Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Haha haa bu nedir ya herkes hassas donemde buketcim gibi ahh hormonlar vah hormonlar neyse iyi yaptın bak nasıl ise yaradı korkudan cevaplar geldi
Demek ki arada ne yakıyormuşuz sitem yapiyormusuz....

Kızlar ben artık çok arada geliyorum farkındaysanız herkesten haberler alıyorum duaları okuyorum aksatmam da asla herzaman da okuyacağım ama daha seyrek gelmek istiyorum bu topiklere geldikçe hiç aklımdan bebek mevzusu çıkmıyor ister istemez aklına düşüyor hani diyoruz ya en iyi zaman tamamen kafamızı boşalttığımız zaman diye o yüzden bu konularda konuşmak istemiyorum konuştukça düşünüyorum kuruyorum elde değil bilirsiniz. Zamana bırakmak hayatın akışına göre yaşamak istiyorum elbette olsun sizinle paylaşıcam sabah ev akşam gelicem okucam haber almadan duramam zaten ama böyle işte anlayışla karşılayacağızı biliyorum kızlar sizi çok seviyorum..

canlarımmm
delyam arkadaşımızın cumartesi aşılaması yapılacakmış. hepimiz dua edelim diyorum ne dersiniz 7 ayetel kürsü olabilir veya kendi istediği bir dua varsa okuyabiliriz

TaBı yapalım dilbercime ya Allah şimdiden kabul etsin insallah

canim INSALLAH RABBIM nasip eder, canim dr 10-30 da hastanede olmamizi soyledi iste esimden sperm alinacak yikanacak saat 12 gibi de asilamam yapilacak INSALLAH yalniz bizim saat farkimiz var 2 saat bizde saat 12 oldugunda turkiyede saat 10 oluyor

hadı hayırlısı cnm benım hep posıtıf dusunmeye calış ınsallah tutacak dualrım senınle

tümay anestezisiz mi çekildin..nasıldı..hsg den zormuydu..anlat hele anlat anlat..
canım anestezisiz çekildim hiçte anetezi almaya gerek yok 5 dk bi işlem ben daha önce hsg çektirmedim bilmiyorum ama sen dayanıklı birisin dayanırsın bence
Canım ne güzel atlatmışsın sen anestezilimi yaptırdın? sonuçların iyi çıkmasına da sevindim
yok canım anestezi yaptırmadım çok sağ ol.
herhengi bi test istemediler hemetologla görüşücem canım bakalım one diyecek.Doktor bana da dedi sen ne kadar dayanıklısın ah bile demedin dedi.Ama çok ağrılı bi işlem değil tanı amaçlı olduğu için operatif olsa anestezi şartmış.

tmyomr sanada geçmiş olun cnm gözün aydın diyim en azından bişe olmadığını öğrendin içini rahat tut geçmiş olsun tekrardan
Çok sağ ol canım.

aramızda bebek var çok komik bir film ben izledim ama eşime izletemedim daha

tatlışkom seninle aynı fikirdeyim ben atmak istiyorum bu düşünceleri ama buraya bağımlı oldum girmeden duramam ama başka şekilde yönlendircem kendimi artık bulucam bişiler
bizde seni çok seviyoruz

cnm bendede oluyodu oyle doktora gıtmıştım doktor ıcımın temızlendıgını soylemıstı ben cocuk dusurdum ınan oyle olmuyo cok sancılı oluyo cnm rabbıım kımseye yasatmasın

Allah varya benimde aklıma öle bişe geldi o yüzden çok korktum zaten nese içimdekilerin tamizlensin iyice o zaman

