- 18 Temmuz 2012
- 1.949
- 5
- 88
- 33
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.821
ay ne konustum be içim dolmuş sankicok kafana takmamaya calıs cnm psıkolojı gercekten cok etkılıo..buda bnm ıkıncı dusugum ki bırıncıde haberım bıle olmadı dustukten sonra ogrendımama uzulmeye gerek yok cnm hayırlısıysa versın rabbım dıe dua etmıyomuyuz hep ne guzelkı rabbım dualarımızı kabul edıo demekki oyle düşün..akışına bırakmaya çalış düşcek dıe dusunursen gercekten gider tutunamaz bebek hem lekelenmen de olmus bak en onemlı zamanlardasın sen suan hıc dusunmemeye calıs derım ben..kasık agrsı bnmde vardı sureklı bel agrısı falan ki erken zamanlarda olurmus bu doktorum oyle soyledı bana normal dedi gerçi ne kadar normal oda şüpheli hersey ıı gıdıo dedı ve o aksam dusuk basladı üzülmekte azda olsa ısyan tatlımm uzulmemeye calıs bu ay olmadı bı dahakı ay o olmadı dıer ay elbet gelcek meleklerimiz
bak dogru bakış açısı bu işteallah razı olsun cnm senden doğru diyosun tabiki dikkate alacam :)) belki hamile değilim adetim erken gelecek yada üşüttüm diye oldu kis olabilir her şey olabilir .. hayırlısı ne diyim ki allaha binlerce şşükür sağlık wersin ömür wersin hepsi olacak izninle....her işte bi hayır war tabikii... inş tez zamanda gelir melekler :))
cnm ben düşük yaptığımda 10 gün kanamam oldu ama tamamı galiba 7.günde düştü sonra 3 gün daha sürdü işte..bence normal gibi ..ay ne konustum be içim dolmuş sankiçenem düştü gece gece ya bende sana bısey soram bari bnm bugun 3. gunum kanamam baslayalı ama ıkı gun cok yogun ve cok sancılı oldu sımdı azaldı baya agrıda kalmadı pembe pembe bısey oldu enteresan geldi bana sence neden olabılır???
bak dogru bakış açısı bu işteakışına bırak koruma dinleme kendını sakınan göze çöp batar hesabı o zaman muhakkak bısey oluo cnku en iisi hiç öğrenmemek dıorum bazen söyle 3. ayda falan anlasakta strestende kurtulsak ne guzel olur
ewt yaa bız kesınlıkle dayanamayız daha yumurtlama gununden ıtıbaren testler gozumuze bakmaya baslıo nasıl beklıcez 3 aycnm ben düşük yaptığımda 10 gün kanamam oldu ama tamamı galiba 7.günde düştü sonra 3 gün daha sürdü işte..bence normal gibi ..
eltim ölee oldu walla :) 38 yaşında 2.çok istiyodu kiloluydu baya hemde 3 ay adet görmedi ama şüphelenmedi olmuyo diye şeker hastası hemde meğer hamileymiş öğrendikten sonra güzel tedawi bayada zayıfladı doğurdu bebeğide maşallah ççok güzel:)) ama iyi olurdu bencede.. ama biz her ay bekliyoruz zor olur dayanamayız :))
kızlar merhaba.Ben günlerdir hastanede canımla mücadele ediyorum,bebek haberini aldıgım ertesi gün şiddetli demek çok yanlış abartılı bir ağrı ve kanama 3-4 gündür hastanedeydim.Malesef bebeği hissedemeden gitti.Çok fazla bir şey söylemenin de anlamı yok aslında.Allah herkese sonu güzel ,hayırlı olacak gebelikler nasip etsin.İnanın o ağrı o kadar kötüydü ki bebek falan düşünemiyor insan canının derdine düşüyor.
