- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.501
Ben çok hastayım öhööö öhöööö, karnımda ağrıyoo sanki midemde bulanıyorrr
Nasıl nböyle olur muu ?
Topicçe gelip dalabilirizzz canım her türlüüü
Ayy sayım diyince aklıma bişi geldi ya alakası yok ama sorucam;
Şimdi ben geçen hafta cuma günü 21.12.2012 de hastaneye gittim, 10 gün kontrol süresi var ya, bu pazar günü mü bitiyo? pazartesi mi sizce? yani gittiğim gün sayılıyormu?
Pazartesi test sonuçlarımı çıkarsa onları göstericem doktora hemde bebişimi görmek istiyorum gitmişken ultrasona girerim diye düşünüyorum.. tabii muayene ücreti vermek istemiyorum..
mervecim duanı okudum, Allah kabul eylesin inşallah
buru sağlıklı sorunsuz hamişlik
merve sağlıklı sorunsuz hamişlik
ebru sağlıklı sorunsuz hamişlik
dualarınızı okudum ALLAH tez zamanda bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..
ecrin23 / MERVE duanı okudum canım..
ecrin/merve sabah duanı okudum.Allah kabul etsin..
hoşgeldin tatlımm iyisin maşallah işler hafiflemiş idrar yolun enfeksiyonunda bitti sayılr tamamen gececek hayırlısı ile..öpüyorum senii..Canlarım ben geldim, maşallah bu hafta sizin çeneniz iyice düştü yaa, arkadaş 1 günde 10 sayfa 20 sayfa konuşulurmu maşallahçatlıyorum yaa okudukça, ah bu muhabbetler esnasında ben kimbilir nerdeydim diye. okadar çok sayfa okudum ki 1.5 günde çok ilerlemiş, aklıma geldiği kadar yorum yapacağım unuttuğum olursa kusura bakmayın süper zeka değilim nede olsa
Mesudecim canım sen bu sabır denemesinden inşallah alnının akıyla çıkacaksın, bu tip kocalar 40 yaşından sonra bir mülayimleşiyor, bir pişmanlık psikolojisine giriyor ki sorma, ozamanda sen devlet ana gibi bütün yaşadıklarının hıncını alıyorsun ondan, o günleri düşün relax ol canım benim. inşallah yaş 40 olmadan Allah hayırlı bir vesile ile onu sakinleştirip dinginleştirir. sen çok harika bir kişilksin maşallah sanaAllahım sabrının mükafatını verir inşallah tez zamanda canım benim.
Buketim yine süper ilgi gören konular açmış kamu oyuna sunmuş ve topiği coşturmuş, sana helal olsun diyorum kuşum helal sana amigo gibisin
Sedacım, topikte çok aktif olmama sessizce takip etme kararı almışsın. Banada olmuştu geçen aylarda öyle bişey, burdan uzak kalınca özleyip vazgeçiyor insan. veya yorumları okuyunca yazmadan duramıyorsunsonuçta yine bizimlesin, çok fazla ayrı kalamayacağımıza inanıyorum. Biz topiğe girsekte girmesekte, düşünsekte düşünmesekte, Allah nezaman yazdıysa ozaman olacak, bizim elimizde beynimizde değil bence. geçmişi okurken kızlar yazmışlar, şimdi kızmasınlar bana ama , hani beyin çağırırmış, ne düşünürsen o olurmuş filan demiş doktorun biri. külliyen yalan yahu, öyle olsaydı bizim şuanda hepimizin bebeği olurdu, hepimiz hamileliği bağıra bağıra düşünüp çağırıyoruz neden olamıyoruz ozaman. hepsi hikaye kuşlarım, siz Allaha teslim olun sallayın gerisini valla.
Büşracım gelmiş, oğluşunun hikayesini paylaşmış, birazdan okuyacağım onu çok merak ediyorum.
