Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

*

Denemekten , çabalamaktan Yorulup Cesaretin Kirildiginda, Bil Ki
Allah Ne Kadar Ugrastigini Görüyor,

Kalbin Tas Kesilecek Kadar Agladiginda, Bil Ki
Allah Döktügün Gözyaslarini Sayiyor,

Hayatin Durdugunu, Zamanin Aleyhine Isledigini Düsündügünde Bil Ki
Allah Seni Izliyor,

Hayallerin Yikilmis, Umudun Kalmamis Ve Kendi Kendine Neden Böyle Diye Soruyorsan Bil Ki
Allah Cevabini Biliyor,

Hiç Neden Yokken Içinde Tuhaf Bir Huzur Hissettiginde, Bil Ki
Allah Sana Fisildiyor,

Bütün Islerin Yolunda Gidiyor Ve Tesekkür Etmek Için Her An Bir Neden Daha Oluyorsa, Bil Ki
Allah Seni Kolluyor,

Bütün Kalbinle Diledigin Sey Sonunda Gerçek Olduysa, Bil Ki
Allah Sana Gülümsüyor,

Nerede Olursan Ol, Ne Düsünürsen Düsün, Ne Yaparsan Yap, Bil Ki
Allah Biliyor…

kusura bakmada negatif olması için 0 olması gerekli..sen bi bekle bakalım..

vayy kadertaşıma bak benim..döktürdün yine..senin şu defterini bigün elime geçiririm elbet..:))

canım bende aşılamadan sonra 10. gün kan yaptırdım dr istedi ama 1.2 çıktı negatifti 2 gün sonra regl oldum hatta şüphelenip 1hafta sonra da gebelik testi yaptım yoktu ama yumurtlama akıntım gelirdi benim geçte olsa yumurtlamam oluyor bugün reglimin 3. haftası bu ara yumurtlama akıntısı gelmesi lazımdı yok bolca beyaz akıntı var anlamadı birşey bir mucize olsa üstüne görmüş olsam diyorum ama imkansız ötesii. gebelik testi de yapmasam neyse ama onu yaptım.. :26:

Canlarım ben geldim, maşallah bu hafta sizin çeneniz iyice düştü yaa, arkadaş 1 günde 10 sayfa 20 sayfa konuşulurmu maşallah çatlıyorum yaa okudukça, ah bu muhabbetler esnasında ben kimbilir nerdeydim diye. okadar çok sayfa okudum ki 1.5 günde çok ilerlemiş, aklıma geldiği kadar yorum yapacağım unuttuğum olursa kusura bakmayın süper zeka değilim nede olsa

Mesudecim canım sen bu sabır denemesinden inşallah alnının akıyla çıkacaksın, bu tip kocalar 40 yaşından sonra bir mülayimleşiyor, bir pişmanlık psikolojisine giriyor ki sorma, ozamanda sen devlet ana gibi bütün yaşadıklarının hıncını alıyorsun ondan, o günleri düşün relax ol canım benim. inşallah yaş 40 olmadan Allah hayırlı bir vesile ile onu sakinleştirip dinginleştirir. sen çok harika bir kişilksin maşallah sana Allahım sabrının mükafatını verir inşallah tez zamanda canım benim.

Buketim yine süper ilgi gören konular açmış kamu oyuna sunmuş ve topiği coşturmuş, sana helal olsun diyorum kuşum helal sana amigo gibisin

Sedacım, topikte çok aktif olmama sessizce takip etme kararı almışsın. Banada olmuştu geçen aylarda öyle bişey, burdan uzak kalınca özleyip vazgeçiyor insan. veya yorumları okuyunca yazmadan duramıyorsun sonuçta yine bizimlesin, çok fazla ayrı kalamayacağımıza inanıyorum. Biz topiğe girsekte girmesekte, düşünsekte düşünmesekte, Allah nezaman yazdıysa ozaman olacak, bizim elimizde beynimizde değil bence. geçmişi okurken kızlar yazmışlar, şimdi kızmasınlar bana ama , hani beyin çağırırmış, ne düşünürsen o olurmuş filan demiş doktorun biri. külliyen yalan yahu, öyle olsaydı bizim şuanda hepimizin bebeği olurdu, hepimiz hamileliği bağıra bağıra düşünüp çağırıyoruz neden olamıyoruz ozaman. hepsi hikaye kuşlarım, siz Allaha teslim olun sallayın gerisini valla.

Büşracım gelmiş, oğluşunun hikayesini paylaşmış, birazdan okuyacağım onu çok merak ediyorum.

