- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.721
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 26.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
duamnur / BURCU 27.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrin23 / MERVE 28.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz / EBRU 29.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
FANAA / isimsiz 30.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana / mesude 31.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
kızlar dualarınız okudum Allah kabul etsin inşallah. Allahım hepinize ve hepimize hayırlı evlatlar nasibetsin yeni yılımızda canlarım
Tuğbacım, çok sağol önelikle inşallah canım amin güzel dileklerine. bu ağrı olayında bence hiç korkma, benimd son 2 aydır tuhaf tuhaf ağrılarım sancılarım batmalarım oluyordu. ama çok şükür öyle birşey çıkmadı dr da. ama ben soğan suyu içtim biliyorsun 15 gün. dün itibari ile soğan suyum bitti ve dr da içim temiz çıktı Allaha çok şükürgumaydın cnm hadı hayırlısı yumoşların hayırlı olsun cnm ınsallah bu aybekletmeden gelır mınıgın:)
kızlar ya benım yıne kafam karıstı:)benım sımdı adetım basladıya 3 gundur 1 ped dolmuyo afedersınız sol kasıgım cekıyo sureklı orkuyorum yıne kıst falna olabılırmıkı dıye çarsamba gunu smear sonucu gelıcek hemde muayene olucam o fbı normale donsemya ben
canım yaaa benim tam reglime denk geldin okuyamadım ama aklıma geldkçe içimden dua ediyorum ben sana .Kizlar size ne kadar tesekkur etsem azdir bu zor zamanimda dualarinizi benden esirgemediniz ALLAH sizlerden razi olsun bu aciz kulunu dualarla yalniz birakmadiniz ALLAH duaya acilan ellerini bos birakmasin INSALLAH
aminn canım Allah razı olsun.Ayyy canim benim evet topige baktım ama kimse yoktu basımda cok ağrıyordu çıktım amin duaların guzel dileklerin için Allah razı olsun tatlın inşallah iğneler sana şifa olur umudun seni hiç burakmaz ve dunyanın en guzel varlığını getirir sana Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sana Rabbime emanetsin
kuşummm hoşgeldin ohh ellerine sağlık yine döktürmüşsün canım, bugün valla senden aşşağı kalır yanım yoktu, geçmişte yazdım da zaten tatlımFANAA / isimsiz duanı okudum canımm Allahım kabul eder İnşallah..
Kızlarr çok işim var dün evi temizledim dip bucak bugün markete gittik yılbaşı için. Bugünden yemekleri hazırlıcam yarın mesaim var sıcak olacakları yarın gelince yapıcam. Mutfakta olucam bugün yanii akşama da kaynanama gideriz yeni yıllarını kutlarız yarın gitmicez. Öyle işte görüşürüzz..
inşallah canım yaaa, gelinin için elimden geleni ardıma koymuyorum bak ne iyi kaynanayım, damadım beni başına tac etmesi lazım, o hanımsız kalmasın diye uğraşıp duruyorumcanımm benim hayırlısı olsun MAŞALLAH ne güzel yumoşlarına İNŞALLAH tedavin iyiyle sonuclanıp tutunur yumoşların..
doğru tatlım valla hergün misafir çağırsam filan hiç aklıma bile gelmiyor, mesela bugn çok işim vardı, üstüne bide misafir çağırdım kaynanamları, o yetmedi üstüne bide eltimleri çağırdım tam oldu :99 ben aynen böyle devam edeyim ozamancanımmmm ne güzel bi haber böyle çok sevindim inşallah sonucunda bebişin de gelecek rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım dualarım seninle bu arada kendini birşeylerle oyala canım elinden geldiği kadar aklına getirme çünkü ne zaman oluruna bırakırsan o zaman geliyo bebişin hayırlısı olur inşallah.
sündüzcüm canım bu büyükler biraz fazla düşünceli olmuyorlar bazen, veya çoğu zaman. bence onlarında zaten canı sıkılıyordur normal zamanda, edi ile büdü otur otur nereye kadar. şimdi bu vesile ile sana geliyorlar ya, gelmişkende ohh iyice oturalım bari, bizede değişiklik oluyor diyorlardır. yani hem sana yardım etmeye gelipte hemde kötü niyetli değillerdir tahminimce sen hep olumlu düşün kuşum oldumu.selam kızlar nasılsınız kaç gündür görüşemedik ben iiyim dün yine akıntım geldi bugün yok 5 gündür kayınvalidemler bana geliolar yemek yapıolar gece 12 ye kadar oturuyorlar uma akşamıda görümcem geldi bu gece gidecek evimi sildi süpürdü mis gibi oldu her yer ama ben bi dinlenemdim ya kyınpederimin yanında yatamıyorum ama dün mecburen yattım hastayamı geliolar oturmayamı anlamadım benmi ince düşünüyorum ya yemek yedik diyelim tamam gidin evinize ben dinleneyim yok gecen ocakta bel fıtığı oldum yürüyemiorum yine aynı ozaman kendi annmde var ne gerek var saatlerce oturmaya httaa misafir bile çağırmıştı kayınvalidem gıcıklığınamı yapıo anlamadıım acayip sinir oldum hiçö dinlenemiorum
allah razı olsun canım ınsllh bu yenı yılda hamişlik haberlerımızı alırızzzzzzzz :)
inşallahh canımmm hemde senle ben aynı günde alırız o müjdeli haberi belli mi olur, ben son günlerde atağa geçtim bakalım, bu performansımı sürdürebilirsem güzel sonuçlar alacağım inşallah öyle umuyorum rabimden. Allah herşeyin en güzelini bilir, Ona teslimim, elimden geleni yapıp Allaha teslimiye duygusu içinde bekliyorum...
yasemincim we bircancımm çok güzel bu söledikleriniz inşş hbu sefer uğraşmadann bebeklerinize kawuşursunuz allah yardımcınız olsun ... hepimizz kawuşuruzz inş:))
canım yaaa benim tam reglime denk geldin okuyamadım ama aklıma geldkçe içimden dua ediyorum ben sana .
