- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.281
yarışmaya da karstan mı katılıyorsun???
yok canım doğru söylüyorsun.tekrardan kusruma bakmayın hamişler.arkadaşlarla paylaşmak istedim öylesine.
bacım sen yarışmaya Kars tan mı katılıyorsun??
ben karslıyım ama karsı hayatımda ilk kez 11-12 yaşlarında gördüm,aslında kütüğümüz karsta, ama aslen ardahan posofluyuz evlendikten sonra 2 kez posofa gittim
--------- HAVUÇLU TARÇINLI KEK ----------
Malzemeler
4 yumurta
1,5 bardak şeker
1 bardak süt
1 bardaktan 2 parmak eksik sıvı yağ
1 havuç
dolo dolu 1 tatlı kaşığı tarçın,
1 avuç ceviz,
kabartma tozu
vanilya
aldığı kadar un
Yapılışı:
yumurtaları ve şekeri iyice çırp, içine süt ve yağı koy yine çırp. havucu rendele içine koy, tarçını, cevizi fındığı ekle, yine çırp. vanilyayı, kabartma tozununu ve unu ekleyip yine çırp. yağlanmış kek kalıbına dök, önceden 180 derece ısıtılmış fırında pişir.
Muhteşem değil, muhteşem ötesi birşey oluyor kızlar, yapmazsanız kayıp etmiş olursunuz. Eşleriniz ellerinizden öpecek yani okadar güzel oluyor :13:
meryem suresi 40 gün mü okunacak 41 gün mü. annem de bana başladı ama ben 41 gün diye biliyorum. neyse önemli olan niyet etmek ve inanmak Allah kabul eder inşallah.
hımm..ardahanı da biliyorum...posof ta ınır kapısı var..bende ankara da tedavi olacam..bayramda ankara ya gelecem..
--------- HAVUÇLU TARÇINLI KEK ----------
Malzemeler
4 yumurta
1,5 bardak şeker
1 bardak süt
1 bardaktan 2 parmak eksik sıvı yağ
1 havuç
dolo dolu 1 tatlı kaşığı tarçın,
1 avuç ceviz,
kabartma tozu
vanilya
aldığı kadar un
Yapılışı:
yumurtaları ve şekeri iyice çırp, içine süt ve yağı koy yine çırp. havucu rendele içine koy, tarçını, cevizi fındığı ekle, yine çırp. vanilyayı, kabartma tozununu ve unu ekleyip yine çırp. yağlanmış kek kalıbına dök, önceden 180 derece ısıtılmış fırında pişir.
Muhteşem değil, muhteşem ötesi birşey oluyor kızlar, yapmazsanız kayıp etmiş olursunuz. Eşleriniz ellerinizden öpecek yani okadar güzel oluyor :13:
herkese mrb ,anne olmaya karar verdim ayın 6 sında regl olmuştum şimdi tam yumurtlama zamanım benim ilişki sonra si sperm ler çok dışarı çıkıyor ne yapmam lazım hangi gün kritik 3 aydır olmadı yardim lütfen herkese sevgiler seda ben...
bakalım hayirlisi herseyden önce bende aranıza katılmak istiyorum 1 yıllık evliyim henüz doktora da gitmedim inşallah bu ay güzel bir haber verebilirim kocama :)
Geldin mi tatlım?benim halsizlik baş dönmesi hafif miyde bulantım başladı,sen ne durumdasın güzelim?bebeyinin ilk resmini paylaşsana bizim le ya ben görmek istiyoru,hem gözün aydın,bebeişi görmüşsün,darısı başıma inşallah,inşallah tahlillerin de güzel çıkar.keyif yokluğuna kalsa ben de öyleyim,bazen kendime çooook kızıyorum,o olmasa nasıl olurdum diye,1kaç dakikalık düzeliyorum ama sonra yine aynı şeyler,hormonlar tatlım ya,onlar yapıyor bence de...burdayım burdayım terketmedim bugün doktora gittim kesemizi gördük minicik bir sürü tahlil istedi doktor onları yaptırdım,ama hiç keyfim yok canım sıkkın doktora gitmek bana iyi gelmiyor herhalde
bence kura çeke bilirsin ben sana güveniyorum güzelim,adil olacaksın zaten burası kesin,inşallah güzel olucak ya,bu ay da hamişlerimiz artar,topiyimiz senin ve dualarınln sayesinde çok güzel ve uğurlu bene.hani o anlaşmayarak ayrıldığım topik varya ordakı kızlarda da iksi hamişmiş,benim ayağım gerçekten uğurlu sanırım,yıllardır uğraşıyordulıar,ama sonunda başarmılar,bura da da ardımdan 2hamiş geldi,inşallah her ya en az iki hamiş daha gelir.çok mutluyum ya....El- CEBBÂR : sevgimelegim - kardelenim32
El- FETTÂH : sevgimelegim - graphicdesigner - littlebirdie
Es- SEMİ :
El- LÂTÎF : graphicdesigner - buketdemet - bdroner - nuradamla - tmyomr - tb_fb - 7VerenGul - kardelenim32
El- KAYYÛM : ebebebruli - btskn
Arkadaşlar oylama sonucu büyük ağırlık "El- LÂTÎF" isminde çıktı..
