Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

duamnur / BURCU 27.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrin23 / MERVE 28.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz / EBRU 29.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
FANAA / isimsiz 30.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana / mesude 31.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
canlar sabah dualarınızı okudum
yahu neler oluyor geçmişi azıcık okuyabildim ne güzel sohbet ediyormuşsunuz canlar katılamıyorum nasıl üzülüyorum bilemezsiniz... ama mesudecim içimi burktu azıcık inşallah düzelir içi ferahlar en kısa zamanda bebeğiyle eşiyle musmutlu olurlar...

merhaba kızlar;
---anca okudum ve yetiştim size cevap yazmak için, öncelikle dua eden herkese çok teşekkür ederim, Allah razı olsun..
---Mesudeyi son dakkalarda okudum ve çok üzüldüm gerçekten böyle bir karar alırken yalnız kendini düşünme haledilebilcek birşey ise konuşun anlaşın bebeşini üzülürüm ben..tabiki yine de siz bilirsiniz canım benim..
---dün akşam evimizde kutladık yıldönümümüzü, haftasonu gidiyoruz ama ağva 'ya ordaki daha romantik geçer sanırım
---2 gündür kavun aşeriyorum hemde nasıl kokusunu burnuma geliyoo dün dedim kocacıma bugün bulup getircek inş. kayınvalidemde eşime hamileyken kavun aşermiş,eşim diyor ki babasın oğlu :90:
--- yemeğe gidiyorum dönüşte de hamile olduğumu nasıl söyledim onu anlatcam, beni bekleyinn canlarrrr

Canım benimmm Allah sabırlar versin bazen kızgınlıkla insanın ağzından dönüşü olmayan sözler çıkabilir canım belki öle olmuştur bak özürde dilemiş biraz kafanı dağıtmaya bak Allah yuvanızdaki huzuru mutlluluğu korusun canım benim...

pişmanlık, bir çok sşeyi değiştirebilir mesude..insan pişmansa, değişmek için çabalar..çünkü pişmanlık bir başkasını üzmez kişinin kendisini üzer..dolayısıyla keşe yine kendisi çin yapar bunu..insan egosuyla doğmuştur.id denilen nefs hepimizde var..bunu sen ve bebeğin için yapmasa bile kendi için yapacaktır..ama sakın dün yaşadıklarınızı unutturma ona..seni kaybetmek korkusunun ona neler hissettrdiğini her daim aklında tutsun..tadı damağında tınısı kulağında kalsın..kalsınki değişim için çaba harcasın..ne yazıkki bunu sana diyorum ama sende benim gibi yumuşak kalbliysen yapamazsın..ama sende bebeğin için yapmalısın..

konuşarak çözülebilir bundan sonrası.Allah bidaha yaşatmasın..

anlıyorum canımm üzücü şeyler yaşamışsın ama umarım dediği gibi düzelir..ailenle görüşmene neden karışıo anlamadım he tamam haber verip gidersin o ayrı uzak olur o ayrı..ama anlam veremedim hayırlısı olsun canım benim ALLAH ISLAH ETSİN EŞİNİDE İNŞALLAH düzelirsiniz..sende kendini fazla yıpratma bebişinide düşün..

oyyy canım çok kırılmışsın haklısında eşin sana saygısızlık yapmış ama erkeler herzaman en son söylenecekleri en önce söyler inş eşin akıllanır bidaha seni üzmez canım bebeğini düşün ve sakin ol allaha sığın rabbaim seni ve meleğini korusun canım

hoşgeldin tatlımm nasılsın oğluşumun kankası nasıl bakalım..kız bu mevsimde ne kavunu :) yıldönümünüzde kutlu olsun canımm bi yastıkta yaşlanın inşallah..:) afiyet olsun bekliyoruz..

erkekler sinirlenince ve heleki bunun nedeni ucundan kenarından biraz kıskançlıksa akla hayale gelmez şeyler yapabilirler..öfkeden kudurabilirler..güven herşeyin temeli..bu temeli kurmak lazım..buda kolay bişey değil tabi..hayat zor ve herşey var içinde..

kız mesude sende ne racon kesmişin anacım öyle..hadi konu değişsin..erkekleri çekiştirelim:))