Arkadaşlar 1 ocak 2013 Salı günü yeni listeyi başlatıyoruz Allahın izni ile.
Günde 100 tane çekelim diyorum ben size uyarsa?
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.”
“Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
Sagol canim ALLAH RAZI OLSUN simdi bile olsa duan cok onemli benim icin. Rabbim senin emeklerini de bosa cikatmasin isini rast getirsin AMIN...
Kizlar bi de birsey sormak istiyorum asilamada gusl (boy abdesti) bozulur mu?
“Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
cnm yasinini okudum ALLAH kabul etsin inşallah..
günaydın kızlar nasılsınız ben hafta sonu giremiyorum internete geçmişide okuyamadım henüz.. müsait olduğumda okucam inşallahhhçç
selaaaam ben geldim, yahu bugün dr dan çıkar çıkmaz açtım telden yazacaktım, uyuz telefon kafayı yedi bi türlü yazamadım sinir oldum kapadım.
Bugünden itibaren hayırlısı ile yumoş takibine girdim, 2 günde bir gidicem ölçücek biçicek. Şuan itibari ile solda 4, sağda 3 yumoşum var gördüm ekranda ayy inanamadım. Allahıma binlerce şükür ne mucizeler yaratıyor, hayatımda ilk defa yumurtalarımı gördüm yaa inanılmaz bişey, sanki bir kese içindeler böyle yan yana kardeş kardeş duruyorlar.
bugün reglimin 3. günü. ölçtü hepsini tek tek, ölçüler şöyle 4mm den başlayarak 4-5-6-7-8-9 mm çaplarındalar hepsi ayrı boy yaa çok ilginç, biri birine benzemiyor yani :)) çok free takılıyorlar. e vitamini hapı verdi, klomen verdi, iğne verdi, adetlerimi düzenleyebilmek için şeker ilacı verdi anammm bir torba ilaç :) iğneyi sigorta karşılamıyor 135 tl. yumoş takibi de 150 tl. ne bileyim umutluyum tabiki Allah büyük, Allahım ne hayırlısı ise onu nasibeder inşallah, Ona teslim vaziyetteyim, elimden geleni yapıp, sonucu rabbimin takdirine bırakıyorum. ayy yumoşlarımın ölçüsü 3. güne göre iyi mi acaba, şimdi topiklerden onu araştırıcam. bide annem vardı bütün gün bende, netten bakamadım çatladım
Günaydın canlarım, yarın adetimin 5. günü o çok kıymetli iğnelere başlıycam , klomene başlıycam... bakalım neler olacak 2013 yılının ilk ayında, kayınvalideme şuana kadar hiç dr a gittiğimi söylememiştim ama bugün söylemeyi düşünüyorum, çünkü kadıncağız hiç sorupta üzmek bunaltmak istemiyor beni sanırım ama %100 merak edyordur, onun için o sormadan ben söyleyeceim takibe başladığımı. hemde dua eder bana hiç olmazsa rabbim kabul eder belkide Onun dualarını. şimdi 1 haftalık yemeklerimi yapıcam, yerleri süpürücem, tuvalati çamaşrsuyu ile temizliycem, yatağı toplıycam, gardolabımı düzene sokmayı düşünüyorum. sonra tozları alırım, sonra ararım kayınvalidemi bakim napıyormuş, çağırırım akşam çayına, hem anlatırım durumu. işte böyle, ayy böyle hamarat hamarat yazınca birden Sedacığımı özledim yaaa, sedaaaaa nerdesin canım arkadaşım
bu arada mesudeciğimi görüyorum topikte günaydn tatlım benim, okuduğuma göre maaşallah eşinde çok güzel değişimler olmuş, besmelelerin faydası diyebilirmiyiz kuşum, Allah nazardan korusun inşallah, ömür boyu ana bu güzel duyguları hep yaşatsın inşallah
haklısın tatlım carsamba gunu sonucum gelıcek ıste bıurakmıycam bu sefer peşını bende elımdne gelenı yapıp rabbıme havale edıyorum o herseyın en ıyısını bılırTuğbacım, çok sağol önelikle inşallah canım amin güzel dileklerine. bu ağrı olayında bence hiç korkma, benimd son 2 aydır tuhaf tuhaf ağrılarım sancılarım batmalarım oluyordu. ama çok şükür öyle birşey çıkmadı dr da. ama ben soğan suyu içtim biliyorsun 15 gün. dün itibari ile soğan suyum bitti ve dr da içim temiz çıktı Allaha çok şükür
sen şu dr işini ihmal etme, kendi kendimize yeneceğimiz bişey değil bence canım bu düzensiz durum bence. ben artık inadımdan korkumdan gururumdan herşeyimden vazgeçip önce Allaha ve Allahın yardımı ile doktora teslim oldum.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?