- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.801
canım kalp kırmakla gönül almak arasında okadar ince çizgi varki ben günahlarını almak istemiyorum kimsenin kalbini kırmakta istemiyorum ama hep kırılan üzülen taraf ben oluuyorum yaseminin dediği gibi yapıcam dertlerimi anlatmıycam havadan sudan bahsedicem baktım yine olmuyor keyifleri bilir napayım yani
canım kalp kırmakla gönül almak arasında okadar ince çizgi varki ben günahlarını almak istemiyorum kimsenin kalbini kırmakta istemiyorum ama hep kırılan üzülen taraf ben oluuyorum yaseminin dediği gibi yapıcam dertlerimi anlatmıycam havadan sudan bahsedicem baktım yine olmuyor keyifleri bilir napayım yani
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz, ama ağlayana neden ağladığı sorulur. Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun...
Hz. Mevlana
HayatSultan/kübra arkadaşımızın topiğinden okudum, tam bize göre bence...
mesude'cim canım bu da sana.. Biraz önceki durumun için.
garip değil mi ? Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
sigmund freud
merhaba kızlar hayırlı güzel huzurlu mutlu bol bebişli bir bebek geçirmemiz dileğiyle kızlar hepinizi tanımadan çok seviyorum ya yeni yılda birlikte olmak dileğiyle
amin insallah cnmAmin cümlemize canim bizde seni seviyoruz TATLIM önemli olan da bu karşılıksız bir beklenti olmadan Aah için sevmek Yeni yıl Rabbim sana da bebişini getirsin inşallah
Sedacım doğru diyosun gide gide insan alışıyor, her gittiğimde daha rahat hissediyorum kendim, drum bide psikolojik takviye yapıyor bana, sen olumlusun, sen pozitifsin, senin olmaması için bir sebep yok sadece pco var onuda yeneceğiz sen yeterki olumlu düşün en çok buna ihtiyacıız var diyor hep. bende çok şüükür olumluyum bakalaım
bende söylemiyordum şimdiye kadar hiç dr a gittiğimiz ama artık kayınvalidemin bu anlayışlı haline kıyamadım, söyledim bilsin diye. dua istedim ondan da.
sende söyle canım annene hiç olmazsa dua eder katkısı olur inşallah.
kızlar merhaba.Ben günlerdir hastanede canımla mücadele ediyorum,bebek haberini aldıgım ertesi gün şiddetli demek çok yanlış abartılı bir ağrı ve kanama 3-4 gündür hastanedeydim.Malesef bebeği hissedemeden gitti.Çok fazla bir şey söylemenin de anlamı yok aslında.Allah herkese sonu güzel ,hayırlı olacak gebelikler nasip etsin.İnanın o ağrı o kadar kötüydü ki bebek falan düşünemiyor insan canının derdine düşüyor.
kızlar merhaba.Ben günlerdir hastanede canımla mücadele ediyorum,bebek haberini aldıgım ertesi gün şiddetli demek çok yanlış abartılı bir ağrı ve kanama 3-4 gündür hastanedeydim.Malesef bebeği hissedemeden gitti.Çok fazla bir şey söylemenin de anlamı yok aslında.Allah herkese sonu güzel ,hayırlı olacak gebelikler nasip etsin.İnanın o ağrı o kadar kötüydü ki bebek falan düşünemiyor insan canının derdine düşüyor.
tatlmm kahve leke yerlesme kanamasıdır ınsallah kı muhtemelen oyledır :) bn ıkı gun once dusuk yaptım ama hamılelıgımı cok yenıyken ogrenmıstım ve bogazlarım sıstgınde anlamıstım vucut bazı ınsanlarda tepkı verıyormus..suanda oksuruyorum ama cok kalıcı gbı durmuo ki hasta olmam ıcın bı sebepte yoktu..bence bı sure daha bekle ama testın varsa bı yap derım ben cnku bnm degerler 5lerdeyken testte cıkmıstı :)kızlaar çok moralim bozuk benim ya(( adetime 9 gün war ama benden azcık kahwe leke geldi ilk defa böle bişe oldu kuru öksürük war bende boğazımda sanki bişe war öksürüp duruyorum ... öle böle biöksürük değil ama sabahlara kadar uyuyamıyorum azcık dalsam gıcıkya iste öksürükle böğürüyorum resmen .. acaba diyorum hamile kalmıştımda çok öksürdüğüm için tutunamadı düşek mi die ..ilaç içemiyorum ıhlamır limon bişeler yapıyorum ama 2 gündür geçmedi gitti.. ne yapsam acaba dediğim gibi bişe olabilir mi? ayrıca eğer hamileysem düşük tehlikem warsa namaz kılmamda sıkıntı olurmu oturarak mı kılsam ... idrar testi aldım ama yapmadım çıkmaz diye.. yrn hastane kapalı.. ama çarşamba gidiyim die düşünüyorum.. bakalım bi cwp yazın oldumu arkadaşlar...mesudecim duanıda okudum cnm allah kabul etsin inşş
tatlmm kahve leke yerlesme kanamasıdır ınsallah kı muhtemelen oyledır :) bn ıkı gun once dusuk yaptım ama hamılelıgımı cok yenıyken ogrenmıstım ve bogazlarım sıstgınde anlamıstım vucut bazı ınsanlarda tepkı verıyormus..suanda oksuruyorum ama cok kalıcı gbı durmuo ki hasta olmam ıcın bı sebepte yoktu..bence bı sure daha bekle ama testın varsa bı yap derım ben cnku bnm degerler 5lerdeyken testte cıkmıstı :)
cok kafana takmamaya calıs cnm psıkolojı gercekten cok etkılıo..buda bnm ıkıncı dusugum ki bırıncıde haberım bıle olmadı dustukten sonra ogrendımwerdiğin cwp için çok tşkler cnm ama bende bi düşük yaptım die ister istemez korkuyorum tedirginim weren allah alan allah asla isyanım yok ama elimde değil... ama çok öksürdüüğüm için bide 2 gün önce böle sanki içimden bişe koptu gibi oldu kasıklarım ağrıyo öksürmeye bağlıyorum bide nette araştırdım öksürük düşüğe neden olabilirmiş diye ben daha bebek warmı bilmeden düüşüğünü düşünüyorum ...
cok kafana takmamaya calıs cnm psıkolojı gercekten cok etkılıo..buda bnm ıkıncı dusugum ki bırıncıde haberım bıle olmadı dustukten sonra ogrendımama uzulmeye gerek yok cnm hayırlısıysa versın rabbım dıe dua etmıyomuyuz hep ne guzelkı rabbım dualarımızı kabul edıo demekki oyle düşün..akışına bırakmaya çalış düşcek dıe dusunursen gercekten gider tutunamaz bebek hem lekelenmen de olmus bak en onemlı zamanlardasın sen suan hıc dusunmemeye calıs derım ben..kasık agrsı bnmde vardı sureklı bel agrısı falan ki erken zamanlarda olurmus bu doktorum oyle soyledı bana normal dedi gerçi ne kadar normal oda şüpheli hersey ıı gıdıo dedı ve o aksam dusuk basladı üzülmekte azda olsa ısyan tatlımm uzulmemeye calıs bu ay olmadı bı dahakı ay o olmadı dıer ay elbet gelcek meleklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?