- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.521
hosgeldın tazecık annecık nasılsınız bkalım
günaydın canım cok şükür sen nasılsın bebişin nasıl..
kısceler napıyosunuz bakalım ne dıycem adetlıyken sac kesılırmı?
Hoşgeşdin canım, benim bildiğim tırnak,saç fln kesilmez hatta kaş ve diğer minimum uzayan yerlerimizde alınmaz diye biliyorum..
onlarada gusul aldırmamız gerekiyormuşş..
dinlen canım dinlen bolbol yorma kendini İNŞALLAH temiz çıkar tahlillerin tiroid fln varmı die bakarlar kana..bende öyleydim habire acıkıyodum gerci alış ilerki aylarda aynı şimdi bebeğin senin kanından beslenio ilerki aylarda yediklerinden beslenecek al kilo bişicik olmaz sonra verirsin..:)şimdilik herşey yolunda çok şükür canım bugün kendi dr ma gittim muayene etti ve tahlil istedi 3 tüp kan verdim canım inş sonuçlar temiz çıkar böle canım şimdilik bol bol yatıyorum ve sürekli acıkıyorum canım ya hep böle yicek miyim şimdiden kilo almaya başladım galiba. senin nasıl gidiyo canım herşey yolunda mı
hoşbuldum canımçok saol iyiyim hamd olsun sen nasılsın artık sürekli girip takip edemiyorum canım yatıyorum genelde ama elimden geldiği kadar bakıyuorum topiğe biraz düzelene kadar böyle artık sonra eskisi gibi olcak inşallah
bana onlar bidat gibi geliyo..diyanetin sitesinde böyle sorulara verilen cevaplar var.benim bildiğimse, boya olmadığı,,abdestsiz olduğun ve boyada bir katman olduğu için..oje gibi düşün..
dinlen canım dinlen bolbol yorma kendini İNŞALLAH temiz çıkar tahlillerin tiroid fln varmı die bakarlar kana..bende öyleydim habire acıkıyodum gerci alış ilerki aylarda aynı şimdi bebeğin senin kanından beslenio ilerki aylarda yediklerinden beslenecek al kilo bişicik olmaz sonra verirsin..:)
inşallah canımm..evet canım 14.haftada öğrendik biz cinsiyetini oğluşumuz olucak İNŞALLAH..:)inş canım saol. dayanamıyorum canım valla yiyorum bebişim iyi olsun da kilo önemli değil inş veririz. canım senin nasıl gidio hamişlik cinsiyet falan belli mi
canım valla bilmiyorum ama içinde ayet fln gecmiyo türkçe dua..okunur heralde..he bide yasin kitabında cuma suresi var ama o okunmaz..Gülll canım benimmm bişe soracam bu cuma duasını adetliykende okuyabilirmiyiz?
inşallah canımm..evet canım 14.haftada öğrendik biz cinsiyetini oğluşumuz olucak İNŞALLAH..:)
canım valla bilmiyorum ama içinde ayet fln gecmiyo türkçe dua..okunur heralde..he bide yasin kitabında cuma suresi var ama o okunmaz..
mervecim sabah duanı okudum allah kabul etsin hayırlı evlat nasip etsin
bende yemeğimi yiyip geldim canım afiyet olsun sanadaa :))Kizlar yemekteyim bugun biraz sessiziz sanirim :))
Gülcüm ben hep tatli yemek istiyorum sen en cok ne yiyosun?
tatlımmmm nasılsın bugünn...bebişin nasıl canımcım...
senin canın genelde nasıl şeyler istiyo benim et tarzı şeyler istio nedense :))
bizde iyiz çok şükür canımm ..gecer canım İNŞALLAH benim gecti cok şükür ama anneme cekmişim onunda bulantısı olmamış rahat gecirmiş hamileliklerini..miden bulandıkca sert sulu elma yemiştim ben iyi geliodu :)Cok şükür iyiyim Bitanem sen ve bebeğinde iyisinizdir inşallah valla gülüm benim mide bulantilarimdan dolayı pek canim birsey cekmiyo ama et turu seylerden toksinlerin yiyebiliyorum cogu meyve ve sebzelerden tiksindim bir defa lahmacun ve simit çekmişti canim hamur islerini daha cok istiyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?