- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.281
ayıpçılar sizi ayıpçılar..azgın tekeler.. tabi hormonlarınız tavan yaptı demiiiiiiiiiii...x
bir fransız flim var..aramızda bebek var diye..biraz müstehcen sahneler var ama bi izleyin çok beyeneceksiniz..bir bebeğin kadın hayatında meydana getirdiği değişiklikleri çok değişik bi dille anlatmış..
Kizlar bende cok saçma rüyalar görüyorum hatta bı tanesini anlatayım da Gül'ün
Bundan 1 ay önce gormuştum güya ben evde düşük mü dogum mü ne yapıyorum tam hatirlayamadim neyse cocuk parmak kadar cinsiyeti etmekti yanılmıyorsam ben onu bir kirbit kutusuna koyup çekmeceye koyuyorum sonra gezmeye gidiyorum sabahtan aksama kadar sonra aklıma geliyor ya benim cocuğum vardı ne oldu oldu mü kaldimi kısa kısa eve geliyorum çekmeceyi açıp cocuğa bakıyorum Allahtan yaşıyor diyorum karnını doyurmaya cocuğu alıp mutfağa gidiyorum bardakta sütun ne ısı varsa şutu bardağa koyuyorum birden cocuk elimden bardağın icine süte düşüyor hemen alıyorum yine ohh bişey olmadı diye Rahatlıyorum orda uyandım kazasiz belasiz öldürmeden rüyamı tamamlıyorum
inşallah canım. Ayrıca prolaktin sorunum bile vardı aylarca onla uğraştım :)
ayyy bişey anlatcam bi kere çok kaşınıyodum tam yapcaz ben başladık kaşınmaya napıyosun yaa dedi, kaşınıyorum dedim sende kaşısana dedim sinirlendi kalktı gitti, amannn hiç umrumda değildi ozmn bi güzell kaşındım
ayy ALLAHımmm siz adamı öldürürsünüz yaaaaKizlar bende cok saçma rüyalar görüyorum hatta bı tanesini anlatayım da Gül'ün
Bundan 1 ay önce gormuştum güya ben evde düşük mü dogum mü ne yapıyorum tam hatirlayamadim neyse cocuk parmak kadar cinsiyeti etmekti yanılmıyorsam ben onu bir kirbit kutusuna koyup çekmeceye koyuyorum sonra gezmeye gidiyorum sabahtan aksama kadar sonra aklıma geliyor ya benim cocuğum vardı ne oldu oldu mü kaldimi kısa kısa eve geliyorum çekmeceyi açıp cocuğa bakıyorum Allahtan yaşıyor diyorum karnını doyurmaya cocuğu alıp mutfağa gidiyorum bardakta sütun ne ısı varsa şutu bardağa koyuyorum birden cocuk elimden bardağın icine süte düşüyor hemen alıyorum yine ohh bişey olmadı diye Rahatlıyorum orda uyandım kazasiz belasiz öldürmeden rüyamı tamamlıyorum
kız biz izlemeden böyleysek izlersek noluruzayıpçılar sizi ayıpçılar..azgın tekeler.. tabi hormonlarınız tavan yaptı demiiiiiiiiiii...x
bir fransız flim var..aramızda bebek var diye..biraz müstehcen sahneler var ama bi izleyin çok beyeneceksiniz..bir bebeğin kadın hayatında meydana getirdiği değişiklikleri çok değişik bi dille anlatmış..
Amin canim benim aynen öyle yapcam bende sagolun yA destekleriniz için yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimabovvv oku oku bitiremedim ne cok yazmışsınız en sonunda vazgeçtimmmm
kız çatlattın bizi helede gülün alnının damarı çayladı hala gidim mi diye soruyooo git tabiiiii:))
A
ah canım benim ya okurken cok sinirlendim ve de cok üzüldüm. ne olmuş eve bırakmışlarsa kötülükmü etmişler kıskançlık tamam iyidir her erkek sahiplenir kıskanır ama dozajı vardır inşallah hatasını anlamıştır da senin o koca yüreğini bir daha üzmez affetmekle en iyisini yapmışsın tatlım ama bencede burnundan getir ki bidaha bu lafları edemesin
canım inşallah her şey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun aşılaman sabah mı olack dua ederiz tabi neden etmeyelim
canım inşallah her şey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun aşılaman sabah mı olack dua ederiz tabi neden etmeyelim
iyi canım iyi aman son 1 saat hayırlsı telefonu varsa ara belki erken cıkar.. cıkınca hemen alırsın bana 1 saat dediler bekledim hastanede 30-35dkda aldımevet cnm tam salaklar 20 yasındayım buyukte degılım dısarda goren evlı oldguma ınanmaz ama ben evlı oldgm ıcın kendmı buyuk gıbı hıssedıyorum :) ve peşime takılması cok garıbıme gıttı mıgdem bulandı resmen. Allahtan bır sey yapmadılar hep kalabalık yerden yurüdüm amın kuzum hayırlısı olsun tabi ıns. ıyı bır sonc alırım yok zaten degerlerım yuksek cıkarsa dırek doktora gıtcem cunku akıntım var :26:
Buşracim hosgdin cok gecmis olsun bu arada
çok komik ya çok güldüm kibrit kkutusuna koyuyromuş çocuğu haha
teşekkür ederim canım. Bu arada çok öküz bi kocan varmış ben olsam affetmezdim. En azından bir kaç gün konuşmazdım. Ben hatırladıkça boğazlamaya kalkardim onu heralde :) bu arada hamileler çok saçma rüyalar görür. Hamileler rüya anlatmaz ve rüyaları yorumlanmaz aklında olsun. Çünkü bende çok korkulu rüyalar gördüm bebeğe dair.
sen cık sen cık biz gelince sana özetleriz canımmAllahım kasınmaa muahbbetıne cok guldum :)))))))))))))))))))))) bide sende kaşısana demiş
İşim gücümkaldı yerde sizi okumaktan bagımlılık yapıyonuz yahuu ya hep berber cıkalım topıkten yoksa ben cıkamıycam
teşekkür ederim canım. Bu arada çok öküz bi kocan varmış ben olsam affetmezdim. En azından bir kaç gün konuşmazdım. Ben hatırladıkça boğazlamaya kalkardim onu heralde :) bu arada hamileler çok saçma rüyalar görür. Hamileler rüya anlatmaz ve rüyaları yorumlanmaz aklında olsun. Çünkü bende çok korkulu rüyalar gördüm bebeğe dair.
canim INSALLAH RABBIM nasip eder, canim dr 10-30 da hastanede olmamizi soyledi iste esimden sperm alinacak yikanacak saat 12 gibi de asilamam yapilacak INSALLAH yalniz bizim saat farkimiz var 2 saat bizde saat 12 oldugunda turkiyede saat 10 oluyor
tamam buketmm izlicem yahuu niye gözümüze sokuyosun kiiii
Hihi hamilelik geldi aklıma :) fena yapıyo o hormonlar :) kocislerin üstüne atlamayın sakin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?