Yok bebeğim ya nie küs olalım sadce biraz naz yapıyım dedim umursmazlık olunca napim nese Aallah razı olsun herkes cevap verdi
Buket bu rüya konusunda bende senin gibiyim canım hatta bi kaç kez uyanıp aynı yerden devam edebiliyorum çok başarılıyım ama bide benim rüyalar çıkarda o yüzden zaten anlatmam biraz hislerim kuvvetli maşallah yada malummu oluyo ne bazende çok alakasız birini görürüm rüyamda mesela eşimin teyzesi hiç görüşmeyiz kırk yılda bi onu görürüm hasta ertesi gün kayınvalidem arar hasta der o yüzden korkuyorum ben kendimden:18::18: anlatmıcam artık rüyalarımı açıyorum çeşmeyi akan suya anlatıyorum komik oluyo ama

canın paşa gönlün nasıl isterse öyle olsun sedacım..ama bak farkettin mi biz konuyu değiştirdik iki üç gündür..:))bizi sensiz bırakma:))
:18:kızlar hastaneyı aradım sonuclarım cıkmıss hadi ben kacaar fazla kaynatmayın

anaaaaaaamm..çok heycanlı..ınınınınının ınınınının ınınınnıııı:18::18::18::18:

Kizlar ben çıktım hepinizi öpüyorum metvecim hayırlı guzel haberler getirirsin inşallah hayırlı aksamlar beni özleyin anacim:)))

o filim çok hoş..sonuda çok hoş:)) ay dedim yine mi:))

benim his. operatif olacak canım sanırım..senin içini traşladımılar??

ben gördüğüm kötü rüyaları öyle yapıyorum..suya analatıyorum..alsın götürsün diye..ama uzun zamandır yapmamıştım..dur bi deniyim kız..

cnm bende tam aksine buraya girdim mi bişee düşünmüyorum bütün sorularıma cwp buluyorum huzurlu oluyorum bol bol dua ediyorum burda oldum mu içim rahatlıyo inş hep bölee olur ...

canımmm gül gördüm ama açılmıyoki sayfa anacım
bu konu ,adetliyken parça gelmesi,adetliyken beyaz parça düşürmek hakkında bilgi vermektedir

Sevgili hanımlar,internet ortamında en çok sorulan,aramalardan biride adetliyken beyaz parça düşürmek,adetliyken et parçası gelmesi,adetliyken parça parça pıhtılar ..
Çoğu bayan annelik özlemi çektiğinden düşürdüğü parçaların bebek olup olmadığını merak etmekte.Merak etmeyin hanımlar bir tek sizin başınıza gelmiyor demin dediğim gibi internet ortamında en çok merak edilen soruların başında geliyor,bu da gösteriyor ki bir çok hanım bu parçaların mahiyetini merak etmekte.Küçük bir araştırma yaptım,genelde düşen parçalar,beyaz renkli,kuyruk yağı gibi,tavuk derisi gibi tarif ediliyor.Koyu renk et parçaları içinse küçük tavuk ciğeri gibi ,siyah damar gibi,ince zar gibi benzetmeler kullanılıyor.Öncelikle şunu söylemeliyimki düşürdüğünüz parçalar adetiniz eğer geçmişsse,veya hamile olduğunuzdan eminseniz düşük yapmışsınızdır.Bunun dışında düşük değildir.
Adet kanaması sırasında düşürülen parçalarla ilgili ayrıntıları sizlerle paylaşıyorum

adet dönemi sökmesi
adet zamanı atılan doku parçaları
adet sırasında et parçası gelmesi
Adet Döneminde Et Parçası Gelmesi

Adet kanaması kadın rahmi içindeki bir dokunun kanayarak dokulmesidir.Bu doku gebelik sırasında bebeğin yapıştığı ve beslenmesi için gerekli koşulları sağlayan özel bir yapıdır.İşte bu doku gebelik oluşmadığı her ay bir dahaki yumurtlamaya yeniden hazırlanması için üstteki tabakasını kanayarak doker ve alttan yeni doku oluşmaya başlar. Adet Döneminde Et Parçası Gelmesi dediğiniz şey kan pıhtısıdır.Normal bir durumdur..

Kizlar ben çıktım hepinizi öpüyorum metvecim hayırlı guzel haberler getirirsin inşallah hayırlı aksamlar beni özleyin anacim:)))

güle güle canımm öpüyorum seni ve bebişini iyi bak kendine..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…