ewt yaa bız kesınlıkle dayanamayız daha yumurtlama gununden ıtıbaren testler gozumuze bakmaya baslıo nasıl beklıcez 3 ayamaannn gelsın su bebıslerde stresede razıyız artık
amin cnm inşallahhh :9 ii haberlerını alırız ınsallahh ii gecelerrinşş tatlım inşşş... allah yar we yardımcımız olsun.. bize bol bol sabır lazım :)) iyi geceler cnm çıkıyim bende görüşmek üzere kib
canım çok geçmiş olsun ne kadar üzülme desekte sana boş va anlamsız gelecek bizimki sadece sözde kalacak ama sıkma canını rabbim yine verecek inşallah sana rabbim sağlık sıhhat versin geriside olur inşallah.kızlar merhaba.Ben günlerdir hastanede canımla mücadele ediyorum,bebek haberini aldıgım ertesi gün şiddetli demek çok yanlış abartılı bir ağrı ve kanama 3-4 gündür hastanedeydim.Malesef bebeği hissedemeden gitti.Çok fazla bir şey söylemenin de anlamı yok aslında.Allah herkese sonu güzel ,hayırlı olacak gebelikler nasip etsin.İnanın o ağrı o kadar kötüydü ki bebek falan düşünemiyor insan canının derdine düşüyor.
selamm canlarım,
nabersiniz?
tumayım canın sıkılmış sanırım, Allah herkesin gönlüne göre versin de geç, kul bilmezse Allah bilir.. ama kesinlikle mesafeni al bence bak tek de değilsin bizlerde varız etrafında hepimiz arkadaşız kardeşiz sana birbirimize.. hiiç takma onları..boşveeer.. hani bir kıssadan hisse var ya "Cenab-ı Allah bütün melekleri Cebrail, İSrafil, Mikail Hz göndermiş dünyaya Can almaya die alamamışlar, Hz Azraili göndermiş ve o almış.. Allah c.c. demiş ki yeryüzünde kullarımın canlarını sen alıcaksın, Azrail; Ya Rabbim demiş ben alırsam canlarını bütün kulların bana düşman olur, Allah Demiş ki "ben kullarıma farklı farklı sebebler vericeğim, merak etme onlar senden bilmeyecekler" (anlatımım kötü oldu kusura bakmayın) Yani o ki bırak onlar o akıllarıyla doktordan bilsinler, senin evladın Cennet köşkünde Allah a inşAllah yalvarıyor ki Annemde bu Cennet köşküne gelsin diye.. Cennetdeki yerini koruyor inşAllah melek yavrun..
Kızlarr günaydınn eşim daha uyuyor bende bakayım dedim. İnşallah bu sene de dualarla, güzel dileklerimizle teker teker bebek sahibi olacağız. Ben tedavime devam edeceğim inşallah güzel haberler alırım bu yıl.Tek eksiğim bebek başka hiçbir eksiğim yok çok şükür elimdekilere şükrediyorum. Ailem, işim, eşim. Allahım bana bu sene bebeğimi de nasip edecek hepimize edecek dualarımızım karşılığını alacağız.
Allah kabul etsin canim cok gecmis olsun Rabbim şafi ismi ile acil şifalar versin inşallah düşündüğün gibi değildir ve bebegin seninledir canim morelim bizma Rabbim nasip etti ise hiçbirşey olmaz yarın git bı doktora hakkında hayırlısı olsunkızlaar çok moralim bozuk benim ya(( adetime 9 gün war ama benden azcık kahwe leke geldi ilk defa böle bişe oldu kuru öksürük war bende boğazımda sanki bişe war öksürüp duruyorum ... öle böle biöksürük değil ama sabahlara kadar uyuyamıyorum azcık dalsam gıcıkya iste öksürükle böğürüyorum resmen .. acaba diyorum hamile kalmıştımda çok öksürdüğüm için tutunamadı düşecek mi die ..ilaç içemiyorum ıhlamır limon bişeler yapıyorum ama 2 gündür geçmedi gitti.. ne yapsam acaba dediğim gibi bişe olabilir mi? ayrıca eğer hamileysem düşük tehlikem warsa namaz kılmamda sıkıntı olurmu oturarak mı kılsam ... idrar testi aldım ama yapmadım çıkmaz diye.. yrn hastane kapalı.. ama çarşamba gidiyim die düşünüyorum.. bakalım bi cwp yazın oldumu arkadaşlar...mesudecim duanıda okudum cnm allah kabul etsin inşş
