Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hayırlısı olsun canım allahım isteyen herkadına versin meleğini

tmyomr sanada geçmiş olun cnm gözün aydın diyim en azından bişe olmadığını öğrendin içini rahat tut geçmiş olsun tekrardan

mesudecimm erkeklerii anlamak zor anlamayada çalışmamak lazım gerçi sen bak keyfine bişe dedimi heee de geç tabi elinde değil ama umursamamaya çalış allah yardımcın olsun ...

Anlamaya çalışmıyorum bu zamana kadar bosverdim zaten ama insanın tahammül edemeyeceği seylerde oluyor biz onsanız umutsuz tepkisiz de kalamam kalırsam hatasını anlamaz kendini duzeltmez şahsım adına yaptıklarına eyvallah neyse diyorum ama kişiliğime yaşantıma ve namusuma asla laf ettirmem asla bunu tekrar tekrar ikaz ettim bı dahası olmasın dedim namus iki dil ucundaki basit birşey değil sagol canim cümlemizin yardımcısı olsun kendime olan saygımın bitmemedi için bunu yapmam gerekiyordu

canım üzücü bir olay ALLAH birdaha yaşatmasın tekrar hamilelik nasib eder İNŞALLAH ve kucağına almak nazib olur..
çok sağol cnmm cümlemizee inş...
hayırlısı olsun canım allahım isteyen herkadına versin meleğini

aminnn inş.... inan hastayım ilaç içmeye korkuyorum doktora gitsem hamile bile çıkmasam yine korkacam içmeye kendi kendime tedawi uyguluyorum bol su meyve vs . :))

Ne demek bitanem olurmu öyle şey ben anladım zaten amin sagol hem biz kızlarla konuştuk tatlıya bağladık bak ben de gülüyorum onun için geldim

işte bizim mesudeee
:124:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

yanii tabiki haklsın cnm .. demekki çok kıskanç yapısı bbu hak werdiğim için demiyorum kesinlikte çok saçma we yadırgıyorum .. ama bu adam böle demek yaa dediğin gibi tepkini wereceksin ama hep sorun olacak anlıyosa ne ala .. sorun olmaz.. ama anlamıyo dayanabildiğin kadar dayanacaksın bebeğin için .. kimse olmasada allah yanında tanımıyorum seni ama yazdıklarından allaha inancının tam olduğunu düşünüyorum .. şuanlık gözüken dua etmek ... inş eşin anlamıştır we bidaha tekrarı olmayacaktır..

Daha önce anlatmistim biz tasinmayi dusunuyorduk hemen hemen hergun anneme gittigimiz icin gidip gelmek zor oluyordu onun yakinina tasinmak icin ev aradik ama bulamadik sonra bizim evde bir salonumuz birde oturma odamiz vardi skildik kucuck odada oturmaktan salona gecelim dedik yemek masasini fln kaldirdik koltuklar beyaz bnim ortu fln koyduk tv yi geCirdik genel bir temizlik yaptik perde hali fln yazdi ztn agustos sonu gibi, bunlar 1 - 2 hafta surdu isten gelince yapiyorduk. Sonracimaa :)) ben adet olmadim hic de gecikmez normalde gecikti 1 hafta bekledim hic de anlamiyorum hamile olabilcegimi beklemiyoduk cunku kafam okadar yogundu ki toplasan 3 kere yapmamisizdir yani ama bi kere esim sakasina ayaklarimdan tutup sallamisti bacaklarimi ayaklarim agriyodu cok o isten sonra yapinca sanirim ise yaradi ben oyl tahmin ediyorum o gun kaldim heralde :))) sonracimaaa kardesim benden heyecanli anneme gidicektim o aksam aldi testi geldik kimseye bisi demiyoruz ama, yaptim baktim cikmadi bisi silik cizgi ozaman bilmiyodum silik cikinca da hamile olabilecegimi :))) attim bende cope kardesim geldi nolduuuu diye cikmadi dedim nerde dedi copte dedim kizdi hemen belli olur mu az bekle diy kizdi bana, cok bilmisss cikardi copten bi baktik kopkoyu cift cizgi ...inanmadim co

Elhamdulillah canim tek taraflı fedakarlık olmuyor biçte katlanmam artık anlayacak Rabbime isyan etmekse yuvamı bozarım beni günaha götürecek evlilik istemem ben ona nisaanirken söyle bir soz kullandım " ahiretliğim Cennetim Olur musun " kabul etti bana cehennem okacaksa yolu var derim benim annem cok çekti ben ölümüne he
Sevindim hem üzüldüm beni Rabbim yarattı bu can bana emanet ne zulmettiririm nede zulme ugrattiririm hersey fani Allah baki anlamadığını umuyorum her zaman yaptıgım şey değil bu birdi ikisi olmaz büyük konuşmak değil böyle ne yuva olur nede evlilik

Yanlislikla bastim sorry :)
İnanmadim ben copten bisi degmistir dedim git bi daha al gitti 2 tane daha aldi yaptim cift cizgi sok oldumm esim gldi sonra anneme askim dedim beklenmedik bisi oldu ask meyvemiz geliyomus agliyorum ama nasil o da agliyoo bi yandan annem diyo noldu soyledik o da agliyo nasi mutlu oldular hic beklemiyolardi cunku.. Aslinda ben de daha farkli hayal etmistim ama kismet boyleymis hepimize surpriz oldu yaniii...

işte bizim mesudeee
:124:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Kiz ilahi sen adamı gülmekten öldürürsün tatlım Hamiş seni :118::118::124::124::124::
:54;;54:

Kızlarrrr bişe sorcam şimdi ben 2aralıkta hastalandımya bugün 3.günüm normalde parçalar olurdu ama bu sefer koca koca parçalar geliyo:18::18::18::18: korktum valla hiç böle olmazdı sizce neden? bide şimdi benim 3.günümya 7.gündemi başlıyorum soğan kürüne????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…