Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yaaaaaaa kızlar bişe sordum neden beni umursamıyorsunuz nie soruma cevap vermiosunuz yaaa adetliyken hep parçalar olurdu ama ilkkez böle koca koca parçalar düşüyo kızlar sizce ne olabilirki ??????
canımm bende bazen olurdu pıhtı şeklinde ama öle cok cok büyük diildi sebebini de bilmiorum ki...nette baktınmı neden miş..

Ayy bende cok güldüm ya bide gel beraber kaşınalım demez mı canim ben 5 tane yeğen büyüttüm korkudan değil hormonlardan olsa gerek

Yaaaaaaa kızlar bişe sordum neden beni umursamıyorsunuz nie soruma cevap vermiosunuz yaaa adetliyken hep parçalar olurdu ama ilkkez böle koca koca parçalar düşüyo kızlar sizce ne olabilirki ??????

kuzum sendede endometriozis yokmuydu..onlardan işte..niye dert ediyosun..üzülme..bu daha iyi kistliler için..:))

kistliler ayy bunuda yeni buldum:)) bitliler der gibi

bundan sonra adımız kistliler kalsın:))

cnm bildiğim kadarıyla o koca parçalar sürekli oturuyosan yatıyosan bi anda ayağa kalktınmı ölee oluyo koca koca parçalar yanii hem onun kötü bişe olduğnu sanmıyorum iiçin temizleniyo diye biliyorum bi adet daha bekle yine aynı olursa gözük doktora için rahat etsin ..

canım benim de bazen öyle oluyor özellikle ilk günlerim sadece leke şeklinde geçmişse hep düşük yapıyorum diye düşünüyorum ama öyle değil sonucunda sürekli dr kontrolündeyiz olsa bilirler heralde sen takma kafna rahmin temizleniyordur

Güzel bir bakış açıısı mantıklı olabilir valla ama bana daha çok koca karı hurafesi gibi geldii
Saçımı kestimek istiyorum annem izin vermiyo niyeymişşş, çocugun ömrü kısalarmışş onu gibi işte buda

Canim benim gercekte bende anlatmam çünkü rüyayı nasıl yorarsanız öyle olur ama bu hayal rüya arası saçma seyler şimdi benim rüyamı neye yorarsin sen soruna gelince gördüm ama bı fikrim olmadıgı bilemediğim için yazmadım inşallah önemli birşey değildir ama benim adetim lingimi ve az olurdu sanki parça parça vişne çürüğü gibi

canim ALLAH razi senden olsun cok tesekkur ederim, evet bende kendimi oyle hazirliyorum 10 gun hic dusunmiycem asilama hakkinda ama ne kadar basara bilirim bilmiyorum ardasinin adina cok sevindim ALLAH bize de nasip etsin o gunleri gormeyi, bide benim esimin sperm problemi var diye cok korkuyorum tutmaz diye:18::18::18:

aynen canım ya bende kestirmek istiyorumda kestiremedim bu yüzden... neyse belime kadar sacla doğurcam galiba

Son düzenleme:
canımm bende bazen olurdu pıhtı şeklinde ama öle cok cok büyük diildi sebebini de bilmiorum ki...nette baktınmı neden miş..

kuzum sendede endometriozis yokmuydu..onlardan işte..niye dert ediyosun..üzülme..bu daha iyi kistliler için..:))

kistliler ayy bunuda yeni buldum:)) bitliler der gibi

bundan sonra adımız kistliler kalsın:))

korkma canım normal o :) için temizleniyo. Rahim duvarı dökülüyo der doktorlar

Canlarımmmmmm benim çok teşekkür ederim içim rahatladı valla ya her ay olur tamamda bu kadar büyüklerini hiç görmemiştim ve çok korktum demek Buketcim biz kistliler :)))) in genelde böle olurrr cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlarr iyiki varsınız valla biraz sitem ettim ama kusura bakmayın artık hassas dönemdeyim :))))

cnm bendede oluyodu oyle doktora gıtmıştım doktor ıcımın temızlendıgını soylemıstı ben cocuk dusurdum ınan oyle olmuyo cok sancılı oluyo cnm rabbıım kımseye yasatmasın

Son düzenleme:

sağol tatlım Allah senden de razı olsun, ya sonuçta spermleri yıkıcaklar en iyileri kalacak onları koyacaklar bu yüzden Rabbim yeterki ol desin olur hiç merak etme.

Kalaylayınca hepsi cevap verdi ama Aslı'cım bakk
Valla ben bilmiyorum o yüzden bişi demedim.

aslıııııııııı küsmüyüz hala

ya kızlar bu rüya olaylarında üstüme kimseyi tanımıyorum..öyle rüyalar görüyorum ki dizi film yada bilim kurgu gibi..bazende rüyayı görüyorum sonra uyanıyorum sonra yatınca kaldığım yerden devam ediyorum..bazı insanlar rüyalarını kontrol edebilirmişler..beyin sanalla gerçeği ayıramaz biliyorsun..bazı yetenekli insanlar bunu yönlendirebilirler..ben birkez rüyaya keldığım yerden devam ettiğimi görünce bu konuyu araştırdım ve biraz ğittim kendimi..birkez yapabildim ama bir rüyemda öyle güzel bir ortamdaydımki kokusu hala burnumda..

buda benim hikayem işte nebilim..

annem çok meşhurdur bu konuda..ona herşey ayan olur gördüğü rüyaları yorumlar yorumladığı gibi çıkar:))
bende onun kızıyım..

canlarımmm
delyam arkadaşımızın cumartesi aşılaması yapılacakmış. hepimiz dua edelim diyorum ne dersiniz 7 ayetel kürsü olabilir veya kendi istediği bir dua varsa okuyabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…