Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

akyuzcigdem / ÇİĞDEM 26.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
duamnur / BURCU 27.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrin23 / MERVE 28.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz / EBRU 29.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
FANAA / isimsiz 30.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana / mesude 31.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum

kızlar dualarınız okudum Allah kabul etsin inşallah. Allahım hepinize ve hepimize hayırlı evlatlar nasibetsin yeni yılımızda canlarım

allah razı olsun canım ınsllh bu yenı yılda hamişlik haberlerımızı alırızzzzzzzz :)

Tuğbacım, çok sağol önelikle inşallah canım amin güzel dileklerine. bu ağrı olayında bence hiç korkma, benimd son 2 aydır tuhaf tuhaf ağrılarım sancılarım batmalarım oluyordu. ama çok şükür öyle birşey çıkmadı dr da. ama ben soğan suyu içtim biliyorsun 15 gün. dün itibari ile soğan suyum bitti ve dr da içim temiz çıktı Allaha çok şükür
sen şu dr işini ihmal etme, kendi kendimize yeneceğimiz bişey değil bence canım bu düzensiz durum bence. ben artık inadımdan korkumdan gururumdan herşeyimden vazgeçip önce Allaha ve Allahın yardımı ile doktora teslim oldum.
Kizlar size ne kadar tesekkur etsem azdir bu zor zamanimda dualarinizi benden esirgemediniz ALLAH sizlerden razi olsun bu aciz kulunu dualarla yalniz birakmadiniz ALLAH duaya acilan ellerini bos birakmasin INSALLAH
canım yaaa benim tam reglime denk geldin okuyamadım ama aklıma geldkçe içimden dua ediyorum ben sana .
aminn canım Allah razı olsun.
kuşummm hoşgeldin ohh ellerine sağlık yine döktürmüşsün canım, bugün valla senden aşşağı kalır yanım yoktu, geçmişte yazdım da zaten tatlım
canımm benim hayırlısı olsun MAŞALLAH ne güzel yumoşlarına İNŞALLAH tedavin iyiyle sonuclanıp tutunur yumoşların..
inşallah canım yaaa, gelinin için elimden geleni ardıma koymuyorum bak ne iyi kaynanayım, damadım beni başına tac etmesi lazım, o hanımsız kalmasın diye uğraşıp duruyorum
doğru tatlım valla hergün misafir çağırsam filan hiç aklıma bile gelmiyor, mesela bugn çok işim vardı, üstüne bide misafir çağırdım kaynanamları, o yetmedi üstüne bide eltimleri çağırdım tam oldu :99 ben aynen böyle devam edeyim ozaman önerilerine uyaracağım gerçekten takmamak lazım.
sündüzcüm canım bu büyükler biraz fazla düşünceli olmuyorlar bazen, veya çoğu zaman. bence onlarında zaten canı sıkılıyordur normal zamanda, edi ile büdü otur otur nereye kadar. şimdi bu vesile ile sana geliyorlar ya, gelmişkende ohh iyice oturalım bari, bizede değişiklik oluyor diyorlardır. yani hem sana yardım etmeye gelipte hemde kötü niyetli değillerdir tahminimce sen hep olumlu düşün kuşum oldumu.

allah razı olsun canım ınsllh bu yenı yılda hamişlik haberlerımızı alırızzzzzzzz :)

inşallahh canımmm hemde senle ben aynı günde alırız o müjdeli haberi belli mi olur, ben son günlerde atağa geçtim bakalım, bu performansımı sürdürebilirsem güzel sonuçlar alacağım inşallah öyle umuyorum rabimden. Allah herşeyin en güzelini bilir, Ona teslimim, elimden geleni yapıp Allaha teslimiye duygusu içinde bekliyorum...

ınsallahhhhhh canım yaa rabbımden hayırlısıya bebeğimi beklıyorum benım eşim azosperm bıtkısel kullanıyoruz suan ocak 18de sperm testımız var bakalım ınsallh rabbım yuzumuze gulerr caım özelıne msj attım buarada

yasemincim we bircancımm çok güzel bu söledikleriniz inşş hbu sefer uğraşmadann bebeklerinize kawuşursunuz allah yardımcınız olsun ... hepimizz kawuşuruzz inş:))

amin canım Allah razı olsun, Rabbim hepimizin muradını verir inşallah..
iyi geceler kızlar cok yogun bir hafta sonu geçirdim cumartesi temizlikle uğraştım bugünde misafirim vardı anca oturdum sabahtan beri keşke yarında tatil olsaydı da şöyle bir dinlenseydik, neyse ben çıkıyorum, malum yarın zor kalkacağız, Allah rahatlık versin tatlı rüyalar

canım yaaa benim tam reglime denk geldin okuyamadım ama aklıma geldkçe içimden dua ediyorum ben sana .

