- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.461
olabilir canım şuan bunu bilmek imkansız bunada şükür yeni ay yeni umutlar inş sende bu duyguyu sonuna kadar yasayacaksın rabbine güven ve dua et
evet kuzum. Aralık bitti artık Aralıkta Gel Meleğim yazısını değiştireyim artıkım. Daha düne kadar bu yasta menopoza gırdım dıye aglıyordum adet olamıyordum. sımdı kndmi cok salarsam bu yaptgım nankörlük olur. Allah korusun. Elhamdulıllah Rahmimiz var yumurtalarımız var. Saglıklıyız cok buyuk saglık sorunlarımız yok. nefes alıyoruz.
mesudecim nasılsın canım
Canim Benim ya kiyamam ben sana keske sonuc farklı olsaydida önemli değil buz beklerdim sen hakkını helal et bir nebze olsada bizde seni umitlendirdik hele de kendi adıma konuşayım kesin gözüyle baktım ama ilk defA böyle bir seyle karşılaştım bundan sonra bana ders olsun Rabbim yüreğine bir inşirah serinliği genişliği versin öyle bı mutluluk yaşatsın ki bu üzüntülerini unuttursun Rabbim
Cok şükür iyiyim tatli hamişim benim sen nasılsın peki
evet canım allaha herdaim şükretmeliyiz herşeyin hayırlısı mevlam neylerse güzel eyler diğer topicte okudum bir kadın 6 aylık evliymiş kadın 1 aylık hamiş ve eşi trafik kazasında ölmüş allahım bizi ve ailemizi korusun
Ne hakkı kuzum ya Hakkım varsa helal olsun sızde hakkınızı helal edin. hep yanımdaydınız sakın kendını öyle hissetme kırılırım. 2 kere slik cizgi cıktı nerden bilebilirdikki . hamişim ne düşünüyorum bılıyomusun belkide su bos gebelık varya ondan olabılır bılmıyorum degerler bırden düşebilirmi ama adetım bu ay daha farklı geldı bana Duların ıcın amınnn guzel yureklı arkadasım. sen nasılsın bu aradaa? eşinle aran nasıl oldu
iiyim canım nolsun kvlidemler vardı gittiler bende girdim nete naptınız ne ettiniz bakim dedim bi sürü börek yedimçok sinirlendim biha dikkat edicemmmmm
İyi yAptin ohh afiyet bal seker olsun bebeğine de sana da inşallah anlamadım neye sinirlendin ki
ben zaten tombişim az kilo almak zorundayım böyle yersem çok zor :18::18::18::18::18:halim dumann
Canim benim ya cok sagol tamam kırılma sen yeter ki cok şükür iyi ise gitti bugün cok ilgiliydi elleriyle yedirdi meyve getirdi kahve yaptı daimi olur inşallah karnımı sevdi okşadı kiziyla ilk defa bu kadar ilgiliydi evet silik çıkması umutlandirdi Rabbim kimsenin seninde umutlarını doldurmasın
adamcagız kuzu gıbı olmuş =)=) canım ıns. hep boyle mutlu olursunuz. uzmeyın bırbırınızı.
Amin canim benim ben uçmuyorum zaten bir bebeğe merhametim nasılsa öyle davranıyordum zaten oda beklemedi benden bu hareketi kuzu kesildi valla masallAhdegmesin
ehe :) benım kocişkom cok ınatcıdır1 saat once kapıdan gırdık bnm ayakabbılarımıda alsana dedı bende sakasına herkes kndı papuçlarını alsın dedim snra elime gıydgm ayakkabmla spor ayak. aldımbak ellrm dolu dedım ınat ettı almadı ayakkabıları trıp attı. snra kapıyı kıtlerken alsana dedım papucların dısrada kaldı almıyorum dedı sen bana gurur yapıyosun dıyo ne alaka sımdı sende benı sanki yıldırmaya calısıyosun gıbıme gelıyo dedım dedıklerını yaptırmak ıcın yoksa alırdım daha once almadım degıl ınat halıne getrdn esprı yapmıstım dedı küstü bana uyudu bıde demez mı ıns hırsızlar alır goturur papuçlarımı alsın gotursun dedım yenısını alırız napalım ehe
Allah iyiliğinizi versin e mı bak bana dese ben alırdım ha sen benden de fenasin ama böyle tatli tartışmalar guzel oluyor evin tuzu biberi ayy kahkaha ile güldüm bebegin bile hissetmistir ha inşallah hırsızlar alır diyo
aynen öyle canım. normalde alıyorum ama bazen sırf ata sözu dınletmek ıcın yaptıgını hıssedınce bu hisden hoslanmıyorum bende ınat edıyorum. Allah var o olsa alırdı.
Ben eşimle küsünce onu daha cok sevıyorum yada kıymetını anlıyorum heraldegercekten evlılıkte bu tür atısmalar olucakki evlılık monotonlasmasın
Senin karnin catlamaya fln basladi mi? Doktora sordun mu? Ner verdi? Yada sen bisi kullaniyomusun?
Bunlarin cevabinii istiyorumm :)))
kızlar benim eltimin 2 çocuğu var o da hamileliklerinde badem yağı kullanmış hiç çatlak yok hem zararıda yokcanım yok daha başlamadı hafif hafif gerilio her banyodan sonra badem yağı sürüyorum azcık yediriyorum iyice gögüslerimde bişi yok benimde kaşınmıştı önceden şimdi okadar diil..
tatlım sağlık olsun hayırlısı böyleymiş demekki çok umutlanımştık hepimiz ama kısmet değilmiş, bak adetinde geliyor Rabbim imşallah mucizesini gönderecektir, bize güvenip tevekkül etmek düşüyor..Canlar cok ozur diliyorum gec cevap yazdim sonuc negatif ckti ilk defa bu sonuc benim yuregimi ciz ettirdi agrima gitti ilk defa hastann kapisindan bu denli uzuntuyle basim egik sekilde ciktim bir menopoz teshis kiydklarnda boyle olmstm belkide silik cizgi cktgi icin cok umutlanmstm hayirlisi olsun hastaneden cktktan snra okadar kafam daglmski yanls otobuse bnmisim son durakta fark ettim uzerime bir halsizlik yorgnluk coktu durdugum yerde yikilivericektm sanki annemlere gttm direk uyudum kimseyle knsmadan o yuzden cvp veremdm size k.bkmayn uyaninc direk aklima siz geldnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?