Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Hemde cookkkk..
Ama bi taktik buldum onu uyguluyorum :)) bacagimin arasina yastik koyuyorum göbüsümüde ona dayiyorum yumusak oluyo ya ezilmiyo biraz daha yayvan yatabiliyorum ozaman :))
başka türlü yatılmıyo zaten ya yastık ya yorgan koymak lazım..

hani ya merve gelmedimi hala :44::44::44::44:

Soğuk üşütmezmiş bedeni
Yalnızlığın üşüttüğü kadar
Arar dost menfaat madeni
Kalbi olmuş aklı ve aklı radar
Göz aramaz mı artık gideni
Yol almış alacağını,adam satar
Hani beyaz,hangi saflığın simgesi?
Sitemim sanadır düşme boşluğa yağmur tanesi...

Senin karnin catlamaya fln basladi mi? Doktora sordun mu? Ner verdi? Yada sen bisi kullaniyomusun?
Bunlarin cevabinii istiyorumm :)))

canım yok daha başlamadı hafif hafif gerilio her banyodan sonra badem yağı sürüyorum azcık yediriyorum iyice gögüslerimde bişi yok benimde kaşınmıştı önceden şimdi okadar diil..

Son düzenleme:
kızlar bende bugün test yaptım 1.20 negativ daha 8 gün var adetişme ama dayanamadım arkadaşın yanına gitmiştim dayanamnadım yaptım ama ağzımın payını aldım

El uzatmadıkça el açar olmuşuz
Söz verdikçe naçar kalmışız
Gece kadar bir hayat
Serabın seyrine dalmışız
Göz görmez olmuş,kulak sağır
İnsanlık bu kadar mı ağır?
Yanan ruhumu sen ıslat ıslat ki seslensin dua nağmesi
Hafifliğinle kaldır yüreğimi kaldır ki acımasın tenim
Bu ahde vefa,derde devadır yağmur tanesi...

...

Koştur...Koştur...Koştur...
Biri daha ölmüş bak!
Hadi ölümü konuştur
Söylesin kim kirli kim pak
Sustum şimdi...Kulağımda sela sesi
Son defa...Son defa değ tenime ey Rahmet,ey Yağmur tanesi...

kızlar bende bugün test yaptım 1.20 negativ daha 8 gün var adetişme ama dayanamadım arkadaşın yanına gitmiştim dayanamnadım yaptım ama ağzımın payını aldım

kusura bakmada negatif olması için 0 olması gerekli..sen bi bekle bakalım..

vayy kadertaşıma bak benim..döktürdün yine..senin şu defterini bigün elime geçiririm elbet..:))

Buluttan yeni yavru düşerken kucağa, Anne şefkatiyle sarılır toprağa.
Toprakta filizlenir, kucak açan buluta, Dönüşü bir damladır, filizlenen kucağa,

Her yagmur tanesi’yle, hüzünlenir bulutlar; Her yağmur tanesiyle, dua eder mahluklar.
Her yağmur tanesinin, ayrı bir hayatı var. Her yagmur tanesiyle, düğümlenir şeytanlar.
Her yağmur tanesi, muştudur sevgiliden, Her yagmurtanesi, sevilmektir yeniden.
Her yağmur damlasıyla, yeni baştan doğarım. Her yağmur damlasında sevinirim, coşarım.
Rahmanın ayetleri gelir yağmurla dile. Ey kul yagmur yağarken rabbine niyaz eyle.

eline yüreğine sağlık tatlım sağolasın...

kızlar ben eve gidiyom..iyi geceler..
iyi geceler tatlımm görüşmek üzere kendine cok iyi bak..

bende çıkıyorum mesudecimm görüşmek üzere artık yarın gierrim heralde hayırlı geceler ALLAH a emanet ol...

bende çıkıyorum mesudecimm görüşmek üzere artık yarın gierrim heralde hayırlı geceler ALLAH a emanet ol...

Sagol canim benim sana da hayırlı mutlu geceler yarın görüşmek duası ile kendine çivi bak bende Rabb'ime emanet ediyorum seni ve minnakını ve öpüyorum totosundan

Anammm ben uyuyakalmisim yahuu herkescikler gelmis ve gitmiss bile..
Kavunumi yedim kizlar bi tarafim sismeden :)))
Bende gidiyorum yarin gorusuruz iyi aksamlar :-*

Anammm ben uyuyakalmisim yahuu herkescikler gelmis ve gitmiss bile..
Kavunumi yedim kizlar bi tarafim sismeden :)))
Bende gidiyorum yarin gorusuruz iyi aksamlar :-*

Afiyet oldun yaradın bebişine evet bu saatlerde topik bomboş sessiz kaliyo git anam git ben sahip çikar beklerim topiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…