Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlarrr hayırlı haftalar herkese...
bugün cok işim var cokkk yarın annemler gelcek bişiler yapmam lazım temizlikte yapamadım dün bugüne kaldı neyse artık halledicem bi türlü..

YASEMİNCİM BANA UYAR TATLIMM...

BU ARADA KIZLAR YARIN MEKKENİN FETHİ EŞİMLE YASİN OKUYCAZ İNŞALLAH ...DUAYLA GECİRİN SİZLERDEMÜBAREK GÜN RABBİM KABUL ETSİN..

MERVEYEDE GİTSİN..

HERKESE ŞİMDİDEN SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU,GÜZEL BİR YIL DİLİORUM
RABBİM PARA İSTEYENE PARA,BEBİŞ İSTEYENE BEBİŞ,EV İSTEYENE EV,İŞ İSTEYENE İŞ NASİB ETSİN DUALARINIZ KABUL OLSUN...

Son düzenleme:
günaydınn kızlaaar,
Nasılsınız? Beni sorarsan iç güveyinden hallice canlarım benimm bugun bu sevemediğim 2012 yılının son günü.. zamana dayamak bazı şeyleri saçma ama yinede 2012 yılı zor bir yıldı Allah beterinden korusun. hepimiz için herşey güzel olsun inşAllah. Herşeyin hayırlısını diliyorum hakkımızda..
Yasemin verdiğin güzel haberleri Allah ın izniyle sağlıklı bir bebek haberiyle bütünlersin inşAllah. Duaya da bende varım.. Allah kabul etsin.

Benim açımdan da çok kötü değil ama çok iyi de bir yıl olmadı sadece bebek açısından tabii iyi bir yıl olmadı sonun dışında iş ve ailevi ilişkiler iyiydi. Zaten ben bu yıl yılın yarısını ara kanamalar ve onun tedavisiyle geçirdim sonra tatile gittim geldim rahim filmi falan derken işte bir de negatif aşılama sığdırdım bu yıla. Bu yıl ya batıcam ya çıkıcam öyle bir yıl çünkü 2. aşılamadan sonra tüp düşünüyorum baya aksiyonlu bir sene olacak yani ayrıca kpss sınavına giricem bu yıl kovalar için bebek yılıymış en verimli olacağımız yılmış bakalım ne kadar doğru çıkacak İnşallah her birimizi için bu yıl uğurlu gelir peşpeşe güzel haberler veririz canlarımm

gunaydın turkıyenın en tatlı en candan dostları nasılsınız bakalım bugun

ay bu negüzel bir açılış:))

bu yıl 2012 yılı maya takvimine göre kıyametin kopacağı 21 aralık günü benim kendi kıyametim koptu..dümdüz oldu her yer herşey..silkelendik yıkıldık..sonra yeniden yeşerdik kurulduk,allahın izniyle her şey çok güzel olacak çok eminim bundan, çünkü O ndan gelen herşey güzel:))

canım benimm inşAllah 2013 yılı sana tümm çabalarının güzel güzel sonuçlarını alacağın bir yıl olur.. Hep iyi düşünelim iyilikleri bulalım, aslında her zaman yaşanacak olanlar zaten yaşanıyor sadece önemli olan korkulara yenilmeyip güzeli çağırmak belkide.. inşAllah senin şimdi ki yapacağın aşılaman bebek konusunda ki son dönemecindir. Ve batmadan kesinlikle mutluluğun enn zirvesine çıkarsınız inşAllah.

ALLAHH razı olsun canım benım rabbım bana yardımcı olan olamayan tum arkadaslarıma gönullerındekını versın ınsallahh.. okumak ısteyen olursa bana verebılırmı canlarım

ALLAHH razı olsun canım benım rabbım bana yardımcı olan olamayan tum arkadaslarıma gönullerındekını versın ınsallahh.. okumak ısteyen olursa bana verebılırmı canlarım

mervecim benim lekelenmelerim vardı10 günü adet sonrası özür sayılıyor ya canım ben dün 10u bugün özür sanıyordum bugün onuymuş yarın okuycam inşallah söz veerdiyim tarih olmadı haber vereyim dedim

ALLAH razı olsun canımm rabbım gönlune göre versın senın ve eşininde ınşllhh

herkese günaydın yeni bir başlangıç daha dilerim bu yıl hepimiz bebek sevinci yaşarız rabbim ailelerimize sağlık huzur mutluluk versin yılsonu sayım var öpüyorum herkesiiii

amiin nazancığım inşallah bu yıl yaşarız bebek sevincini

sedacığım demek bu yıl kovalar için bebek yılıymış ayy benim kocamda kova hadi bakalım inşallah olur

