- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.761
Doğru diyorsun canım her şerrin arkasında bir hayır vardır Rabbim sabrımızı sınıyor bir şekilde zaten bütün kullar sınanmak sınav için bu dünyadalar ve kimin nasıl karşıladığı nasıl karşılık verdiği çok önemli isyan etmek neden ben demek en büyk günah çok şükür bugünlerimize br bebek hasretimiz var o da olacak inşallah daha çok dua daha çok tevekkül ile.
canım ben okurum yarın evdeyim ya birkaç tane okurum yazarım sana yarın kaç tane okuduğumu diğer günlerde de okurum canımm.
allah razı olsun canım haberını beklıyorum rabbbım gönlune göre versınn ınsallah
Hepimizin gönlğne göre versin Rabbim canımm bu sene açılan ellerimiz kabul olsun.
sedaaaaaaaa
bende kovayım biliyosun...sende ocak doğumluydun sanırım..ben okudum bugün yorumlarıda..ocakda mars mı merkür mü ne kova burcuna giriyormuş..:))hadi hayırlısı
evet canım 28 ocak.Ben bu sene yorumlarda duymak istediğim herşeyi duydum iş alanında gelişmeler, rahatlık, bebek çok güzeldi umarım öyle de olur. Tabii tümüyle burçlara umut bağlama yersiz bizde elimizden geleni yapmalıyız iyi bir yıl geçirmek için öncelikle stresten uzak duracağız. elimizde olmayan şeyleri değiştiremeyeceğimizi bilmeliyiz ama elimizden geleni de yapmalıyız gerisi tevekkül ve sabır böylece bu yıl daha huzurlu daha güzel geçecektir. Rabbimize teslimiz ben bu sene heyecanlyıım bir aşılama daha olaca ve sonra tüp bebek hayırlısı olsun kısmetse tabii.
Hepimizin gönlğne göre versin Rabbim canımm bu sene açılan ellerimiz kabul olsun.
evet canım 28 ocak.Ben bu sene yorumlarda duymak istediğim herşeyi duydum iş alanında gelişmeler, rahatlık, bebek çok güzeldi umarım öyle de olur. Tabii tümüyle burçlara umut bağlama yersiz bizde elimizden geleni yapmalıyız iyi bir yıl geçirmek için öncelikle stresten uzak duracağız. elimizde olmayan şeyleri değiştiremeyeceğimizi bilmeliyiz ama elimizden geleni de yapmalıyız gerisi tevekkül ve sabır böylece bu yıl daha huzurlu daha güzel geçecektir. Rabbimize teslimiz ben bu sene heyecanlyıım bir aşılama daha olaca ve sonra tüp bebek hayırlısı olsun kısmetse tabii.
AYNI MERHALELERDEN GEÇİYORUZ..ALLAH KOLAYLIK VERSİN..AMA İNANKİ GÖNLÜNÜ GENİŞ TUTARSAN, TIPKI İÇİNE HERŞEYİ ÇEKEBİLEN DEV BİR ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE GİBİ, İNAN KOLAY OLUYOR..KOLAY OLACAK..HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
KIZLAR BEN TEKLİFİMİ YENİLİYORUM BENCE 7 OCAKTA BAŞLAYALIM..NAZANDA BÖYLECE PANİKTEN KURTULUR:)))NOOLCAK ŞİMDİ NOOLCAK DİYE SORUP DURMUŞ:))
AYNI MERHALELERDEN GEÇİYORUZ..ALLAH KOLAYLIK VERSİN..AMA İNANKİ GÖNLÜNÜ GENİŞ TUTARSAN, TIPKI İÇİNE HERŞEYİ ÇEKEBİLEN DEV BİR ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE GİBİ, İNAN KOLAY OLUYOR..KOLAY OLACAK..HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
KIZLAR BEN TEKLİFİMİ YENİLİYORUM BENCE 7 OCAKTA BAŞLAYALIM..NAZANDA BÖYLECE PANİKTEN KURTULUR:)))NOOLCAK ŞİMDİ NOOLCAK DİYE SORUP DURMUŞ:))
ama 1 hafta boşa geçecek neyse nasıl isteniyorsa uygunsa öyle yapılsın farketmez.
:))))))) ay kız napıyımm çıkcam ansızın içimeden sinmez ben katılıyorumm fikrine şekerim
mesudecim duanı okudum rabbi bebğini sana bağışlasın
mesudecim akşam duanı okudum allah kabul etsin bence bir kaç gün geç olsun yılbaşı benım eşim evde fazla giremem blki okuyamam birkaçgünlük geçikme olsun
saol cnm cümlemize inşallahAllah kabul etsin burcucum cok sahil Rabbim sana da hayirli evlatlar nasip etsin..
