- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.781
Üç kuruşluk keyfim vardı oda kaçtı
Yasemincim cok guzel olmuş eline saglık kuzum ..
canım ne oldu keyfin niye kaçtı hayırdır inşallah
Listede ismi olmayan, veya hatalı yazan veya herhangi bir talebi olan arkadaşlar bana özelden yazsın hemen müdahale ederim.
Ayrıca dua listesinde adı olup topiğe aktif katılmayan kişiler var ise beni uyarun, listeden kaldırayım olurmu?
Aynı şey arkadaş listemiz için de geçerli, orda ismi yazan ama hiç uğramayan kişiler var, onları bna bildirebilirseniz listemizi temizlerim, kuru kalabalık olsun istemiyorum ben bu topikte, herkes birbiri ile öyle samimi olsun ki isimlerimiz işlerimiz hayatımızda olan bitenler filan herşeyi böyle yakın arkadaş gibi bilip konuşalım sıcak ortam kuralım istiyorum.
Sizlerin yardımlarını rica ediyorum bu gibi konularda canlarım, lütfen beni yalnız bırakmayın.
Ayrıca tüm topiğin kulaklarını çekiyorum, bat tarihleri hiç güncellenmiyorbu yazıı okuyan her bir kişi lütfen batını yazsın kuşlarım
Hayirmiş ser mı bilmiyorum ama insanlar cok zor anlayissiz oluyor bazen bı paylaşım yapmıştım burda da yaptım yılbaşı ile alakalı cok gereksiz bir tartışma çıktı ben kimseye soramı birsey yaptırmıyorum katılabilirsin katılmaya da bilirsin ama yargılama suçlamaya gerek yok belki alan kisiler vardir
Tümaycım canım bu hepimizde oluyor, bazen herkes bana uzak davranıyor kimse beni anlamıyor diye düşünerek bir bakmışım uzaklaşıyorum herkesten. ama bana sorsan onlar benden uzaklaştı diyorum, kimse beni anlamıyor diye düşünüyorum. halbuki bu gibi dönemlerde hakkaten sanırım kabul etmek zor da olsa (ki ben kabul ediyorum) sıkıcı bir insana dönüşüyoruz, hiç farketmiyoruz hemde bunu. kendimizde hiç suç aramıyoruz, onları suçluyoruz. bütün dünyada insanlar çevresinde güler yüzlü, hoşsohbetli kendisini dinleyebilecek arkadaşları çok sever. ama ruh hali kötü olunca sanırım biz otomatiğe bağlayıp hem sorunlu şeyerden bahseder oluyoruz , bu da kaşı taraf için can sıkıcı oluyor. O yüzden ben kendimde bunu farkettiimde, artk kendime engel olmaya başladım, artık gittiğim yerlerde sorsa bile arkadaşlarım, olacak işte takmıyorum kafama amannn diyorum kapatıyorum konuyu, bi bakıyorum ondan sonra muhabbet akıp gidiyor çeşitli konulardan. sana tavsiyem de bu canım, azıcık bi dene bakalım, hiç girme bu konulara bakalım ne olacak, bence düzelece herşey , hem senin ruhi durumun düzelir, hemde arkadaşlaınla olan muhabbetin
Mesudecim hayırdır inşallah ne oldu sana?
Aylincim de bi cee diyip kaçmış taze hamişim benim, bizde seni çok özledik
iyi akşamlar kızlar
bana bi fikir verin bakalım benim çok samimi 2 arkadaşım var 2 senedir çok iyiyiz ama ne olduysa bi kaç aydır çok değiştiler ben aramasam aramıyorlar ben aramayınca küsüyorlar bugün gittim karşılıklı konuştuk ben çok içime kapanmışım kendileri sormuyormuşum ben bu bebek olayına çok kafayı takmışım birinin geçen sene bir kızı oldu diğeride 25 haftalık bebeği karnında öldü.ben onlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama onlar bana bebeğimi ben öldürmüşüm gibi konuşuyorlar şu doktora gitsen öyle olmazdı sen bu doktora gittin ondan oldu falan diyorlar benim bütçem müsaitmi okadar param varmı sormuyorlar.2si sıkı fıkı olmuşlar beni dışlıyorlar eşim beni umursamıyormuş falan filan bide bebeği ölen arkadaşım benden 1 ay sonra kaybetmişti bebeğini o korunmayı bırakmış daha fazla bekliyemezmiş ama benim uzun süre beklemem lazımmış bu ne yaman çelişkidir arkadaş çok canım sıkıldı .
