Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aynen öyle cok iyi niyetli birisin o yüzdende kırılan incinen sen oluyorsun bende oyleyimdir Hz.Mevlanın dediği gibi incinden de incitme Allah'a bırak mesafeli ol o zaman fazla kirilmazsin çünkü insan en cok deger verdiklerinden ve sevdiklerinden daha cok kırılırlar sen guzel yüreğini ferah tut üzülme de

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz, ama ağlayana neden ağladığı sorulur. Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun...
Hz. Mevlana

HayatSultan/kübra arkadaşımızın topiğinden okudum, tam bize göre bence...

merhaba kızlar hayırlı güzel huzurlu mutlu bol bebişli bir bebek geçirmemiz dileğiyle kızlar hepinizi tanımadan çok seviyorum ya yeni yılda birlikte olmak dileğiyle

merhaba kızlar hayırlı güzel huzurlu mutlu bol bebişli bir bebek geçirmemiz dileğiyle kızlar hepinizi tanımadan çok seviyorum ya yeni yılda birlikte olmak dileğiyle

Amin cümlemize canim bizde seni seviyoruz TATLIM önemli olan da bu karşılıksız bir beklenti olmadan Aah için sevmek Yeni yıl Rabbim sana da bebişini getirsin inşallah

Yasemincim benim yazdığım tesbihin anlamı tövbe duası canım... Duaların kabul olması için önce günahlarımız affı lazım.. inşaallah yeni yılda en güzel muradlarımız en hayırlı şekilde olur..

selamm canlarım,
nabersiniz?
tumayım canın sıkılmış sanırım, Allah herkesin gönlüne göre versin de geç, kul bilmezse Allah bilir.. ama kesinlikle mesafeni al bence bak tek de değilsin bizlerde varız etrafında hepimiz arkadaşız kardeşiz sana birbirimize.. hiiç takma onları..boşveeer.. hani bir kıssadan hisse var ya "Cenab-ı Allah bütün melekleri Cebrail, İSrafil, Mikail Hz göndermiş dünyaya Can almaya die alamamışlar, Hz Azraili göndermiş ve o almış.. Allah c.c. demiş ki yeryüzünde kullarımın canlarını sen alıcaksın, Azrail; Ya Rabbim demiş ben alırsam canlarını bütün kulların bana düşman olur, Allah Demiş ki "ben kullarıma farklı farklı sebebler vericeğim, merak etme onlar senden bilmeyecekler" (anlatımım kötü oldu kusura bakmayın) Yani o ki bırak onlar o akıllarıyla doktordan bilsinler, senin evladın Cennet köşkünde Allah a inşAllah yalvarıyor ki Annemde bu Cennet köşküne gelsin diye.. Cennetdeki yerini koruyor inşAllah melek yavrun..

kızlar merhaba.Ben günlerdir hastanede canımla mücadele ediyorum,bebek haberini aldıgım ertesi gün şiddetli demek çok yanlış abartılı bir ağrı ve kanama 3-4 gündür hastanedeydim.Malesef bebeği hissedemeden gitti.Çok fazla bir şey söylemenin de anlamı yok aslında.Allah herkese sonu güzel ,hayırlı olacak gebelikler nasip etsin.İnanın o ağrı o kadar kötüydü ki bebek falan düşünemiyor insan canının derdine düşüyor.

Yaa dedim ben sana ben ilk gititğimde dr muayene edecek hiç muayene olmak istemedim olmazsam olmaz mı falan ama gide gide alıştım artık gayet doğal geliyor bana zaten tedavi altında olmak daha iyi gözetim halind eolyorsun güven veriyor takip ediliyorsun emin ellerdesin inşallah yeni yıda güzel haberlerini alırız çok istiyorum bunu. İyi etmişsin o zaman söylemekle bilsinler ben birşey anlatmıyorum kaynanam sorcak, annem soracak ama annem ocak sonu gelecek doğumgünümde tedaviis bitiyor o zaman sölicem. Aşılamayı falan sanırım o zamana 2. aşılamamda bitmiş olur beklemede olurum.

canımmn çok geçmiş olsunn ama elbette önce senin canın hayatım Allah sana sağlık versin yine olur bebeğin. Rabbim sağlık versin bir daha yaşatmasın inşallahh..

Sonsuz bir karanlığın içinden doğdum.
Işığı gördüm, korktum.
Ağladım.
Zamanla ışıkta yaşamayı öğrendim.
Karanlığı gördüm, korktum.
Gün geldi sonsuz karanlığa uğurladım sevdiklerimi.
Ağladım.

Yaşamayı öğrendim.
Doğumun, hayatın bitmeye başladığı an olduğunu;
aradaki bölümün, ölümden çalınan zamanlar olduğunu öğrendim.

Zamanı öğrendim.
Yarıştım onunla…
Zamanla yarışılmayacağını, zamanla barışılacağını, zamanla öğrendim…

İnsanı öğrendim.
Sonra insanların içinde iyiler ve kötüler olduğunu…
Sonra da her insanin içinde iyilik ve kötülük bulunduğunu öğrendim.

Sevmeyi öğrendim.
Sonra güvenmeyi…
Sonra da güvenin sevgiden daha kalıcı olduğunu,
sevginin güvenin sağlam zemini üzerine kurulduğunu öğrendim.

İnsan tenini öğrendim.
Sonra tenin altında bir ruh bulunduğunu.. .
Sonra da ruhun aslında tenin üstünde olduğunu öğrendim.

Evreni öğrendim.
Sonra evreni aydınlatmanın yollarını öğrendim.
Sonunda evreni aydınlatabilmek için önce çevreni aydınlatabilmek gerektiğini öğrendim.

