- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.221
canım ben adetim bitince 7. gün başlamıştım ama adetkende başlanıyomuş sanırım saracoğlunun sitesine bi bak istersen..Kızlarrrr bişe sorcam şimdi ben 2aralıkta hastalandımya bugün 3.günüm normalde parçalar olurdu ama bu sefer koca koca parçalar geliyo:18::18::18::18: korktum valla hiç böle olmazdı sizce neden? bide şimdi benim 3.günümya 7.gündemi başlıyorum soğan kürüne????
Cok haklısını aynen öyle cok merhametli ve hassas insanim kimseyi elimle dilimle incitmem sevgi dolu küçücük yüreğine kocaman sevgiler biriktirp taşıyan biriyim onu dilimle dahi indirdiğimi bilmem yemin ediyorum ama o herzaman beni yakıp yıkıyor her sinirlendiği zaman böyle insan bı saatten sonra goturemiyor bugün o yere geldigimi hissettim ben hamileyim inanirmisiniz beni bir defa nazlamadi ben bebek gibi okşuyor ilgi gösteriyorum o pcnin basından kalkmıyor gene birşey demiyorum ben kac defa namusuma soz etmem benim kirim seni tertemiz yapar beni kapıya gelen dilenci üst komşum arkadaşımın eşiyle yatırdı kaldırdı bunu hangi bayan yedirir en hassas oldugum yerimden vuruyor beni en hassas oldugum yerimden yaralıyor bana saygısı kalmadı peki karnındakinin de mı yok benim annem babam sahip çıkacak kimsem yok. Rabb'inden başka bunu biliyor ne yaparsam mecbur çekecek başka şansı yok diye benim kendime olan saygını kaybetmemi sağlıyor yok bundan sonra merhamet etmek yok kiranı kıracaksın bana kendi diyor merhamet etme merhamet edilecek hale gelirsin bundan sonra o korksun ben herseyi göze aldım hormonlara bağlamayın sakın hiç alakası yok
sizin topik??????
başka topiklerde benimsenmiş
İnAnır mısınız bir sene oldu ilk defa özür diledi ilk defa pişmanım Allah belamı versin seni üzdüğüm için sana kurban olurum kelimelerini duydum ağzından ben küs tutamam kin olmaz herseyi unutur hiç olmamış gibi sil bastan alır haklı oldugum halde özür diler gönlünü alırdım böyle yapmam iyi olmamış demekki bu sözleri işitmesem bugün burda olmaz şans vermezdim inşallah kullanmasını bilir çünkü ben hiçbirşey kaybetmeyeceğim onu biliyorum
kizlar cumartesi gunu asilamam var lutfen bana dua edin RABBIM nasip etsin INSALLAH, Yasemincim bizi haberdar et toplu dua edelim demistindua eden her kese cook tesekkur ederim RABBIM her kese hamilelik duygusunu tatmayi yasatsin INSALLAH AMINNN.....
Valla guzel yerim seni ya cok sagol bebegin sizlerin sayesinde burda olukta kötu olmak mümkün mü:124::124:
Yanlislikla bastim sorry :)
İnanmadim ben copten bisi degmistir dedim git bi daha al gitti 2 tane daha aldi yaptim cift cizgi sok oldumm esim gldi sonra anneme askim dedim beklenmedik bisi oldu ask meyvemiz geliyomus agliyorum ama nasil o da agliyoo bi yandan annem diyo noldu soyledik o da agliyo nasi mutlu oldular hic beklemiyolardi cunku.. Aslinda ben de daha farkli hayal etmistim ama kismet boyleymis hepimize surpriz oldu yaniii...
Yanlislikla bastim sorry :)
İnanmadim ben copten bisi degmistir dedim git bi daha al gitti 2 tane daha aldi yaptim cift cizgi sok oldumm esim gldi sonra anneme askim dedim beklenmedik bisi oldu ask meyvemiz geliyomus agliyorum ama nasil o da agliyoo bi yandan annem diyo noldu soyledik o da agliyo nasi mutlu oldular hic beklemiyolardi cunku.. Aslinda ben de daha farkli hayal etmistim ama kismet boyleymis hepimize surpriz oldu yaniii...
