Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buru sağlıklı sorunsuz hamişlik
merve sağlıklı sorunsuz hamişlik
ebru sağlıklı sorunsuz hamişlik

dualarınızı okudum ALLAH tez zamanda bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..

Günaydinlar herkeseee )
Nasilsiniz bakalim??

Günaydınn canım benim...iyi sayılır sen nasılsın_?
Mervecim hayırlısı olsun canım benim hepimiz çok ümitlenmiştik nese tezzz zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah
Kızlar hayırlı cumalarrr bol bol dua edelim bugün birbirimize Allah inşallah dualarımızı kabul eder

Ehhh bende iyi sayilirim Aslicim, sirtim cok agriyo uykumm varr :-( çalismak istemiyorum bugun yaa

Kızlarr günaydınn.. Nasıl uykum var anlatmam mümkün değil resmen gözlerim kapanıyor ilerleyen saatlerde açılırım ama fenayım yani neyse ki haftanın son günü ve son cuması bu yılın zaman ne çabuk geçti yemin ederim ben 2012 den hiçbirşey anlamadım yaa..

kızlar benim eltimin 2 çocuğu var o da hamileliklerinde badem yağı kullanmış hiç çatlak yok hem zararıda yok
.

Canim ben zaten kücüklügümden beri bebek yagi kullanirim cildim cok kuru hele kisin gorme pul pul dokulurum, ozellikle dustan sonra surerim heryerime esim uyuz olur yine yaga batirmislar seni der :))
Ama sürmeyince çok kötü oluyo ikisi katistirsam sürsem ise yarar mi ki acaba? Hic catlamak istemiyorum ben ya ;( bizim aileden gelen bisi cok catliyo annem fln, dikkat etmem lazim yani :))

Ayyy Sedacim gelmiss hosgelmiss :))
Bende canim bu sene okadar cabuk gecti ki naptim diye dusunuyorum elle tutulur bi cocuk yapmisiz. Kendim icin hic bisey yapmadim offf gunler cok bereketsiz yada suan cok moronum ondan boyle geliyor bana.. Gidesim var eve hasta numarasi mi yapsam acaba )

Günaydın Sedacımm...Ne güzel sizin haftanın son günü benim daha yarında var (( halinize şükredin beterin beteri var
2012 yılından bende hiçbişe anlamadım yaaa ewettt 2012 yılının son cuması :)

hasta numarasımı yapcannnya çiğdem sabah sabah güldürdün ya saol canım acaba bendemi hasta numarası yapsam

Kız Çiğdem hadi sen bebek yaptın bebeğin bekliyordun yine heyecanlı günler geçrdin benim işte bir annemle tatile gittik yazın o var başkada biş yok çalış çalış ev iş mekik dokuduk işte .Benim de eve gidesim var ama tek çalışıyorum mümkün dğil hem biliyorsunuz aşılana var ocakta ve o gün izinli olamm lazım şimdi almak istemiyorum hiç zorunlu olmadıkça.

işte seninki ilaçların etkisi canıkom..

sağlık olsun..üzülmeki gerçekten sağlık olsun..bacağını ve diğer rahatsızlıklarını düşün.nerelerden geldin..buraya..inşallah bu bir adımdır..sonu gelecek..:))

Amin canim benim ben uçmuyorum zaten bir bebeğe merhametim nasılsa öyle davranıyordum zaten oda beklemedi benden bu hareketi kuzu kesildi valla masallAh degmesin

yaaaaaaaaaa kadertaşım..pişmanlık adama neler yaptırıyo..:))

Ya Mücib!
Arza hacet yok, halim Sana ayandır. Söze gerek yok, sessizliğim Sana beyandır.

Hayırlı, huzurlu, bereketli olsun cumamız.*

Dua ile.. Aşk ile..

çok beğendim..belkide ben de böyle düşündüğüm için dua etmeyi bilmiyorum..

bende aynı senin gibiyim..çatlaklar için bepanten in kremi var..sende benim gibiysen,,yağla mağla olacak gibi değil..:))
evett hep birlikte hasta numarası yapıyoruz arkadaşlar çok hastayız biizz

sormayın bende kavga ettim işteki arkadaşımla zaten dün sizin yüzünüzden:))bana tuttu dediki biraz az yazda şu işe bak..tabi bende verdim cevabı..oradaki bütün işleri ben yüklenince iyi tabi , bi gün rahat davrandım hemen çullandılar...verdim cevabı,,şimdide konuşmuyorum..

canım ilaçların etkisi sürerde iyi anlamda sürer ama ben ymurtlama akıntısı neyin görmedm düşünüyorum yumurtlama olmadı mı bu ay acaba diye neyyse zaten tedaviye başlamışım artık iğnelerle zaten geliştiriyorlar Aynen bende burada tüm işi yapıyorum. Tekim zaten bir öğrenci işçi geliyor ben öğle tatilindeyken 3 e kadar duruyor ama birşeye baktığı yok fişler birikiyor öğrenci geiyor dedim en sonunda öğnciyle ilgilende fişleri gireyim diye..

Topicçe gelip dalabilirizzz canım her türlüüü

hepinize hayırlı cumalar kızlar..

bugün işe geldim kendimi biraz daha iyi hissediyorumm.. merve arkadaşımız için üzüldüm ALLAH tan herşeyin hayırlısı belki merveciğimiz için hayırlısı böyleymiş..

kızlar benimde adet tarihim ayın 6 sı 2 gün önce kan testi yaptırmam gerekiyor yaaa sizce ayın 3 ünde mi tahlil yaptırayım yoksa 4 ünde mi... 2 gün öncesi sizce hangisi

3 mü - 4 mü cevap veririmisiniz..

ayın 6.sını saymıyorum çünkü ogün olucam diye sizce saymam gerekiyormu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…