Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar doktor şimdi alttan muayene etmez değil mi?

Şimdi senni ne kadarlık oluyor günün acaba.. normalde 6. haftada yada 5. haftanda çağırdığında alttan bakıyor kalp sesi dinlemek için. ama sen gerginsen alttan muayane olmak istemiyorsan belirt bunu o zaman bir sonrakini daha yakın tarihe çağırır o zaman bakar.. bu arada kan değerin 2000 üstüyse göbektende görüyor herşeyi

1002 çıktı değerim.

gamzecim geçmiş olsun canım ılık suya ballimon ve karabiber koy karıştır iç çok ii gelio bide kuşburnu kaynat misss çok ii geliyor

mesudecim hoşgeldin nasılsın bakalım biz iiyiz

Kızlar bu yıl ilk defa çam ağacı aldık eşimde istedi kurduk süsledik bir güzel resmini bu akşam çekicem paylaşırım ee yılbaşında ne yemekelr yapcanızz..

Ben bir kez gerçekten çok şüphelenmiştim aşılamadan önceki ay hiç gecikmedi adetim hatta 3 4 gün önce olur o ay olmadı 3 gün gecikti ama göreceksiniz halimi kimseye hiçbişe demedim önce idrar testini yaptıracaktım sonra kan testi hatta eşime sölemeden doktora bile gidecektim kesinleşsin die 8 kasım evlilik yıldönümümüzdü o zman sölücektim önce düğün videomuzu izlicektik sonra ona bebeğimiz için aldığım hediyeyi vericektim ve üzerinde şu not babacığım 9 ay sonra yanınızdayım gibi bişey kızlar geciktiğini bile kimseye anneme bile söleyememiştim korkmuştum idrar testi alıp gittim eve bi gittim tuvalete hafif bi lekelenme var bütün umudum gitti sabah uyandım hiçbişe yok yaptım hemen testi NEGATİF öğleden sonrada yoğun bi şekilde başladı adetim ben bu olumsuzluktan sonra bile eşime hiçbişe demedim taaki evlilik yıldönümümüzde tutamadım kendimi anlattım ona ağlaya ağlaya ve eşim bana umutlandığının farkındaydım ama bende hiçbişe diemedim sana dedi benimn tek umutlandığım ay oldu gerçekten hamile olduğumu hissetmiştim ama değilmiş nasip değilmiş....

COk şükür şimdi daha iyiyim bu gece hiç uyumadın ağlaya ağlaya bir hal oldum

hayırlısı olsun tatlımm..bu sefer tutmamış bidahakine olur bekletmez bebişin İNŞALLAH..bak ben hiç hesap etmedim bende 1. yılımızda olsun istemiştim ama olmadı 2.yılımız evliliğimiz mayısın 15i bizimki 20 sinden sonra gelcek.. tutturamadık ama olsun..sağlıklı olsunda gelsin..

iyi günler tatlı hatunlar
ben histereskopi çekindim rahim temiz hiç bir problem yok.Öyle korkulacak bi ağrı sızıda yok gerçi benim ağrı eşiğim biraz yüksek ama yinede normal muayaneden biracık daha acılı okadar.
Nazan benim düşüklerimin sebebi bulunamadığı için yaptılar ama bundada bişey çıkmadı.
doktor bedriye arkadaşımıza söylediğinin aynını söyledi biz beynimize emirler verip hormonlarımızla oynuyormuşuz buyüzden düşük ve hiç hamile kalamama gibi problemler oluyormuş.Bi hastası varmış tüp bebek yapmışlar olmamış kadının o ara ailevi problemleri varmış bebeğe odaklanmadığı için hamile kalmış kocasının spermi çok düşük olmasına rağmen imkansız denilmesine rağmen.

ay benimde öyle..geçen tüpde güya test tarihini yanlış söyleyecem ona, erkenden benim haberim olacak..ama yutarmı..kağıt verdiler elimize şu tarihde test yapın diye.:))pehh

kızlar doktor şimdi alttan muayene etmez değil mi?

istemezsen etmez..gerekliyse müsade etmelisin..

kız benimkide hep bilgisayarın başındadır haaa.bu çok güzel bi fikirmiş...

COk şükür şimdi daha iyiyim bu gece hiç uyumadın ağlaya ağlaya bir hal oldum

anaaaaaaaamm kuzum neyin var anacım..

gamzecim geçmiş olsun canım ılık suya ballimon ve karabiber koy karıştır iç çok ii gelio bide kuşburnu kaynat misss çok ii geliyor

mesudecim hoşgeldin nasılsın bakalım biz iiyiz

İYi olmana sevindim tatlım daimi olsun inşallah bilmiyorum nasıl oldugumu canim ya karmaşık duygular icindeyim

tümay anestezisiz mi çekildin..nasıldı..hsg den zormuydu..anlat hele anlat anlat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…