- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.261
valla bilmiorumki canım benim gittiğim hastane yapıomuş bende yaptırdım..ama en iyisi senin gideceğin tarih keşke bende yaptırmasaydın erken neyse sağlık olsunBana teklif bile etmedilerr neden acabaaa
burcucum duanıı okudumm allah kabul etsin inşş........... ayrıcaa kızlar soru sordum cwp werin bana daaa... doğum hikayeleri bölümü nerde linkini atın da bana ...
anaaaaaaaaaaaamm...yerim ben senin tatlı dillerini:))ohhhh..bizim içinde çek kokusunu içine..ya ben bayılıyorum bebek kokusuna..hele bazı bebeklerin avuçlarını içinden pamukcuk toplamaya bayılıyorum..
dirseklerindeki çukura bayılıyorum..
bazı bebeğin ayakları kokar biliyomusun??
yeni taze deri sık sık bu nedenle yıkıyoruz..anam ben o kokuyuda seviyorum..oohhh..öff.yine krizim geldi..bi bebek olsada parçalaya parçalaya öpsem..
evet canımmm biraz öyle oldu ama neyseeeeşaka canım şaka...
valla aynen yatılmıyo canım göbüş dha cok büyüyünce nasıl yatcaz bilmiom valla..
valla canım benim rüyalarda herteldenn..korku entrika aşk vs.vs kabus karışık bişiler hormonlar saçmalamaya başladı iice oluyouş öyle bide sen isteksizim diodun onun da etkisi olabilir belkii
benden hiç bişi kaçmaz kuzum bakalım iyi haberler geelmiştir inşallah..
canım korkma karnına baskı yapmasın yeter yani sen altta olma--- Yok kız buaralar iyim nedense kendime güvenim geldiii
İlk zamanlar düşer korkusuyla hareket bile etmiyordum nerdeyse oyüzden soğumuştum, ama şimdi iyimm, iyiyizzz, iyiiiiiiiii
Benimde her telden var ama genelde erotik sahneler içeren yahuuu
ALLAHım etrafta salakmı arıyosun sokağa cık adımla hey allahım iyi bişi yapmadılar bari..neyse cnm hayırlısı olsun İNŞALLAH güzel bir sonuc alırsın..sonucunu alınca değerin iyi ise dr a göstermeyi unutma tatlımm..geldimmm hanımlarr kan testını yaptırdım. yolda gıderken 2 cocuk pesıme takıldı Allahım nasıl asabım bozuldu ya güpegündüz bideee Hastaneye kadar pesımdeydıler. nasıl sınırlendım anlatamam NEYSE. saat 4de cıkıcakmıs sonuclarım Bu arda peceteye yıne bayagı kan geldı kızlar bence ben adet oldum ya yanı yerlesme kanması boyle olmaz bnce
valla bilmiorumki canım benim gittiğim hastane yapıomuş bende yaptırdım..ama en iyisi senin gideceğin tarih keşke bende yaptırmasaydın erken neyse sağlık olsun
canim INSALLAH RABBIM bize de nasip etsin hayirlisi ile AMINN....
oglusun gozune ne olmus ki? gecmis olsun
bu arada hikayeni okudum RABBIM sabr eden kulunu bebekle mujdelemis ne guzel INSALLAH bizi de bir gun mujgeler AMINN...
canım 2li testi yaptırınca 3lü 4lüyü istemiolar 2li testte sorun varsa istiolar..alfa feto bende bilmiorum bendende öle istemediler ayrı ama baktılarmı tahlillerde varmı bilemem..Canım işyerinde bir arkadaşım var, benden 1 hafta büyük bebeği, o da gitmiş onada 4lü testi yaptırmamışlar ve renkli ultrasona çağırmamışlar 2 li testi yaptırmıştı işte 14. haftalarda geçenlerde ben 4 lü yaptırmaya gidiyorum demiştim o da bana alfa feto protein testi mi ne yapmışlar anlamadım valla..
Kişiye göre heralde yapıyorlar bu testi ona göre uyguluyorlar..
ben de bebek eli görünce dayanamıyorum bigün o bebek ellerini yiyeceğim bebek elsiz kalacak
buket geçen rüyamda hamile listesine bakıyorum senin adın ilk başta yazılı ne kadar heyecanlanıyorum var ya inş rüyam gerçek olur hamile listesine 1.sıradan giriş yaparsın sonra ben senin 1.liğini elinden alırım
anaaaaaaaaaaaamm...yerim ben senin tatlı dillerini:))ohhhh..bizim içinde çek kokusunu içine..ya ben bayılıyorum bebek kokusuna..hele bazı bebeklerin avuçlarını içinden pamukcuk toplamaya bayılıyorum..
dirseklerindeki çukura bayılıyorum..
bazı bebeğin ayakları kokar biliyomusun??
yeni taze deri sık sık bu nedenle yıkıyoruz..anam ben o kokuyuda seviyorum..oohhh..öff.yine krizim geldi..bi bebek olsada parçalaya parçalaya öpsem..
