Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım ne güzel atlatmışsın sen anestezilimi yaptırdın? sonuçların iyi çıkmasına da sevindim

ay ne yapsakta atsak şu düşünceleri kafamızdan ben her an her saniye düşünüyorum. elimde değil, her olayı her şeyi bebek düşüncesine bağlamada çok iyiyim.

Tabi özel canim ama sizde cok özendiniz sizinle kafamı dağıtmak istedim bana iyi geliyorsunuz bu gün boşanmanın eşiğinden dondüm :2::2::2:

aman Allah korusun canım böyle şeyler düşünme hamile hamile, ne olduğunu bilmediğimden yorum yapamıyorum ama umarım çözmüşsünüzdür.

Nasıl yani? ne oldu canım ya zaten sende bi kaç gündür bişe var?

İlk deFa bu duruma geldim ucunda ölüm olsa umrumda degildi gece sabaha kadar düşündüm boşanmayı sabah esım eve gelince ona actım istemedi ben istiyorum dedim sonra gözümü korkutacagini veya ciddi olmadığımı zannederek tamam dedi bugün bitecek dedim ailene söyle git dilekçeyi ver dedim cocugumun ve benim bir daha yüzümü görmeyeceksin dedim herseyi göze almistim

canımm dün gayet iyiydin ne bilim ben bişi anlamadım ama bu duruma nasıl geldi anlamadım..umarım herşey yolundadır...neden diycem ama özelse anlatma tabiki..

Allah korusun canım ya ne yaşadınızki ?nolur üzme kendini sabaha kadar ağlamışsın yapma böle bebeğini de düşünmen gerekli canım ee sonra nooldu konuşup hallettiniz inşallah

Tabi özel canim ama sizde cok özendiniz sizinle kafamı dağıtmak istedim bana iyi geliyorsunuz bu gün boşanmanın eşiğinden dondüm :2::2::2:

bende döndün birkez kıyısından..birkez ikikez üçkez..en son ben kendim gittim..ama sonra döndümm..kolay değil tamam demek bitsin demek..hiç kolay değil..yürek ister..öyle laf olsun diye göz korksun diye oyun olsun diyede söylenebilecek bişey değil bu..söyledim mi tam söylerim..sende karnındakine rağmen böyle bir karar aldıysan anlarımki çok ciddisin..ama hormonlarınıda olaya katmalısın mesude..negatife sürükleyebilir seni hormonların..

Son düzenleme:
kızlaar kan testı yapmama gerek kalmadı sabaha karsı akıntım geldı ... gercı suan yok silik cizgi magduru olarak ınanmıyrıım bu testleree :))))))))))))))))))

2. yaptıgım testte sılık cıkmasyadı belkı bu kadar umutlanmazdım. acaba yerlesme kanmasımı dıyede dusunmeden edemıyorum

cnım nezmana adet olman gerekiyodu

Tümay çok geçmiş olsun.. Doktorlar bas bas bağırıyorlar etkilemeyin kendinizi diye.. eşim genetik doktoruna dedi ki eşimin gebelikleri ilginç oluyor dedi endişeli olabilir tabi bir sürü şey yaşamış diyerekten çıkıştı eşime.. sonra eşim dedi ki "hayır sürekli vw ye gidiyor kanamam başladı diyerekten diye söyleyince doktor bana dedi ki sen bu zihniyetteysen hiç uğraşma dedi.. adetini beklediğin sürece muhtemel adetin gelicektir.. kanamanı beklediğinde de hep o düşüklerin gerçekleşicektir dedi.. yani beyin o kadar sadık bir organ ki sahibini yanıltmaz hemen ilgili hormonları uyarır dedi.. ve beklenen neyse gerçekleşmesi için çabalar dedi.. tüm vücudu yönetiyor nihayetinde beyin dedi.. haklıydı..

Mesude canım benim bazen birikimler oluyor konunu bilmiyorum ama sakin davranıp metanetli düşünmek gerek.. yanlış anlama ne olur ama bilmiyorum da derler ya gebelerde hormonlar tavan yapıyor diye sen 2 kere 3 kere düşün lutfen bir karar aldığında ve mutlaka yakınlarına durumunu anlat ki seni tanıyanlar belki başka bir bakış açısı sunarlar sana..

Bana da ne olduysa gene film koptu.. ağlamaktan bir hal oldum.. üzerimde bişey var bugun Allah hayırlara çıkarsın inşAllah.

merveeeee ya kuuzm gidip bi kan testi yapar mısınn hadii canımm...hadi...

hayırdır mesude noldukii...

Ben dün söylemiştim dün saglık Ocağı'na gideceğimi ve ordan da abimlere yeğeni mü görmeye gideceğimi aylardır gitmiyordum netse saglik ocagina gittim isimi hallettikten sonra abimlere gectim 1bucuk oturdum araba tuttuğu için abimin kaynı ve kayınvalidesi arabayla beni eve bıraktılar otobüsler göndermediler eve geldim tartıştık aman ne karanlık kavusunca ben eve gelemezmisim sanki sokaktayim beni ailemle gorusturmuyor bana yakın olmalarına rağmen bayramdan bayrama görüyorum sonra sen onun bunun arabasına binewzsin namusum hakkında ileri geri konuştu Rahmetli anneme sövdü ve son olarak sen ve karnındaki cocuk umrumda değilsiniz ne halınız varsa görün deyince benim şartellet attı bu zamana kadar sabrettigime boyun egdigime safligima katlandigima lanet ettim bu kararı verdim orospuluk yapıp bebeğime bakarım sana minnet etmem cocuğum deme senin cocuğun değil yüzünü gostermicem Allah askına beni bosa gitmek istiyorum dedim haa bı de karilik istemiyorum senden gibi seylerde söyledi daha neler neler yazmaya bile kelimeler yetmez sandımı sineye çekerim unuturum herzaman ki gibi cok emek verdim tırnaklarımız kurdum elimlede bozarım dedim ve yalvardı yeminler etti cok pişmanım dedi Alkah belamı versin affet seni kırdım üzdüm Allah benim cezamı birgun verecek dedi senin kocaman yüreğin tertemiz kalbin var dedi son kez affet dedi bebegim için kabul ettim bakalım ne olur ne biter Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin insallah

allah krusun kızlar yaa ne anlatıyonuzz bole43:

hayatta herşey var asenacım..ne yazıkki ..her şey insanoğlu için..
televizyonda izlediklerimiz olaylar uydurmaca değil inanki..gözlerimle gördüklerim var..hepsi insan..herkes insan..hepsi seven sevilen üzülen öfkelenen ,iyi düşünen kıskanan, nefret edebilen insanlar..beşer şaşar demişler..şeytan kan damarlarımızda dolanıyor.allah fırsat vrmesin.Allah bize estağfirullah deme fırsatı versin..

noluyo orda hayırdır canım ne oldu böyle niye kızdın bu kadar çok üzüldüm ve saırdım biraz sakin ol canım ve seni tanıyan biriyle konuş istişare yap nolur nıolmaz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…