Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Listede ismi olmayan, veya hatalı yazan veya herhangi bir talebi olan arkadaşlar bana özelden yazsın hemen müdahale ederim.
Ayrıca dua listesinde adı olup topiğe aktif katılmayan kişiler var ise beni uyarun, listeden kaldırayım olurmu?
Aynı şey arkadaş listemiz için de geçerli, orda ismi yazan ama hiç uğramayan kişiler var, onları bna bildirebilirseniz listemizi temizlerim, kuru kalabalık olsun istemiyorum ben bu topikte, herkes birbiri ile öyle samimi olsun ki isimlerimiz işlerimiz hayatımızda olan bitenler filan herşeyi böyle yakın arkadaş gibi bilip konuşalım sıcak ortam kuralım istiyorum.
Sizlerin yardımlarını rica ediyorum bu gibi konularda canlarım, lütfen beni yalnız bırakmayın.

Ayrıca tüm topiğin kulaklarını çekiyorum, bat tarihleri hiç güncellenmiyor bu yazıı okuyan her bir kişi lütfen batını yazsın kuşlarım

canım ne oldu keyfin niye kaçtı hayırdır inşallah

Hayirmiş ser mı bilmiyorum ama insanlar cok zor anlayissiz oluyor bazen bı paylaşım yapmıştım burda da yaptım yılbaşı ile alakalı cok gereksiz bir tartışma çıktı ben kimseye soramı birsey yaptırmıyorum katılabilirsin katılmaya da bilirsin ama yargılama suçlamaya gerek yok belki alan kisiler vardir

yasemin eline sağlık tatlım çok güzel olmuş yeni listemiz yeni batım 17 ocak canım haklısın canım kuru kalabalığa gerek yok

ranana *
Benimde Cümlelerim VaR...

Giriş tarihi
Nov 2012

*birdgirl kullanıcısından alıntı *
rica edicem dini alet ederek kimseyi yargılayıcı birşey yazmayınız!dininiz imanınız size hanımefendi..Allah'la sizin aranıza olan bir şeyi kimseye doğru budur diye empoze etmenize gerek yok..eğlenerek,bağırarak,yiyip ,içerek yeni yıla girmenin kendini bilmemezlik olduğunu savunarak insanlığı bu kadar basite indirgemenizi kınıyorum ve inancınızı Allah'ın da buyurduğu gibi kendi içinizde reklam yapmadan yaşamanızı rica ediyorum! zira kimsenin eğlencesi, kimsenin doğrusu, sevabı, günahı sizi ilgilendirmez! hepinize iyi yıllar olsun arkadaşlar!
Burada herkes bilgi vermek için paylaşım yapmıyor mü bende bilgi olsun diye paylaşmıyorum eğer sen gayri Müslim olsaydın o zaman kuran'da bulunan kafirun suresindeki sizin dininiz sana benim dinim bana derdim hem yarası olan gucunur size hitap etmedim senin de benim nasıl paylaşım yapacagım ilgilendirmez görmeyi verin Efendim alacak olan alır

*birdgirl kullanıcısından alıntı *
sizin yaptığınız bilgi paylaşımı değil doğrusu budur deyip yılbaşında eğlenenlere hakaret! dininiz de saygısızlığınız da size hanımefendi ..paylaşım yapın elbette ama yazdıklarınız çok aşağılayıcı..yaram yok ayrıca bana ve benim gibi düşünenlere saygısızlığınıza sessiz kalamadım..insanlara yılbaşını nasıl geçireceğini söylemek size kalmadı, lütfen saygısızlığa devam edip yazmayınız bana..iyi seneler..

Ranana:Sana ne sen baskalarının avukatı misin ben kimseye saygısızlık yapmadım yapmadım bir daha yorum da yapmayacağım benim ne yazdığım seni ilgilendirmez önüne dön ve ne istiyorsan onu yap cahil insanlarla tartışmaya girmem seninle burda dini de tartışacak değilim sana iyi ve bol eğlenceli yıllar diliyorum