canım korkma karnına baskı yapmasın yeter yani sen altta olmaallam ya neler konuşuyoruz neyse buda bilgi
canım korkma karnına baskı yapmasın yeter yani sen altta olmaallam ya neler konuşuyoruz neyse buda bilgi
kızlaar kan testı yapmama gerek kalmadı sabaha karsı akıntım geldı ... gercı suan yok silik cizgi magduru olarak ınanmıyrıım bu testleree :))))))))))))))))))
2. yaptıgım testte sılık cıkmasyadı belkı bu kadar umutlanmazdım. acaba yerlesme kanmasımı dıyede dusunmeden edemıyorum
kız çatlattın bizi helede gülün alnının damarı çayladı hala gidim mi diye soruyooo git tabiiiii:))öylemı yapıyım gülcüm? gıdıyım ya tamam tamam gıdıyorum dırek kan testı vermeye gıdıcem ozaman ama sunu ogrenmek ısıtyorum ustune gorme kahverengımı oluyor yoksa kırmızı renkte olabılırmı
ah canım benim ya okurken cok sinirlendim ve de cok üzüldüm. ne olmuş eve bırakmışlarsa kötülükmü etmişler kıskançlık tamam iyidir her erkek sahiplenir kıskanır ama dozajı vardır inşallah hatasını anlamıştır da senin o koca yüreğini bir daha üzmez affetmekle en iyisini yapmışsın tatlım ama bencede burnundan getir ki bidaha bu lafları edemesinBen dün söylemiştim dün saglık Ocağı'na gideceğimi ve ordan da abimlere yeğeni mü görmeye gideceğimi aylardır gitmiyordum netse saglik ocagina gittim isimi hallettikten sonra abimlere gectim 1bucuk oturdum araba tuttuğu için abimin kaynı ve kayınvalidesi arabayla beni eve bıraktılar otobüsler göndermediler eve geldim tartıştık aman ne karanlık kavusunca ben eve gelemezmisim sanki sokaktayim beni ailemle gorusturmuyor bana yakın olmalarına rağmen bayramdan bayrama görüyorum sonra sen onun bunun arabasına binewzsin namusum hakkında ileri geri konuştu Rahmetli anneme sövdü ve son olarak sen ve karnındaki cocuk umrumda değilsiniz ne halınız varsa görün deyince benim şartellet attı bu zamana kadar sabrettigime boyun egdigime safligima katlandigima lanet ettim bu kararı verdim orospuluk yapıp bebeğime bakarım sana minnet etmem cocuğum deme senin cocuğun değil yüzünü gostermicem Allah askına beni bosa gitmek istiyorum dedim haa bı de karilik istemiyorum senden gibi seylerde söyledi daha neler neler yazmaya bile kelimeler yetmez sandımı sineye çekerim unuturum herzaman ki gibi cok emek verdim tırnaklarımız kurdum elimlede bozarım dedim ve yalvardı yeminler etti cok pişmanım dedi Alkah belamı versin affet seni kırdım üzdüm Allah benim cezamı birgun verecek dedi senin kocaman yüreğin tertemiz kalbin var dedi son kez affet dedi bebegim için kabul ettim bakalım ne olur ne biter Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin insallah
kizlar cumartesi gunu asilamam var lutfen bana dua edin RABBIM nasip etsin INSALLAH, Yasemincim bizi haberdar et toplu dua edelim demistindua eden her kese cook tesekkur ederim RABBIM her kese hamilelik duygusunu tatmayi yasatsin INSALLAH AMINNN.....
Kizlar bende cok saçma rüyalar görüyorum hatta bı tanesini anlatayım da Gül'ün
Bundan 1 ay önce gormuştum güya ben evde düşük mü dogum mü ne yapıyorum tam hatirlayamadim neyse cocuk parmak kadar cinsiyeti etmekti yanılmıyorsam ben onu bir kirbit kutusuna koyup çekmeceye koyuyorum sonra gezmeye gidiyorum sabahtan aksama kadar sonra aklıma geliyor ya benim cocuğum vardı ne oldu oldu mü kaldimi kısa kısa eve geliyorum çekmeceyi açıp cocuğa bakıyorum Allahtan yaşıyor diyorum karnını doyurmaya cocuğu alıp mutfağa gidiyorum bardakta sütun ne ısı varsa şutu bardağa koyuyorum birden cocuk elimden bardağın icine süte düşüyor hemen alıyorum yine ohh bişey olmadı diye Rahatlıyorum orda uyandım kazasiz belasiz öldürmeden rüyamı tamamlıyorum
inşallah canım. Ayrıca prolaktin sorunum bile vardı aylarca onla uğraştım :)
ALLAHım etrafta salakmı arıyosun sokağa cık adımla hey allahım iyi bişi yapmadılar bari..neyse cnm hayırlısı olsun İNŞALLAH güzel bir sonuc alırsın..sonucunu alınca değerin iyi ise dr a göstermeyi unutma tatlımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?