- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.181
pembe sitemine güldüm
YOK YOKK GİDER bu sefer gitmesse elimizden çekeceği var istanbuldaymış nede olsa İSTANBUL kazan ben kepçe bulurum ben onu..Aynen beni de gülüm ama merak etme adımı nede olsa ayarlı Hamiş koydu ona dayanarak al gülüm ver gülüm dövcem galiba bı daha gidimmi Gitmim mı desin bak ne oluyor
Mesude eşinin üzerine 21 defa besmele çek üfle fırsat buldukça inan çok sakinlik dinginlik veriyor.. Yakınım söylemişti.. ve yola geldi adam resmen dedi.. inşAllah seninki de ıslah olur.. Bencede eşlerimizle mutlaka ama mutlaka bir sınır olmalı.. ne yaşanırsa yaşansın geçmemeleri gereken çizgileri olmaları.. ve herkes inadın tuttuğunda nelerden vazgeçebildiğini bilmeli.. hele ki sen onun için nelerden vazgeçmişsin.. onun için de huzursuzluktan rahatça kaçabileceğini bilmeli.. ve bazen tepkili olmak enn güzel silah.. güzellikle iyilikle anlata anlara konuşa konuşa yola gelir inşAllah..
iyi günler tatlı hatunlar
ben histereskopi çekindim rahim temiz hiç bir problem yok.Öyle korkulacak bi ağrı sızıda yok gerçi benim ağrı eşiğim biraz yüksek ama yinede normal muayaneden biracık daha acılı okadar.
Nazan benim düşüklerimin sebebi bulunamadığı için yaptılar ama bundada bişey çıkmadı.
doktor bedriye arkadaşımıza söylediğinin aynını söyledi biz beynimize emirler verip hormonlarımızla oynuyormuşuz buyüzden düşük ve hiç hamile kalamama gibi problemler oluyormuş.Bi hastası varmış tüp bebek yapmışlar olmamış kadının o ara ailevi problemleri varmış bebeğe odaklanmadığı için hamile kalmış kocasının spermi çok düşük olmasına rağmen imkansız denilmesine rağmen.
bende istanbuldayım hemen yakasına yapışırımYOK YOKK GİDER bu sefer gitmesse elimizden çekeceği var istanbuldaymış nede olsa İSTANBUL kazan ben kepçe bulurum ben onu..
Aynen beni de gülüm ama merak etme adımı nede olsa ayarlı Hamiş koydu ona dayanarak al gülüm ver gülüm dövcem galiba bı daha gidimmi Gitmim mı desin bak ne oluyor
Tabi özel canim ama sizde cok özendiniz sizinle kafamı dağıtmak istedim bana iyi geliyorsunuz bu gün boşanmanın eşiğinden dondüm :2::2::2:
çık kız çıkkk hala konuşuyo gevezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeayarlı degıl atarlı hamişi :))))))))))))))))))))))))))))))))) bu son cvbımdı ben kacıyorummmmmmm muckkkk optıum hepınızıııı
eşinin hatasını anlamasına cok sevındım hamişim. ınsaallah bır dha boyle bır sey yasamazsınız. Hatasını farkedebılmesı ozur dılemesı bunlar cok guzel seyler cogu esler bunu bıle yapmıyor kuzum bnm
ayarlı degıl atarlı hamişi :))))))))))))))))))))))))))))))))) bu son cvbımdı ben kacıyorummmmmmm muckkkk optıum hepınızıııı
YOK YOKK GİDER bu sefer gitmesse elimizden çekeceği var istanbuldaymış nede olsa İSTANBUL kazan ben kepçe bulurum ben onu..
tamam canımmm merak etme senn hallederizzİnşallah gulcum anaa ben izmirdeyim de şimdi ne olcek neyse sana ve sunduze havale ederm
dilberimm hayırlıs olsun cumartesi dualrım seninle olacak İNŞALLAH..
Gülmek iyidir tatlım hosgeldin nazancim
İnşallah gulcum anaa ben izmirdeyim de şimdi ne olcek neyse sana ve sunduze havale ederm
canim cokk tesekkur ederim gercekten cok ihtiyacim var duaya
iyi günler tatlı hatunlar
ben histereskopi çekindim rahim temiz hiç bir problem yok.Öyle korkulacak bi ağrı sızıda yok gerçi benim ağrı eşiğim biraz yüksek ama yinede normal muayaneden biracık daha acılı okadar.
Nazan benim düşüklerimin sebebi bulunamadığı için yaptılar ama bundada bişey çıkmadı.
doktor bedriye arkadaşımıza söylediğinin aynını söyledi biz beynimize emirler verip hormonlarımızla oynuyormuşuz buyüzden düşük ve hiç hamile kalamama gibi problemler oluyormuş.Bi hastası varmış tüp bebek yapmışlar olmamış kadının o ara ailevi problemleri varmış bebeğe odaklanmadığı için hamile kalmış kocasının spermi çok düşük olmasına rağmen imkansız denilmesine rağmen.
canım üzücü bir olay ALLAH birdaha yaşatmasın tekrar hamilelik nasib eder İNŞALLAH ve kucağına almak nazib olur..ben doktora gidip gebelik yaptırmıştım kanda çıkmamıştı sonra iltihap war dedi antibiyootik werdi doktor onu içmeye başlöadım o ara korundum sonra adetim geçti 2 gün bende şaşkınım nasıl geçer ilk defa böle bişe oldu dedim antibotiktendir .. ama emin oliyim kuzenim gelecekti bana arkaadaşım nişanlıları falan test aldırdım onlara geldiler yaptım ikinci çizgi silik çıktı inananamadım eşime dedim böle böle nasıl olur kanda çıkmamıştı öle bişe dedi. hadi hastaneeye dedi akşam waktiydi acile gittik hamile çıktım doktor dediki daha yeni 2 gün sonra git polikinlikte tekrarlat .eşimle göz göze geldik ben ağladım ağlıcam eşim ağlama diyo çok duygulandık yaa. sonra arabayla ewe dönüyoruz ikimizinde ağzı kulaklarında ama benim içim hep buruk ilaç içtim die.. annemi aaradım sanki dünyalar onun oldu o herkesi aradı eşim şaşkın :)) ama tecrübe oldu kesedeki bebeği görmeden kimseye demicem :)) ewe geldik arkadaşlar tebrik etti dedim aslında beli değil belki düşer dış gebeyimdir falan dedim hepsi saçmalama dedi .. sonra düşük tehlikem wardı 10 den sonra düştü ama ne güzel bi duygu yatarken sağa sola dönerken uyanıyodum bişe olurmu die öksürmeye korkuyodumm.. ne kadar yazdım :)) ama konu dışıda oldu sankii eşim hep yanımdaydı bu süreçte :)) süpriz yapamadım yani :))
mesudee geriden okudugum için tam konun ortasında gülmüşüm çok afedersin rabbim huzurlar versin evine yuvana eşine hoş görü versin ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?