Şimdi dua listesini bu isimle düzenlemeye başlayacağım ama bayram ertesi yani 22 ağustos çarşamba gününden itibaren geçerli olacak inşallah.
sıralamayı nasıl yapayım haksızlık olmasın diye onu düşünüyorum sabahtan beri. acaba alfabetik sıraya göre mi yapsam, yoksa başka bir fikriniz varmı???
Yada eğer bana güvenirseniz burda hepimizin isimlerini ufak kağıtlara yazayım, kendi kendime kurra çekeyim o sıralamayıda aynen yazayım??
BENİM DE FACE İM YOOOOK,KOCAM İZİN VERMİYOR,BUKEEEET,YASEMİİİİN YOKSA BİZ KARDEŞMİYİZ HAAAAAA??7?ya diğer topiklerde gördüm samimiyetine güvenen insanlar face de ekliyor birbirlerini hemde görmüş oluyorlar bizdemi yapsak
Bende çikolatayı çok seviyorum ya, pastada ıslak halini ama,çok bayıldım resimlerine resmen yemek istedim yani,o iksinin de tarifi neymiç ya çooook güzel görünüyorlar...Eki Görüntüle 490645 buda muffinlerim.ben çıkolatanı çok seviyorum eşimde .canım ben yalnız ıvır zıvır şeyler yiyorum.yemekle aram pek iyi deyil
oy oy oy ben yerim onları yaaaçıldırdım şuanda, bende çikolata ve türevlerinin hastasıyımdır, hem yemek yerim hem çikolata tatlı yerim, o yüzdende sizin gibi manken değilim sanırım şişmanda değilim de yani, şöyle bi elleyince ele bişeyler geliyor
bende 1,68 boy 62 kiloyum. alt tarafım ince, göbek ve dediğin gibi hollanda bölgelerim dolgun
ama benim hiç iştahım kapanmaz maşallah
ben de 1.64 boyundayım,62kiloyum,yukarım zayıf aşağım etli,ele baya bir şeyler geliyor yani...ama şimdi memişler de şişdi kafaya deyiyor ya,ama ağrıdığı için zavvalllı kociş hasret kaldııııııcanım bende aynen senin gibiyim.ama daha zayıfımboy 167 kılo 45.bunu yzınca utandım.günlük yalnız meyve ve ivır zıvır yiyecekler yiyorum.dundendi hiç yemek yemedim salata felan ancak öyle ekmekde çok az yiyorum.
benuim ki de çekdi yaaaaaaaaaaaaaaa....arkadaşım olmaz ama böyle burda hamile var belki canı çeker
aminnnnnnn güzelimmmm....Gül duanı okudum arkadaşım.. Allah inşAllah gönlündekini kucağına hayırlı tez vakitlerde almayı nasip etsin. Mevlam senin tümmmm dileyenlerin gönüllerindekini versin.. Bugun hastanedeyken beklerken bir kadın genç başka bir kadınla konuşuyor orada tanıştılar o anda o genç kadın çok zor dedi.. olmuyor ama dedi.. yaa gidip sarılıp teselli edesim geldi.. gel oturup ağlayalım diyesim geldi.. kelin ilacı olsaaaa dedimm.. teselli verebilecek kadar bile değilim.. Allah ım kimseleri evlatla sınamasın, evlat acısı göstermesin.. Herkese iyilik sağlık versin Mevlam. Amin.
aramıza hoş geldin tatlım.ben de aynen o soruyu kndime çok veriridim ,ama hamiş olduğuma göre demekki ciddi bir şey diyilmiş ya....herkese mrb ,anne olmaya karar verdim ayın 6 sında regl olmuştum şimdi tam yumurtlama zamanım benim ilişki sonra si sperm ler çok dışarı çıkıyor ne yapmam lazım hangi gün kritik 3 aydır olmadı yardim lütfen herkese sevgiler seda ben...
oooo aynurcum nerelerdesin sen bugün
oooo aynurcum nerelerdesin sen bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?