- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.301
canımm bende bazen olurdu pıhtı şeklinde ama öle cok cok büyük diildi sebebini de bilmiorum ki...nette baktınmı neden miş..Yaaaaaaa kızlar bişe sordum neden beni umursamıyorsunuznie soruma cevap vermiosunuz yaaa adetliyken hep parçalar olurdu ama ilkkez böle koca koca parçalar düşüyo kızlar sizce ne olabilirki ??????
ayyy bişey anlatcam bi kere çok kaşınıyodum tam yapcaz ben başladık kaşınmaya napıyosun yaa dedi, kaşınıyorum dedim sende kaşısana dedim sinirlendi kalktı gitti, amannn hiç umrumda değildi ozmn bi güzell kaşındım
Yaaaaaaa kızlar bişe sordum neden beni umursamıyorsunuznie soruma cevap vermiosunuz yaaa adetliyken hep parçalar olurdu ama ilkkez böle koca koca parçalar düşüyo kızlar sizce ne olabilirki ??????
Yaaaaaaa kızlar bişe sordum neden beni umursamıyorsunuznie soruma cevap vermiosunuz yaaa adetliyken hep parçalar olurdu ama ilkkez böle koca koca parçalar düşüyo kızlar sizce ne olabilirki ??????
ayıpçısınız işte..ayıpçıı..ayıpçı..
ya hamilelerin rüyesı anlatılmaz ve yorumlanmaz çünkü herkes saçmaladıklarını bilir:)))
hormonlar hormonlar..
ah hormonlar hormonlar
vah hormonlar hormonlar
öldürdünüz beni
tey tey tey
Kızlarrr bu rüyalarla ilgili bişey sölemek istiyorum hoş size küsüm ama nese!!! rüyalarınızı kimseye anlatmayın heleki bi kadına anlatılmamalıymış açın çeşmeyi anlatın suya ben önceden çok anlatırdım rüyalarımı ama artık anlatmıyorum sizinde aklınızda bulunsun
Hu huu komşu komşuu
senin çocuk bacağını nasıl dakoymuş çenesinin altına pek bi elastikkk
canım ben ogün hastanede olacağımdan unutmam inşallah ederim duanı sende rahat ol ki tutsunbak ne anlatcam bugün hamile bir arkadasımla konuştum oda benim doktora gidiyordu. 3 aylık bir ilaç tedavisinden sonra gebe kalmış neyse 1. ay tutmamış, 2. ay doktor yurtdışında olduğundan yumurta takibi yapamamışlar ,3. ay dr çok ümitsiz konuşmuş seni çok zor bir süreç bekliyor demiş arkadaşım ağlamış zırlamış ama diyorki nasıl olsa zor olacak dedim bir şey düşünmedim ilişkiden sonra 2 saat ayağımı dikerek beklemedim kalktım hemen banyo yaptım ve o ay hamile kaldı yani her şey beynimizde bitiyor diyeceğim tabiki heyecanlı olacaksın ama tutarmı tutmazmı nolurmu olmazmı düşünme, Allah yardımcın olsun...
aynen canım ya bende kestirmek istiyorumda kestiremedim bu yüzden... neyse belime kadar sacla doğurcam galibaGüzel bir bakış açıısı mantıklı olabilir valla ama bana daha çok koca karı hurafesi gibi geldii
Saçımı kestimek istiyorum annem izin vermiyo niyeymişşş, çocugun ömrü kısalarmışş onu gibi işte buda
canımm bende bazen olurdu pıhtı şeklinde ama öle cok cok büyük diildi sebebini de bilmiorum ki...nette baktınmı neden miş..
kuzum sendede endometriozis yokmuydu..onlardan işte..niye dert ediyosun..üzülme..bu daha iyi kistliler için..:))
kistliler ayy bunuda yeni buldum:)) bitliler der gibi
bundan sonra adımız kistliler kalsın:))
cnm bildiğim kadarıyla o koca parçalar sürekli oturuyosan yatıyosan bi anda ayağa kalktınmı ölee oluyo koca koca parçalar yanii hem onun kötü bişe olduğnu sanmıyorum iiçin temizleniyo diye biliyorum bi adet daha bekle yine aynı olursa gözük doktora için rahat etsin ..
canım benim de bazen öyle oluyor özellikle ilk günlerim sadece leke şeklinde geçmişse hep düşük yapıyorum diye düşünüyorum ama öyle değil sonucunda sürekli dr kontrolündeyiz olsa bilirler heralde sen takma kafna rahmin temizleniyordur
korkma canım normal o :) için temizleniyo. Rahim duvarı dökülüyo der doktorlar
Canim benim gercekte bende anlatmam çünkü rüyayı nasıl yorarsanız öyle olur ama bu hayal rüya arası saçma seyler şimdi benim rüyamı neye yorarsin sen soruna gelince gördüm ama bı fikrim olmadıgı bilemediğim için yazmadım inşallah önemli birşey değildir ama benim adetim lingimi ve az olurdu sanki parça parça vişne çürüğü gibi
aynen canım ya bende kestirmek istiyorumda kestiremedim bu yüzden... neyse belime kadar sacla doğurcam galiba
canim ALLAH razi senden olsun cok tesekkur ederim, evet bende kendimi oyle hazirliyorum 10 gun hic dusunmiycem asilama hakkinda ama ne kadar basara bilirim bilmiyorum ardasinin adina cok sevindim ALLAH bize de nasip etsin o gunleri gormeyi, bide benim esimin sperm problemi var diye cok korkuyorum tutmaz diye:18::18::18:
Canlarımmmmmm benim çok teşekkür ederim içim rahatladı valla ya her ay olur tamamda bu kadar büyüklerini hiç görmemiştim ve çok korktum demek Buketcim biz kistliler :)))) in genelde böle olurrrcevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlarr iyiki varsınız valla biraz sitem ettim ama kusura bakmayın artık hassas dönemdeyim :))))
sağol tatlım Allah senden de razı olsun, ya sonuçta spermleri yıkıcaklar en iyileri kalacak onları koyacaklar bu yüzden Rabbim yeterki ol desin olur hiç merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?