- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.101
kızlar doktor şimdi alttan muayene etmez değil mi?
Şimdi senni ne kadarlık oluyor günün acaba.. normalde 6. haftada yada 5. haftanda çağırdığında alttan bakıyor kalp sesi dinlemek için. ama sen gerginsen alttan muayane olmak istemiyorsan belirt bunu o zaman bir sonrakini daha yakın tarihe çağırır o zaman bakar.. bu arada kan değerin 2000 üstüyse göbektende görüyor herşeyi
1002 çıktı değerim.
COk şükür şimdi daha iyiyim bu gece hiç uyumadın ağlaya ağlaya bir hal oldumçok güzelmiş canımm umarım gerçekleştirsin..bende hep işten gelince güzel bi yemekle ve slayt hazırlarım die hayal ediosum ama olmadı sağlık olsun..
günaydın canım gecmiş olsunnn dikkat et kendine yat dinlen bolbol.. merve kan testine gitcekti bugün henüz ses yok tatlımm..
hoşgeldinn tatlımmm çok şükür sen nasılsın bebişin nasıll..
canım doktor öle dediyse ondan olabilir...ama sen yinede ihmal etme..
1002 çıktı değerim.
hayırlısı olsun tatlımm..bu sefer tutmamış bidahakine olur bekletmez bebişin İNŞALLAH..bak ben hiç hesap etmedim bende 1. yılımızda olsun istemiştim ama olmadı 2.yılımız evliliğimiz mayısın 15i bizimki 20 sinden sonra gelcek.. tutturamadık ama olsun..sağlıklı olsunda gelsin..Ben bir kez gerçekten çok şüphelenmiştim aşılamadan önceki ay hiç gecikmedi adetim hatta 3 4 gün önce olur o ay olmadı 3 gün gecikti ama göreceksiniz halimi kimseye hiçbişe demedim önce idrar testini yaptıracaktım sonra kan testi hatta eşime sölemeden doktora bile gidecektim kesinleşsin die 8 kasım evlilik yıldönümümüzdü o zman sölücektim önce düğün videomuzu izlicektik sonra ona bebeğimiz için aldığım hediyeyi vericektim ve üzerinde şu not babacığım 9 ay sonra yanınızdayım gibi bişey kızlar geciktiğini bile kimseye anneme bile söleyememiştim korkmuştum idrar testi alıp gittim eve bi gittim tuvalete hafif bi lekelenme var bütün umudum gitti sabah uyandım hiçbişe yok yaptım hemen testi NEGATİF öğleden sonrada yoğun bi şekilde başladı adetim ben bu olumsuzluktan sonra bile eşime hiçbişe demedim taaki evlilik yıldönümümüzde tutamadım kendimi anlattım ona ağlaya ağlaya ve eşim bana umutlandığının farkındaydım ama bende hiçbişe diemedim sana dedibenimn tek umutlandığım ay oldu gerçekten hamile olduğumu hissetmiştim ama değilmiş nasip değilmiş....
Anladım canım sağol.
Ben hiç gebelikte de kanda da çift çizgi ögremedim öyle böyle gören arkadaşlarımız var o sevinci yaşayamamış biriyim. Ama eğer olsaydı aklımda şu vardı sabah erkenden yapacaktım testi ama baya gecikmiş olacaktı reglim gayet net görecektim çizgiyi, sonra eşimi uyandırmadan kocaman kağıda baba oluyorsun aşkım diye yazıp tuvaletin kapısına yapıştıracaktım o da girince direk zaten yüzünü dönünce görecekti o yazıyı. Ya da kan testini de habersiz yaptırıp testle birlikte bir de emzik alaaktım koyacaktım paketleyip bir arkadaşına verecektim bunu ver eşime diye aynı kampüste çalışıyoruz yaa verecekti üzerinden aşkın eşinden diye yazacaktı açacaktı ki görecekti şok olacaktı ama çok güzel olurdu.. Ahh ahh ben aşılama ya da tüple gebe kalacağımdan sürpriz yapamam sanırım.
çok güzelmiş canımm umarım gerçekleştirsin..bende hep işten gelince güzel bi yemekle ve slayt hazırlarım die hayal ediosum ama olmadı sağlık olsun..
günaydın canım gecmiş olsunnn dikkat et kendine yat dinlen bolbol.. merve kan testine gitcekti bugün henüz ses yok tatlımm..
hoşgeldinn tatlımmm çok şükür sen nasılsın bebişin nasıll..
canım doktor öle dediyse ondan olabilir...ama sen yinede ihmal etme..
COk şükür şimdi daha iyiyim bu gece hiç uyumadın ağlaya ağlaya bir hal oldum
değerin güzel canım MAŞALLAH..benimde kalp atışını duymadı ilk dedi alttan bakıym ben hayır dedim..2 hafta sonra gittim karnımdan dinledik kalp atışını..yine sen bilirsin tabi ama bence baktıma derim..1002 çıktı değerim.
Oleyy tebrik ederim seni canim benim Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı bı sekilde kucaginada almayı nasip etsin hayırlı olsun yanılmıyorsam sana da Hamişsin demiştim..
COk şükür şimdi daha iyiyim bu gece hiç uyumadın ağlaya ağlaya bir hal oldum
gamzecim geçmiş olsun canım ılık suya ballimon ve karabiber koy karıştır iç çok ii gelio bide kuşburnu kaynat misss çok iigeliyor
mesudecim hoşgeldin nasılsın bakalım biz iiyiz
iyi günler tatlı hatunlar
ben histereskopi çekindim rahim temiz hiç bir problem yok.Öyle korkulacak bi ağrı sızıda yok gerçi benim ağrı eşiğim biraz yüksek ama yinede normal muayaneden biracık daha acılı okadar.
Nazan benim düşüklerimin sebebi bulunamadığı için yaptılar ama bundada bişey çıkmadı.
doktor bedriye arkadaşımıza söylediğinin aynını söyledi biz beynimize emirler verip hormonlarımızla oynuyormuşuz buyüzden düşük ve hiç hamile kalamama gibi problemler oluyormuş.Bi hastası varmış tüp bebek yapmışlar olmamış kadının o ara ailevi problemleri varmış bebeğe odaklanmadığı için hamile kalmış kocasının spermi çok düşük olmasına rağmen imkansız denilmesine rağmen.
ne oldu tatlım hayırdır özel değilse paylaşır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?