- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.161
merve adet oldum derken kırmızılarmı geldi leke falanmı
tatlım lekelenme o kahverengiyse lütfen bi hastaneye git bak ısrar ediorum..canım dun sabaha dogru cok afedersınız ozurdıleyerek soyluyorum peceteye geldı koyu kırmızı degıl ama kırmızı yanii dahada gelmedi pet koydum sımdı kontrol ettım bır sey yok sadece bır ıkı dmla cok koyu kahverengı bır akıntı gelmıs ama kuru ıslak degıl
canım dun sabaha dogru cok afedersınız ozurdıleyerek soyluyorum peceteye geldı koyu kırmızı degıl ama kırmızı yanii dahada gelmedi pet koydum sımdı kontrol ettım bır sey yok sadece bır ıkı dmla cok koyu kahverengı bır akıntı gelmıs ama kuru ıslak degıl
off sündüz ya analatamıyorum bi türlüü..offfffffbelli olmaz canım sen yinede bi kan testi yaptır bişi kaybetmessin ama çok şey kazaanbilirsin
tatlım lekelenme o kahverengiyse lütfen bi hastaneye git bak ısrar ediorum..
evet canım dişini göstermemişsin görüncede özüre başlamış..bak bizimde ufak tefek tartışmalarımız oluo ama haklıysam asla taviz vermem gelir öper gönlümü alır..kaybetme korkusu yerleştiyse içine seninkide kuzu olur ALLAHın izniyle canım sabır ya sabır..İnAnır mısınız bir sene oldu ilk defa özür diledi ilk defa pişmanım Allah belamı versin seni üzdüğüm için sana kurban olurum kelimelerini duydum ağzından ben küs tutamam kin olmaz herseyi unutur hiç olmamış gibi sil bastan alır haklı oldugum halde özür diler gönlünü alırdım böyle yapmam iyi olmamış demekki bu sözleri işitmesem bugün burda olmaz şans vermezdim inşallah kullanmasını bilir çünkü ben hiçbirşey kaybetmeyeceğim onu biliyorum
kahve oluyor canım ama benim 3 gündürdü kırmızıda geldi az sen git acele et biraz artık..öylemı yapıyım gülcüm? gıdıyım ya tamam tamam gıdıyorum dırek kan testı vermeye gıdıcem ozaman ama sunu ogrenmek ısıtyorum ustune gorme kahverengımı oluyor yoksa kırmızı renkte olabılırmı
İnAnır mısınız bir sene oldu ilk defa özür diledi ilk defa pişmanım Allah belamı versin seni üzdüğüm için sana kurban olurum kelimelerini duydum ağzından ben küs tutamam kin olmaz herseyi unutur hiç olmamış gibi sil bastan alır haklı oldugum halde özür diler gönlünü alırdım böyle yapmam iyi olmamış demekki bu sözleri işitmesem bugün burda olmaz şans vermezdim inşallah kullanmasını bilir çünkü ben hiçbirşey kaybetmeyeceğim onu biliyorum
sorma mesudecim ya hala gidiymmi dio delirtti benii..Mervecim kusura bakma kendi derdime düştüm seni unuttum Hayırlısı olsun hakkında ama emin olmak adına bı kan tahlili yaptir sen gebesin ama adet olursan tabi yumurtayı dışarı atma ihtimali de var o yüzden bu ne düşük ne erken dogum sonlanabiliyor inşallah olmazsın bütün duamız o bı ver gel hayırlı guzel haberlerle gelirdin insallah
Mervecim kusura bakma kendi derdime düştüm seni unuttum Hayırlısı olsun hakkında ama emin olmak adına bı kan tahlili yaptir sen gebesin ama adet olursan tabi yumurtayı dışarı atma ihtimali de var o yüzden bu ne düşük ne erken dogum sonlanabiliyor inşallah olmazsın bütün duamız o bı ver gel hayırlı guzel haberlerle gelirdin insallah
evet canım dişini göstermemişsin görüncede özüre başlamış..bak bizimde ufak tefek tartışmalarımız oluo ama haklıysam asla taviz vermem gelir öper gönlümü alır..kaybetme korkusu yerleştiyse içine seninkide kuzu olur ALLAHın izniyle canım sabır ya sabır..
dilberimm hayırlıs olsun cumartesi dualrım seninle olacak İNŞALLAH..kizlar cumartesi gunu asilamam var lutfen bana dua edin RABBIM nasip etsin INSALLAH, Yasemincim bizi haberdar et toplu dua edelim demistindua eden her kese cook tesekkur ederim RABBIM her kese hamilelik duygusunu tatmayi yasatsin INSALLAH AMINNN.....
benim çok hayalim vardı bu konuyla ilgili ama ogün kocam evdeydi testi yaptım net çift çizgi gördüm baba oluyosun dedim dalagamı geçiosun dedi işte çift çizgi dedim bizimki dekör cahil cıktı biri açık renk dedi ben ağlıyorum ağlama bebek düşer sonra diyo ben susayım diye pembe siteye sor dedi pembe sitede kk oluyor dedim kan testi vermeye gidelim tamam dedi gittik verdik 1 saat kfede oturuyoz ama oturamıyoz ikimizde tedirgin hayal kurmak yok dioruz hayal kurmucaz beklicez neyse test sonucunu aldık pozitif bizimki şaşkın sokakta sarıldı öptü beni göbüşümede elini koydu hoşgeldin dedi ben tabi kopmuştum ağla ağla herkes bana bakıyordu
sorma mesudecim ya hala gidiymmi dio delirtti benii..
OHHH ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR YA kız kimseye bu kadar dil dökmedim...neyse sen kapa neti hemen cık okuycam cvp vercem die uğraşma gelince yazarssınn..:)canım öyle sey olur mu hıc ne kusuruu duymıyımmm sakın. amın kuzum amınn tamam gıdıp yaptırcam sımdı usutumu gıyınıyorum
ne demek tatlım benim burda hepimiz derdimizi sevincimizi aklımıza takılan herşeyi paylaşıyoruz tabiki paylaşacaksın içine at at nereye kadar..iyi olmana çok sevindim RABBİM daha iyi etsin İNŞALLAH evinizden huzuru,mutluluğu,sağlığı,sıhati,sevgiyi saygıyı eksik etmesin daim etsin..hep böyle dua et..eşini sana hayırlı eş seni eşine hayırlı eylesin..canım benimm..Evet aynen öyle yaşasın kadının gücü gülüm Allah razı olsun kimseyle paylaşmadım içimdekileri döktüm cok sagolun deger verip dinlediniz hakkınızı helal edin ne olur iyiki varsınız Allah hepinizden Razı olsun sizi cok seviyorum gecti iyiyim sayenizde derler ya mutluluklar paylastikca buyulur dertler paylastikca azalır gercekten öyle cok iyiyim şimdi hatta sahaneyim
anam benimkide KADINLAR KULÜBESİ diyo:)))
bazen soruyo yine kulübede misin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?