saol cnm cümlemize inşallah
ayyy inşallah canım yaa bugün yine ölçtü ama hepsini tek tek ölçmedi bu sefer çok kalabalıktı en büyüklerin ölçtü yazdı, bide ultrasn resmi verdi sanki hamiş olmuşumda ultrasonda yumoşlarıma bakıyormuşum gibi oluyor süper bişey yaaa. Allah ne kadar büyük.maşallah yasii o ne kadar yumurta öyle normalde benim klomenle 4 adet olmuştu iyi çalışın o 7 tane yumurtadan en az birini tutturun :)
Sedacım doğru diyosun gide gide insan alışıyor, her gittiğimde daha rahat hissediyorum kendim, drum bide psikolojik takviye yapıyor bana, sen olumlusun, sen pozitifsin, senin olmaması için bir sebep yok sadece pco var onuda yeneceğiz sen yeterki olumlu düşün en çok buna ihtiyacıız var diyor hep. bende çok şüükür olumluyum bakalaımCanımm hayırlı olsun bak korkulacak birşey yokmuş dimi başlayınca devamı geliyor insan heyecanlanıyor çünkü ben diyorum ya sana öyle çok gittim ki doktora, artık aşılama, tüp falan vız geliyor bana çünkü artık yolun sonuna geldim ya batacağım ya çıkacağım ama tedaviye başlamak bile bir adım inanıyorum bu sene hamileler ve doğuranlar grubunda olacaksın tatlım.. Benim de dün kaynanam diyor ki, oğlum aradı yurt dışında yaşayan işte, soruyormuşmuşş bebek yokmu daha abimlerde diye kendisi de merak ediyorda ağız arıyor işte. Olursa haberinizi olur zatenn anne deyiverdi eşim benim ne kaynanamlar ne annemler bilmiyor tedavi gördüğümü olumu somuçlanırsa sölicem ama doğumgünümde annem gelecek o zaman diyeceğim sanırım. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Canım benim inşallah 2013 senin ve hepimiz için hep pozitif olur, herşey güzel gider, bebişle dolar topiğimiz.günaydınn kızlaaar,
Nasılsınız? Beni sorarsan iç güveyinden hallicecanlarım benimm bugun bu sevemediğim 2012 yılının son günü.. zamana dayamak bazı şeyleri saçma ama yinede 2012 yılı zor bir yıldı Allah beterinden korusun. hepimiz için herşey güzel olsun inşAllah. Herşeyin hayırlısını diliyorum hakkımızda..
Yasemin verdiğin güzel haberleri Allah ın izniyle sağlıklı bir bebek haberiyle bütünlersin inşAllah. Duaya da bende varım.. Allah kabul etsin.
Kızlar ben bu dua listesinde sizden benim için "Estağfirullah El Azim Ellezi Lâ İlahe İllâ Hüvel Hayyul Kayyum Ve Etubü İleyh" çekmenizi istesem olur mu acaba ? Sayısı fark etmez. Ben sizin için hayırlı bi evlad sahibi olmanız için dua edeyim sizde benim günahlarımın bağışlanması ve Dualarımın kabul olması için dua edermisiniz ? Yasemincim topik sahibesi güzel arkadaşım böyle olur mu ? Sen ne dersen o..
yasemincim 4 ocak cuma iyi olur kübranın yazdığı dua tövbe istiğfar duasıKızlar bugün gelemedim yine işten güçten, bide eren çıktım dr a gittim filan. neyse eve geldim şimdi birazdan da iğne olmaya gidicem ayy ne yoğunum
Nyse buket ve nazan bir öneride bulunmuş, 7 ocakta başlayalım diye, haklılar şimdi ben bugün listeyi güncelliycem yarın filan gelemeyenler olur o gün dua sırası olan arkadaşa haksızlık olur. bende listeyi birkaç gün evvelden başlatamadım çünkü daha listede okunmaya devam eden arkadaşların isimleri vardı, onların hakkını yiyemezdim. yani o yüzden yarın başlamayalım isterseniz. Benim bir fikrim olacak: 2013 yılının ilk cuması başlatalım listeyi diyorum yani 4 ocak cuma günü yeni listemiz başlasın. böylece orta yolu bulmuş olalım. bugün işyerinde yine tüm isimlerin yazdığı bir liste çıktısı aldım. iğneden gelince onları makasla kesip geleneksel topik sıralama kurralarıma başlayacağım :))
ayyy inşallah canım yaa bugün yine ölçtü ama hepsini tek tek ölçmedi bu sefer çok kalabalıktı en büyüklerin ölçtü yazdı, bide ultrasn resmi verdi sanki hamiş olmuşumda ultrasonda yumoşlarıma bakıyormuşum gibi oluyor süper bişey yaaa. Allah ne kadar büyük.
Sedacım doğru diyosun gide gide insan alışıyor, her gittiğimde daha rahat hissediyorum kendim, drum bide psikolojik takviye yapıyor bana, sen olumlusun, sen pozitifsin, senin olmaması için bir sebep yok sadece pco var onuda yeneceğiz sen yeterki olumlu düşün en çok buna ihtiyacıız var diyor hep. bende çok şüükür olumluyum bakalaım
bende söylemiyordum şimdiye kadar hiç dr a gittiğimiz ama artık kayınvalidemin bu anlayışlı haline kıyamadım, söyledim bilsin diye. dua istedim ondan da.
sende söyle canım annene hiç olmazsa dua eder katkısı olur inşallah.
Canım benim inşallah 2013 senin ve hepimiz için hep pozitif olur, herşey güzel gider, bebişle dolar topiğimiz.
dua listesini bu akşam oluşturacağım Allah nasibederse. Cuma günü başlayacağız canım.
Kübracım canım benim tabiki senin adının yanına not düşerim senin istediğin duayı okuruz kuşum ne demek, Arkadaşlarda heralde hayır demezler. senin yazdığın duanın anlamı ne, veya ne için okunuyormuş canım merak ettim bende. olmazsa bidahaki dua listemizde bizde topluca bu duayı okuruz?
Mesudecim duani okudum rabbim hayirli kolay hamilelikler nasip etsin, evine huzur ve bereket versin
Yasemincin yeni dua listemizi gördum ellerine sağlik rabbim hayirli sağlikli evlatlar versin
Dilber aşılama yapmışsin insallah hayirlisiyla tutunur yumoşlarin, senin için dua edeceğim
Mervecim misafirleri 2 gün sonra gidiyor, senin için yasin okuyacağim haber veririm canim
Kızlaaaaaaaaar rabbim önce sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir sene nasip etsin, sonra hayırlı bebekler kuzular versin Allah,
günahlarinizi bağışlasin, ruhunuza huzur ve ferahlik versin YENI YILINIZ KUTLU OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?