Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Dualarında bana da yer veren bütün kardeşlerime cok teşekkür ediyorum Mevlam hepinizden razı ve hoşnut olsun dualarınız makbul olsun inşallah CANLARIM

mesudecim akşam duanı okudum allah kabul etsin bence bir kaç gün geç olsun yılbaşı benım eşim evde fazla giremem blki okuyamam birkaçgünlük geçikme olsun

mesudecim akşam duanı okudum allah kabul etsin bence bir kaç gün geç olsun yılbaşı benım eşim evde fazla giremem blki okuyamam birkaçgünlük geçikme olsun

Allah kabul etsin burcucum cok sahil Rabbim sana da hayirli evlatlar nasip etsin..

Kızlar bugün gelemedim yine işten güçten, bide eren çıktım dr a gittim filan. neyse eve geldim şimdi birazdan da iğne olmaya gidicem ayy ne yoğunum

Nyse buket ve nazan bir öneride bulunmuş, 7 ocakta başlayalım diye, haklılar şimdi ben bugün listeyi güncelliycem yarın filan gelemeyenler olur o gün dua sırası olan arkadaşa haksızlık olur. bende listeyi birkaç gün evvelden başlatamadım çünkü daha listede okunmaya devam eden arkadaşların isimleri vardı, onların hakkını yiyemezdim. yani o yüzden yarın başlamayalım isterseniz. Benim bir fikrim olacak: 2013 yılının ilk cuması başlatalım listeyi diyorum yani 4 ocak cuma günü yeni listemiz başlasın. böylece orta yolu bulmuş olalım. bugün işyerinde yine tüm isimlerin yazdığı bir liste çıktısı aldım. iğneden gelince onları makasla kesip geleneksel topik sıralama kurralarıma başlayacağım :))

maşallah yasii o ne kadar yumurta öyle normalde benim klomenle 4 adet olmuştu iyi çalışın o 7 tane yumurtadan en az birini tutturun :)
ayyy inşallah canım yaa bugün yine ölçtü ama hepsini tek tek ölçmedi bu sefer çok kalabalıktı en büyüklerin ölçtü yazdı, bide ultrasn resmi verdi sanki hamiş olmuşumda ultrasonda yumoşlarıma bakıyormuşum gibi oluyor süper bişey yaaa. Allah ne kadar büyük.

Sedacım doğru diyosun gide gide insan alışıyor, her gittiğimde daha rahat hissediyorum kendim, drum bide psikolojik takviye yapıyor bana, sen olumlusun, sen pozitifsin, senin olmaması için bir sebep yok sadece pco var onuda yeneceğiz sen yeterki olumlu düşün en çok buna ihtiyacıız var diyor hep. bende çok şüükür olumluyum bakalaım
bende söylemiyordum şimdiye kadar hiç dr a gittiğimiz ama artık kayınvalidemin bu anlayışlı haline kıyamadım, söyledim bilsin diye. dua istedim ondan da.
sende söyle canım annene hiç olmazsa dua eder katkısı olur inşallah.
Canım benim inşallah 2013 senin ve hepimiz için hep pozitif olur, herşey güzel gider, bebişle dolar topiğimiz.
dua listesini bu akşam oluşturacağım Allah nasibederse. Cuma günü başlayacağız canım.

Kübracım canım benim tabiki senin adının yanına not düşerim senin istediğin duayı okuruz kuşum ne demek, Arkadaşlarda heralde hayır demezler. senin yazdığın duanın anlamı ne, veya ne için okunuyormuş canım merak ettim bende. olmazsa bidahaki dua listemizde bizde topluca bu duayı okuruz?

canlarıımmmm benim tatlı arkadaşlarım fırsat buldum yeni yılınızı kutlamaya geldim inşallah yeni yıl kalbiniz gibi güzel temiz geçer hepimizin...
evdeyim canlar yemek yeniyor ama ben yiyemiyorum bulantıdan hazır herkes yemekteyken canlarımı selamlamak istedim.. çok seviyorum siziii

yasemincim 4 ocak cuma iyi olur kübranın yazdığı dua tövbe istiğfar duası

iyi akşamlar kızlar
bana bi fikir verin bakalım benim çok samimi 2 arkadaşım var 2 senedir çok iyiyiz ama ne olduysa bi kaç aydır çok değiştiler ben aramasam aramıyorlar ben aramayınca küsüyorlar bugün gittim karşılıklı konuştuk ben çok içime kapanmışım kendileri sormuyormuşum ben bu bebek olayına çok kafayı takmışım birinin geçen sene bir kızı oldu diğeride 25 haftalık bebeği karnında öldü.ben onlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama onlar bana bebeğimi ben öldürmüşüm gibi konuşuyorlar şu doktora gitsen öyle olmazdı sen bu doktora gittin ondan oldu falan diyorlar benim bütçem müsaitmi okadar param varmı sormuyorlar.2si sıkı fıkı olmuşlar beni dışlıyorlar eşim beni umursamıyormuş falan filan bide bebeği ölen arkadaşım benden 1 ay sonra kaybetmişti bebeğini o korunmayı bırakmış daha fazla bekliyemezmiş ama benim uzun süre beklemem lazımmış bu ne yaman çelişkidir arkadaş çok canım sıkıldı .

Mesudecim duani okudum rabbim hayirli kolay hamilelikler nasip etsin, evine huzur ve bereket versin

Yasemincin yeni dua listemizi gördum ellerine sağlik rabbim hayirli sağlikli evlatlar versin

Dilber aşılama yapmışsin insallah hayirlisiyla tutunur yumoşlarin, senin için dua edeceğim

Mervecim misafirleri 2 gün sonra gidiyor, senin için yasin okuyacağim haber veririm canim

Kızlaaaaaaaaar rabbim önce sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir sene nasip etsin, sonra hayırlı bebekler kuzular versin Allah, günahlarinizi bağışlasin, ruhunuza huzur ve ferahlik versin YENI YILINIZ KUTLU OLSUN

Canlarım
Yeni Dua Listemiz Yayındadır
Listemiz 4 Ocak Cuma günü başlayacaktır
Allah bizlerin kalplerini biliyor, neye dayanırız, neye sabredemeyiz hepsini biliyor, onun için bize kaldıramayacağımız yükler yüklemesin rabbimiz. Bizleri sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar ile müjdelesin inşallah en hayırlı ve en tez zamanda. Hamile olan arkadaşlarımız sağlıklı ve kolay bir hamileliğin ardından kolayca bir doğum yapıp bebeklerine kavuşsun inşallah tam vaktinde. Aramızda bekar olan 1 arkadaşımızada hem hayırlı eş hem hayırlı evlat nasibetsin. Hepimizin günahları affolsun inşallah, bu güzel seneye hepimiz kuş gibi girelim Yarabbim.
Bizler burda olduça kalabalık bir arkadaş grubu olduk, bize birbirimizi sevdirdin arkadaş ettirdin, hepimiz hergün sana ellerimizi açıyoruz, birbirimiz için dualar ediyoruz, Sen bizlerin seslerini duy Yarabbim.

Cok teşekkür ederim tatlım Rabbim dualarınızı kabul etsin Allah razı olsun Rabbim sana da hayirli evlatlar nasip eser inşallah yeni yılda yeni mutluluklarınız olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…