- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.341
Anacım bu hormonlar nolacaksa ama ben adet dönemimdeyim oyüzdenHaha haa bu nedir ya herkes hassas donemde buketcim gibi ahh hormonlar vah hormonlar neyse iyi yaptın bak nasıl ise yaradı korkudan cevaplar geldi
Demek ki arada ne yakıyormuşuz sitem yapiyormusuz....
:18:kızlar hastaneyı aradım sonuclarım cıkmıss hadi ben kacaar fazla kaynatmayın
canlarımmm
delyam arkadaşımızın cumartesi aşılaması yapılacakmış. hepimiz dua edelim diyorum ne dersiniz 7 ayetel kürsü olabilir veya kendi istediği bir dua varsa okuyabiliriz
TaBı yapalım dilbercime ya Allah şimdiden kabul etsin insallah
hadı hayırlısı cnm benım hep posıtıf dusunmeye calış ınsallah tutacak dualrım senınle
bu konu ,adetliykenparça gelmesi,adetliyken beyaz parça düşürmek hakkında bilgi vermektedir
Sevgili hanımlar,internet ortamında en çok sorulan,aramalardan biride adetliyken beyaz parça düşürmek,adetliyken et parçası gelmesi,adetliyken parça parça pıhtılar ..
Çoğu bayan annelik özlemi çektiğinden düşürdüğü parçaların bebek olup olmadığını merak etmekte.Merak etmeyin hanımlar bir tek sizin başınıza gelmiyor demin dediğim gibi internet ortamında en çok merak edilen soruların başında geliyor,bu da gösteriyor ki bir çok hanım bu parçaların mahiyetini merak etmekte.Küçük bir araştırma yaptım,genelde düşen parçalar,beyaz renkli,kuyruk yağı gibi,tavuk derisi gibi tarif ediliyor.Koyu renk et parçaları içinse küçük tavuk ciğeri gibi ,siyah damar gibi,ince zar gibi benzetmeler kullanılıyor.Öncelikle şunu söylemeliyimki düşürdüğünüz parçalar adetiniz eğer geçmişsse,veya hamile olduğunuzdan eminseniz düşük yapmışsınızdır.Bunun dışında düşük değildir.Adet kanaması sırasında düşürülen parçalarla ilgili ayrıntıları sizlerle paylaşıyorum
adet dönemi sökmesi
adet zamanı atılan doku parçaları
adet sırasında et parçası gelmesi
Adet Döneminde Et Parçası Gelmesi
Adet kanaması kadın rahmi içindeki bir dokunun kanayarak dokulmesidir.Bu doku gebelik sırasında bebeğin yapıştığı ve beslenmesi için gerekli koşulları sağlayan özel bir yapıdır.İşte bu doku gebelik oluşmadığı her ay bir dahaki yumurtlamaya yeniden hazırlanması için üstteki tabakasını kanayarak doker ve alttan yeni doku oluşmaya başlar. Adet Döneminde Et Parçası Gelmesi dediğiniz şey kan pıhtısıdır.Normal bir durumdur..
güle güle canımm öpüyorum seni ve bebişini iyi bak kendine..
Kızlar ben artık çok arada geliyorum farkındaysanız herkesten haberler alıyorum duaları okuyorum aksatmam da asla herzaman da okuyacağım ama daha seyrek gelmek istiyorum bu topiklere geldikçe hiç aklımdan bebek mevzusu çıkmıyor ister istemez aklına düşüyor hani diyoruz ya en iyi zaman tamamen kafamızı boşalttığımız zaman diye o yüzden bu konularda konuşmak istemiyorum konuştukça düşünüyorum kuruyorum elde değil bilirsiniz. Zamana bırakmak hayatın akışına göre yaşamak istiyorum elbette olsun sizinle paylaşıcam sabah ev akşam gelicem okucam haber almadan duramam zaten ama böyle işte anlayışla karşılayacağızı biliyorum kızlar sizi çok seviyorum..
Canım çooooookkkk teşekkür edrim artık içim rahat gelsin parçalar korkmuyorum artıkkkk onlardan
Mesude görüşürüz canımmm kendine ve bebişe iyi bakkk
arkadaslarim hepinize cok tesekkur ederim
Kızlar ben artık çok arada geliyorum farkındaysanız herkesten haberler alıyorum duaları okuyorum aksatmam da asla herzaman da okuyacağım ama daha seyrek gelmek istiyorum bu topiklere geldikçe hiç aklımdan bebek mevzusu çıkmıyor ister istemez aklına düşüyor hani diyoruz ya en iyi zaman tamamen kafamızı boşalttığımız zaman diye o yüzden bu konularda konuşmak istemiyorum konuştukça düşünüyorum kuruyorum elde değil bilirsiniz. Zamana bırakmak hayatın akışına göre yaşamak istiyorum elbette olsun sizinle paylaşıcam sabah ev akşam gelicem okucam haber almadan duramam zaten ama böyle işte anlayışla karşılayacağızı biliyorum kızlar sizi çok seviyorum..
evet yaseminnnnnnnn toparlamıştır kendini İNŞALLAH.Sedacım zaten bi kaç gündür gelmiosun ewet ya çiğdeminde yazdığı gibi temizzliğini anlatırdın valla sen anlattıkça eve gidip temizlik yapasım geliyodu ama eve gidince yorgunluktan bu istek geçiveriyodunese canım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öle yap ama kendinide fazla özletme
Bu arada Yasemin de görünmüyo Yaseminnnn özledik seni canımmmm
evet yaseminnnnnnnn toparlamıştır kendini İNŞALLAH..topice girince oku oku bitiremez artık
o filim çok hoş..sonuda çok hoş:)) ay dedim yine mi:))
benim his. operatif olacak canım sanırım..senin içini traşladımılar??
ben gördüğüm kötü rüyaları öyle yapıyorum..suya analatıyorum..alsın götürsün diye..ama uzun zamandır yapmamıştım..dur bi deniyim kız..
kızlar ya pazartesi günüde tatil diye bir haber var doğrumu duydunuzmuu siz inşallah öyledirrr
kızlar ya pazartesi günüde tatil diye bir haber var doğrumu duydunuzmuu siz inşallah öyledirrr
calış kız calışş işine bak sen ne bakıyosun bizeayy kızlar beni kovcaklar bu gidişle size bakmaktan yazmaktan iş yapmıyorum içimden de gelmiyor ztn, hihihiii
canımm eşimde ya yarım gün olur ya tam gün dedi ama İNŞALLAH tatildirler..kızlar ya pazartesi günüde tatil diye bir haber var doğrumu duydunuzmuu siz inşallah öyledirrr
Canım cumartesi günü dualarımız seninle inşallah hastalığım biterse ayetel kürsi falanda okurum ama bitmezsede duamı ederim Allah yardımcın olsun bebişlerin hayırlısıyla tutunsunnn inşallahhhhh
calış kız calışş işine bak sen ne bakıyosun bizeben evde avare bende 5 gibi kalkıp pilav yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?