Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Haha haa bu nedir ya herkes hassas donemde buketcim gibi ahh hormonlar vah hormonlar neyse iyi yaptın bak nasıl ise yaradı korkudan cevaplar geldi
Demek ki arada ne yakıyormuşuz sitem yapiyormusuz....
Anacım bu hormonlar nolacaksa ama ben adet dönemimdeyim oyüzden
:18:kızlar hastaneyı aradım sonuclarım cıkmıss hadi ben kacaar fazla kaynatmayın

Hayırla haberlerle gelirsin inşallahhhh

canlarımmm
delyam arkadaşımızın cumartesi aşılaması yapılacakmış. hepimiz dua edelim diyorum ne dersiniz 7 ayetel kürsü olabilir veya kendi istediği bir dua varsa okuyabiliriz

TaBı yapalım dilbercime ya Allah şimdiden kabul etsin insallah

hadı hayırlısı cnm benım hep posıtıf dusunmeye calış ınsallah tutacak dualrım senınle

arkadaslarim hepinize cok tesekkur ederim

Canım çooooookkkk teşekkür edrim artık içim rahat gelsin parçalar korkmuyorum artıkkkk onlardan
Mesude görüşürüz canımmm kendine ve bebişe iyi bakkk

Son düzenleyen: Moderatör:

valla seda'cım yokluğun hissediliyor, özletme fazla kendini kaç gündür başka konular konuluyoruz ama bak uzaklaşma bizden anlat kapıları nasıl sildiğinii

Sedacım zaten bi kaç gündür gelmiosun ewet ya çiğdeminde yazdığı gibi temizzliğini anlatırdın valla sen anlattıkça eve gidip temizlik yapasım geliyodu ama eve gidince yorgunluktan bu istek geçiveriyodu nese canım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öle yap ama kendinide fazla özletme
Bu arada Yasemin de görünmüyo Yaseminnnn özledik seni canımmmm

evet yaseminnnnnnnn toparlamıştır kendini İNŞALLAH..topice girince oku oku bitiremez artık

canım benimkinde herhangi bi işlem olmadı doktor sadece ilaç verip baktı bi problem olsaydı bebeğin 36.haftaya kadar yaşamazdı dedi.Birde neden hsg yapmadan his. yolladılar dedi ben doktor istedi deyince baktı.gerek yokmuş aslında boşu boşuna ama benim içim rahat etti.

Kızlar hiç gelmicem demedim gelicem elbette ama çok sık olmayacağım yanii bende kopamam ki zaten

Canım cumartesi günü dualarımız seninle inşallah hastalığım biterse ayetel kürsi falanda okurum ama bitmezsede duamı ederim Allah yardımcın olsun bebişlerin hayırlısıyla tutunsunnn inşallahhhhh

canim sanirim ALLAH soyletti bebislerin yazmissin ikiz mi olacak yoksa? ayyy mutluluktan kalp krizi geciririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…