- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.221
ayy bu ne demek şimdi siz bizi beğenmiyormusunuz
ne yapalım eski kafalı kocalarımız var belkimyada şöyle hayal edelim, okadar güzeliz ki dünya güzeliyiz, onun için kocişler bizi kimse görmesin diye yasaklamışlardır (yalana bak )
yok anam, sen şimdi kademe atladın hamişsin ya sen artık devlet ana gibi bişeysin, sana herşey serbest.
eşime diyorumki bana bi tane tablet pc alsana diyorum, cevaba bak "hamiş ol alırım" diyorne yani dedim hamiş değilken düşük bir vasıftayım da, hamile olunca kademe mi atlıyorum diyorum gülüyoruz tabi ardından. yani seninkide o hesap, sen şimdi üst düzeysin hayatım, asıl hava sende
AY YASEMİN ÖYLE Bİ LAF ETTİN Kİ ŞİMDİ...NE KADAR DA DOĞRU SÖYLEDİN..HAHAHAHHAbenim kociş izin vermez valla almama.. ama bi kere bana söyle bişey gösterdi.. ben face de fotolarımı kimseye açmamıştım ama profil resmim vardı sonuçta..bak dedi sana bişey gösterecem dedi.. yüce goole a girdi. adımı yazdı ve çıkan ilk sonuç face de ki profilimdi..yani kim o goole adımı yazsa beni görebilir..face de geçtim hz. goole yaaa...bende korktum tırstım ne yalan söyliyim..
bende dün eşime dedimki arkadaş dedim hamile kaldığında kocası tablet pc alacakmış sen bana ne alacaksın,doğurunca alsan oda yeter aman telaşa geldi alamadım falan anlamam ben dedim şimdiden baskılara başkladım (bunun sebebi de evlenirken bana yüz görümlüğü takmamış olmasıdır, çok içime oturdu durur durur söylerim alsaydı daya iyiydi valla)
ohh iyi demişsin kız, alsın valla tabi :126: hayatımızda kaç kere hamile olacağız sanki, bu güzel günleri değerlendirelim:132:
bak ne güzel örnek olmuşum sana afferim bana, birbirimize böyle güzel şeylerde örnek olalım, mesela gebelik testini alnına yapıştırma konusunda da sizlere fikir verdiğim gibi:108:
alnımıza yapıştıramadık ama neyse
neyse canım sende ilk ultrason görüntünü yapıştırırsın kuru fasulye büyüklüğündeki bebeğinin resmini
Evet herkes sustu kız doğdu heralde biyerlerdeöyle derler ya, sessizlik olunca kız doğarmış. Işte eskilerin zihniyeti haa başka bişey değil, yani, çocuk erkek olmayınca kimseden sevinç çığlıkları çıkmazmış ya, onun için böyle demişler
çok bilmişşş
neyse canım sende ilk ultrason görüntünü yapıştırırsın kuru fasulye büyüklüğündeki bebeğinin resmini
evet herkes sustu kız doğdu heralde biyerlerdeöyle derler ya, sessizlik olunca kız doğarmış. işte eskilerin zihniyeti haa başka bişey değil, yani, çocuk erkek olmayınca kimseden sevinç çığlıkları çıkmazmış ya, onun için böyle demişler
az önce yazacaktım kız doğdu diye ama erkekmi kızmı emin olamadım yazmadım sen benden çok yaşayacaksın ama ben bunun manasını hiç bilmezdim şimdi öğrendim.
bu arada ilk ultrason çıktımızı bugün aldık doktor direk eşime verdi, ikimizi birlikte almıştı odaya çıktıyı eşime uzattı oda bakıp duruyordu garibim bu çok küçük ama diyordu
acaba aklından neler geçiyodu ultrasona bakıpta..erkekler genelde sorumluluk yükleneceklerini bildiklerinden paniğe kapılırmışlar..az önce yazacaktım kız doğdu diye ama erkekmi kızmı emin olamadım yazmadım sen benden çok yaşayacaksın ama ben bunun manasını hiç bilmezdim şimdi öğrendim.
bu arada ilk ultrason çıktımızı bugün aldık doktor direk eşime verdi, ikimizi birlikte almıştı odaya çıktıyı eşime uzattı oda bakıp duruyordu garibim bu çok küçük ama diyordu
kızlar napıyorsuz.benimde Facem var :))
canım neden izn vermiyorlarkı yalnız arkadaşlara açık tutarsın resm koymasın başka ismle girersin okadar.canım benım iki facem var isteyene veririm.olmayanlarda eşlerinin adına açsınah canım benim hoşgeldin, bizimde face imiz yok buketle benim. napalım alçaklık kompleksine girmemek için elimizden geleni yapıyoruz. kendimizi dünya güzeli filan ilan ediyoruzgeri çağda kalmış 2 insanız halbuki
face i olanlar birbirini eklesin valla, arada bi şifrenizi verirsiniz bizim gibi garibanlar da girip bakar
ah canım benim hoşgeldin, bizimde face imiz yok buketle benim. napalım alçaklık kompleksine girmemek için elimizden geleni yapıyoruz. kendimizi dünya güzeli filan ilan ediyoruzgeri çağda kalmış 2 insanız halbuki
face i olanlar birbirini eklesin valla, arada bi şifrenizi verirsiniz bizim gibi garibanlar da girip bakar
eşinin varsa onunla gir canım.ben ilk günler öyle yapıyordumben eşime dedim ikimizin bir face olsun..hani beraber girelim adı ikimize olsun..oda dedi hiç sevmem öyle çifter çifter yapılan şeyleri..hani bazı çiftler bir örnek giyinirya..aynı t shirt felan..bende vazgeçtim..oysa onun kontrolünde olsun..akrabalarla eşle dostla görüşelim felan diye düşünmüştüm..benimki istemedi..yasemin belki sen yapabilirsin..
canım neden izn vermiyorlarkı yalnız arkadaşlara açık tutarsın resm koymasın başka ismle girersin okadar.canım benım iki facem var isteyene veririm.olmayanlarda eşlerinin adına açsın
ben eşime dedim ikimizin bir face olsun..hani beraber girelim adı ikimize olsun..oda dedi hiç sevmem öyle çifter çifter yapılan şeyleri..hani bazı çiftler bir örnek giyinirya..aynı t shirt felan..bende vazgeçtim..oysa onun kontrolünde olsun..akrabalarla eşle dostla görüşelim felan diye düşünmüştüm..benimki istemedi..yasemin belki sen yapabilirsin..
aç hayatım eşinin adna aç yanında kendi ismini yaz sonra her şeyi kapat yalnız arkadaşlarına açık olsun bende kapalıdı her şey.bende merak ediyorum sizi.ben nurdamla biliyor başka sitedeydim bura nurdamla çağırdı ordakı arkadaşlarla facedede sayfa açtığ şimdi hep ordayız çocukların resmlerin koyarlar kapalı gurptu yanı erkeklere yasak çokta güvenlıdıBenimkisi izin vermiyor değil, eğer açmazsan memnun olurum dedi. Açarsanda bişey demem ama gönlüm razı olmaz dedi.
ALlahımmmmm böyle güzel bir cümle ile kendini ifade eden bir adam karşısında ben nasıl açayım şimdi dedim, haksızmıyım :44:
Ama benimde aklıma gelmiyor değil, en azından burdaki arkadaşlarım için birtane açayım, adımıda graphic designer yapayım diyorum, ama ben dayanamam ki anacığım resim koyarım yorum yaparım kendimi ifşa ederim yineama aklımda böyle bir düşünce var tatlım doğru söyledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?