- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.361
bak saati geldi başladık yine yemek konuşmaya psikolojik anam engel olunmuyokiiyaa pilavın yanında ne var hele fikir verin bana..zaten yemek yapmak değil, ne yapacağını düşünmek zor..
canımm eşimde ya yarım gün olur ya tam gün dedi ama İNŞALLAH tatildirler..
nerede duydun inşallah öyle olur yaa ama sence yılbaşına karşı olan bir hükümet o günü tatil yapar mı sanmam ama keşke olsaa..
bak saati geldi başladık yine yemek konuşmaya psikolojik anam engel olunmuyokii
ben et sote yapmıştım..bide cacık var..
köfte patates yapabilirsin ne bilim eşin ne sever sen ne seversinn :))
ayyyyy pardon şeker yaa valla unuttum eşinin ankarada olduğunu...anam ne eşi meşi..kocam yanımdamı da sanki..ühühühü:44:
ayrıyız..
benimde yemeğim yok aklımada bişi gelmiyo, dökülün menüleriii
bak saati geldi başladık yine yemek konuşmaya psikolojik anam engel olunmuyokii
ben et sote yapmıştım..bide cacık var..
köfte patates yapabilirsin ne bilim eşin ne sever sen ne seversinn :))
kızlar sözde evde dinlenicektim yatamamki yerimde
çamaşırlarımı dürdüm ütülerimi yaptım banyo ve tuvaleti temizledim evi süpürdüm şimdide yemek yapıyorum akşamı ettim ama dinlenemedim ama hafta sonu için işim azalmış oldu en azından...
neyse akşama yatarım herhalde inşallah
merve sonucunu almaya gitmiş haber varmı kızlar...
kolay gelsin canım kendini fazla yormasaydın dicem ama işler batıyo bilirim yatılmaz..neyse merve sonucunu almaya gitti gelir yarım saate İNŞALLAH..kızlar sözde evde dinlenicektim yatamamki yerimde
çamaşırlarımı dürdüm ütülerimi yaptım banyo ve tuvaleti temizledim evi süpürdüm şimdide yemek yapıyorum akşamı ettim ama dinlenemedim ama hafta sonu için işim azalmış oldu en azından...
neyse akşama yatarım herhalde inşallah
merve sonucunu almaya gitmiş haber varmı kızlar...
AYYY ALLAH KORUSUN KUZUMMM çiğköfte yiyorum malesef ama HAMİLELERİN ETSİZ ÇİĞKÖFTE YEMESİ LAZIM kızlar jambon sosis sucuk vs gibi çiğ etleri yememeleri lazım pişmiş olacakk haberiniz olsun yeşillik evde yiyorumda hayırlısı RABBİM korusun bebişlerimizi..--- Gül'cüm , Dünürümmm ve tüm topik sakinleri geçenlerde bir şey öğrendim ve sizinle paylaşmak isterim,
Çiğköfte'den ve iyi yıkanmamış sebzelerden yeşilliklerden bir parazit bulaşıyormuş çocuğun engelli olmasına sebep oluyormuş Allah korusun...işyerinde çıkan yemeklerden salataları yemiyorum artık sizde dikkat edin plaseee
ikinci seda..hoşgeldin..sen ne pişirecen anlat bakalım..Allah ne vermişse..
kolay gelsin canım kendini fazla yormasaydın dicem ama işler batıyo bilirim yatılmaz..neyse merve sonucunu almaya gitti gelir yarım saate İNŞALLAH..
canim sanirim ALLAH soyletti bebislerin yazmissin ikiz mi olacak yoksa?ayyy mutluluktan kalp krizi geciririm
AYYY ALLAH KORUSUN KUZUMMM çiğköfte yiyorum malesef ama HAMİLELERİN ETSİZ ÇİĞKÖFTE YEMESİ LAZIM kızlar jambon sosis sucuk vs gibi çiğ etleri yememeleri lazım pişmiş olacakk haberiniz olsun yeşillik evde yiyorumda hayırlısı RABBİM korusun bebişlerimizi..
canim sanirim ALLAH soyletti bebislerin yazmissin ikiz mi olacak yoksa?ayyy mutluluktan kalp krizi geciririm
hayırlısı olsun canım İNŞALLAH pıhtılaşma gecmiştir ve güzel haberler alırsın sende..
yazdan dondurucuya taze fasulye koymuştum onu çıkarttıkyapıyorum dündende makarna vardı öyle işte ..
sağolasın cnm evet işler batıyo aynen aklıma takılıp huzursuz oluyorum yapamadıgım zaman bugün evdeyim hadi yapayım hafta sonuna iş kalmasın fazla dedim....
merve de inşallah hayırlı haberlerle gelir inşalahhhh bende hafta perşembe veya cuma günü gidicem kan vermeye çünkü biliyorsunuz kan pıhtılşaması var bu yüzden doktor tavsiyesi ile adet gününden 2 gün önce kan tahlili yaptrıyorum...
ama hiç bir belirtim yok... hafta başında üşüttüğümdenmidir kasık ağrım vardı dünden beri oda yok ne akıntı ne başka birşey hayırlısını versin rabbim
--- Gül'cüm , Dünürümmm ve tüm topik sakinleri geçenlerde bir şey öğrendim ve sizinle paylaşmak isterim,
Çiğköfte'den ve iyi yıkanmamış sebzelerden yeşilliklerden bir parazit bulaşıyormuş çocuğun engelli olmasına sebep oluyormuş Allah korusun...işyerinde çıkan yemeklerden salataları yemiyorum artık sizde dikkat edin plaseee
yazdan dondurucuya taze fasulye koymuştum onu çıkarttıkyapıyorum dündende makarna vardı öyle işte ..
sağolasın cnm evet işler batıyo aynen aklıma takılıp huzursuz oluyorum yapamadıgım zaman bugün evdeyim hadi yapayım hafta sonuna iş kalmasın fazla dedim....
merve de inşallah hayırlı haberlerle gelir inşalahhhh bende hafta perşembe veya cuma günü gidicem kan vermeye çünkü biliyorsunuz kan pıhtılşaması var bu yüzden doktor tavsiyesi ile adet gününden 2 gün önce kan tahlili yaptrıyorum...
ama hiç bir belirtim yok... hafta başında üşüttüğümdenmidir kasık ağrım vardı dünden beri oda yok ne akıntı ne başka birşey hayırlısını versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?