İste tadımı kaçıran yorumlar canim

Tümaycım canım bu hepimizde oluyor, bazen herkes bana uzak davranıyor kimse beni anlamıyor diye düşünerek bir bakmışım uzaklaşıyorum herkesten. ama bana sorsan onlar benden uzaklaştı diyorum, kimse beni anlamıyor diye düşünüyorum. halbuki bu gibi dönemlerde hakkaten sanırım kabul etmek zor da olsa (ki ben kabul ediyorum) sıkıcı bir insana dönüşüyoruz, hiç farketmiyoruz hemde bunu. kendimizde hiç suç aramıyoruz, onları suçluyoruz. bütün dünyada insanlar çevresinde güler yüzlü, hoşsohbetli kendisini dinleyebilecek arkadaşları çok sever. ama ruh hali kötü olunca sanırım biz otomatiğe bağlayıp hem sorunlu şeyerden bahseder oluyoruz , bu da kaşı taraf için can sıkıcı oluyor. O yüzden ben kendimde bunu farkettiimde, artk kendime engel olmaya başladım, artık gittiğim yerlerde sorsa bile arkadaşlarım, olacak işte takmıyorum kafama amannn diyorum kapatıyorum konuyu, bi bakıyorum ondan sonra muhabbet akıp gidiyor çeşitli konulardan. sana tavsiyem de bu canım, azıcık bi dene bakalım, hiç girme bu konulara bakalım ne olacak, bence düzelece herşey , hem senin ruhi durumun düzelir, hemde arkadaşlaınla olan muhabbetin

Mesudecim hayırdır inşallah ne oldu sana?

Aylincim de bi cee diyip kaçmış taze hamişim benim, bizde seni çok özledik

canım boşver insanları anlamak okadar çok zorki en yakınım dediklerimi bile tanıyamıyorum burasıki sanal ortam çeşit çeşit insan var boş ver tatlım ben çok beğendim paylaşımını takma kimseyi sen bebişini düşün.

haklısın canım ben çok alınganım bu aralar ben bunun farkındayım da bazen anlayamıyorum çok tuhaf oluyor

tümacığım,bence sen o arkadaşlarınla hiç görüşme, istediğin doktora gidersin çünkü sana doktor parasını onlar vermiyor,insanın durumu müsait olduktan sonra zaten kimseden akıl almasını gerek yok kendisi en doğrusunu yapar, ne yani onların dediği doktora gitsen bebeğin yaşayacakmıydı, bende ilk düşükten sonra özele gittim bir sürü para verdim her hafta kontrole gittim olmadı ne yapalım doktorun yakasınamı yapışayım Allah isteseydi olurdu senin arkadaşların bunu idrak edemiyorlar sanırım,ayrıca biraz çekemiyor gibi geldi o korunmayı bırakmışta senin neden daha çok korunman gerekiyormuş,halbuki seni anlamaları yardımcı olmya çalışmaları lazım onlar arkadaş değil bence,ayrıcaa eşinin seni umursamadığını nerden biliyorlar seninlemi yaşıyorlar,onun neler aşadığını neler hissettiğini anlıyorlarmı? kusura bakma biraz sert oldu galiba ama okuyunca sinirlendim,kimse bilerek isteyerek evladını kaybetmeyi göze alamaz en azından bizler alamayız.

yasemiiin kızma canım ben 28 güne göre hesapladım bundan sonra düzenli adet olacağımı düşünerek 11 ocak yazabilirsin bana canım benim.

Cok sagol canim inan kendi adıma üzülmüyorum insanın yüreği bu kadar mı kapalı olur yarın Mekke'nin fethi hadi müslüman onu kutla bizim bayramımız olmayan noeli kutluyorsun bir de kalkıp laf ediyorsun benim dinim bana senin dının sana sen kalınırsın kutlayanlara saygısızlık yapıyorsun dıyordun ya Allah'a yapılan saygısızlık ne olacak ben kimseyi yargılamadım ben böyle yasıyorum sende bunu yasamak zorundasınız demedim nacizane fikrimi paylaştım ister katılırsın ister katilmazsin ama yargilamayazsin eğer biz müslümansak herkesten sorumluyuz sadece kendine Müslüman olamayiz

