Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet canımm yeniliyo yiyen cok bende yedimm canım cok istiyo faydasını bilmem zararınıda ama drda sunu bunu yeme demedi okuduklarımdan bildiklerimi yazdımm ama etsizzzzz...he jambonda istiyo ama onu yemiourmm

canım ben bizim burdakiler bahce mali şeyler gibi kokusu fln bostandan koparıp gelmişler sanki..güzelce yıkıyorum korkma..

Belkide şöyle en ikizinden üçüzünden olsun en önemlisi ahyırlısı olsunnnn
Ohhhhhh benim bugün yemek derdim yok eşimin maçı var geç gelicek bende anneme gidecem yemeğe

ayy canim agzindan bal damliyor
canim ne guzel yemek derdin yokmus ben kaz kaynattim simdi ne yapim onu bilmiyorum her halde kizartirim

toxo plazma o yeşilliklerde olan şey..dışardan yemeyin..

aman yemeyin tabiki Allah korusun ben evde de bütün yeşillikleri sebzeleri sirkeli suda bekletiyorum, hele o ıspanak yok mu ıspanak ömrümü yiyo valla

sana ne anlatacam..bikeresinde bizim buzdolabına bakmaya yetkili servis geldi..dediki hataları çoğu kullanıcı hatasından..ben bulaşık makinesinde ıspanak yıkayan buldum..:)) adam bulaşık makinesinin flitresinde ıspanak temizlemiş:))
bide buzdolabına ayakkabı koyan varmış..kokusunu alsın diye:)))

heheh iyi fikir ha artık bende bulaşık makinasına atayım

Midemi bulandırdın bukett ya, iğrençççç

yok artıkk yuhh..:)))

ühüüü ühhhüüüüüü ben yiyemiyorum domates salatalık ama çok seviyorum kahvaltı da ne yiceğimi şaşırdım valla..

ayy canim agzindan bal damliyor
canim ne guzel yemek derdin yokmus ben kaz kaynattim simdi ne yapim onu bilmiyorum her halde kizartirim

ewet en büyük kurtarıcım annem çok şanslıyım bi sokak üste oturuyolar hafta 7 biz 8 ondayız bu arada sen kazmı kaynattın anlmadım?nası bi yemek o ben yapmadım hiç?

ühüüü ühhhüüüüüü ben yiyemiyorum domates salatalık ama çok seviyorum kahvaltı da ne yiceğimi şaşırdım valla..
canım niye yemiosun ki bu çağda hormonsuz bişi bulman imkansız neredeyse..bişi olmaz ALLAHın izniyle ye bence..ona bakarsan peynir zeytin flnda yeme ayrınyıya girersek aç kalırsın..

aynen canım bugün bende paso burdaysım rekor kırdık çıkıcam bende mutfaga geldim bi yandan pilav yapıorum

Tamam canım kolay gelsin sanada, yarın sağlık ocağına gidicem buarada numaramı yanlış yazmamışlarrr hakketen vefasızlarmış bak aradılar cuma günü gel diye yarın gidip kalaylıcam azcıkk
Öpüyorum herkesi toparlanıyorum yavaş yavaş iyi akşamlarrr

tamam tatlım görüşmek üzere kendine ve kankamıza iyi bak iyi akşamlar

gidin bakalım..ben en az 2 saat daha buradayım..yani işteyimm(

bende çıkıym artık kızlarr yemeklerle uğşaıyımm MERVEDE geeleydi eyiydii de neyse bi ara girip yoklama alırım ben yine öpüldünüzzzzz..

Kızlarrrrr bende kaçıyorum mesai 6da bitio ama son 1 saati çalışmam lazım bi zahmet bana
Bu arada kızlar benim omuz ağrılarım ve tutukluğum hala geçmedi sinirim bozuluyo artık yaaa acaba bi hamamamı gitsem sauna falan iyi gelirmiki?

evet çok iyi gelir..sıcak su torbasıda koysan olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…