor istersen..

dokttor demıstı gelebılır dıye am abılmıyorumkı yaw:)

çok güzelmiş canımm umarım gerçekleştirsin..bende hep işten gelince güzel bi yemekle ve slayt hazırlarım die hayal ediosum ama olmadı sağlık olsun..
günaydın canım gecmiş olsunnn dikkat et kendine yat dinlen bolbol.. merve kan testine gitcekti bugün henüz ses yok tatlımm..

Kizlar ben geldim nasilsiniz canlarım kuzucuklarim benim
hoşgeldinn tatlımmm çok şükür sen nasılsın bebişin nasıll..

tamam tatlım:)

rabbım hayırlısını versın cnm

amin amin cnm gelsın cıfter cıfter esımın dayısıyla teyzesı ıkız cnm

dokttor demıstı gelebılır dıye am abılmıyorumkı yaw:)
canım doktor öle dediyse ondan olabilir...ama sen yinede ihmal etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…