Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bacılar ben evlendim evleneli yapınca hiç iki kişilik yapabilmirem..alışkanlık..5 kişiki bi aileden geliyorum sonuçta...:))öyle oluncada zayi ziyan oluyo..ama çalışan kadınların kurtarıcısı dondurucular.. ben 4 kişilik yapıp yarısını pişirmeden dolaba kaldırıyorum..ama tabi böyle pastaları dolaba kaldıramam:)))
benim boyum 170 kilom 57.. ne yazıkki yasemincim beni elleyince öndeki iki tane dışında bişey gelmiyor:)) ünivde arkadaşlarım bana hollanda ineği derdi..onlar günde 100 kg süt verdiklerinden memeleri büyük ya:))
ıvır zıvır yemek kilo aldırmıy..tam tersine iştahı kapadığı için kilo almana engel oluyo..ama benim problemim ekmek yememek..bide ben üzgünsem hemen boğaz yollarım tıkanıyo..lokmalar ağzımda büyüyo zorla yutsam kusacak gibi oluyorum..üç gündün iftarda çorba yiyorum sahurda çay içiyorum..bu gün kardeşim yaparsa yiyecem inşallah..

bende 1,68 boy 62 kiloyum. alt tarafım ince, göbek ve dediğin gibi hollanda bölgelerim dolgun
ama benim hiç iştahım kapanmaz maşallah

canım bende aynen senin gibiyim.ama daha zayıfımboy 167 kılo 45.bunu yzınca utandım.günlük yalnız meyve ve ivır zıvır yiyecekler yiyorum.dundendi hiç yemek yemedim salata felan ancak öyle ekmekde çok az yiyorum.

bende 1,68 boy 62 kiloyum. alt tarafım ince, göbek ve dediğin gibi hollanda bölgelerim dolgun
hmmmm benimki tersi di.canım göbek hiç olmaz .bazen göbek çıkınca eşim geldi bir öpüyum çok tatlı oldun diyor.bence anne karnından besleniyor insan ben annemin karnındayken annem 9 ay hastanede yatmış sarlıktan yedikleri diyetlı şeyler yağsız felan bence o yuzden kılo alamıyorum.çocuk ggibi görünüyorum

canım olsun çok klo da sağlıklı birşey değil, sen bizden daha rahat hareket edersin vucudunda yağlar olmadığı için daha esneksindir.
bi 50 kilo olsan tam olur, 5 kilo kalmış alırsın inşallah hayırlısı ile. almasanda zaten hamişlikten sonra mutlaka alırsın takma kafana.
bende hep eteğimin belini açıp giyoyrum göbekten kapanmıyor, zayıfım ama o ufak göbeğim mutlaka vardır herzaman

bukeeet sen yoksa erzurumlumusun

ya o göbek dediğin şey bendede var..ben zayıflıktan kemiklerim sayılırken bile var.. ben yapı itibariyle kemikliyim..57 kilo ama çok zayıf, boyda uzun fasülye sırığı gibi görünüyorum.. ben evlenince ilk birkaç ay doğum kontrol hapı kullandım..bende göbek yaptı..avuç kadar ğgöbek..ölsem gitmeyecek..benim iştah hemen kapanır..yani çok denemişim..yutamıyorum..gitmiyor..

bende anne karnındayken annem 9 ay kusmuşş..bu ne olacak...

yaa arkadaşlar böyle kilolarınızı yazınca kendimden utandım 1.57 boy 64 kilo hem kısayım hem şişkoo:2:hemde göbekliiii, benimki aileden ama anne tarafımın maşallahı var annem ve ablamında bende hiç iştahsızlık nedir bilmem ne bulursam onu yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…