- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.381
evet canımm yeniliyo yiyen cok bende yedimm canım cok istiyo faydasını bilmem zararınıda ama drda sunu bunu yeme demedi okuduklarımdan bildiklerimi yazdımmNasıl anlamadım canım, etsiz çiğköfte yiyebilirmi? bir faydası mı var??
evde kendin yıka güzelce az bişi de sirkeli suda beklet sonra yıka yine öyle ye canım, ama şuan onu bile yeme domates salatalık kıvırcık fln hepsi hormonlu artık tatlım, yeme sen yemeee
Belkide şöyle en ikizinden üçüzünden olsunen önemlisi ahyırlısı olsunnnn
Ohhhhhh benim bugün yemek derdim yok eşimin maçı var geç gelicek bende anneme gidecem yemeğe
AYYY ALLAH KORUSUN KUZUMMM çiğköfte yiyorum malesef ama HAMİLELERİN ETSİZ ÇİĞKÖFTE YEMESİ LAZIM kızlar jambon sosis sucuk vs gibi çiğ etleri yememeleri lazım pişmiş olacakk haberiniz olsun yeşillik evde yiyorumda hayırlısı RABBİM korusun bebişlerimizi..
aman yemeyin tabiki Allah korusun ben evde de bütün yeşillikleri sebzeleri sirkeli suda bekletiyorum, hele o ıspanak yok mu ıspanak ömrümü yiyo valla
toxo plazma o yeşilliklerde olan şey..dışardan yemeyin..
sana ne anlatacam..bikeresinde bizim buzdolabına bakmaya yetkili servis geldi..dediki hataları çoğu kullanıcı hatasından..ben bulaşık makinesinde ıspanak yıkayan buldum..:)) adam bulaşık makinesinin flitresinde ıspanak temizlemiş:))
bide buzdolabına ayakkabı koyan varmış..kokusunu alsın diye:)))
sana ne anlatacam..bikeresinde bizim buzdolabına bakmaya yetkili servis geldi..dediki hataları çoğu kullanıcı hatasından..ben bulaşık makinesinde ıspanak yıkayan buldum..:)) adam bulaşık makinesinin flitresinde ıspanak temizlemiş:))
evet canımm yeniliyo yiyen cok bende yedimm canım cok istiyo faydasını bilmem zararınıda ama drda sunu bunu yeme demedi okuduklarımdan bildiklerimi yazdımmama etsizzzzz...he jambonda istiyo ama onu yemiourmm
canım ben bizim burdakiler bahce mali şeyler gibi kokusu fln bostandan koparıp gelmişler sanki..güzelce yıkıyorum korkma..
ayy canim agzindan bal damliyor
canim ne guzel yemek derdin yokmus ben kaz kaynattim simdi ne yapim onu bilmiyorum her halde kizartirim
canım niye yemiosun ki bu çağda hormonsuz bişi bulman imkansız neredeyse..bişi olmaz ALLAHın izniyle ye bence..ona bakarsan peynir zeytin flnda yeme ayrınyıya girersek aç kalırsın..ühüüü ühhhüüüüüüben yiyemiyorum domates salatalık ama çok seviyorum kahvaltı da ne yiceğimi şaşırdım valla..
aynen canım bugün bende paso burdaysım rekor kırdıkson 15 dakikam vaarrr sora çıkıyorum, evime gidiyorum
günü topicde geçirdim resmen bugün çok eğlendim hihiii
aynen canım bugün bende paso burdaysım rekor kırdıkçıkıcam bende mutfaga geldim bi yandan pilav yapıorum
son 15 dakikam vaarrr sora çıkıyorum, evime gidiyorum
günü topicde geçirdim resmen bugün çok eğlendim hihiii
tamam tatlım görüşmek üzere kendine ve kankamıza iyi bak iyi akşamlarTamam canım kolay gelsin sanada, yarın sağlık ocağına gidicem buarada numaramı yanlış yazmamışlarrr hakketen vefasızlarmış bak aradılar cuma günü gel diye yarın gidip kalaylıcam azcıkk
Öpüyorum herkesi toparlanıyorum yavaş yavaş iyi akşamlarrr
Tamam canım kolay gelsin sanada, yarın sağlık ocağına gidicem buarada numaramı yanlış yazmamışlarrr hakketen vefasızlarmış bak aradılar cuma günü gel diye yarın gidip kalaylıcam azcıkk
Öpüyorum herkesi toparlanıyorum yavaş yavaş iyi akşamlarrr
Kızlarrrrr bende kaçıyorum mesai 6da bitio ama son 1 saati çalışmam lazım bi zahmet bana
Bu arada kızlar benim omuz ağrılarım ve tutukluğum hala geçmedi sinirim bozuluyo artık yaaaacaba bi hamamamı gitsem sauna falan iyi gelirmiki?
evet çok iyi gelir..sıcak su torbasıda koysan olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?