canım boşver insanları anlamak okadar çok zorki en yakınım dediklerimi bile tanıyamıyorum burasıki sanal ortam çeşit çeşit insan var boş ver tatlım ben çok beğendim paylaşımını takma kimseyi sen bebişini düşün.
Tümaycım canım bu hepimizde oluyor, bazen herkes bana uzak davranıyor kimse beni anlamıyor diye düşünerek bir bakmışım uzaklaşıyorum herkesten. ama bana sorsan onlar benden uzaklaştı diyorum, kimse beni anlamıyor diye düşünüyorum. halbuki bu gibi dönemlerde hakkaten sanırım kabul etmek zor da olsa (ki ben kabul ediyorum) sıkıcı bir insana dönüşüyoruz, hiç farketmiyoruz hemde bunu. kendimizde hiç suç aramıyoruz, onları suçluyoruz. bütün dünyada insanlar çevresinde güler yüzlü, hoşsohbetli kendisini dinleyebilecek arkadaşları çok sever. ama ruh hali kötü olunca sanırım biz otomatiğe bağlayıp hem sorunlu şeyerden bahseder oluyoruz , bu da kaşı taraf için can sıkıcı oluyor. O yüzden ben kendimde bunu farkettiimde, artk kendime engel olmaya başladım, artık gittiğim yerlerde sorsa bile arkadaşlarım, olacak işte takmıyorum kafama amannn diyorum kapatıyorum konuyu, bi bakıyorum ondan sonra muhabbet akıp gidiyor çeşitli konulardan. sana tavsiyem de bu canım, azıcık bi dene bakalım, hiç girme bu konulara bakalım ne olacak, bence düzelece herşey , hem senin ruhi durumun düzelir, hemde arkadaşlaınla olan muhabbetin
Mesudecim hayırdır inşallah ne oldu sana?
Aylincim de bi cee diyip kaçmış taze hamişim benim, bizde seni çok özledik
Canım bozma moralini , heralde saracak yer arıyordu forumda sana sardı, sen onun şahsına dememişsin ki neden üstüne alındı anlayamadım. Hakaret içerikli bir yazı da değil, uyarı ve iyilik mesajları veren bir yazıyı bu şekilde yorumlamak ta çok değişik bir ruh halidir sanırım. Herkes özgür, sen kimsenin elini ayağını tumuyorsun canım benim. İnsanlık namına yazmışsın ne güzel, "beğenen alır gider, beğenmeyen bırakır kaçar" yani polemiğe girme daha fazla gerek yok, bakış açılarıız farklı çünkü. herkes kendince haklı arkadaşım napıcaksın. Kimin kimden üstün olduğuda belli olmaz, belki o arkadaş hepimizden üstündür. kalp kırma sen hiç gel bizim topiğe takıl kulak ama
tümacığım,bence sen o arkadaşlarınla hiç görüşme, istediğin doktora gidersin çünkü sana doktor parasını onlar vermiyor,insanın durumu müsait olduktan sonra zaten kimseden akıl almasını gerek yok kendisi en doğrusunu yapar, ne yani onların dediği doktora gitsen bebeğin yaşayacakmıydı, bende ilk düşükten sonra özele gittim bir sürü para verdim her hafta kontrole gittim olmadı ne yapalım doktorun yakasınamı yapışayım Allah isteseydi olurdu senin arkadaşların bunu idrak edemiyorlar sanırım,ayrıca biraz çekemiyor gibi geldi o korunmayı bırakmışta senin neden daha çok korunman gerekiyormuş,halbuki seni anlamaları yardımcı olmya çalışmaları lazım onlar arkadaş değil bence,ayrıcaa eşinin seni umursamadığını nerden biliyorlar seninlemi yaşıyorlar,onun neler aşadığını neler hissettiğini anlıyorlarmı? kusura bakma biraz sert oldu galiba ama okuyunca sinirlendim,kimse bilerek isteyerek evladını kaybetmeyi göze alamaz en azından bizler alamayız.
