- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.081
Canım benimm Allah inşAllah hiçbirimize arattırmadan hayırlısıyla verir tez vakitlerde.. Bunalıma bile giriyorum bazen. Çevremdeki yakınlarım 2. çocuklarına gebe.. Ama benim yok, Takdir-i ilahi. Olacak garantiside yok ama umut var..
Aminn inşallah canım tabii ki yaşamayan bilemez yaşayıp hemen sahip olanlarda olmayanlara laf söyleme hakkı görür kendinde. Ama Allah'a havale edeceksin ve dua ederek yoluna devam edeceksin Rabbim sabrı sever tevekkülü sever.kızlar yazdıklarınızı okudumda bende aynıydım hep aklımda 7 24 11 ayda hiç çiift çizgi göremedim bu ayda rahim filmi çektirdiğimden daha fazla umutlu ve heycanlıydım evde 7 tan yest vardı hepsini yaptım erken erken beklemeye sabrım yoktu çok zor yaa yasamayan bilmez her ay ümitlen kırmızıyı gör allahım bu ay kısmet ettii meleğimi gönderdi beni mutlu etti inş sağlıcakla kucağıma aldığım günleride görürüm paylaşırım sizlerle allahım tüm arkadaşlarıma dünyanın herhangi bi yerinde bebeği olsun isteyen tüm kadınlara bunu yasatsın inş
ben son kez şu konu hakkında bir şey söyleyecem ve oturuma geçecem..
normal birr hamile , hamile olduğunu öğrendiği ilk andan itibaren kendine dikkat eder, oturmasına kalkmasına, yediğine içtiğine , gördüğüne gezdiğine, girdiğine çıktığına..ve yalnızca 9 ay boyunca dikkat eder,..
biz anne olmak için çabalayan hamileler ise,,belkide 5 hamilelik süresi kadar(5*9=45 ay) zaman, bunlara dikkat ederiz..
bir insan başı ağrıdan çatlasa bile belki hamileyimdir diye ilaç içmezmi..
bir insan beli iki büklüm kalsa bile belki hamileyimdir diye ilaç içmezmi,
bir insan bacağındaki tümör tehlikesi olsa bile belki hamileyimdir diye röntgen çekilmez mi
mez mi ,,,mez mi,,,mez mi,,
bizim hamileliğimiz daha uzun anacım..bitmez bu askerlik..Allah hayırlı teskereler versin hepimizee..
Evet 2.aşılamam dı bu benim.İnşallah sonuna kadar devam ederde o sıkıntılı süreci tekrar yaşamam.allah hepinize tezz tezzz vakitte minnoşlarınızı nasip etsin.
alındığı günden berimi pembe pembe geliyo yoksa yenimi başladı
vucudunun ağırlığı bele yükleniyor ondandır beline yastık koy rahat edersin inşsenin hiikayende benim gibi kocişler alışmış negatife inanmaları zor oluyo sanırım
gönlünü ferah tut tatlımm drdanda yüzünüz gülerek çıkarsınız İNŞALLAH..bİLİYORSUNUZ aslında evde yaptıgım test sabahın köründe yaptım.Eşime dedim ben mi yanlış görüyorum 2.çizgi gayet net mi?O da evet dedi ama garibim o ne demek dedi.Dedimki sonuç olumlu demek.Gözleri dolu dolu oldu,dondu kaldı.Biz eşimle de 29 aralıkta tanışmıştık.Dün kan tahlilindede durmadan aradı dedim yok daha almadım sonucu.sonucu alınca aradım dedim pozitif o ne demek dedi.Ayyyyy dedim olumlu işte.Hahaaaa dedi ama bağıramıyorum iş yerinde dedi.Akşam gelirkende tatlı almış,öptü tebrik etti.Ama doktora gitmeden o da benim gibi sevincimizi bile doya doya yaşayamıyoruz.Resmen paronoyak olmuşuz.Allah mübarek günde hepinize eşlerinize güzel haber vermeyi nasip etsin canlar.