Bu sıra çok sık gelemiyorum off çok özledim ben sizi yaa, akşam topluca okuyorum her bir satırı , hayat burda güzel yahu kızlar, şuu işlerimi bi hafifleteyim 1-2 haftaya kadar belki hafifler artık bende cır cır konuşacağım, bu ben değilim ne oldu bana gömüldüm işlere yedim kafayı. geleceğim ama güzel günler yakındır. bu arada tarlutal ilaç kullandım dün bitti, bakalım nezaman regl olucam, Allaha bin şükür idraryolu enfeksiyonum köküne kadar bittiğini hissediyorum, akıntının a'sı kalmadı kupkuruyum ayy harika bişey, bu soğan suyu, muhteşem ötesi bir buluş yaa. içmeyen çok şey kaçırıyor demektir kızlar. Yumurtlama takibi için şimdi daha heyecanlıyım, çünkü sorunsuz vaziyette takibe başlayacağıma inanıyoru bu sefer bakalım. Çokta takmıyorum olursa olur olmazsa Allahın bir bildiği vardır yani. Güzel bir ruh halindeyim bu sıra maşallah bebekle ilgili, genişim rahatım

Yasemincim canim benim düşüncelerin iyi dileklerin için cok sagol tatlım burada olmasanda önem verip teker teker onlarca sayfayı bıkmadan okuyorsun ya bu da yeter desene 5 yıl daha sabredeceğim öyle olsun da sabrederim sabırlı biriyimdir Rabbim hepimizin Sabri'ni artırsın inşallah

oooo kuşum azkalmış kız, bak şafak görünmüş sana hadi bi rahat nefes al, zaten Allahın izniyle bebeğin olunca daha bi kıskançlığı azalır bence, çünkü sonuçta dışarı çıkınca kucağında bebeğin olacak, kocanın bakış açısıyla olaya bakarsak, herkes sana diyecekki "aaa bu kadın evli buna bakılmaz bak çocuğuda var, bu artık bizim dünya ahiret bacımızdır" diyecek onun için daha normalleşeceğini umut ediyorum canım. herşey dua ile bak 21 besmele çek üfle hakkaten faydalı olur inşallah

Ooo okudum bugün tatlım inşallah dediğin gibi olur canim ya bak bak sen laflara nelerde Biliyo Rabbim sana da nasip etsin kucağına almayı annelik duygusunu tadman nasip olur bitanem hersey yoluna bı sekilde girer Rabbim bizimle yeter ki saglıgımız ve umudumuz olsun

Amin canım benim Allah razı olsun, dünya dualar üzerine dönermiş, bukadar dua boşa çıkmayacak ben eminim Allahın izni ile. Bizler sabırsız davranıyoruz belki, onun için zor geçiyor günler, teslim olmak lazım Allaha, O nezaman derse ozaman olacak zaten, bu bilinci kaybetmemek lazım, streslerimiz üzüntülerimiz hep boşa, ama işte insanoğluyuz azıcık beşeriz ve şaşarız :) Ama hepimizin kalpleri temiz ben inanıyorum.
Allah rahatlık versin canım yavaş yavaş soğan suyumu içip yatayım ben. sabah 06.30 da uyanış zillerim çalıyor. neyseki yarın cuma son gün ohh tatil geldi çattı sevinçliyim

Son düzenleme:

Cok haklisin canim benim Rabbim sevdiği kullarının dualarını hemen kabul etmezmiş onların dua edişi yalvarmaları hosuna gidiyor eminim ki sizlerde o sevgili kullar arasindasiniz bitanem Şimdiden Cuma'n mübarek olsun kendine iyi bak şifa olsun Rabbim yardımcımız olsun Allah rahatlıklar versin hayırlı geceler öptüm :16

Canım hiç gelmicme demiyorum tabii ki duaları okucam giricem okucam yorum yazıcam ama çok çok aktif olmcam gerçekten biraz uzaklaşınca çokta odaklanmadığımı farkettim elbette burada konuşmakla kafayı takmakla bebeğin olmamasının hiçbir alakası yok ben onunla ilişkilendirmiyorum kesinlikle o zaman gebelik topiklerinde yazan kimsenin bebeği olmazdı. Ben kendi psikolojik sağlığım açsından bunu istiyorum sürekli aklımda olsun istemiyorum kafamı dağtmak başka şeylerde konuşmak istiyorum ne güzel konulsr bulunuyor bunlara iki gündür bende katılıyorum yine hepinizin yeri bende çok özel hele aşılama zamanı yaptığınız duaları nasıl unuturum hepiniz kardeşimsiniz benimm ben ayrılabilir miyim sizdenn

kolay gelsin canım kendini fazla yormasaydın dicem ama işler batıyo bilirim yatılmaz..neyse merve sonucunu almaya gitti gelir yarım saate İNŞALLAH..

bende çıkıym artık kızlarr yemeklerle uğşaıyımm MERVEDE geeleydi eyiydii de neyse bi ara girip yoklama alırım ben yine öpüldünüzzzzz..

