Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım ben adetim bitince 7. gün başlamıştım ama adetkende başlanıyomuş sanırım saracoğlunun sitesine bi bak istersen..

ben anladım seni..sende benimgibi sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde , diyorsun..bende bigün verdim böyle radikal bir karar..hiç kolay olmadı..ama sonrasında iyi oldu..inşallah sizinde öyle olur..birbirinize bağınız muhabbetiniz artar..mesude mesud olursun hep..
ama kendine saygı çok önemli..bende yaptım bunu ne yazıkki..kendime saygımıda güvenimide kaybettim..ne dese kabul ediyodum..hoş bana zulmetmiyodu ama sürekli kendimi suçlu görmekten bıktım..çok güzel bişey demişsin..allah verdi bu canı bana kimseye ezdirmem diye,,alnından öpüyorum seni..

sizin topik??????

başka topiklerde benimsenmiş

hayır..bu topikten bahsediyorum..ama tüp bebek topiğinede bakıyorum arada..o arkadaşı oradada gördüm..ondan..

bende küs kalamam kin tutamam..bugün akşam bakalım naapacak..hemen kendini gösterir belirtiler

Allahın duası olsun..dua hususunu mesudeden öğreniriz..o hep güzel dualar yapıyo..ama senin içinde okuruz elbet..

Ohh ya ne guzel haberler alıyoruz hayırlı olsun tebrik ediyorum darısı bütün arkadaşların basına buketdemet, Nazan , Yasemin, Merve , hayatumuttur, ecrinn , dilberin ve digerlerine hakkınızda en hayırlıları olsun canlarim

güzel hikaye ..spontane olmuş herşey..

hayırlısı nedir? bilmek çok zor demi mesude....??

inş düzelir her şeyy cnmm çok haklısın ne denir...

Selamlar.. Nasılsınız.. Doğum hikayeleri bölümüne hikayemi yazdım okumak isteyenlere duyurulur :)

selamlar taze anne..olluşun nasıl..gözleri geçtimi..bizede dua ediyonmu..bak lohusanın ağzı cennet ağzıdır..şimdi sen silindin cümle günahlarından, akça pakça oldun..bu çok cesur bi laf biliyorum..çünnkü Allah bilir bunu..Ama hadis-i şerif var çok açık ve net..peygamber öyle diyorsa öyledir:))

canım sen 14. haftada ayrıntılıya girmişmiydinn......ben girmiştim drla konuştum ozamn herşey normal cıkmıştı çok şükür 21. haftadaki ayrınyılıya gitmiycem dedim oda siizn kararınız dedi bi çok kişiylede görüştüm girmemiş..

hoşgeldin tatlımm nasılsın oğluşumun kankası nasıl bakalım..kız bu mevsimde ne kavunu :) yıldönümünüzde kutlu olsun canımm bi yastıkta yaşlanın inşallah..:) afiyet olsun bekliyoruz..

--- canımcımm gül'cüm çok ihmal ettim seni yaa yetiştirip yazamıyorum valla çok kaynatıyorsunuz hee :))
Valla gayet iyiz allaha şükür, dün sırt üstü yattım belim öyle ağrıdı kalkamıyorum eşime dedim tut kaldır beni yan dönüyorum olmuyo valla şimdiden ağırlaşmaya başladım :))
yahuuuuu bende çok saçma sapan rüyalar görüyorum ayıpp rüyalarr ne bunlar yaa geçen bir yazı paylaşmıştın nedeni bilenmemekte sanırım ama herkes görüyor mu?

Sagol tatlım bende seni öpüyorum aci yok merhamet yok biz anne adayiyiz hassas ince yaratıldı kadın erkeğe hediyedir bilmezsen kıymetini almayacaksın o hediyeyi tabi beni Rabbim yarattı zulme karsı sessiz kalırsan zulm yapmış olursun cok şükür bu zamana kadar mazlum oldum zalim olup zulmetmedim şerefim namusum kendime saygınlığım güvenim herseyden üste gelir degerli oldugunuzu unutmayın zira biz insanız insanı da Rabbim "Eşref-i Mahlukat " yane mahlukatın en şereflisi en değerlisi olarak yaratmıştır banA Allahim yeter

hoşgeldin canımçok şükür sen nasılsın.. oğluşun nasıl iyileştimigözleri..

oğlus huysuz biraz teyzesi uyumuyo sallıyorum şuan hala yok uyku :) gözü ışte eskiye göre biraz iyi ama aynı gibi çapak var gene inşallah tamamen geçecek Rabbimin izniyle. Kuzum yavruma baktıkça Rabbime daha çok yalvarıyorum isteyen dileyen herkese nasip ettirsin bu duyguyu diye. Çok farklı bi duygu cook.. Inanıyorum ki hepiniz tatlı anneler olacaksınız :)

--- yok canım 2 li test mi o? ben girmedim ona, ilk defa ayrıtılı ultrasona ocagın 17 sinde giricem.
4lü testi yaptırdım kan dan olan var ya o, sonucu daha cıkmadı ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…