Bu sıra çok sık gelemiyorum off çok özledim ben sizi yaa, akşam topluca okuyorum her bir satırı , hayat burda güzel yahu kızlar, şuu işlerimi bi hafifleteyim 1-2 haftaya kadar belki hafifler artık bende cır cır konuşacağım, bu ben değilim ne oldu bana gömüldüm işlere yedim kafayı. geleceğim ama güzel günler yakındır. bu arada tarlutal ilaç kullandım dün bitti, bakalım nezaman regl olucam, Allaha bin şükür idraryolu enfeksiyonum köküne kadar bittiğini hissediyorum, akıntının a'sı kalmadı kupkuruyum ayy harika bişey, bu soğan suyu, muhteşem ötesi bir buluş yaa. içmeyen çok şey kaçırıyor demektir kızlar. Yumurtlama takibi için şimdi daha heyecanlıyım, çünkü sorunsuz vaziyette takibe başlayacağıma inanıyoru bu sefer bakalım. Çokta takmıyorum olursa olur olmazsa Allahın bir bildiği vardır yani. Güzel bir ruh halindeyim bu sıra maşallah bebekle ilgili, genişim rahatım
endeCanlar cok ozur diliyorum gec cevap yazdim sonuc negatif ckti ilk defa bu sonuc benim yuregimi ciz ettirdi agrima gitti ilk defa hastann kapisindan bu denli uzuntuyle basim egik sekilde ciktim bir menopoz teshis kiydklarnda boyle olmstm belkide silik cizgi cktgi icin cok umutlanmstm hayirlisi olsun hastaneden cktktan snra okadar kafam daglmski yanls otobuse bnmisim son durakta fark ettim uzerime bir halsizlik yorgnluk coktu durdugum yerde yikilivericektm sanki annemlere gttm direk uyudum kimseyle knsmadan o yuzden cvp veremdm size k.bkmayn uyaninc direk aklima siz geldnz
GÜNAYDIN TATLIMM iyim cok şükür sen nasılsın..Günaydinlar herkeseee
Nasilsiniz bakalim??
günaydın canım hayırlı cumalar 4ü yaptırman lazım canım..hepinize hayırlı cumalar kızlar..
bugün işe geldim kendimi biraz daha iyi hissediyorumm.. merve arkadaşımız için üzüldüm ALLAH tan herşeyin hayırlısı belki merveciğimiz için hayırlısı böyleymiş..
kızlar benimde adet tarihim ayın 6 sı 2 gün önce kan testi yaptırmam gerekiyor yaaa sizce ayın 3 ünde mi tahlil yaptırayım yoksa 4 ünde mi... 2 gün öncesi sizce hangisi
3 mü - 4 mü cevap veririmisiniz..
ayın 6.sını saymıyorum çünkü ogün olucam diye sizce saymam gerekiyormu...
canım 31i gitmen gerekiyor..Ayy sayım diyince aklıma bişi geldi ya alakası yok ama sorucam;
Şimdi ben geçen hafta cuma günü 21.12.2012 de hastaneye gittim, 10 gün kontrol süresi var ya, bu pazar günü mü bitiyo? pazartesi mi sizce? yani gittiğim gün sayılıyormu?
Pazartesi test sonuçlarımı çıkarsa onları göstericem doktora hemde bebişimi görmek istiyorum gitmişken ultrasona girerim diye düşünüyorum.. tabii muayene ücreti vermek istemiyorum..
canım 31i gitmen gerekiyor..
canım 21i gittiğinde zaten ödedin ücrett 22den say 31i ücretsiz olur bizimde öle 10gün ücret almıyolar..Ayyy gerçekten mii, yani pazartesi gidersem ücret vermem öyle mi canım?
canım 21i gittiğinde zaten ödedin ücrett 22den say 31i ücretsiz olur bizimde öle 10gün ücret almıyolar..
kısceler napıyosunuz bakalım ne dıycem adetlıyken sac kesılırmı?
Hoşgeşdin canım, benim bildiğim tırnak,saç fln kesilmez hatta kaş ve diğer minimum uzayan yerlerimizde alınmaz diye biliyorum..
onlarada gusul aldırmamız gerekiyormuşş..
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız
mervecim duanı okudum canım rabbim kabul etsin inşallah arkadaşlar ben hergün okuyorum sırası gelen arkadaşa ama yazamadığım zaman oluyo haberiniz olsun okuyorum
günaydın canım cok şükür sen nasılsın bebişin nasıl..herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız
mervecim duanı okudum canım rabbim kabul etsin inşallah arkadaşlar ben hergün okuyorum sırası gelen arkadaşa ama yazamadığım zaman oluyo haberiniz olsun okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?