- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.261
bacılar ben evlendim evleneli yapınca hiç iki kişilik yapabilmirem..alışkanlık..5 kişiki bi aileden geliyorum sonuçta...:))öyle oluncada zayi ziyan oluyo..ama çalışan kadınların kurtarıcısı dondurucular.. ben 4 kişilik yapıp yarısını pişirmeden dolaba kaldırıyorum..ama tabi böyle pastaları dolaba kaldıramam:)))
benim boyum 170 kilom 57.. ne yazıkki yasemincim beni elleyince öndeki iki tane dışında bişey gelmiyor:)) ünivde arkadaşlarım bana hollanda ineği derdi..onlar günde 100 kg süt verdiklerinden memeleri büyük ya:))
ıvır zıvır yemek kilo aldırmıy..tam tersine iştahı kapadığı için kilo almana engel oluyo..ama benim problemim ekmek yememek..bide ben üzgünsem hemen boğaz yollarım tıkanıyo..lokmalar ağzımda büyüyo zorla yutsam kusacak gibi oluyorum..üç gündün iftarda çorba yiyorum sahurda çay içiyorum..bu gün kardeşim yaparsa yiyecem inşallah..
canım bende aynen senin gibiyim.ama daha zayıfımbacılar ben evlendim evleneli yapınca hiç iki kişilik yapabilmirem..alışkanlık..5 kişiki bi aileden geliyorum sonuçta...:))öyle oluncada zayi ziyan oluyo..ama çalışan kadınların kurtarıcısı dondurucular.. ben 4 kişilik yapıp yarısını pişirmeden dolaba kaldırıyorum..ama tabi böyle pastaları dolaba kaldıramam:)))
benim boyum 170 kilom 57.. ne yazıkki yasemincim beni elleyince öndeki iki tane dışında bişey gelmiyor:)) ünivde arkadaşlarım bana hollanda ineği derdi..onlar günde 100 kg süt verdiklerinden memeleri büyük ya:))
ıvır zıvır yemek kilo aldırmıy..tam tersine iştahı kapadığı için kilo almana engel oluyo..ama benim problemim ekmek yememek..bide ben üzgünsem hemen boğaz yollarım tıkanıyo..lokmalar ağzımda büyüyo zorla yutsam kusacak gibi oluyorum..üç gündün iftarda çorba yiyorum sahurda çay içiyorum..bu gün kardeşim yaparsa yiyecem inşallah..
hmmmm benimki tersi di.canım göbek hiç olmaz .bazen göbek çıkınca eşim geldi bir öpüyum çok tatlı oldun diyor.bence anne karnından besleniyor insan ben annemin karnındayken annem 9 ay hastanede yatmış sarlıktan yedikleri diyetlı şeyler yağsız felan bence o yuzden kılo alamıyorum.çocuk ggibi görünüyorumbende 1,68 boy 62 kiloyum. alt tarafım ince, göbek ve dediğin gibi hollanda bölgelerim dolgun
ama benim hiç iştahım kapanmaz maşallah
hmmmm benimki tersi di.canım göbek hiç olmaz .bazen göbek çıkınca eşim geldi bir öpüyum çok tatlı oldun diyor.bence anne karnından besleniyor insan ben annemin karnındayken annem 9 ay hastanede yatmış sarlıktan yedikleri diyetlı şeyler yağsız felan bence o yuzden kılo alamıyorum.çocuk ggibi görünüyorum
Eki Görüntüle 490640 bu büskivili pastam çokkk kolaydı yapılışı şımdı yapyığım müffinleride ekleyecem.akşama çaya davetlısiz hepınız
ay o çok güzel oluyo..benim tarifin üstünde krema var..harrikka bi tarif..müştak da çok seviyo
mantının patatesliside güzel oluyo ama..okadar zahmete girdikten sonra ben etli yaparım:)) malum doğuluyuz eti çok s everiz..
kız bende zayıfım naapcazki..ben ekmek yemiyomda ondan zayıfım..müştak da diyo biraz kilo alsan iyi olur
bukeeet sen yoksa erzurumlumusun
bende 1,68 boy 62 kiloyum. alt tarafım ince, göbek ve dediğin gibi hollanda bölgelerim dolgun
ama benim hiç iştahım kapanmaz maşallah
canım bende aynen senin gibiyim.ama daha zayıfımboy 167 kılo 45.bunu yzınca utandım.günlük yalnız meyve ve ivır zıvır yiyecekler yiyorum.dundendi hiç yemek yemedim salata felan ancak öyle ekmekde çok az yiyorum.
bende anne karnındayken annem 9 ay kusmuşş..bu ne olacak...hmmmm benimki tersi di.canım göbek hiç olmaz .bazen göbek çıkınca eşim geldi bir öpüyum çok tatlı oldun diyor.bence anne karnından besleniyor insan ben annemin karnındayken annem 9 ay hastanede yatmış sarlıktan yedikleri diyetlı şeyler yağsız felan bence o yuzden kılo alamıyorum.çocuk ggibi görünüyorum
evet canım benim erzurumluyum..yarışmaya da erzurumdan katılıyorumbukeeet sen yoksa erzurumlumusun
evet benim eşimde erzurumlu yoksa sende mi erzurumlusun
ben çıkıyorum bebişlerim hayırlı akşamlar
evet canım benim erzurumluyum..yarışmaya da erzurumdan katılıyorum
yok canım erzurumlu değilim ama yakın memleketliyim karslıyım bende
ben karsta 10 ay çalıştım..bilirim..yakınız..KArslılar erzurumluları sevmez erzurumlularda karslıları:)))ama bu bizim için geçerli değil demi özlem:))
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum, bende karslıyım
kusruma bakma kardeş kaldıra bilsem kaldırırımarkadaşım olmaz ama böyle burda hamile var belki canı çeker
kusruma bakma kardeş kaldıra bilsem kaldırırım
yok canım doğru söylüyorsun.tekrardan kusruma bakmayın hamişler.arkadaşlarla paylaşmak istedim öylesineyok canıım şaka yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?