Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben de bebek eli görünce dayanamıyorum bigün o bebek ellerini yiyeceğim bebek elsiz kalacak

buket geçen rüyamda hamile listesine bakıyorum senin adın ilk başta yazılı ne kadar heyecanlanıyorum var ya inş rüyam gerçek olur hamile listesine 1.sıradan giriş yaparsın sonra ben senin 1.liğini elinden alırım

--- Yok kız buaralar iyim nedense kendime güvenim geldiii
İlk zamanlar düşer korkusuyla hareket bile etmiyordum nerdeyse oyüzden soğumuştum, ama şimdi iyimm, iyiyizzz, iyiiiiiiiii
Benimde her telden var ama genelde erotik sahneler içeren yahuuu

benden hiç bişi kaçmaz kuzum bakalım iyi haberler geelmiştir inşallah..

geldimmm hanımlarr kan testını yaptırdım. yolda gıderken 2 cocuk pesıme takıldı Allahım nasıl asabım bozuldu ya güpegündüz bideee Hastaneye kadar pesımdeydıler. nasıl sınırlendım anlatamam NEYSE. saat 4de cıkıcakmıs sonuclarım Bu arda peceteye yıne bayagı kan geldı kızlar bence ben adet oldum ya yanı yerlesme kanması boyle olmaz bnce

canım korkma karnına baskı yapmasın yeter yani sen altta olmaallam ya neler konuşuyoruz neyse buda bilgi

ALLAHım etrafta salakmı arıyosun sokağa cık adımla hey allahım iyi bişi yapmadılar bari..neyse cnm hayırlısı olsun İNŞALLAH güzel bir sonuc alırsın..sonucunu alınca değerin iyi ise dr a göstermeyi unutma tatlımm..

valla bilmiorumki canım benim gittiğim hastane yapıomuş bende yaptırdım..ama en iyisi senin gideceğin tarih keşke bende yaptırmasaydın erken neyse sağlık olsun

Canım işyerinde bir arkadaşım var, benden 1 hafta büyük bebeği, o da gitmiş onada 4lü testi yaptırmamışlar ve renkli ultrasona çağırmamışlar 2 li testi yaptırmıştı işte 14. haftalarda geçenlerde ben 4 lü yaptırmaya gidiyorum demiştim o da bana alfa feto protein testi mi ne yapmışlar anlamadım valla..
Kişiye göre heralde yapıyorlar bu testi ona göre uyguluyorlar..

canim INSALLAH RABBIM bize de nasip etsin hayirlisi ile AMINN....
oglusun gozune ne olmus ki? gecmis olsun
bu arada hikayeni okudum RABBIM sabr eden kulunu bebekle mujdelemis ne guzel INSALLAH bizi de bir gun mujgeler AMINN...

inşallah canım. Ayrıca prolaktin sorunum bile vardı aylarca onla uğraştım :)

canım 2li testi yaptırınca 3lü 4lüyü istemiolar 2li testte sorun varsa istiolar..alfa feto bende bilmiorum bendende öle istemediler ayrı ama baktılarmı tahlillerde varmı bilemem..

ANAAAAAAMM..SEVSİNLER..BUNE GÜZEL RÜYA..kız geçende aylin görmüş beni rüyasında..tövbe..insan tanımadığı birini nasıl rüyasında görürki demi..demekki kalbimiz birmiş..inşallah sen geçersin o listeye..birinci ikinci farketmez..

gerçekten çok değişik kokuları var :) koklarim tabi zevkle :) bu arada gel topla pamukları ellerinden :) parmak aralarında oluyo eldivenlerden midir nedir toplatmıyo bi de beyefendi huysuz biraz :) ayakları falan her yeri soyuluyo zaten :) ayakları bile mis kokuyo valla.. Banyo da yaptık biz bugün teyzeleri mis olduk mis :)

canım korkma karnına baskı yapmasın yeter yani sen altta olmaallam ya neler konuşuyoruz neyse buda bilgi

ayyy bişey anlatcam bi kere çok kaşınıyodum tam yapcaz ben başladık kaşınmaya napıyosun yaa dedi, kaşınıyorum dedim sende kaşısana dedim sinirlendi kalktı gitti, amannn hiç umrumda değildi ozmn bi güzell kaşındım

Kizlar bende cok saçma rüyalar görüyorum hatta bı tanesini anlatayım da Gül'ün
Bundan 1 ay önce gormuştum güya ben evde düşük mü dogum mü ne yapıyorum tam hatirlayamadim neyse cocuk parmak kadar cinsiyeti etmekti yanılmıyorsam ben onu bir kirbit kutusuna koyup çekmeceye koyuyorum sonra gezmeye gidiyorum sabahtan aksama kadar sonra aklıma geliyor ya benim cocuğum vardı ne oldu oldu mü kaldimi kısa kısa eve geliyorum çekmeceyi açıp cocuğa bakıyorum Allahtan yaşıyor diyorum karnını doyurmaya cocuğu alıp mutfağa gidiyorum bardakta sütun ne ısı varsa şutu bardağa koyuyorum birden cocuk elimden bardağın icine süte düşüyor hemen alıyorum yine ohh bişey olmadı diye Rahatlıyorum orda uyandım kazasiz belasiz öldürmeden rüyamı tamamlıyorum

abovvv oku oku bitiremedim ne cok yazmışsınız en sonunda vazgeçtimmmm
kız çatlattın bizi helede gülün alnının damarı çayladı hala gidim mi diye soruyooo git tabiiiii:))
ah canım benim ya okurken cok sinirlendim ve de cok üzüldüm. ne olmuş eve bırakmışlarsa kötülükmü etmişler kıskançlık tamam iyidir her erkek sahiplenir kıskanır ama dozajı vardır inşallah hatasını anlamıştır da senin o koca yüreğini bir daha üzmez affetmekle en iyisini yapmışsın tatlım ama bencede burnundan getir ki bidaha bu lafları edemesin

canım inşallah her şey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun aşılaman sabah mı olack dua ederiz tabi neden etmeyelim

ayıpçılar sizi ayıpçılar..azgın tekeler.. tabi hormonlarınız tavan yaptı demiiiiiiiiiii...x

bir fransız flim var..aramızda bebek var diye..biraz müstehcen sahneler var ama bi izleyin çok beyeneceksiniz..bir bebeğin kadın hayatında meydana getirdiği değişiklikleri çok değişik bi dille anlatmış..

ayy şirketteyim gülmemek için zor tutuyorum kendimiii
Çocuğa bakama korkusu olduğu için böyle şeyler görüyor olabilirsin canım ama çok komikk yaa

evet cnm tam salaklar 20 yasındayım buyukte degılım dısarda goren evlı oldguma ınanmaz ama ben evlı oldgm ıcın kendmı buyuk gıbı hıssedıyorum :) ve peşime takılması cok garıbıme gıttı mıgdem bulandı resmen. Allahtan bır sey yapmadılar hep kalabalık yerden yurüdüm amın kuzum hayırlısı olsun tabi ıns. ıyı bır sonc alırım yok zaten degerlerım yuksek cıkarsa dırek doktora gıtcem cunku akıntım var :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…