Ekmeği öğrendim.
Sonra barış için ekmeğin bolca üretilmesi gerektiğini.
Sonra da ekmeği hakça üleşmenin, bolca üretmek kadar önemli olduğunu öğrendim.

Okumayı öğrendim.
Kendime yazıyı öğrettim sonra…
Ve bir süre sonra yazı, kendimi öğretti bana…

Gitmeyi öğrendim.
Sonra dayanamayıp dönmeyi…
Daha da sonra kendime rağmen gitmeyi…

Dünyaya tek başına meydan okumayı öğrendim genç yasta…
Sonra kalabalıklarla birlikte yürümek gerektiği fikrine vardım.
Sonra da asil yürüyüşün kalabalıklara karşı olması gerektiğine vardım.

Düşünmeyi öğrendim.
Sonra kalıplar içinde düşünmeyi öğrendim.
Sonra sağlıklı düşünmenin kalıpları yıkarak düşünmek olduğunu öğrendim.

Namusun önemini öğrendim evde…
Sonra yoksundan namus beklemenin namussuzluk olduğunu;
gerçek namusun, günah elinin altındayken, günaha el sürmemek olduğunu öğrendim.

Gerçeği öğrendim bir gün…
Ve gerçeğin acı olduğunu…
Sonra dozunda acının, yemeğe olduğu kadar hayata da “lezzet” kattığını öğrendim.

Her canlının ölümü tadacağını, ama sadece bazılarının hayatı tadacağını öğrendim.

Ben dostlarımı ne kalbimle, nede aklımla severim.
Olur ya…
Kalp durur…
Akıl unutur…
Ben dostlarımı, ruhumla severim.
O ne durur, ne de unutur…

canım çok geçmiş olsun,rabbim önce sana sağlık versin üzülme sen sağlıklı ol, Allah inşallah tekrar nasip eder.

kızlaar çok moralim bozuk benim ya(( adetime 9 gün war ama benden azcık kahwe leke geldi ilk defa böle bişe oldu kuru öksürük war bende boğazımda sanki bişe war öksürüp duruyorum ... öle böle biöksürük değil ama sabahlara kadar uyuyamıyorum azcık dalsam gıcıkya iste öksürükle böğürüyorum resmen .. acaba diyorum hamile kalmıştımda çok öksürdüğüm için tutunamadı düşecek mi die ..ilaç içemiyorum ıhlamır limon bişeler yapıyorum ama 2 gündür geçmedi gitti.. ne yapsam acaba dediğim gibi bişe olabilir mi? ayrıca eğer hamileysem düşük tehlikem warsa namaz kılmamda sıkıntı olurmu oturarak mı kılsam ... idrar testi aldım ama yapmadım çıkmaz diye.. yrn hastane kapalı.. ama çarşamba gidiyim die düşünüyorum.. bakalım bi cwp yazın oldumu arkadaşlar...mesudecim duanıda okudum cnm allah kabul etsin inşş

Son düzenleme:
tatlmm kahve leke yerlesme kanamasıdır ınsallah kı muhtemelen oyledır :) bn ıkı gun once dusuk yaptım ama hamılelıgımı cok yenıyken ogrenmıstım ve bogazlarım sıstgınde anlamıstım vucut bazı ınsanlarda tepkı verıyormus..suanda oksuruyorum ama cok kalıcı gbı durmuo ki hasta olmam ıcın bı sebepte yoktu..bence bı sure daha bekle ama testın varsa bı yap derım ben cnku bnm degerler 5lerdeyken testte cıkmıstı :)

werdiğin cwp için çok tşkler cnm ama bende bi düşük yaptım die ister istemez korkuyorum tedirginim weren allah alan allah asla isyanım yok ama elimde değil... ama çok öksürdüüğüm için bide 2 gün önce böle sanki içimden bişe koptu gibi oldu kasıklarım ağrıyo öksürmeye bağlıyorum bide nette araştırdım öksürük düşüğe neden olabilirmiş diye ben daha bebek warmı bilmeden düüşüğünü düşünüyorum ...

cok kafana takmamaya calıs cnm psıkolojı gercekten cok etkılıo..buda bnm ıkıncı dusugum ki bırıncıde haberım bıle olmadı dustukten sonra ogrendımama uzulmeye gerek yok cnm hayırlısıysa versın rabbım dıe dua etmıyomuyuz hep ne guzelkı rabbım dualarımızı kabul edıo demekki oyle düşün..akışına bırakmaya çalış düşcek dıe dusunursen gercekten gider tutunamaz bebek hem lekelenmen de olmus bak en onemlı zamanlardasın sen suan hıc dusunmemeye calıs derım ben..kasık agrsı bnmde vardı sureklı bel agrısı falan ki erken zamanlarda olurmus bu doktorum oyle soyledı bana normal dedigerçi ne kadar normal oda şüpheli hersey ıı gıdıo dedı ve o aksam dusuk basladıüzülmekte azda olsa ısyan tatlımm uzulmemeye calıs bu ay olmadı bı dahakı ay o olmadı dıer ay elbet gelcek meleklerimiz

allah razı olsun cnm senden doğru diyosun tabiki dikkate alacam :)) belki hamile değilim adetim erken gelecek yada üşüttüm diye oldu kis olabilir her şey olabilir .. hayırlısı ne diyim ki allaha binlerce şşükür sağlık wersin ömür wersin hepsi olacak izninle....her işte bi hayır war tabikii... inş tez zamanda gelir melekler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…