Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben karslıyım ama karsı hayatımda ilk kez 11-12 yaşlarında gördüm,aslında kütüğümüz karsta, ama aslen ardahan posofluyuz evlendikten sonra 2 kez posofa gittim

hımm..ardahanı da biliyorum...posof ta ınır kapısı var..bende ankara da tedavi olacam..bayramda ankara ya gelecem..

Gül duanı okudum arkadaşım.. Allah inşAllah gönlündekini kucağına hayırlı tez vakitlerde almayı nasip etsin. Mevlam senin tümmmm dileyenlerin gönüllerindekini versin.. Bugun hastanedeyken beklerken bir kadın genç başka bir kadınla konuşuyor orada tanıştılar o anda o genç kadın çok zor dedi.. olmuyor ama dedi.. yaa gidip sarılıp teselli edesim geldi.. gel oturup ağlayalım diyesim geldi.. kelin ilacı olsaaaa dedimm.. teselli verebilecek kadar bile değilim.. Allah ım kimseleri evlatla sınamasın, evlat acısı göstermesin.. Herkese iyilik sağlık versin Mevlam. Amin.

kesin deneyeceğim canım.. sölemesi ayıp benmde yemekten çok pasta tatlı çikolata ıvır zıvır aram pekk iyidirr.. yapmasını da severim yemesini deee...

Kizlar tevhidlerinizi okudum ama sanirim zeliha ve arzuya haber edemedim okudugumu. Hakkinizi helal edin bu aralar yogunum ve ben ilk sayfada kimin icin okuyacagiz diye bakip cikiyorum sonrada o kisilere okuyorum Rabbim kabul etsin Insaallah

Simdide cepten girdigim icin gecmisi okuyamadim. Eve vardigimda iftar icin hazirliklarimi yapacagim. Dua edin Insaallah misafirlerimi memnun ederim. Bizimle birlikte 13kisi olacagiz aksama.

Yasemiiin Ben El fettah cekmekten yanayim. Digerlerinden sayisi fazla ama buna takilmayin cok cabu cekiliyor.
Umarim hepiniz iyisiniz kizlar ozledim sizleri.

herkese mrb ,anne olmaya karar verdim ayın 6 sında regl olmuştum şimdi tam yumurtlama zamanım benim ilişki sonra si sperm ler çok dışarı çıkıyor ne yapmam lazım hangi gün kritik 3 aydır olmadı yardim lütfen herkese sevgiler seda ben...

yasemincim havuçlu kekden daha önce bir kere yapmıştım interetten bulmuştum tarifini ama ben rendelenmiş 3 bardak havuç koymuştum sen bir havuç yazmışsın az değilmi?

ilişkiden sonra yarım saat sırt üstü yatman lazım, hatta alta küçük bi yastıkda koyabilirsin, adet olduğun ilk günden sayarak 10.günden itibaren 1 hafta boyunca gün aşırı ilişkiye girmen gerekiyor, birde adetin bittikten hemen sonra ilişkiye girincede oluyor sanırım

bakalım hayirlisi herseyden önce bende aranıza katılmak istiyorum 1 yıllık evliyim henüz doktora da gitmedim inşallah bu ay güzel bir haber verebilirim kocama :)

bakalım hayirlisi herseyden önce bende aranıza katılmak istiyorum 1 yıllık evliyim henüz doktora da gitmedim inşallah bu ay güzel bir haber verebilirim kocama :)

rica ederim inşallah bi faydam dokunur, hayırlısı ile sende verirsin müjdeli haberini eşine, sen bize bilgilerini yaz ilk sayfada listemiz var oraya bak yasemin senide ekler listeye, hoş geldin aramıza

yasemincim kanuni sultan süleymana gitcem bayramdan sonraki gün hemen
inş. ilgilenirler tahlilleri bir yaptırsam iyi bi devlet doktoru bulsam hem özele hem oraya gitcem bıktım özeldeki doktorlara para yedirmekten ben evladımı toprağa koymak istemiyorum artık çok canım sıkkın doktora gitmek bile benim için bir ölüm

ANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM,kızlar ne kaynatmışınız ya,oku-oku biteremedim vallaha,ama alıntılarım yaptım cevaplıycam inşallah.kızlar ben bu gün tüm gün uyudum,akşam üstü çıkıp aprtımanın bahçesinde oturdum kaynanamla,hiç çıkmam ama sıcaktan dayanamadım.çok halsizdim,akşam suyumuz gelmeye başladı,ben de yıkandım güzelce,kendime geldim,ama kasığımdakı o ağrı sızı gibi kalıyor,arada geliyor,ama acıtmıyor ha,sanki gaz var gibi çok garip ya,kayananama diyorum doktora gidelim diyor ki daha erken,sinir oluyorum ya,böyle yaparsa annamlere gidecem, ona söylemeden annemle gidicem,kocam da öyle diyor zaten,ama kaynanam tutturmuş daha erken diye.burda bazı insanlar varki doktora 3aydan sonra,6aydan sonra gidiyorlar ya,cahillik diz boyu haaaa...
burdayım burdayım terketmedim bugün doktora gittim kesemizi gördük minicik bir sürü tahlil istedi doktor onları yaptırdım,ama hiç keyfim yok canım sıkkın doktora gitmek bana iyi gelmiyor herhalde
Geldin mi tatlım?benim halsizlik baş dönmesi hafif miyde bulantım başladı,sen ne durumdasın güzelim?bebeyinin ilk resmini paylaşsana bizim le ya ben görmek istiyoru,hem gözün aydın,bebeişi görmüşsün,darısı başıma inşallah,inşallah tahlillerin de güzel çıkar.keyif yokluğuna kalsa ben de öyleyim,bazen kendime çooook kızıyorum,o olmasa nasıl olurdum diye,1kaç dakikalık düzeliyorum ama sonra yine aynı şeyler,hormonlar tatlım ya,onlar yapıyor bence de...
bence kura çeke bilirsin ben sana güveniyorum güzelim,adil olacaksın zaten burası kesin,inşallah güzel olucak ya,bu ay da hamişlerimiz artar,topiyimiz senin ve dualarınln sayesinde çok güzel ve uğurlu bene.hani o anlaşmayarak ayrıldığım topik varya ordakı kızlarda da iksi hamişmiş,benim ayağım gerçekten uğurlu sanırım,yıllardır uğraşıyordulıar,ama sonunda başarmılar,bura da da ardımdan 2hamiş geldi,inşallah her ya en az iki hamiş daha gelir.çok mutluyum ya....
ya diğer topiklerde gördüm samimiyetine güvenen insanlar face de ekliyor birbirlerini hemde görmüş oluyorlar bizdemi yapsak
BENİM DE FACE İM YOOOOK,KOCAM İZİN VERMİYOR,BUKEEEET,YASEMİİİİN YOKSA BİZ KARDEŞMİYİZ HAAAAAA??7?
Eki Görüntüle 490645 buda muffinlerim.ben çıkolatanı çok seviyorum eşimde .canım ben yalnız ıvır zıvır şeyler yiyorum.yemekle aram pek iyi deyil
Bende çikolatayı çok seviyorum ya, pastada ıslak halini ama,çok bayıldım resimlerine resmen yemek istedim yani,o iksinin de tarifi neymiç ya çooook güzel görünüyorlar...

bende 1,68 boy 62 kiloyum. alt tarafım ince, göbek ve dediğin gibi hollanda bölgelerim dolgun
ama benim hiç iştahım kapanmaz maşallah

ben de 1.64 boyundayım,62kiloyum,yukarım zayıf aşağım etli,ele baya bir şeyler geliyor yani...ama şimdi memişler de şişdi kafaya deyiyor ya,ama ağrıdığı için zavvalllı kociş hasret kaldıııııı
arkadaşım olmaz ama böyle burda hamile var belki canı çeker
benuim ki de çekdi yaaaaaaaaaaaaaaa....
aminnnnnnn güzelimmmm....
aramıza hoş geldin tatlım.ben de aynen o soruyu kndime çok veriridim ,ama hamiş olduğuma göre demekki ciddi bir şey diyilmiş ya....

ya ben o çıkolatalı pastalardan istedim yaaaaaaaaaaaaaaaa....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…