- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.321
Kalaylayınca hepsi cevap verdi ama Aslı'cım bakk
Valla ben bilmiyorum o yüzden bişi demedim.
Canlarımmmmmm benim çok teşekkür ederim içim rahatladı valla ya her ay olur tamamda bu kadar büyüklerini hiç görmemiştim ve çok korktum demek Buketcim biz kistliler :)))) in genelde böle olurrrcevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlarr iyiki varsınız valla biraz sitem ettim ama kusura bakmayın artık hassas dönemdeyim :))))
valla kaderdaşız şekerimmm öyle olmak zorundaGüll yicem seniii ya, aynı şeyleri yaşamak zorundamıyız kızımm
ben ASLI ya site önerdima am görmedi bunuda okusunnKalaylayınca hepsi cevap verdi ama Aslı'cım bakk
Valla ben bilmiyorum o yüzden bişi demedim.
canlarımmm
delyam arkadaşımızın cumartesi aşılaması yapılacakmış. hepimiz dua edelim diyorum ne dersiniz 7 ayetel kürsü olabilir veya kendi istediği bir dua varsa okuyabiliriz
canim INSALLAH RABBIM nasip eder, canim dr 10-30 da hastanede olmamizi soyledi iste esimden sperm alinacak yikanacak saat 12 gibi de asilamam yapilacak INSALLAH yalniz bizim saat farkimiz var 2 saat bizde saat 12 oldugunda turkiyede saat 10 oluyor
:18:kızlar hastaneyı aradım sonuclarım cıkmıss hadi ben kacaar fazla kaynatmayın
:18:kızlar hastaneyı aradım sonuclarım cıkmıss hadi ben kacaar fazla kaynatmayın
tamam canım hadi hayırlı haberlerle gel İNŞALLAH iyi çıkarsa doktorada göster unutma sakın kanaman olduğunuda söylersin...bekliyoruz..:18:kızlar hastaneyı aradım sonuclarım cıkmıss hadi ben kacaar fazla kaynatmayın
sormamıştırki heyecandan neyse gitsin bakalımda..anamm niye söylemediler telefonda
canım anestezisiz çekildim hiçte anetezi almaya gerek yok 5 dk bi işlem ben daha önce hsg çektirmedim bilmiyorum ama sen dayanıklı birisin dayanırsın bencetümay anestezisiz mi çekildin..nasıldı..hsg den zormuydu..anlat hele anlat anlat..
yok canım anestezi yaptırmadım çok sağ ol.Canım ne güzel atlatmışsın sen anestezilimi yaptırdın? sonuçların iyi çıkmasına da sevindim
herhengi bi test istemediler hemetologla görüşücem canım bakalım one diyecek.Doktor bana da dedi sen ne kadar dayanıklısın ah bile demedin dedi.Ama çok ağrılı bi işlem değil tanı amaçlı olduğu için operatif olsa anestezi şartmış.tümaycığım geçmiş olsun canım,bunuda atlattın çok şükür,bundan sonra herhangi bir test falan istediler mi?
ben hsg çekilirken canım yandı ama gıkımı çıkarmadım çok garip bi histi,ağrı oldu azcık daha uzun sürse dayanamazdım herhalde, çok kısa sürdü işlem benden önce giren kız baya uzun sürdü içerden geç çıktı çıktığındada iki büklümdü yürüyemiyordu onu görünce bende böyle çıkıcam birazdan dedim ama ben gayet normal çıktım,ordaki adam bile helal olsun bugünkü en iyi hasta sendin hiç sesin çıkmadı nerelisin sen dedi
Çok sağ ol canım.tmyomr sanada geçmiş olun cnm gözün aydın diyim en azından bişe olmadığını öğrendin içini rahat tut geçmiş olsun tekrardan
ayıpçılar sizi ayıpçılar..azgın tekeler.. tabi hormonlarınız tavan yaptı demiiiiiiiiiii...x
bir fransız flim var..aramızda bebek var diye..biraz müstehcen sahneler var ama bi izleyin çok beyeneceksiniz..bir bebeğin kadın hayatında meydana getirdiği değişiklikleri çok değişik bi dille anlatmış..
heeeytt...yürü be koçum..kim tutar seni:))
müştak müştak..