Doğru diyorsun canım her şerrin arkasında bir hayır vardır Rabbim sabrımızı sınıyor bir şekilde zaten bütün kullar sınanmak sınav için bu dünyadalar ve kimin nasıl karşıladığı nasıl karşılık verdiği çok önemli isyan etmek neden ben demek en büyk günah çok şükür bugünlerimize br bebek hasretimiz var o da olacak inşallah daha çok dua daha çok tevekkül ile.

canım ben okurum yarın evdeyim ya birkaç tane okurum yazarım sana yarın kaç tane okuduğumu diğer günlerde de okurum canımm.

amiin nazancığım inşallah bu yıl yaşarız bebek sevincini

sedacığım demek bu yıl kovalar için bebek yılıymış ayy benim kocamda kova hadi bakalım inşallah olur

ayy ne güzel seninde kocandan dolayı vesile olur inşallahh.. Ben burçlara inanırım geçen sene o kadar bebekle ilgili yorumlar olsun istedim ama hiç öyle birşey dememişlerdi bu sene çoğu yerde öyle diyor hayırlısı.

canlarım hepinize mutlu bir yıl diliyorum, 2013 hepiniz için çok mutlu olacağınız güzel bir yıl olur inşallah.

kesınlıkle tatlım harsey guzel olucak ınsallah

sedaaaaaaaa

bende kovayım biliyosun...sende ocak doğumluydun sanırım..ben okudum bugün yorumlarıda..ocakda mars mı merkür mü ne kova burcuna giriyormuş..:))hadi hayırlısı

Kızlar ben bu dua listesinde sizden benim için "Estağfirullah El Azim Ellezi Lâ İlahe İllâ Hüvel Hayyul Kayyum Ve Etubü İleyh" çekmenizi istesem olur mu acaba ? Sayısı fark etmez. Ben sizin için hayırlı bi evlad sahibi olmanız için dua edeyim sizde benim günahlarımın bağışlanması ve Dualarımın kabul olması için dua edermisiniz ? Yasemincim topik sahibesi güzel arkadaşım böyle olur mu ? Sen ne dersen o..

"Genelde baktığımızda yeni yıla yiyip içerek ve dans ederek girerler. Böylece yeni yıla gülerek, eğlenerek ve mutlu olarak girdiklerine inanırlar. Halbu ki böyle yapanın genelde bütün yılı; kendini bilmeyerek, sarhoş ve her seferinde bir yerde sızıp başıboş olarak geçer. Böylece yeni yılı gene boş bir şekilde tamamlar. Eğer sen yeni yıla güzel bir abdest alıp; namaz kılarak, Kuran okuyarak, dua ederek girersen inan ki o yılın ne kadar güzel geçtiğini, bunu zamanla anlayıp görürsün."

Düşünün seccadenizin başında oturup; Kadir-i Zülcelal'e elinizi kaldırıp:
"Ya Rabbi bu yıl çok kalp kırdım, çok hatalar yaptım, çok günahlar işledim am Ya Rabbi bu yılımın böyle olmasını istemiyorum. Temiz, günahlardan az da olsa uzak ve tevbe edip sana layık bir kul olarak geçirmeyi nasip eyle. Ne olur Rabbim nasip eyle"

Herkes yeni yıla bağırarak, gülerek girerken

Sen ise;

Rabbinle başbaşa, günahlarına ağlayarak gir!

Herkes dans ederek girerken

Sen ise;

Rabbinle konuşarak, Kuran okuyarak gir!

Herkes yiyip içerek geçici açlıklarını doyururken,

Sen ise;

Rabbini zikredip, anarak Önderin Hz. Muhammed Mustafa (sallu aleyhi ve sellem)'e salavat çekerek ruhunu maneviyatını doyur!

Herkes hoplayıp zıplayarak saniyeleri sayarken,

Sen ise;

Sevgiliye en yakın olan secdeye varıp ağlayarak, pişmanlık duyarak günahlarına, samimi bir kalple tövbe ederek yeni yıla SEVGİLİLER SEVGİLİSİ ile tertemiz olarak gir!

Evet bir deneyelim, yapalım ve görelim.
Denemekten zarar gelmez!
Yeni yıla;

KURAN OKUYARAK,

NAMAZ KILARAK,

DUA EDEREK,

herkes gülerken

BİZ GÜNAHLARIMIZA AĞLAYARAK GİRELİM

Rabbim yeni yılda barış huzur ve kardeşlik nasip eylesin
Rızasını kazanma yolunda güzel, hayırlı kapılar açmayı nasip etsin.
Bizleri yolundan ve Peygamber Efendimizin sünnettinden ayırmasın
İnşaAllah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…