sedacımm günaydın hoşgeldin, bende bugün evdeyim aslında bzim iş tatil değildi ama eşim tatil olduğu için bende gitmedim bugün. haftalardır hep geç geldiğim için mutfak almış başını gitmiş, dolaplarda tencereler, kap kaaklar talan olmuş vaziyetteydi, buzdolabın içine ben düşsem kaybolacağım gibi bir durum vardı, lavabonun içi sararmıştı hepsini hallettim. şimdi bugün evdeyim diye birde tırnaklarıma pembe oje sürdüm tam topiğe uygun renkteki tırnaklarımla tuşlara basıyorumay bide süslüyüm sorma bayılırım ojeye uzun tırnağa ama işte abdest alıyorum diye yapmıyorum, şimdi nasılsa hem regliyim hemde evdeyim hayat bana güzel bugün :)
İnşallah bu yıl hepimiz dileklerimize kavuşacağız canım banada öyle geliyor, yumoşlarım beni bırakmazsa hayırlısıyla en kısa zamanda müjdeli haberi almak içi sabırsızlanıyorum bende, perşembe yine gidicem dr a ölçecek yumoşları, 2 günde 2mm büyümüşlerdi bakalım devam edecekmi. dün iğnemi de oldum 1 doz 1 su olarak verdi dr bana, 1 gün vurul 1 gün vurulma dedi toplamda 5 gün kolumdan yada göbeğimden iğne olucam, bide klomen, bide şeker ilacı bide folic asit, bide e vitamini, valla bomba gibi geliyorum Allahın izniyle bu ay
Yasemin,ranana günaydınnn..
sedacımm günaydın hoşgeldin, bende bugün evdeyim aslında bzim iş tatil değildi ama eşim tatil olduğu için bende gitmedim bugün. haftalardır hep geç geldiğim için mutfak almış başını gitmiş, dolaplarda tencereler, kap kaaklar talan olmuş vaziyetteydi, buzdolabın içine ben düşsem kaybolacağım gibi bir durum vardı, lavabonun içi sararmıştı hepsini hallettim. şimdi bugün evdeyim diye birde tırnaklarıma pembe oje sürdüm tam topiğe uygun renkteki tırnaklarımla tuşlara basıyorumay bide süslüyüm sorma bayılırım ojeye uzun tırnağa ama işte abdest alıyorum diye yapmıyorum, şimdi nasılsa hem regliyim hemde evdeyim hayat bana güzel bugün :)
İnşallah bu yıl hepimiz dileklerimize kavuşacağız canım banada öyle geliyor, yumoşlarım beni bırakmazsa hayırlısıyla en kısa zamanda müjdeli haberi almak içi sabırsızlanıyorum bende, perşembe yine gidicem dr a ölçecek yumoşları, 2 günde 2mm büyümüşlerdi bakalım devam edecekmi. dün iğnemi de oldum 1 doz 1 su olarak verdi dr bana, 1 gün vurul 1 gün vurulma dedi toplamda 5 gün kolumdan yada göbeğimden iğne olucam, bide klomen, bide şeker ilacı bide folic asit, bide e vitamini, valla bomba gibi geliyorum Allahın izniyle bu ay
cnm ya çok geçmiş olsun allah sana şifa nasip etsin inş hayırlı sağlıklı bir evlat naip ederkızlar merhaba.Ben günlerdir hastanede canımla mücadele ediyorum,bebek haberini aldıgım ertesi gün şiddetli demek çok yanlış abartılı bir ağrı ve kanama 3-4 gündür hastanedeydim.Malesef bebeği hissedemeden gitti.Çok fazla bir şey söylemenin de anlamı yok aslında.Allah herkese sonu güzel ,hayırlı olacak gebelikler nasip etsin.İnanın o ağrı o kadar kötüydü ki bebek falan düşünemiyor insan canının derdine düşüyor.
Günaydın günaydın canim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?