Kızlar ben artık çok arada geliyorum farkındaysanız herkesten haberler alıyorum duaları okuyorum aksatmam da asla herzaman da okuyacağım ama daha seyrek gelmek istiyorum bu topiklere geldikçe hiç aklımdan bebek mevzusu çıkmıyor ister istemez aklına düşüyor hani diyoruz ya en iyi zaman tamamen kafamızı boşalttığımız zaman diye o yüzden bu konularda konuşmak istemiyorum konuştukça düşünüyorum kuruyorum elde değil bilirsiniz. Zamana bırakmak hayatın akışına göre yaşamak istiyorum elbette olsun sizinle paylaşıcam sabah ev akşam gelicem okucam haber almadan duramam zaten ama böyle işte anlayışla karşılayacağızı biliyorum kızlar sizi çok seviyorum..
cnm bendede oluyodu oyle doktora gıtmıştım doktor ıcımın temızlendıgını soylemıstı ben cocuk dusurdum ınan oyle olmuyo cok sancılı oluyo cnm rabbıım kımseye yasatmasın
aslıııııııııı küsmüyüz hala
ya kızlar bu rüya olaylarında üstüme kimseyi tanımıyorum..öyle rüyalar görüyorum ki dizi film yada bilim kurgu gibi..bazende rüyayı görüyorum sonra uyanıyorum sonra yatınca kaldığım yerden devam ediyorum..bazı insanlar rüyalarını kontrol edebilirmişler..beyin sanalla gerçeği ayıramaz biliyorsun..bazı yetenekli insanlar bunu yönlendirebilirler..ben birkez rüyaya keldığım yerden devam ettiğimi görünce bu konuyu araştırdım ve biraz ğittim kendimi..birkez yapabildim ama bir rüyemda öyle güzel bir ortamdaydımki kokusu hala burnumda..
buda benim hikayem işte nebilim..
annem çok meşhurdur bu konuda..ona herşey ayan olur gördüğü rüyaları yorumlar yorumladığı gibi çıkar:))
bende onun kızıyım..
Kızlar ben artık çok arada geliyorum farkındaysanız herkesten haberler alıyorum duaları okuyorum aksatmam da asla herzaman da okuyacağım ama daha seyrek gelmek istiyorum bu topiklere geldikçe hiç aklımdan bebek mevzusu çıkmıyor ister istemez aklına düşüyor hani diyoruz ya en iyi zaman tamamen kafamızı boşalttığımız zaman diye o yüzden bu konularda konuşmak istemiyorum konuştukça düşünüyorum kuruyorum elde değil bilirsiniz. Zamana bırakmak hayatın akışına göre yaşamak istiyorum elbette olsun sizinle paylaşıcam sabah ev akşam gelicem okucam haber almadan duramam zaten ama böyle işte anlayışla karşılayacağızı biliyorum kızlar sizi çok seviyorum..
valla kaderdaşız şekerimmm öyle olmak zorunda..
ben ASLI ya site önerdima am görmedi bunuda okusunn
​http://www.*******************/gebelik/230948-adetliyken-et-parcasi-dusurmek.html
canım anestezisiz çekildim hiçte anetezi almaya gerek yok 5 dk bi işlem ben daha önce hsg çektirmedim bilmiyorum ama sen dayanıklı birisin dayanırsın bence
yok canım anestezi yaptırmadım çok sağ ol.
herhengi bi test istemediler hemetologla görüşücem canım bakalım one diyecek.Doktor bana da dedi sen ne kadar dayanıklısın ah bile demedin dedi.Ama çok ağrılı bi işlem değil tanı amaçlı olduğu için operatif olsa anestezi şartmış.
Çok sağ ol canım.
aramızda bebek var çok komik bir film ben izledim ama eşime izletemedim daha
Allah varya benimde aklıma öle bişe geldi o yüzden çok korktum zaten nese içimdekilerin tamizlensin iyice o zaman
Yok bebeğim ya nie küs olalım sadce biraz naz yapıyım dedim umursmazlık olunca napim nese Aallah razı olsun herkes cevap verdi
Buket bu rüya konusunda bende senin gibiyim canım hatta bi kaç kez uyanıp aynı yerden devam edebiliyorum çok başarılıyımama bide benim rüyalar çıkarda o yüzden zaten anlatmam biraz hislerim kuvvetli maşallah yada malummu oluyo ne bazende çok alakasız birini görürüm rüyamda mesela eşimin teyzesi hiç görüşmeyiz kırk yılda bi onu görürüm hasta ertesi gün kayınvalidem arar hasta der o yüzden korkuyorum ben kendimden:18::18: anlatmıcam artık rüyalarımı açıyorum çeşmeyi akan suya anlatıyorum komik oluyo ama
bu konu ,adetliyken parça gelmesi,adetliyken beyaz parça düşürmek hakkında bilgi vermektedircanımmm gül gördüm ama açılmıyoki sayfa anacım
Kizlar ben çıktım hepinizi öpüyorum metvecim hayırlı guzel haberler getirirsin inşallah hayırlı aksamlar beni özleyin anacim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?