Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ayy olsa keşke ver elini İstanbul yaparım aile toplanıyor kalabalık içim gidiyor yaaa ama burası yalnız tek başımayım dye bir yere gidemiyorumm..

yaa pilavın yanında ne var hele fikir verin bana..zaten yemek yapmak değil, ne yapacağını düşünmek zor..
bak saati geldi başladık yine yemek konuşmaya psikolojik anam engel olunmuyokii
ben et sote yapmıştım..bide cacık var..
köfte patates yapabilirsin ne bilim eşin ne sever sen ne seversinn :))

kızlar sözde evde dinlenicektim yatamamki yerimde

çamaşırlarımı dürdüm ütülerimi yaptım banyo ve tuvaleti temizledim evi süpürdüm şimdide yemek yapıyorum akşamı ettim ama dinlenemedim ama hafta sonu için işim azalmış oldu en azından...

neyse akşama yatarım herhalde inşallah

merve sonucunu almaya gitmiş haber varmı kızlar...

bak saati geldi başladık yine yemek konuşmaya psikolojik anam engel olunmuyokii
ben et sote yapmıştım..bide cacık var..
köfte patates yapabilirsin ne bilim eşin ne sever sen ne seversinn :))

--- Gül'cüm , Dünürümmm ve tüm topik sakinleri geçenlerde bir şey öğrendim ve sizinle paylaşmak isterim,
Çiğköfte'den ve iyi yıkanmamış sebzelerden yeşilliklerden bir parazit bulaşıyormuş çocuğun engelli olmasına sebep oluyormuş Allah korusun... işyerinde çıkan yemeklerden salataları yemiyorum artık sizde dikkat edin plaseee

ikinci seda..hoşgeldin..sen ne pişirecen anlat bakalım..Allah ne vermişse..

kolay gelsin canım kendini fazla yormasaydın dicem ama işler batıyo bilirim yatılmaz..neyse merve sonucunu almaya gitti gelir yarım saate İNŞALLAH..

AYYY ALLAH KORUSUN KUZUMMM çiğköfte yiyorum malesef ama HAMİLELERİN ETSİZ ÇİĞKÖFTE YEMESİ LAZIM kızlar jambon sosis sucuk vs gibi çiğ etleri yememeleri lazım pişmiş olacakk haberiniz olsun yeşillik evde yiyorumda hayırlısı RABBİM korusun bebişlerimizi..

ikinci seda..hoşgeldin..sen ne pişirecen anlat bakalım..Allah ne vermişse..

yazdan dondurucuya taze fasulye koymuştum onu çıkarttıkyapıyorum dündende makarna vardı öyle işte ..

kolay gelsin canım kendini fazla yormasaydın dicem ama işler batıyo bilirim yatılmaz..neyse merve sonucunu almaya gitti gelir yarım saate İNŞALLAH..

sağolasın cnm evet işler batıyo aynen aklıma takılıp huzursuz oluyorum yapamadıgım zaman bugün evdeyim hadi yapayım hafta sonuna iş kalmasın fazla dedim....

merve de inşallah hayırlı haberlerle gelir inşalahhhh bende hafta perşembe veya cuma günü gidicem kan vermeye çünkü biliyorsunuz kan pıhtılşaması var bu yüzden doktor tavsiyesi ile adet gününden 2 gün önce kan tahlili yaptrıyorum...

ama hiç bir belirtim yok... hafta başında üşüttüğümdenmidir kasık ağrım vardı dünden beri oda yok ne akıntı ne başka birşey hayırlısını versin rabbim

Nasıl anlamadım canım, etsiz çiğköfte yiyebilirmi? bir faydası mı var??
evde kendin yıka güzelce az bişi de sirkeli suda beklet sonra yıka yine öyle ye canım, ama şuan onu bile yeme domates salatalık kıvırcık fln hepsi hormonlu artık tatlım, yeme sen yemeee

hayırlısı olsun canım İNŞALLAH pıhtılaşma gecmiştir ve güzel haberler alırsın sende..

aman yemeyin tabiki Allah korusun ben evde de bütün yeşillikleri sebzeleri sirkeli suda bekletiyorum, hele o ıspanak yok mu ıspanak ömrümü yiyo valla

bende bugün yatıştayım yemek yapmaya üşendim eşimi bekliyorum teyzeme yemeğe gidecez:)) üşendiğim zamanlar kurtarıcım sağolsun :)

adaşım inş sorunun düzelmiştirr.. her şeyin hayırlısı tabi dediğin gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…