- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.201
ben doktora gidip gebelik yaptırmıştım kanda çıkmamıştı sonra iltihap war dedi antibiyootik werdi doktor onu içmeye başlöadım o ara korundum sonra adetim geçti 2 gün bende şaşkınım nasıl geçer ilk defa böle bişe oldu dedim antibotiktendir .. ama emin oliyim kuzenim gelecekti bana arkaadaşım nişanlıları falan test aldırdım onlara geldiler yaptım ikinci çizgi silik çıktı inananamadım eşime dedim böle böle nasıl olur kanda çıkmamıştı öle bişe dedi. hadi hastaneeye dedi akşam waktiydi acile gittik hamile çıktım doktor dediki daha yeni 2 gün sonra git polikinlikte tekrarlat .eşimle göz göze geldik ben ağladım ağlıcam eşim ağlama diyo çok duygulandık yaa. sonra arabayla ewe dönüyoruz ikimizinde ağzı kulaklarında ama benim içim hep buruk ilaç içtim die.. annemi aaradım sanki dünyalar onun oldu o herkesi aradı eşim şaşkın :)) ama tecrübe oldu kesedeki bebeği görmeden kimseye demicem :)) ewe geldik arkadaşlar tebrik etti dedim aslında beli değil belki düşer dış gebeyimdir falan dedim hepsi saçmalama dedi .. sonra düşük tehlikem wardı 10 den sonra düştü ama ne güzel bi duygu yatarken sağa sola dönerken uyanıyodum bişe olurmu die öksürmeye korkuyodumm.. ne kadar yazdım :)) ama konu dışıda oldu sankii eşim hep yanımdaydı bu süreçte :)) süpriz yapamadım yani :))
canim cokk tesekkur ederim gercekten cok ihtiyacim var duaya
mesudecimm erkeklerii anlamak zor anlamayada çalışmamak lazım gerçi sen bak keyfine bişe dedimi heee de geç tabi elinde değil ama umursamamaya çalış allah yardımcın olsun ...
çok sağol cnmm cümlemizee inş...canım üzücü bir olay ALLAH birdaha yaşatmasın tekrar hamilelik nasib eder İNŞALLAH ve kucağına almak nazib olur..
hayırlısı olsun canım allahım isteyen herkadına versin meleğini
uyu canım dinlen.. benim bile uykum geldi ilaçta kullanmıyom ama nedense..kızllar uyku saatim geldi sanırım uyuycammm:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
Ne demek bitanem olurmu öyle şey ben anladım zaten amin sagol hem biz kızlarla konuştuk tatlıya bağladık bak ben de gülüyorum onun için geldim
allah yardımcınız olsun inş herşey yolunda gider ve bebşin gelir
Anlamaya çalışmıyorum bu zamana kadar bosverdim zaten ama insanın tahammül edemeyeceği seylerde oluyor biz onsanız umutsuz tepkisiz de kalamam kalırsam hatasını anlamaz kendini duzeltmez şahsım adına yaptıklarına eyvallah neyse diyorum ama kişiliğime yaşantıma ve namusuma asla laf ettirmem asla bunu tekrar tekrar ikaz ettim bı dahası olmasın dedim namus iki dil ucundaki basit birşey değil sagol canim cümlemizin yardımcısı olsun kendime olan saygımın bitmemedi için bunu yapmam gerekiyordu
Dilbercim Rabbim yardimcin olsun dualarimizdasin tatlım hayırlısı olsun hakkinda
Mesudeeeee canımmmm nasıl oldunnnnnnn?????
Cok iyiyim hatta siperim bitanem sen nasılsın ohh herseyi söyledim rahatladım relax
yanii tabiki haklsın cnm .. demekki çok kıskanç yapısı bbu hak werdiğim için demiyorum kesinlikte çok saçma we yadırgıyorum .. ama bu adam böle demek yaa dediğin gibi tepkini wereceksin ama hep sorun olacak anlıyosa ne ala .. sorun olmaz.. ama anlamıyo dayanabildiğin kadar dayanacaksın bebeğin için .. kimse olmasada allah yanında tanımıyorum seni ama yazdıklarından allaha inancının tam olduğunu düşünüyorum .. şuanlık gözüken dua etmek ... inş eşin anlamıştır we bidaha tekrarı olmayacaktır..
işte bizim mesudeee
:124:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
ohhhhhhhh ne güzel çok sevindimmmmmiyi olmana çooook sevindimmmm söyle söyle rahatlaaaa relax olll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?