Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

duamnur / BURCU 27.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrin23 / MERVE 28.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz / EBRU 29.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
FANAA / isimsiz 30.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana / mesude 31.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
canlar dualarınızı tamamladım...

ayliiinn.napıyon..maşallah bebeğuin baya büyümüş..1 gr olmuş:))

yatıyorum buketcim napiim yahu... işi gücü yıktım kocaya ev işlerini de anneye ohh... sıkıntıdan ölmezsem bişi olmaz...
büyüsün bebişim iyice tutunsun da yatarım...

--dünürcüm pek karsilasamiyoruz özledik valla oğluşumla :))
Ohhh yerinde olsam keske yatsam butun gun, kalksam baska bi yere yatsam donup dursam aksama kadar tv izlesem off yaa kiskandim bak :)) sen bol bol yat, gelinime iyi bak ve uyu sekerim sonra uyutmuyolar birde benim icin yüzüstü yat ))

ay yaa..yüzüstü yatmayı özledin demii??

ay canım dünürcüm yaa herşeyin fazlası bayıyor sanırım... gözüm gibi bakıyorum mercimeğime tatlım gelinin rahat oldukça merak etme canım... bu arada şimdiden istediğim pozisyonnda yatırmıyor sıpa yüzüstü yatınca 1-2 dk sonra ağrı yapıyor yan dönünce geçiyor... anlıycan uğraştırıcı bi sıpam olacak

Hemde cookkkk..
Ama bi taktik buldum onu uyguluyorum :)) bacagimin arasina yastik koyuyorum göbüsümüde ona dayiyorum yumusak oluyo ya ezilmiyo biraz daha yayvan yatabiliyorum ozaman :))

kesinlikle gebeler için yataş yatak yapmalı tamm göbek kısmı çukur.. oraya göbeğini yerleştireceksinn ohhh sonrası mışıl mışıl

--- canim belirtilerin var mi peki? Canin bisi cekiyo mu? Solda mi sagda mi hissediyosun? Miden bulaniyo mu?
Gelinim mi olcak ondan soruyorum sekerim :))

kesinlikle gebeler için yataş yatak yapmalı tamm göbek kısmı çukur.. oraya göbeğini yerleştireceksinn ohhh sonrası mışıl mışıl

--- ayyy süpermis bu fikirr ya patentini almasin bence 'ben buldum' diye )
Yataga 2 tane elyaf yogan serdim Oda cok yumusak yine biraz rahat ediyorum buaralar allaha sukur..

Bana bisi vermedi, ben mi soylesem ne kullaniyim diye? Benimde goguslerim cok kasiniyo kasiyorum valla cok fena catlicak heralde :)

Ben demedim kendi yazdi 11haftalikken verdi kasiniyorsa kullan çatlıyor demektir canim hiç olmazsa bebe yağı veya zeytin yağı sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…