- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.441
kusura bakmada negatif olması için 0 olması gerekli..sen bi bekle bakalım..
vayy kadertaşıma bak benim..döktürdün yine..senin şu defterini bigün elime geçiririm elbet..:))
Yasemincim canim benim düşüncelerin iyi dileklerin için cok sagol tatlım burada olmasanda önem verip teker teker onlarca sayfayı bıkmadan okuyorsun ya bu da yeter desene 5 yıl daha sabredeceğim öyle olsun da sabrederim sabırlı biriyimdir Rabbim hepimizin Sabri'ni artırsın inşallah
oooo kuşum azkalmış kız, bak şafak görünmüş sana hadi bi rahat nefes al, zaten Allahın izniyle bebeğin olunca daha bi kıskançlığı azalır bence, çünkü sonuçta dışarı çıkınca kucağında bebeğin olacak, kocanın bakış açısıyla olaya bakarsak, herkes sana diyecekki "aaa bu kadın evli buna bakılmaz bak çocuğuda var, bu artık bizim dünya ahiret bacımızdır" diyecekonun için daha normalleşeceğini umut ediyorum canım. herşey dua ile bak 21 besmele çek üfle hakkaten faydalı olur inşallah
Amin canım benim Allah razı olsun, dünya dualar üzerine dönermiş, bukadar dua boşa çıkmayacak ben eminim Allahın izni ile. Bizler sabırsız davranıyoruz belki, onun için zor geçiyor günler, teslim olmak lazım Allaha, O nezaman derse ozaman olacak zaten, bu bilinci kaybetmemek lazım, streslerimiz üzüntülerimiz hep boşa, ama işte insanoğluyuz azıcık beşeriz ve şaşarız :) Ama hepimizin kalpleri temiz ben inanıyorum.
Allah rahatlık versin canım yavaş yavaş soğan suyumu içip yatayım ben. sabah 06.30 da uyanış zillerim çalıyor. neyseki yarın cuma son gün ohh tatil geldi çattı sevinçliyim
C
Sedacım, topikte çok aktif olmama sessizce takip etme kararı almışsın. Banada olmuştu geçen aylarda öyle bişey, burdan uzak kalınca özleyip vazgeçiyor insan. veya yorumları okuyunca yazmadan duramıyorsunsonuçta yine bizimlesin, çok fazla ayrı kalamayacağımıza inanıyorum. Biz topiğe girsekte girmesekte, düşünsekte düşünmesekte, Allah nezaman yazdıysa ozaman olacak, bizim elimizde beynimizde değil bence. geçmişi okurken kızlar yazmışlar, şimdi kızmasınlar bana ama , hani beyin çağırırmış, ne düşünürsen o olurmuş filan demiş doktorun biri. külliyen yalan yahu, öyle olsaydı bizim şuanda hepimizin bebeği olurdu, hepimiz hamileliği bağıra bağıra düşünüp çağırıyoruz neden olamıyoruz ozaman. hepsi hikaye kuşlarım, siz Allaha teslim olun sallayın gerisini valla.
kolay gelsin canım kendini fazla yormasaydın dicem ama işler batıyo bilirim yatılmaz..neyse merve sonucunu almaya gitti gelir yarım saate İNŞALLAH..
bende çıkıym artık kızlarr yemeklerle uğşaıyımm MERVEDE geeleydi eyiydii de neyse bi ara girip yoklama alırım ben yine öpüldünüzzzzz..
Çatlıcaz kız ayrılamıyorum bilgisayardan hadi gelde sonucu bildir bize
ayy var ya Merveee 9 doğurduk aha da
saat 7 ye kadar ben buralardayım, nöbeti ben devralırım..
başka türlü yatılmıyo zaten ya yastık ya yorgan koymak lazım..
hani ya merve gelmedimi hala :44::44::44::44:
Canlar cok ozur diliyorum gec cevap yazdim sonuc negatif ckti ilk defa bu sonuc benim yuregimi ciz ettirdi agrima gitti ilk defa hastann kapisindan bu denli uzuntuyle basim egik sekilde ciktim bir menopoz teshis kiydklarnda boyle olmstm belkide silik cizgi cktgi icin cok umutlanmstm hayirlisi olsun hastaneden cktktan snra okadar kafam daglmski yanls otobuse bnmisim son durakta fark ettim uzerime bir halsizlik yorgnluk coktu durdugum yerde yikilivericektm sanki annemlere gttm direk uyudum kimseyle knsmadan o yuzden cvp veremdm size k.bkmayn uyaninc direk aklima siz geldnz
canımm yapma ne olurrr ne edersek kendimize ediyoruz üzülmekle düzelmiyor ki hiçbirşey bende çok üzüldüm ağladım ama dinginleştim artık Allah'ıma ve zamana bıraktım elbet zamanı gelince olacak o gün geldiğinde bunların hepsini unutacaksın ama yalnız bırakma kendini içine kapanma canımm..
MErvecim gördüm seni herkes cok merak ediyor ne oldu sonuc ne
canım cvp yzmak ıcın gırdım zaten topıge k.bakmayın sızı merakta bıraktım degıl nete gırmek anneme cvp vermeye bıle mecalım yoktu eve gelır gelmez montumla yatagı atım kendımı
mervecim hayırlısı olsun canım seni çok ii anlıyorum bende ekim ayında yasadım 4 gün gecikti kan vermeye gittim dönüşte adet oldum çok üzülüyor insan ama vakti gelince oluyor herşey
her işte bi hayır war öle düşünn sıkma tatlı canını ..
ah o silik 2 çizgi yok muu :))))) Ama bu sefer adetım degişik geldi bana aşırı koyu bır rengi var akıntı kıvamnda daha oncekı adetlerıme gore konusuyorum bırde hem kahve renı akıntı hemde cok koyu kıvamda bır akıntım var ıkısı bır arada nasıl oluyo anlamadımdıyorum aiçimden acaba gebelık olduda tutunmadımı ne bılıım yoksa 2 tane test sılık cıkmazdı
canım cvp yzmak ıcın gırdım zaten topıge k.bakmayın sızı merakta bıraktım degıl nete gırmek anneme cvp vermeye bıle mecalım yoktu eve gelır gelmez montumla yatagı atım kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?