- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.121
iyi günler tatlı hatunlar
ben histereskopi çekindim rahim temiz hiç bir problem yok.Öyle korkulacak bi ağrı sızıda yok gerçi benim ağrı eşiğim biraz yüksek ama yinede normal muayaneden biracık daha acılı okadar.
Nazan benim düşüklerimin sebebi bulunamadığı için yaptılar ama bundada bişey çıkmadı.
doktor bedriye arkadaşımıza söylediğinin aynını söyledi biz beynimize emirler verip hormonlarımızla oynuyormuşuz buyüzden düşük ve hiç hamile kalamama gibi problemler oluyormuş.Bi hastası varmış tüp bebek yapmışlar olmamış kadının o ara ailevi problemleri varmış bebeğe odaklanmadığı için hamile kalmış kocasının spermi çok düşük olmasına rağmen imkansız denilmesine rağmen.
aynen tümaycımm biraz psikilojik baskı işe yarıyoosonbaharım tebrikler gülle boşuna sana baskı yapmadık bak biz haklı çıktık dimi gülcüm
Tabi özel canim ama sizde cok özendiniz sizinle kafamı dağıtmak istedim bana iyi geliyorsunuz bu gün boşanmanın eşiğinden dondüm :2::2::2:
hayırdır mesude noldukii...Tabi özel canim ama sizde cok özendiniz sizinle kafamı dağıtmak istedim bana iyi geliyorsunuz bu gün boşanmanın eşiğinden dondüm :2::2::2:
iyi günler tatlı hatunlar
ben histereskopi çekindim rahim temiz hiç bir problem yok.Öyle korkulacak bi ağrı sızıda yok gerçi benim ağrı eşiğim biraz yüksek ama yinede normal muayaneden biracık daha acılı okadar.
Nazan benim düşüklerimin sebebi bulunamadığı için yaptılar ama bundada bişey çıkmadı.
doktor bedriye arkadaşımıza söylediğinin aynını söyledi biz beynimize emirler verip hormonlarımızla oynuyormuşuz buyüzden düşük ve hiç hamile kalamama gibi problemler oluyormuş.Bi hastası varmış tüp bebek yapmışlar olmamış kadının o ara ailevi problemleri varmış bebeğe odaklanmadığı için hamile kalmış kocasının spermi çok düşük olmasına rağmen imkansız denilmesine rağmen.
Tabi özel canim ama sizde cok özendiniz sizinle kafamı dağıtmak istedim bana iyi geliyorsunuz bu gün boşanmanın eşiğinden dondüm :2::2::2:
Nasıl yani? ne oldu canım ya zaten sende bi kaç gündür bişe var?
canımm dün gayet iyiydin ne bilim ben bişi anlamadım ama bu duruma nasıl geldi anlamadım..umarım herşey yolundadır...neden diycem ama özelse anlatma tabiki..İlk deFa bu duruma geldim ucunda ölüm olsa umrumda degildi gece sabaha kadar düşündüm boşanmayı sabah esım eve gelince ona actım istemedi ben istiyorum dedim sonra gözümü korkutacagini veya ciddi olmadığımı zannederek tamam dedi bugün bitecek dedim ailene söyle git dilekçeyi ver dedim cocugumun ve benim bir daha yüzümü görmeyeceksin dedim herseyi göze almistim
İlk deFa bu duruma geldim ucunda ölüm olsa umrumda degildi gece sabaha kadar düşündüm boşanmayı sabah esım eve gelince ona actım istemedi ben istiyorum dedim sonra gözümü korkutacagini veya ciddi olmadığımı zannederek tamam dedi bugün bitecek dedim ailene söyle git dilekçeyi ver dedim cocugumun ve benim bir daha yüzümü görmeyeceksin dedim herseyi göze almistim
afiyet olsun canım görüşrüüüzz..yemeğe çıkıyorum canlar gelinca giricem hemen mesudeyi merak ediyorum
İlk deFa bu duruma geldim ucunda ölüm olsa umrumda degildi gece sabaha kadar düşündüm boşanmayı sabah esım eve gelince ona actım istemedi ben istiyorum dedim sonra gözümü korkutacagini veya ciddi olmadığımı zannederek tamam dedi bugün bitecek dedim ailene söyle git dilekçeyi ver dedim cocugumun ve benim bir daha yüzümü görmeyeceksin dedim herseyi göze almistim
kızlaar kan testı yapmama gerek kalmadı sabaha karsı akıntım geldı ... gercı suan yok silik cizgi magduru olarak ınanmıyrıım bu testleree :))))))))))))))))))
2. yaptıgım testte sılık cıkmasyadı belkı bu kadar umutlanmazdım. acaba yerlesme kanmasımı dıyede dusunmeden edemıyorum
merveeeee ya kuuzm gidip bi kan testi yapar mısınn hadii canımm...hadi...kızlaar kan testı yapmama gerek kalmadı sabaha karsı akıntım geldı ... gercı suan yok silik cizgi magduru olarak ınanmıyrıım bu testleree :))))))))))))))))))
2. yaptıgım testte sılık cıkmasyadı belkı bu kadar umutlanmazdım. acaba yerlesme kanmasımı dıyede dusunmeden edemıyorum
hayırdır mesude noldukii...
allah krusun kızlar yaa ne anlatıyonuzz bole43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?