canım bak oku burayıcanım benimmmmmm burasıda bana çok iyi geliyo iyiki varsınızzzzz
Ohh ya ne guzel haberler alıyoruz hayırlı olsun tebrik ediyorum darısı bütün arkadaşların basına buketdemet, Nazan , Yasemin, Merve , hayatumuttur, ecrinn , dilberin ve digerlerine hakkınızda en hayırlıları olsun canlarim
Allahın duası olsun..dua hususunu mesudeden öğreniriz..o hep güzel dualar yapıyo..ama senin içinde okuruz elbet..
hoşgeldin canımçok şükür sen nasılsın.. oğluşun nasıl iyileştimigözleri..Selamlar.. Nasılsınız.. Doğum hikayeleri bölümüne hikayemi yazdım okumak isteyenlere duyurulur :)
Elhamdulillah canim tek taraflı fedakarlık olmuyor biçte katlanmam artık anlayacak Rabbime isyan etmekse yuvamı bozarım beni günaha götürecek evlilik istemem ben ona nisaanirken söyle bir soz kullandım " ahiretliğim Cennetim Olur musun " kabul etti bana cehennem okacaksa yolu var derim benim annem cok çekti ben ölümüne he
Sevindim hem üzüldüm beni Rabbim yarattı bu can bana emanet ne zulmettiririm nede zulme ugrattiririm hersey fani Allah baki anlamadığını umuyorum her zaman yaptıgım şey değil bu birdi ikisi olmaz büyük konuşmak değil böyle ne yuva olur nede evlilik
Selamlar.. Nasılsınız.. Doğum hikayeleri bölümüne hikayemi yazdım okumak isteyenlere duyurulur :)
hoşgeldin canımçok şükür sen nasılsın.. oğluşun nasıl iyileştimigözleri..
inşallah gecer tatlımm hikayeni yazmışsın bi ara okuycam kesin..iyiyim canım tam iyileşmedi ama ilaç biraz ise yaradı gibi inşallah geçer tamamen
hoşgeldin tatlımm nasılsın oğluşumun kankası nasıl bakalım..kız bu mevsimde ne kavunu :) yıldönümünüzde kutlu olsun canımm bi yastıkta yaşlanın inşallah..:) afiyet olsun bekliyoruz..
ben anladım seni..sende benimgibi sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde , diyorsun..bende bigün verdim böyle radikal bir karar..hiç kolay olmadı..ama sonrasında iyi oldu..inşallah sizinde öyle olur..birbirinize bağınız muhabbetiniz artar..mesude mesud olursun hep..
ama kendine saygı çok önemli..bende yaptım bunu ne yazıkki..kendime saygımıda güvenimide kaybettim..ne dese kabul ediyodum..hoş bana zulmetmiyodu ama sürekli kendimi suçlu görmekten bıktım..çok güzel bişey demişsin..allah verdi bu canı bana kimseye ezdirmem diye,,alnından öpüyorum seni..
hayır..bu topikten bahsediyorum..ama tüp bebek topiğinede bakıyorum arada..o arkadaşı oradada gördüm..ondan..
bende küs kalamam kin tutamam..bugün akşam bakalım naapacak..hemen kendini gösterir belirtiler
Allahın duası olsun..dua hususunu mesudeden öğreniriz..o hep güzel dualar yapıyo..ama senin içinde okuruz elbet..
hoşgeldin canımçok şükür sen nasılsın.. oğluşun nasıl iyileştimigözleri..
oğlus huysuz biraz teyzesi uyumuyo sallıyorum şuan hala yok uyku :) gözü ışte eskiye göre biraz iyi ama aynı gibi çapak var gene inşallah tamamen geçecek Rabbimin izniyle. Kuzum yavruma baktıkça Rabbime daha çok yalvarıyorum isteyen dileyen herkese nasip ettirsin bu duyguyu diye. Çok farklı bi duygu cook.. Inanıyorum ki hepiniz tatlı anneler olacaksınız :)selamlar taze anne..olluşun nasıl..gözleri geçtimi..bizede dua ediyonmu..bak lohusanın ağzı cennet ağzıdır..şimdi sen silindin cümle günahlarından, akça pakça oldun..bu çok cesur bi laf biliyorum..çünnkü Allah bilir bunu..Ama hadis-i şerif var çok açık ve net..peygamber öyle diyorsa öyledir:))
canım sen 14. haftada ayrıntılıya girmişmiydinn......ben girmiştim drla konuştum ozamn herşey normal cıkmıştı çok şükür 21. haftadaki ayrınyılıya gitmiycem dedim oda siizn kararınız dedi bi çok kişiylede görüştüm girmemiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?