Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tamam buketmm izlicem yahuu niye gözümüze sokuyosun kiiii

çok komik ya çok güldüm kibrit kkutusuna koyuyromuş çocuğu haha

ayy ALLAHımmm siz adamı öldürürsünüz yaaaa
ayy çigdem tam o esnadada yapılcak işmi tüm konsantrasyon yerlerde yanii...
bende ilk zamanlar hep düşük yaparken görüyodumpsikilojik heralde...
kız biz izlemeden böyleysek izlersek noluruz yinde bulursam izlerim..

Amin canim benim aynen öyle yapcam bende sagolun yA destekleriniz için yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

canım inşallah her şey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun aşılaman sabah mı olack dua ederiz tabi neden etmeyelim

canim INSALLAH RABBIM nasip eder, canim dr 10-30 da hastanede olmamizi soyledi iste esimden sperm alinacak yikanacak saat 12 gibi de asilamam yapilacak INSALLAH yalniz bizim saat farkimiz var 2 saat bizde saat 12 oldugunda turkiyede saat 10 oluyor

iyi canım iyi aman son 1 saat hayırlsı telefonu varsa ara belki erken cıkar.. cıkınca hemen alırsın bana 1 saat dediler bekledim hastanede 30-35dkda aldım

Buşracim hosgdin cok gecmis olsun bu arada

teşekkür ederim canım. Bu arada çok öküz bi kocan varmış ben olsam affetmezdim. En azından bir kaç gün konuşmazdım. Ben hatırladıkça boğazlamaya kalkardim onu heralde :) bu arada hamileler çok saçma rüyalar görür. Hamileler rüya anlatmaz ve rüyaları yorumlanmaz aklında olsun. Çünkü bende çok korkulu rüyalar gördüm bebeğe dair.

Allahım kasınmaa muahbbetıne cok guldum :)))))))))))))))))))))) bide sende kaşısana demiş
İşim gücümkaldı yerde sizi okumaktan bagımlılık yapıyonuz yahuu ya hep berber cıkalım topıkten yoksa ben cıkamıycam

Hadi canım valla bilmiyordum susuyoruzzz kızlar rüyaları anlatmıyoruzz bundan sonra ozaman

sen cık sen cık biz gelince sana özetleriz canımm

Aynen canim öyle ama iste yapamıyorum ben barıştım ama unutmadım tribimi atarım gene evet cok saçma korkulu komik erotik her telden var yormak için değil de gülmek için paylaştım canim

tamam artık rüyaları anlatmıyoruz zaten hergün bikaçtane birden görüyorum hangi birini anlatıyım hepside birbirinden saçmakocamı mankene bakarken fln görüyorum sonra kocama sarıyorum sabah sabahbişi diil masum adamı dövcemm

Son düzenleme:
Yaaaaaaa kızlar bişe sordum neden beni umursamıyorsunuz nie soruma cevap vermiosunuz yaaa adetliyken hep parçalar olurdu ama ilkkez böle koca koca parçalar düşüyo kızlar sizce ne olabilirki ??????

canim INSALLAH RABBIM nasip eder, canim dr 10-30 da hastanede olmamizi soyledi iste esimden sperm alinacak yikanacak saat 12 gibi de asilamam yapilacak INSALLAH yalniz bizim saat farkimiz var 2 saat bizde saat 12 oldugunda turkiyede saat 10 oluyor

canım ben ogün hastanede olacağımdan unutmam inşallah ederim duanı sende rahat ol ki tutsunbak ne anlatcam bugün hamile bir arkadasımla konuştum oda benim doktora gidiyordu. 3 aylık bir ilaç tedavisinden sonra gebe kalmış neyse 1. ay tutmamış, 2. ay doktor yurtdışında olduğundan yumurta takibi yapamamışlar ,3. ay dr çok ümitsiz konuşmuş seni çok zor bir süreç bekliyor demiş arkadaşım ağlamış zırlamış ama diyorki nasıl olsa zor olacak dedim bir şey düşünmedim ilişkiden sonra 2 saat ayağımı dikerek beklemedim kalktım hemen banyo yaptım ve o ay hamile kaldı yani her şey beynimizde bitiyor diyeceğim tabiki heyecanlı olacaksın ama tutarmı tutmazmı nolurmu olmazmı düşünme, Allah yardımcın olsun...

tamam buketmm izlicem yahuu niye gözümüze sokuyosun kiiii

Hihi hamilelik geldi aklıma :) fena yapıyo o hormonlar :) kocislerin üstüne atlamayın sakin :)

ayıpçısınız işte..ayıpçıı..ayıpçı..

ya hamilelerin rüyesı anlatılmaz ve yorumlanmaz çünkü herkes saçmaladıklarını bilir:)))

hormonlar hormonlar..

ah hormonlar hormonlar
vah hormonlar hormonlar
öldürdünüz beni

tey tey tey

Kızlarrr bu rüyalarla ilgili bişey sölemek istiyorum hoş size küsüm ama nese!!! rüyalarınızı kimseye anlatmayın heleki bi kadına anlatılmamalıymış açın çeşmeyi anlatın suya ben önceden çok anlatırdım rüyalarımı ama artık anlatmıyorum sizinde aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…