Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlaar merak etdim akşama neler yapıyorsuz menuleri alıyım .hep burdasız maşallah işlernizi kim görüyor.ben sabahtandı mantı büktum.kek yaptım ,çok yorgunum şimdi akşama patates köfte ve mantı salata yapıcam.tatlımda hazır

ohh maşallah maşallah...maharatlı ev hanımları oturduğu yerden hem mantı yapar hem foruma yazar..
:)) gerçi iki kişininki kolay olur.. benim hiç te bi yemeğim yok..kardeşim burada o pişirecek..

Kuşum ben işyerindeyim, ramazan dolayısı ile de işler durgun olduğu için akşama kadar burda cır cır böceği gibi takılıyorum
Eşim şehir dışında olduğu için ben annemlere gidicem menüyü bilemiyorum.
Ayrıca hamarat hatunsun vesselam, mantı yapmak her babayiğidin harcı değildir bide mantı varken bence patates köfte filan yapma kız, çok olmazmı, mantı zaten insanı şişirir, hele bide iftarda ardından bişey yenmez bence, bi çorba yap tamamdır

ayy bide benim havuçlu tarçınlı cevizli kek tarifim var ki parmaklarınızı yersiniz, hayatımda yediğim en güzel kek oluyor

ohh maşallah maşallah...maharatlı ev hanımları oturduğu yerden hem mantı yapar hem foruma yazar..
:)) gerçi iki kişininki kolay olur.. benim hiç te bi yemeğim yok..kardeşim burada o pişirecek..
evet bir beze açıyorum yetiyor mantını kıymadan yapmadım patatesden .ohhhh ne güzel kardeşin yanında o yapıyor benim kimsem yokkı olsalar yanımda bende yapmam...

nasıldı tarifi.canım ben çoooooooook zayıfım biraz çok yiyorumkı kılo alım ama malesef alamıyorum ama bu aralar sureklı acıkıyorum

--------- HAVUÇLU TARÇINLI KEK ----------

Malzemeler
4 yumurta
1,5 bardak şeker
1 bardak süt
1 bardaktan 2 parmak eksik sıvı yağ
1 havuç
dolo dolu 1 tatlı kaşığı tarçın,
1 avuç ceviz,
kabartma tozu
vanilya
aldığı kadar un

Yapılışı:
yumurtaları ve şekeri iyice çırp, içine süt ve yağı koy yine çırp. havucu rendele içine koy, tarçını, cevizi fındığı ekle, yine çırp. vanilyayı, kabartma tozununu ve unu ekleyip yine çırp. yağlanmış kek kalıbına dök, önceden 180 derece ısıtılmış fırında pişir.

Muhteşem değil, muhteşem ötesi birşey oluyor kızlar, yapmazsanız kayıp etmiş olursunuz. Eşleriniz ellerinizden öpecek yani okadar güzel oluyor :13:

ay o çok güzel oluyo..benim tarifin üstünde krema var..harrikka bi tarif..müştak da çok seviyo

evet bir beze açıyorum yetiyor mantını kıymadan yapmadım patatesden .ohhhh ne güzel kardeşin yanında o yapıyor benim kimsem yokkı olsalar yanımda bende yapmam...

mantının patatesliside güzel oluyo ama..okadar zahmete girdikten sonra ben etli yaparım:)) malum doğuluyuz eti çok s everiz..

nasıldı tarifi.canım ben çoooooooook zayıfım biraz çok yiyorumkı kılo alım ama malesef alamıyorum ama bu aralar sureklı acıkıyorum

kız bende zayıfım naapcazki..ben ekmek yemiyomda ondan zayıfım..müştak da diyo biraz kilo alsan iyi olur

mutlaka deniycem canım

Eki Görüntüle 490640 bu büskivili pastam çokkk kolaydı yapılışı şımdı yapyığım müffinleride ekleyecem.akşama çaya davetlısiz hepınız

anam bu ne maharattır..ben bunları yapsamda bizim evde yiyen yokki..birinci gün yiyiliyo..ikinci gün yok..ondan sonra zayi ziyan oluyo..lyemediğimiz için zayıfız zaten

anam bu ne maharattır..ben bunları yapsamda bizim evde yiyen yokki..birinci gün yiyiliyo..ikinci gün yok..ondan sonra zayi ziyan oluyo..lyemediğimiz için zayıfız zaten
kaç kılosun canım.bu 1 ya 2 gune bitiyor .gecede kalkıyor eşim acıktım diyor bende böyle şeyler veriyorum çocuk tavlıyorum sankı

Eki Görüntüle 490645 buda muffinlerim.ben çıkolatanı çok seviyorum eşimde .canım ben yalnız ıvır zıvır şeyler yiyorum.yemekle aram pek iyi deyil

oy oy oy ben yerim onları yaaa çıldırdım şuanda, bende çikolata ve türevlerinin hastasıyımdır, hem yemek yerim hem çikolata tatlı yerim, o yüzdende sizin gibi manken değilim sanırım şişmanda değilim de yani, şöyle bi elleyince ele bişeyler geliyor

canım ben 10 kılo almak istiyorum.akşama buyur canım çaya davetlısın

canım ben 10 kılo almak istiyorum.akşama buyur canım çaya davetlısın

ah canım çok teşekkür ederim, ne güzel olurdu hepimiz bir mahallede otursaydık yaa, düşünsenize şu muhabbetleri aynı ortamda canlı v-canlı yaptığımızı süper olurdu. ohh bide gün filan yapardık, sen bize mantı açardın, muffin yapardın, ben kek getirirdim, buket müştağı da getirirdi (müştak onun hayalindeki psikolojik arkadaşı )

kız şuan öldüm gülmekden muştak kim acaba diyordum.kocası felenmı diyordum hayalı arkadaş çıktı .canım evet güzel olurdu keşki olsa öyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…