- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.241
he oki cnm yok 2li test harici ayrıntılı bakmışlardı bana tamam canım ...onu sorıym dedim..--- yok canım 2 li test mi o? ben girmedim ona, ilk defa ayrıtılı ultrasona ocagın 17 sinde giricem.
4lü testi yaptırdım kan dan olan var ya o, sonucu daha cıkmadı ama..
--- canımcımm gül'cüm çok ihmal ettim seni yaa yetiştirip yazamıyorum valla çok kaynatıyorsunuz hee :))
Valla gayet iyiz allaha şükür, dün sırt üstü yattım belim öyle ağrıdı kalkamıyorum eşime dedim tut kaldır beni yan dönüyorum olmuyo valla şimdiden ağırlaşmaya başladım :))
yahuuuuu bende çok saçma sapan rüyalar görüyorum ayıpp rüyalarrne bunlar yaa geçen bir yazı paylaşmıştın nedeni bilenmemekte sanırım ama herkes görüyor mu?
Sagol tatlım bende seni öpüyorum aci yok merhamet yok biz anne adayiyiz hassas ince yaratıldı kadın erkeğe hediyedir bilmezsen kıymetini almayacaksın o hediyeyi tabi beni Rabbim yarattı zulme karsı sessiz kalırsan zulm yapmış olursun cok şükür bu zamana kadar mazlum oldum zalim olup zulmetmedim şerefim namusum kendime saygınlığım güvenim herseyden üste gelir degerli oldugunuzu unutmayın zira biz insanız insanı da Rabbim "Eşref-i Mahlukat " yane mahlukatın en şereflisi en değerlisi olarak yaratmıştır banA Allahim yeter
canım benimmmmmm burasıda bana çok iyi geliyo iyiki varsınızzzzz
oğlus huysuz biraz teyzesi uyumuyo sallıyorum şuan hala yok uyku :) gözü ışte eskiye göre biraz iyi ama aynı gibi çapak var gene inşallah tamamen geçecek Rabbimin izniyle. Kuzum yavruma baktıkça Rabbime daha çok yalvarıyorum isteyen dileyen herkese nasip ettirsin bu duyguyu diye. Çok farklı bi duygu cook.. Inanıyorum ki hepiniz tatlı anneler olacaksınız :)
oğlus huysuz biraz teyzesi uyumuyo sallıyorum şuan hala yok uyku :) gözü ışte eskiye göre biraz iyi ama aynı gibi çapak var gene inşallah tamamen geçecek Rabbimin izniyle. Kuzum yavruma baktıkça Rabbime daha çok yalvarıyorum isteyen dileyen herkese nasip ettirsin bu duyguyu diye. Çok farklı bi duygu cook.. Inanıyorum ki hepiniz tatlı anneler olacaksınız :)
verdinmi kan canımmm
ayıpçılar sizi ayıpçılar..azgın tekeler.. tabi hormonlarınız tavan yaptı demiiiiiiiiiii...x
bir fransız flim var..aramızda bebek var diye..biraz müstehcen sahneler var ama bi izleyin çok beyeneceksiniz..bir bebeğin kadın hayatında meydana getirdiği değişiklikleri çok değişik bi dille anlatmış..
heeeytt...yürü be koçum..kim tutar seni:))
müştak müştak..
--- canımcımm gül'cüm çok ihmal ettim seni yaa yetiştirip yazamıyorum valla çok kaynatıyorsunuz hee :))
Valla gayet iyiz allaha şükür, dün sırt üstü yattım belim öyle ağrıdı kalkamıyorum eşime dedim tut kaldır beni yan dönüyorum olmuyo valla şimdiden ağırlaşmaya başladım :))
yahuuuuu bende çok saçma sapan rüyalar görüyorum ayıpp rüyalarrne bunlar yaa geçen bir yazı paylaşmıştın nedeni bilenmemekte sanırım ama herkes görüyor mu?
Heyytt be nasılda gaza getirdin beni kiz Allah Hamiş etsin emi
kız güüüüüüüüüüüüüüüll sen varya müfettiş gecıt gibi mervenin izini sürüyosun..
hayırlısı nedir? bilmek çok zor demi mesude....??
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri-f504/ burda canımburcucum duanıı okudumm allah kabul etsin inşş........... ayrıcaa kızlar soru sordum cwp werin bana daaa... doğum hikayeleri bölümü nerde linkini atın da bana ...
he oki cnm yok 2li test harici ayrıntılı bakmışlardı bana tamam canım ...onu sorıym dedim..
burcucum duanıı okudumm allah kabul etsin inşş........... ayrıcaa kızlar soru sordum cwp werin bana daaa... doğum hikayeleri bölümü nerde linkini atın da bana ...
çok doğru söylüyosun ama mesude...seni en iyi ben anlarım..aynı sebeple olmasa bile aynı şeyi bende yaşadım..zordur karar vermek..ben böyle istiyorum diyip birinin karşısında durmak...
ammmmmmmmmmmaaan neyse boşver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?