Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aynen beni de gülüm ama merak etme adımı nede olsa ayarlı Hamiş koydu ona dayanarak al gülüm ver gülüm dövcem galiba bı daha gidimmi Gitmim mı desin bak ne oluyor
YOK YOKK GİDER bu sefer gitmesse elimizden çekeceği var istanbuldaymış nede olsa İSTANBUL kazan ben kepçe bulurum ben onu..

Tamam canim benim yapicam cok sagol inşallah verir cok haklısını katılıyorum biraz dısını göstermek iyi tehdit amaçlı demedim asla ama ciddiydim bı şans daha verdigim için bu UYARI olsun ona Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk versin inşallah Allah razı olsun tatlim

temiz çıkmasına sevindim aklından bi soru işaretide kalkmış oldu

offffff yaa emirmi veriyomuşuz demek odakalanamıyorumki arkadaş başka bişeye napcaz bilmiyorum

ayarlı degıl atarlı hamişi :))))))))))))))))))))))))))))))))) bu son cvbımdı ben kacıyorummmmmmm muckkkk optıum hepınızıııı
çık kız çıkkk hala konuşuyo gevezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hadi hayırlı haberlerle gel şeker

Son düzenleme:

Valla anlamam ben kuzum yapacak bundan sonra hiç yoktan sinirlenir mı insan bı kelime demeye korkar oldum hatası varsa ya telafi edecek yada hatası ile başbaşa kalacak küçük değil 10 yas var aramızda kaybeden o olur benim gibisini bulamaz çünkü beni doğuran ana yok ithal de edemez kiz sen hala burda mısın kaybol çabuk :1.

ayarlı degıl atarlı hamişi :))))))))))))))))))))))))))))))))) bu son cvbımdı ben kacıyorummmmmmm muckkkk optıum hepınızıııı

He ya bende öyle demiştim zatı benim tel bazen kafasına göre takiliyo ayy Allah iyiliğini versin hala bu son diyo valla bende bu son diyorum kaybol Merve atarlarimi attırma beni
:))

ben doktora gidip gebelik yaptırmıştım kanda çıkmamıştı sonra iltihap war dedi antibiyootik werdi doktor onu içmeye başlöadım o ara korundum sonra adetim geçti 2 gün bende şaşkınım nasıl geçer ilk defa böle bişe oldu dedim antibotiktendir .. ama emin oliyim kuzenim gelecekti bana arkaadaşım nişanlıları falan test aldırdım onlara geldiler yaptım ikinci çizgi silik çıktı inananamadım eşime dedim böle böle nasıl olur kanda çıkmamıştı öle bişe dedi. hadi hastaneeye dedi akşam waktiydi acile gittik hamile çıktım doktor dediki daha yeni 2 gün sonra git polikinlikte tekrarlat .eşimle göz göze geldik ben ağladım ağlıcam eşim ağlama diyo çok duygulandık yaa. sonra arabayla ewe dönüyoruz ikimizinde ağzı kulaklarında ama benim içim hep buruk ilaç içtim die.. annemi aaradım sanki dünyalar onun oldu o herkesi aradı eşim şaşkın :)) ama tecrübe oldu kesedeki bebeği görmeden kimseye demicem :)) ewe geldik arkadaşlar tebrik etti dedim aslında beli değil belki düşer dış gebeyimdir falan dedim hepsi saçmalama dedi .. sonra düşük tehlikem wardı 10 den sonra düştü ama ne güzel bi duygu yatarken sağa sola dönerken uyanıyodum bişe olurmu die öksürmeye korkuyodumm.. ne kadar yazdım :)) ama konu dışıda oldu sankii eşim hep yanımdaydı bu süreçte :)) süpriz yapamadım yani :))

İnşallah gulcum anaa ben izmirdeyim de şimdi ne olcek neyse sana ve sunduze havale ederm

mesudecimm erkeklerii anlamak zor anlamayada çalışmamak lazım gerçi sen bak keyfine bişe dedimi heee de geç tabi elinde değil ama umursamamaya çalış allah yardımcın olsun ...

tümaycığım geçmiş olsun canım,bunuda atlattın çok şükür,bundan sonra herhangi bir test falan istediler mi?
ben hsg çekilirken canım yandı ama gıkımı çıkarmadım çok garip bi histi,ağrı oldu azcık daha uzun sürse dayanamazdım herhalde, çok kısa sürdü işlem benden önce giren kız baya uzun sürdü içerden geç çıktı çıktığındada iki büklümdü yürüyemiyordu onu görünce bende böyle çıkıcam birazdan dedim ama ben gayet normal çıktım,ordaki adam bile helal olsun bugünkü en iyi hasta sendin hiç sesin çıkmadı nerelisin sen dedi

canım üzücü bir olay ALLAH birdaha yaşatmasın tekrar hamilelik nasib eder İNŞALLAH ve kucağına almak nazib olur..

mesudee geriden okudugum için tam konun ortasında gülmüşüm çok afedersin rabbim huzurlar versin evine yuvana eşine hoş görü versin ne diyeyim

Ne demek bitanem olurmu öyle şey ben anladım zaten amin sagol hem biz kızlarla konuştuk tatlıya bağladık bak ben de gülüyorum onun için geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…