Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

merve adet oldum derken kırmızılarmı geldi leke falanmı

canım dun sabaha dogru cok afedersınız ozurdıleyerek soyluyorum peceteye geldı koyu kırmızı degıl ama kırmızı yanii dahada gelmedi pet koydum sımdı kontrol ettım bır sey yok sadece bır ıkı dmla cok koyu kahverengı bır akıntı gelmıs ama kuru ıslak degıl

tatlım lekelenme o kahverengiyse lütfen bi hastaneye git bak ısrar ediorum..

belli olmaz canım sen yinede bi kan testi yaptır bişi kaybetmessin ama çok şey kazaanbilirsin

İnAnır mısınız bir sene oldu ilk defa özür diledi ilk defa pişmanım Allah belamı versin seni üzdüğüm için sana kurban olurum kelimelerini duydum ağzından ben küs tutamam kin olmaz herseyi unutur hiç olmamış gibi sil bastan alır haklı oldugum halde özür diler gönlünü alırdım böyle yapmam iyi olmamış demekki bu sözleri işitmesem bugün burda olmaz şans vermezdim inşallah kullanmasını bilir çünkü ben hiçbirşey kaybetmeyeceğim onu biliyorum

evet canım dişini göstermemişsin görüncede özüre başlamış..bak bizimde ufak tefek tartışmalarımız oluo ama haklıysam asla taviz vermem gelir öper gönlümü alır..kaybetme korkusu yerleştiyse içine seninkide kuzu olur ALLAHın izniyle canım sabır ya sabır..

kahve oluyor canım ama benim 3 gündürdü kırmızıda geldi az sen git acele et biraz artık..

Mervecim kusura bakma kendi derdime düştüm seni unuttum Hayırlısı olsun hakkında ama emin olmak adına bı kan tahlili yaptir sen gebesin ama adet olursan tabi yumurtayı dışarı atma ihtimali de var o yüzden bu ne düşük ne erken dogum sonlanabiliyor inşallah olmazsın bütün duamız o bı ver gel hayırlı guzel haberlerle gelirdin insallah

eşinin hatasını anlamasına cok sevındım hamişim. ınsaallah bır dha boyle bır sey yasamazsınız. Hatasını farkedebılmesı ozur dılemesı bunlar cok guzel seyler cogu esler bunu bıle yapmıyor kuzum bnm

sorma mesudecim ya hala gidiymmi dio delirtti benii..

Mesude eşinin üzerine 21 defa besmele çek üfle fırsat buldukça inan çok sakinlik dinginlik veriyor.. Yakınım söylemişti.. ve yola geldi adam resmen dedi.. inşAllah seninki de ıslah olur.. Bencede eşlerimizle mutlaka ama mutlaka bir sınır olmalı.. ne yaşanırsa yaşansın geçmemeleri gereken çizgileri olmaları.. ve herkes inadın tuttuğunda nelerden vazgeçebildiğini bilmeli.. hele ki sen onun için nelerden vazgeçmişsin.. onun için de huzursuzluktan rahatça kaçabileceğini bilmeli.. ve bazen tepkili olmak enn güzel silah.. güzellikle iyilikle anlata anlara konuşa konuşa yola gelir inşAllah..

kizlar cumartesi gunu asilamam var lutfen bana dua edin RABBIM nasip etsin INSALLAH, Yasemincim bizi haberdar et toplu dua edelim demistin dua eden her kese cook tesekkur ederim RABBIM her kese hamilelik duygusunu tatmayi yasatsin INSALLAH AMINNN.....

canım öyle sey olur mu hıc ne kusuruu duymıyımmm sakın. amın kuzum amınn tamam gıdıp yaptırcam sımdı usutumu gıyınıyorum

Evet aynen öyle yaşasın kadının gücü gülüm Allah razı olsun kimseyle paylaşmadım içimdekileri döktüm cok sagolun deger verip dinlediniz hakkınızı helal edin ne olur iyiki varsınız Allah hepinizden Razı olsun sizi cok seviyorum gecti iyiyim sayenizde derler ya mutluluklar paylastikca buyulur dertler paylastikca azalır gercekten öyle cok iyiyim şimdi hatta sahaneyim

dilberimm hayırlıs olsun cumartesi dualrım seninle olacak İNŞALLAH..

pembe sitemi ne güldüm

canım öyle sey olur mu hıc ne kusuruu duymıyımmm sakın. amın kuzum amınn tamam gıdıp yaptırcam sımdı usutumu gıyınıyorum
OHHH ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR YA kız kimseye bu kadar dil dökmedim...neyse sen kapa neti hemen cık okuycam cvp vercem die uğraşma gelince yazarssınn..:)
ne demek tatlım benim burda hepimiz derdimizi sevincimizi aklımıza takılan herşeyi paylaşıyoruz tabiki paylaşacaksın içine at at nereye kadar..iyi olmana çok sevindim RABBİM daha iyi etsin İNŞALLAH evinizden huzuru,mutluluğu,sağlığı,sıhati,sevgiyi saygıyı eksik etmesin daim etsin..hep böyle dua et..eşini sana hayırlı eş seni eşine hayırlı eylesin..canım benimm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…