Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

--- yok canım 2 li test mi o? ben girmedim ona, ilk defa ayrıtılı ultrasona ocagın 17 sinde giricem.
4lü testi yaptırdım kan dan olan var ya o, sonucu daha cıkmadı ama..
he oki cnm yok 2li test harici ayrıntılı bakmışlardı bana tamam canım ...onu sorıym dedim..

ayıpçılar sizi ayıpçılar..azgın tekeler.. tabi hormonlarınız tavan yaptı demiiiiiiiiiii...x

bir fransız flim var..aramızda bebek var diye..biraz müstehcen sahneler var ama bi izleyin çok beyeneceksiniz..bir bebeğin kadın hayatında meydana getirdiği değişiklikleri çok değişik bi dille anlatmış..

heeeytt...yürü be koçum..kim tutar seni:))
müştak müştak..

canim INSALLAH RABBIM bize de nasip etsin hayirlisi ile AMINN....
oglusun gozune ne olmus ki? gecmis olsun
bu arada hikayeni okudum RABBIM sabr eden kulunu bebekle mujdelemis ne guzel INSALLAH bizi de bir gun mujgeler AMINN...

anaaaaaaaaaaaamm...yerim ben senin tatlı dillerini:))ohhhh..bizim içinde çek kokusunu içine..ya ben bayılıyorum bebek kokusuna..hele bazı bebeklerin avuçlarını içinden pamukcuk toplamaya bayılıyorum..
dirseklerindeki çukura bayılıyorum..

bazı bebeğin ayakları kokar biliyomusun??
yeni taze deri sık sık bu nedenle yıkıyoruz..anam ben o kokuyuda seviyorum..oohhh..öff.yine krizim geldi..bi bebek olsada parçalaya parçalaya öpsem..

Heyytt be nasılda gaza getirdin beni kiz Allah Hamiş etsin emi

evet canımmm biraz öyle oldu ama neyseeee şaka canım şaka...
valla aynen yatılmıyo canım göbüş dha cok büyüyünce nasıl yatcaz bilmiom valla..

valla canım benim rüyalarda herteldenn..korku entrika aşk vs.vs kabus karışık bişiler hormonlar saçmalamaya başladı iice oluyouş öylebide sen isteksizim diodun onun da etkisi olabilir belkii

Heyytt be nasılda gaza getirdin beni kiz Allah Hamiş etsin emi

çok doğru söylüyosun ama mesude...seni en iyi ben anlarım..aynı sebeple olmasa bile aynı şeyi bende yaşadım..zordur karar vermek..ben böyle istiyorum diyip birinin karşısında durmak...

ammmmmmmmmmmaaan neyse boşver..

burcucum duanıı okudumm allah kabul etsin inşş........... ayrıcaa kızlar soru sordum cwp werin bana daaa... doğum hikayeleri bölümü nerde linkini atın da bana ...

Canım ilaçlar etkisini gösterir inşallah Rabbim şifa versin ...İnşallah o güzel duyguları bizde bigün yaşarız Allah isteyen herkese nasip etsin Alllah sana da evladını bağışlasın hayırlı evlat olsun :)

Benden herkesin anlayacağı bı durum var canim herseyi demeyeyim ama birçok şeyi yaşadı
Yasıma rağmen hayat okulu okumakla bitmez ama Prof..docen oldum diyebilirim neyse bosverdim tatli
Rabbim yardımcımız olsun cumlemizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…