ben anlatayım dusuk yaptım ama olsun nasıp degılmış.ben normal adetımı gormustum o ay temızlenıyordum 1 ıkı gun kalmıştı lekelenme halınde glıyordu.evdede test hep vardır benım kutu kutu:) televızyonda bır programda doktor vardı ustune gorme olayını anlatıyordu seytan durttu ben test yaptım ve sok oldum cıft cızgı cıktı sonra esımde alışverıs yapmıs yarım saat sonra geldı eve vben dumur olmus bı sekılde oturakalmışım oyle konusamıyorum falan hamıleyım deyıp aglamaya basladım bu sefer o sok oldu hemen doktora gıdıyoruz dedı kan testıde onayladı hamılelıgımı cok sevındık agladık hersey cok guel gıderken kesemızı gorduk ama kalp atışları ıcın kontrole gıdecektık ogun lekelenmem basladı ve 1 hafta arayla ıkızlerımı kaybettım
allahım hayırlısını versin canım inş rabbim seninde duana cevap verecek meleğini gönderecek
canım parca aldığı yerden dolayı gelebilir benim pek bilgim yok ama drunabi sor istersen..alındıgı gunden berı gelıyo cnm onun oncesı lekelenmem vardı ama rahım ıcınde bı problem yok dedı doktor adetten deıl demıştı
gönlünü ferah tut tatlımm drdanda yüzünüz gülerek çıkarsınız İNŞALLAH..
bende anlatayım.. hayal kırıklarımı.. eşimle hastanedeyiz görümceme serum veriliyor ben iki dk da testi yaptırdım bir saatden çıkar dedi.. eşime dedim gel sonucu alalım beraber gittik.. pozitifmiş.. çok ağladım ben oda gözleri ööllee doldu doldu durdu.. kaderime ağlamışım meğer dış gebelikmiş..
2. gebeliğimde ha bire kanamam vardı zaten gidip test yaptırdık pozitif bizim o zzaman gözlerimiz büyüyor aslında bizimla mı ? Değıl mı? onda 2. test yinelettik ikimizde ekrana kilitlenmişiz değerim düşmüş.. bana sımmmsıkı sarıldı.. pek konuşmadık..
3. gebeliğimde pozitifde eşim en son hatırladığım beni ikna etmeye çalışıyordu pozitif değildir gitmeyelim kana.. adetini bekleyelim diyehani düşerse demek istiyor, haklıda çıktı..
inş canım snde güzel haberler verirsin bizlere biz anne olmaya hamileleikten önce başlıyoruz hep fedakarlık içindeyiz ama erkekler ne zamn kucağına alıyo ozaman baba oluyo benceöyle bakarsak şunun oldu bunun oldu benim neden yok diye işin içinden çıkamayız Rabbim bilir bizim için hayırlısını elimizden gelen yapıp beklicez. Yeni yıl inşallah uğurlu gelir hepimize.
Aminn inşallah canım tabii ki yaşamayan bilemez yaşayıp hemen sahip olanlarda olmayanlara laf söyleme hakkı görür kendinde. Ama Allah'a havale edeceksin ve dua ederek yoluna devam edeceksin Rabbim sabrı sever tevekkülü sever.
canım çok duygulandım gerçekten de öyle ama hele aşılamada sen beni görsen karnımı tutarak oturuyordum, kalkyıordum. Yatakta az hoplayarak dönsem aman naptım ben diyordum yemeklerimi iştahla yiyordum varsa yarasın diye. Ama yok işte hiç yokmuş meğerse onu yaşamak bile umudun olması bile güzel. Allah umutsuz çaresiz bırakmasın. Ben bu ay çok baş ağrısı çektim çok ama ilaç alamadım aman bir daha ki ay aşılama var yine de etkisi olursa diye dr ilaç kullanma dedi çünkü düşün bir ağrı kesici bile içemedim.
Ne güzel canım maşallah benim de 2. tutar inşallah 2. aşılaması tutan çok kişi oluyor ama.
tamam tatlım:)o yaradandır bence..adet değil seninki kusur denir böyle kanamalara..abdest te bozmaz..yani gusül bozmaz..sen ama temiz tut aşağıyı..:))
rabbım hayırlısını versın cnmbende anlatayım.. hayal kırıklarımı.. eşimle hastanedeyiz görümceme serum veriliyor ben iki dk da testi yaptırdım bir saatden çıkar dedi.. eşime dedim gel sonucu alalım beraber gittik.. pozitifmiş.. çok ağladım ben oda gözleri ööllee doldu doldu durdu.. kaderime ağlamışım meğer dış gebelikmiş..