Çatlıcaz kız ayrılamıyorum bilgisayardan hadi gelde sonucu bildir bize

ayy var ya Merveee 9 doğurduk aha da

saat 7 ye kadar ben buralardayım, nöbeti ben devralırım..

başka türlü yatılmıyo zaten ya yastık ya yorgan koymak lazım..

hani ya merve gelmedimi hala :44::44::44::44:

Canlar cok ozur diliyorum gec cevap yazdim sonuc negatif ckti ilk defa bu sonuc benim yuregimi ciz ettirdi agrima gitti ilk defa hastann kapisindan bu denli uzuntuyle basim egik sekilde ciktim bir menopoz teshis kiydklarnda boyle olmstm belkide silik cizgi cktgi icin cok umutlanmstm hayirlisi olsun hastaneden cktktan snra okadar kafam daglmski yanls otobuse bnmisim son durakta fark ettim uzerime bir halsizlik yorgnluk coktu durdugum yerde yikilivericektm sanki annemlere gttm direk uyudum kimseyle knsmadan o yuzden cvp veremdm size k.bkmayn uyaninc direk aklima siz geldnz

canımm yapma ne olurrr ne edersek kendimize ediyoruz üzülmekle düzelmiyor ki hiçbirşey bende çok üzüldüm ağladım ama dinginleştim artık Allah'ıma ve zamana bıraktım elbet zamanı gelince olacak o gün geldiğinde bunların hepsini unutacaksın ama yalnız bırakma kendini içine kapanma canımm..

2 testte de o silik cizgiyi gormeseydım bu kadar cok umutlanmazdım hayırlısı olsun ınanmıycm bndansonra testlere :))) Sagolsun annemler yalnz bırakmıyorlar eşimde. ama onlarda cok uzuluyolar bılıyorum bellı etmıyorlar ama anlıyorum ben buda bızım ımtıhanımız Demekki Rabbım bıze hayırlı nesiller yetiştirmeyı nasıp edeckki sımdıden ehemıyetını ne denli önemli oldgnu hissettiriyor

mervecim hayırlısı olsun canım seni çok ii anlıyorum bende ekim ayında yasadım 4 gün gecikti kan vermeye gittim dönüşte adet oldum çok üzülüyor insan ama vakti gelince oluyor herşey

mervecim hayırlısı olsun canım seni çok ii anlıyorum bende ekim ayında yasadım 4 gün gecikti kan vermeye gittim dönüşte adet oldum çok üzülüyor insan ama vakti gelince oluyor herşey

ah o silik 2 çizgi yok muu :))))) Ama bu sefer adetım degişik geldi bana aşırı koyu bır rengi var akıntı kıvamnda daha oncekı adetlerıme gore konusuyorum bırde hem kahve renı akıntı hemde cok koyu kıvamda bır akıntım var ıkısı bır arada nasıl oluyo anlamadım dıyorum aiçimden acaba gebelık olduda tutunmadımı ne bılıım yoksa 2 tane test sılık cıkmazdı

olabilir canım şuan bunu bilmek imkansız bunada şükür yeni ay yeni umutlar inş sende bu duyguyu sonuna kadar yasayacaksın rabbine güven ve dua et

canım cvp yzmak ıcın gırdım zaten topıge k.bakmayın sızı merakta bıraktım degıl nete gırmek anneme cvp vermeye bıle mecalım yoktu eve gelır gelmez montumla yatagı atım kendımı

Canim Benim ya kiyamam ben sana keske sonuc farklı olsaydida önemli değil buz beklerdim sen hakkını helal et bir nebze olsada bizde seni umitlendirdik hele de kendi adıma konuşayım kesin gözüyle baktım ama ilk defA böyle bir seyle karşılaştım bundan sonra bana ders olsun Rabbim yüreğine bir inşirah serinliği genişliği versin öyle bı mutluluk yaşatsın ki bu üzüntülerini unuttursun Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…