ööfff bi silkeleninn..herkes yemekte sanırım..:125::125:

bende yemeğe gidiyorum gelince mesudeyle özel olarak ilgilenecem..
bak böyle yapacam mesude seni:118:

cnım nezmana adet olman gerekiyodu
29 aralıkta olmam lazımdı erken oldum
merveeeee ya kuuzm gidip bi kan testi yapar mısınn hadii canımm...hadi...
gülcüm adet oldum daha kan testı yapsam ne olur (((((((((
benım atarlı hamişimm :)) ıNSAN sınırlendgı zaman eşinin agzından cıkan kelımeler 1 ken 10000 oluyor sankı gozumuz kararıyor herseyı uc noktada yasıyoruz eşinde fevrılık yapmış öfke gelınce akıl bastan gıdermıs o an o ınsan bır deli gibi olurmuş yanı oan esının soyledıklerı ofkeyle soylenmıs cumleler yanı gercektekı esının dusuncelerı degıl evlılıkte en buyuk hatamız ayrılık kelımesını cok cabuk agzımıza almamız sen burda olgunluk gostermıssın ne guzel esın hatasını anlamıs sende uzatmamıssın bence dun olanlar dunde kaldı hatırlama bugunune bak. ve bebısını dusun mutlu ol :))

Son düzenleme:
:2:
ii yapmış kapyı bacayı kırsaydın korksaydı pis erkkelr bak nasıl sinirlendim bizde arada deli gibi kavga ederiz ben manyak oluyorum deli gücü kocam tırsıyo valla en son kavgamızda mayıs falandı heralde kapıyı kitlemiştim adam kapıyı kırdı açmıyorum diye valla bazen delirtiyolar insanı bende acayip saldırgan oluyorum yalnız dişi kurt

Cok haklısını aynen öyle cok merhametli ve hassas insanim kimseyi elimle dilimle incitmem sevgi dolu küçücük yüreğine kocaman sevgiler biriktirp taşıyan biriyim onu dilimle dahi indirdiğimi bilmem yemin ediyorum ama o herzaman beni yakıp yıkıyor her sinirlendiği zaman böyle insan bı saatten sonra goturemiyor bugün o yere geldigimi hissettim ben hamileyim inanirmisiniz beni bir defa nazlamadi ben bebek gibi okşuyor ilgi gösteriyorum o pcnin basından kalkmıyor gene birşey demiyorum ben kac defa namusuma soz etmem benim kirim seni tertemiz yapar beni kapıya gelen dilenci üst komşum arkadaşımın eşiyle yatırdı kaldırdı bunu hangi bayan yedirir en hassas oldugum yerimden vuruyor beni en hassas oldugum yerimden yaralıyor bana saygısı kalmadı peki karnındakinin de mı yok benim annem babam sahip çıkacak kimsem yok. Rabb'inden başka bunu biliyor ne yaparsam mecbur çekecek başka şansı yok diye benim kendime olan saygını kaybetmemi sağlıyor yok bundan sonra merhamet etmek yok kiranı kıracaksın bana kendi diyor merhamet etme merhamet edilecek hale gelirsin bundan sonra o korksun ben herseyi göze aldım hormonlara bağlamayın sakın hiç alakası yok

tebrikler tatlım ne bereketli aralık ayı yahuu maşallah allah nazardan saklasın söküllll gel hamişler allah devamını nasip etsin inş. sağlıkla sıhhatle kucagına al canımm

evet çok haklısın tavrını koy tavrını koymazsan anlamaz anlasın sevgisizlik ilgisizilik neymiş allah zaten ona haksızlık yaptığını gösterir rabbim çok büyüktür

anlıyorum tatlım senin sabrın sonu olmuşş hayırlısı olsun ne diyelim ALLAH yardımcın olsun İNŞALLAH düzelirde böyle şeyler yaşamassınız zaten senin az cok değiştiğini ciddi olduğunu anladıysa kendine ceki düzen verir..

Allahım yukarda şahit olsun ki yuvam için ailemden geçtim bütün fedakarlığı yaptım verdikce daha fazla istedi gitmiceksin evde mahpus yaşatıyor komşularıma bile göndermiyor kafayı mı yiyeyim ben insan değil miyim bu yuva için hiç fedakarlık yapmadı ben iyi olursam iyi yoksa vay haline hep hoşgörü saygı sevgi hizmet yok yok olmuyor ilk o kadar seyler oldu ilk defa boşanma kelimesini ağzıma aldım ben cok düşünen biriyim söylemediğim şeyi yapmam eğer söyleşimde de kesinlikle yaparım bunu bilir bildigi icinde dikkate alacağını umuyorum bir ikincisini yasamayacağım inanın bebeğimi düşünerek bu kararı aldım ben yasadım huzursuz mutsuz bir evde ona yaşatmam kendimi değil bebeğimi düşündüm bu kararı aldim

canım ilk geldiğinde akıntım geldi yazmışsın ben ondan dedim adet derken yoğun kırmızımı kahverengimi mi şeker..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…