Sagol canim ALLAH RAZI OLSUN simdi bile olsa duan cok onemli benim icin. Rabbim senin emeklerini de bosa cikatmasin isini rast getirsin AMIN...

Kizlar bi de birsey sormak istiyorum asilamada gusl (boy abdesti) bozulur mu?

Arkadaşlar 1 ocak 2013 Salı günü yeni listeyi başlatıyoruz Allahın izni ile.
Günde 100 tane çekelim diyorum ben size uyarsa?

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.”
“Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

canım bana uyar, Allah şimdiden kabul etsin dualarımızı.

bu arada herkese günaydınlarrr

herkesin yeni yılı kutlu olsun şimdiden
huzurun, mutluluğun, neşenin bol olduğu, bol hamişli umut dolu bir yıl diliyorum canlar ....................
umarım 2013 herkes için güzel bir yıl olur

cnm yasinini okudum ALLAH kabul etsin inşallah..

günaydın kızlar nasılsınız ben hafta sonu giremiyorum internete geçmişide okuyamadım henüz.. müsait olduğumda okucam inşallahhhçç

Sagol canim ALLAH RAZI OLSUN simdi bile olsa duan cok onemli benim icin. Rabbim senin emeklerini de bosa cikatmasin isini rast getirsin AMIN...

Kizlar bi de birsey sormak istiyorum asilamada gusl (boy abdesti) bozulur mu?

yasemin banada uyar ama benim b ir talebim var 7 ocakta yani yılbaşından sonraki hafta başlasa daha iyi olur bence..bu benim fikrim..ama yinede size uyarım tabiki

cnm yasinini okudum ALLAH kabul etsin inşallah..

günaydın kızlar nasılsınız ben hafta sonu giremiyorum internete geçmişide okuyamadım henüz.. müsait olduğumda okucam inşallahhhçç

bende haftasonu giremiyom..sanada günaydın.

herkese günaydın..bugün aysonu vede yıl sonu haliyle bizim iş çok..bugün giremem heralde.ama bütün arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum..yeni yıl size yeni bebişler getirsin inşallah..

öpt..

maşallah yasii o ne kadar yumurta öyle normalde benim klomenle 4 adet olmuştu iyi çalışın o 7 tane yumurtadan en az birini tutturun :)

herkese günaydın yeni bir başlangıç daha dilerim bu yıl hepimiz bebek sevinci yaşarız rabbim ailelerimize sağlık huzur mutluluk versin yılsonu sayım var öpüyorum herkesiiii

Canımm hayırlı olsun bak korkulacak birşey yokmuş dimi başlayınca devamı geliyor insan heyecanlanıyor çünkü ben diyorum ya sana öyle çok gittim ki doktora, artık aşılama, tüp falan vız geliyor bana çünkü artık yolun sonuna geldim ya batacağım ya çıkacağım ama tedaviye başlamak bile bir adım inanıyorum bu sene hamileler ve doğuranlar grubunda olacaksın tatlım.. Benim de dün kaynanam diyor ki, oğlum aradı yurt dışında yaşayan işte, soruyormuşmuşş bebek yokmu daha abimlerde diye kendisi de merak ediyorda ağız arıyor işte. Olursa haberinizi olur zatenn anne deyiverdi eşim benim ne kaynanamlar ne annemler bilmiyor tedavi gördüğümü olumu somuçlanırsa sölicem ama doğumgünümde annem gelecek o zaman diyeceğim sanırım. Hayırlısı olsun hakkımızda.

haklısın tatlım carsamba gunu sonucum gelıcek ıste bıurakmıycam bu sefer peşını bende elımdne gelenı yapıp rabbıme havale edıyorum o herseyın en ıyısını bılır

tatlım bu lısteye yazarmısın benı cnm olurmu adet olanlar turkcesınden okuyabılıyomu bu arada benım bıtaecek gercı bı kacgune ama cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…