Canım bozma moralini , heralde saracak yer arıyordu forumda sana sardı, sen onun şahsına dememişsin ki neden üstüne alındı anlayamadım. Hakaret içerikli bir yazı da değil, uyarı ve iyilik mesajları veren bir yazıyı bu şekilde yorumlamak ta çok değişik bir ruh halidir sanırım. Herkes özgür, sen kimsenin elini ayağını tumuyorsun canım benim. İnsanlık namına yazmışsın ne güzel, "beğenen alır gider, beğenmeyen bırakır kaçar" yani polemiğe girme daha fazla gerek yok, bakış açılarıız farklı çünkü. herkes kendince haklı arkadaşım napıcaksın. Kimin kimden üstün olduğuda belli olmaz, belki o arkadaş hepimizden üstündür. kalp kırma sen hiç gel bizim topiğe takıl kulak ama

yaseminciğim sende haklısın canım aslında aynen beni anlattın, sanırım ben kendi derdime düşünce çok içe kapandım işyerinde doğru düzgün kimseyle konuşmuyorum desem yeridir,en iyi arkadaşımla bile hiç konuşmaz oldum,herkesten uzaklaştım öyle kendi halimde takılıyorum, ama yinede insan arkadaşlarından destek bekliyor ne var yani azıcık farklı davransalar yüz çevirmeseler, ben yinede tümayın arkadaşlarını haklı bulmuyorum.

ben çıkıyorum kızlar hepinize mutlu bir yıl diliyorum kocaman öpüyorum, sizi çok seviyorum.

Cok haklisin bende aynen böyle demek istedim zaten bu topik benim favorim canim Nadir'de olsa oraya bakıyorum Haziran annesi olarak bazı bilgilerden yaralanıyorum yorum okuyorum fazla yazmıyorum zaten aman bosverelim yasemincim bosuna takiyorum ne yapalım böyle kisilerde var tabi ki imanın kimde olduğunu Rabbim bilir onu tartisamam asla

canım bende özele gittim her ay 100 lira muayene parası verdim olmadı .canım kimsenin günahını almak istemiyorum ama söyleyiş tarzları beni rahatsız etti.

Özlemcim işte tabiki nevar azıcık anlayışlı olsalar ama napıcaksın, onlarda bizim gibi birer insan, kend içlerinde onlarında dertleri vardır, belkide söylemiyorlardır, daha da dert çekecek halleri kalmamıştır bilemiyoruz ki. onun için sen gel burda avazın çıktığı kadar anlat kuşum, burası ağlama duvarı nasılsa, kimse yorum yapmasa bile bak mesudenin yazısına başka topikten bi kız cevap vermiş :) yani elbet bir rahatlama olur. herkes polyannacılık oynuyor, bizde oynayacağız napalım gidişat böyle...

Tümaycım çokta hak vermiorum arkadaşlarına, onlarında yaklaşımları çok tipsiz yani, senin eşinin sana davranışından onlara ne, pahalı doktor altın uçlu ultrasonlamı girip bakıyormuş yani ne oluyormuş kazık yiyince, ALLAH OL DEmeden olmaz arkadaş 1+1 =2 yani. sallama sen onları, gi lay lay lom yap eğlen gönlünü coştur gel, dertlerini sen Allaha anlat bundan sonra kuşum.

Mesudeciğimi zaten sinir ettiler sinir oldum, melek kalplim sen ıvır zıvır laflarla moralini bozacak kadar basit bir iç dünyasına sahip değilsin, takma kafana, dediğim gibi işte sana denk gelmiş sarmış, Allah uyandırsın, senin benimlafımla uyanmaz kimse, Allah UYAN demeden.

Canim kusura bakma ama böyle kisilerden sana ne dost nede arkadas olur takma kafana ve o kisilerden uzak dur kimsenin seni üzmesine kırmasına musade etme hiç bir anne bebeğinin ölümüne sebeb olmaz cok saçma seni tesselli edecekleri yerde iyice
uzuyorlar böyle insanlara ne denir ki Allah ıslah etsin

Son düzenleme:

Canim benim ya iyi ki varsın tatlım aynen öyle
Kula bela gelmez Hakk yazmadikça
Hakk kula bela yazmaz kul azmadikca diye bir soz vardir
Herseyi bilen Rabbim bizlere imanın hakikatlarını bildirsin inşallah sonra yorum yaptığıma dahi kızdım gerek yok Peygamberimiz dahi taslanmistir biz de kim oluyoruz ki

Son düzenleme:

canım kalp kırmakla gönül almak arasında okadar ince çizgi varki ben günahlarını almak istemiyorum kimsenin kalbini kırmakta istemiyorum ama hep kırılan üzülen taraf ben oluuyorum yaseminin dediği gibi yapıcam dertlerimi anlatmıycam havadan sudan bahsedicem baktım yine olmuyor keyifleri bilir napayım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…