Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ayy sayım diyince aklıma bişi geldi ya alakası yok ama sorucam;
Şimdi ben geçen hafta cuma günü 21.12.2012 de hastaneye gittim, 10 gün kontrol süresi var ya, bu pazar günü mü bitiyo? pazartesi mi sizce? yani gittiğim gün sayılıyormu?
Pazartesi test sonuçlarımı çıkarsa onları göstericem doktora hemde bebişimi görmek istiyorum gitmişken ultrasona girerim diye düşünüyorum.. tabii muayene ücreti vermek istemiyorum..

Topicçe gelip dalabilirizzz canım her türlüüü

kız Allah seni iyi etsin emi..oturduğum yerden sesli güldümm..

valla bu çok bilinmeyenli denklem oldu çido..:26:

GÜNAYDIN KIZLAR HAYIRLI CUMALAR HERKESE BUGÜN CUMA DUASINI OKUMAYI UNUTMAYINN...
hoşgeldin tatlımm iyisin maşallah işler hafiflemiş idrar yolun enfeksiyonunda bitti sayılr tamamen gececek hayırlısı ile..öpüyorum senii..

ende
canım özeldende yazdım burdanda yazıyımm..çok üzüldüm ama hayırlısı sende kendini üzüp yıpratma..testlerde silik çizgi kahve lekelenme diyince olabilir dedik bizde ümitlendik çabamızın nedenini anlamışsındır bebk varsa tutunmaya calışıyodur adetle gitmesin die gitmeni istetedik RABBİM hayırlısını versin tez zamanda bebişini gönderir İNŞALLAH..
Günaydinlar herkeseee
Nasilsiniz bakalim??
GÜNAYDIN TATLIMM iyim cok şükür sen nasılsın..
günaydın canım hayırlı cumalar 4ü yaptırman lazım canım..

canım 31i gitmen gerekiyor..

Peygamber Efendımızın Duası;
Allah ım beı senın sevgınle senı sevenlerın sevgısı ıle ve sana yaklastıracak davranısların sevgısı ıle rızıklandır.Allah ım sen den muhabbetını senı sevenlerın muhabbetını ve senın sevgıne ulastıracak amelı talep edıyorum.Allah ım sen ın muhabbetını bana nefsımden aılemden malımdan ve soguk sudan daha sevgılı kıl...AMIN....hayırlı cumalar...

mervecım uzlume tatlım rabbım hayırlı zamanını beklıyo demekkı dua etmekten baska bıey gelmıyo elımızden herseyın hayırlısı

herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız

mervecim duanı okudum canım rabbim kabul etsin inşallah arkadaşlar ben hergün okuyorum sırası gelen arkadaşa ama yazamadığım zaman oluyo haberiniz olsun okuyorum

hosgeldın tazecık annecık nasılsınız bkalım

günaydın canım cok şükür sen nasılsın bebişin nasıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…