2. gebeliğimde ha bire kanamam vardı zaten gidip test yaptırdık pozitif bizim o zzaman gözlerimiz büyüyor aslında bizimla mı ? Değıl mı? onda 2. test yinelettik ikimizde ekrana kilitlenmişiz değerim düşmüş.. bana sımmmsıkı sarıldı.. pek konuşmadık..
3. gebeliğimde pozitifde eşim en son hatırladığım beni ikna etmeye çalışıyordu pozitif değildir gitmeyelim kana.. adetini bekleyelim diyehani düşerse demek istiyor, haklıda çıktı..
demek ki genetiğinizde ikiz varmış..
neden tekrar olmasın.Allah bilir.vermez vermez verdimide çifter çifter
canım parca aldığı yerden dolayı gelebilir benim pek bilgim yok ama drunabi sor istersen..
o zaman adet değilsindir canım yarandan geliordur geçmiş olsunalındıgı gunden berı gelıyo cnm onun oncesı lekelenmem vardı ama rahım ıcınde bı problem yok dedı doktor adetten deıl demıştı
kızlar doktor şimdi alttan muayene etmez değil mi?
çok güzelmiş canımm umarım gerçekleştirsin..bende hep işten gelince güzel bi yemekle ve slayt hazırlarım die hayal ediosum ama olmadı sağlık olsun..Ben hiç gebelikte de kanda da çift çizgi ögremedim öyle böyle gören arkadaşlarımız var o sevinci yaşayamamış biriyim. Ama eğer olsaydı aklımda şu vardı sabah erkenden yapacaktım testi ama baya gecikmiş olacaktı reglim gayet net görecektim çizgiyi, sonra eşimi uyandırmadan kocaman kağıda baba oluyorsun aşkım diye yazıp tuvaletin kapısına yapıştıracaktım o da girince direk zaten yüzünü dönünce görecekti o yazıyı. Ya da kan testini de habersiz yaptırıp testle birlikte bir de emzik alaaktım koyacaktım paketleyip bir arkadaşına verecektim bunu ver eşime diye aynı kampüste çalışıyoruz yaa verecekti üzerinden aşkın eşinden diye yazacaktı açacaktı ki görecekti şok olacaktı ama çok güzel olurdu.. Ahh ahh ben aşılama ya da tüple gebe kalacağımdan sürpriz yapamam sanırım.
günaydın canım gecmiş olsunnn dikkat et kendine yat dinlen bolbol.. merve kan testine gitcekti bugün henüz ses yok tatlımm..
günaydın kızlar herkesler burda ne güzel
ben bugün hastayım evdeyim bugün burnum tıkalı boğazlarım şiş bir yandan kahvaltı yapmaya çalışıyorum biryandan da yazılarınızı okumaya çalışıyorum.....
ne güzel kaynamıssınız.. merveden haber varmı kızlar
hoşgeldinn tatlımmm çok şükür sen nasılsın bebişin nasıll..Kizlar ben geldim nasilsiniz canlarım kuzucuklarim benim
canım doktor öle dediyse ondan olabilir...ama sen yinede ihmal etme..tamam tatlım:)
rabbım hayırlısını versın cnm
amin amin cnm gelsın cıfter cıfter esımın dayısıyla teyzesı ıkız cnm
dokttor demıstı gelebılır dıye am abılmıyorumkı yaw:)
tatlım edebilir çok küçük olduğu için alttan ediyorlarmış. sen tedbirli git :128:
canım alttan muayene ettirme edeceğini de sanmıyorum ama dersede alttan istemiorum de.. banada dedi alttan bakıyımmı die baktırmadım nolur nolmaz.. daha kesede görünmedi sonucta bakmaması lazım..kızlar doktor şimdi alttan muayene etmez değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?