yasemiiin kızma canım ben 28 güne göre hesapladım bundan sonra düzenli adet olacağımı düşünerek 11 ocak yazabilirsin bana canım benim.
iyi akşamlar kızlar
bana bi fikir verin bakalım benim çok samimi 2 arkadaşım var 2 senedir çok iyiyiz ama ne olduysa bi kaç aydır çok değiştiler ben aramasam aramıyorlar ben aramayınca küsüyorlar bugün gittim karşılıklı konuştuk ben çok içime kapanmışım kendileri sormuyormuşum ben bu bebek olayına çok kafayı takmışım birinin geçen sene bir kızı oldu diğeride 25 haftalık bebeği karnında öldü.ben onlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama onlar bana bebeğimi ben öldürmüşüm gibi konuşuyorlar şu doktora gitsen öyle olmazdı sen bu doktora gittin ondan oldu falan diyorlar benim bütçem müsaitmi okadar param varmı sormuyorlar.2si sıkı fıkı olmuşlar beni dışlıyorlar eşim beni umursamıyormuş falan filan bide bebeği ölen arkadaşım benden 1 ay sonra kaybetmişti bebeğini o korunmayı bırakmış daha fazla bekliyemezmiş ama benim uzun süre beklemem lazımmış bu ne yaman çelişkidir arkadaş çok canım sıkıldı .
Özlemcim işte tabiki nevar azıcık anlayışlı olsalar ama napıcaksın, onlarda bizim gibi birer insan, kend içlerinde onlarında dertleri vardır, belkide söylemiyorlardır, daha da dert çekecek halleri kalmamıştır bilemiyoruz ki. onun için sen gel burda avazın çıktığı kadar anlat kuşum, burası ağlama duvarı nasılsa, kimse yorum yapmasa bile bak mesudenin yazısına başka topikten bi kız cevap vermiş :) yani elbet bir rahatlama olur. herkes polyannacılık oynuyor, bizde oynayacağız napalım gidişat böyle...
Tümaycım çokta hak vermiorum arkadaşlarına, onlarında yaklaşımları çok tipsiz yani, senin eşinin sana davranışından onlara ne, pahalı doktor altın uçlu ultrasonlamı girip bakıyormuş yani ne oluyormuş kazık yiyince, ALLAH OL DEmeden olmaz arkadaş 1+1 =2 yani. sallama sen onları, gi lay lay lom yap eğlen gönlünü coştur gel, dertlerini sen Allaha anlat bundan sonra kuşum.
Mesudeciğimi zaten sinir ettiler sinir oldum, melek kalplim sen ıvır zıvır laflarla moralini bozacak kadar basit bir iç dünyasına sahip değilsin, takma kafana, dediğim gibi işte sana denk gelmiş sarmış, Allah uyandırsın, senin benimlafımla uyanmaz kimse, Allah UYAN demeden.
Canim kusura bakma ama böyle kisilerden dana ne dost nede arkadas olur takma kafana ve o kisilerden uzak dur kimsenin seni öznesine kırmasına musade etme hiç bir anne bebeğinin ölümüne sebeb olmaz cok saçma seni tesselli edecekleri yerde iyice uzuyorlar böyle insanlara ne denir ki Alkah ıslah etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?