Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ay ne konustum be içim dolmuş sankiçenem düştü gece geceya bende sana bısey soram bari bnm bugun 3. gunum kanamam baslayalı ama ıkı gun cok yogun ve cok sancılı oldu sımdı azaldı baya agrıda kalmadı pembe pembe bısey oldu enteresan geldi bana sence neden olabılır???

bak dogru bakış açısı bu işteakışına bırak koruma dinleme kendını sakınan göze çöp batar hesabı o zaman muhakkak bısey oluo cnkuen iisi hiç öğrenmemek dıorum bazen söyle 3. ayda falan anlasakta strestende kurtulsak ne guzel olur

cnm ben düşük yaptığımda 10 gün kanamam oldu ama tamamı galiba 7.günde düştü sonra 3 gün daha sürdü işte..bence normal gibi ..

eltim ölee oldu walla :) 38 yaşında 2.çok istiyodu kiloluydu baya hemde 3 ay adet görmedi ama şüphelenmedi olmuyo diye şeker hastası hemde meğer hamileymiş öğrendikten sonra güzel tedawi bayada zayıfladı doğurdu bebeğide maşallah ççok güzel:)) ama iyi olurdu bencede.. ama biz her ay bekliyoruz zor olur dayanamayız :))

ewt yaa bız kesınlıkle dayanamayız daha yumurtlama gununden ıtıbaren testler gozumuze bakmaya baslıo nasıl beklıcez 3 ayamaannn gelsın su bebıslerde stresede razıyız artık

çok geçmiş olsun cnmm ..tez zamanda bebişine kawuşman dileğiyle inş...

ewt yaa bız kesınlıkle dayanamayız daha yumurtlama gununden ıtıbaren testler gozumuze bakmaya baslıo nasıl beklıcez 3 ayamaannn gelsın su bebıslerde stresede razıyız artık

inşş tatlım inşşş... allah yar we yardımcımız olsun.. bize bol bol sabır lazım :)) iyi geceler cnm çıkıyim bende görüşmek üzere kib

canım çok geçmiş olsun ne kadar üzülme desekte sana boş va anlamsız gelecek bizimki sadece sözde kalacak ama sıkma canını rabbim yine verecek inşallah sana rabbim sağlık sıhhat versin geriside olur inşallah.

çok sağ ol bedriyem güzel yürekli arkadaşım inşallah canım meleğimle cennette buluşurum

Ecrin23 mervecim yasininii okudum rabbim sana saglikli evlatlar versin bir kisi birden fazla okuyabiliyorsa 16 sina kadar bi kac tane daha okurum.

Kızlarr günaydınn eşim daha uyuyor bende bakayım dedim. İnşallah bu sene de dualarla, güzel dileklerimizle teker teker bebek sahibi olacağız. Ben tedavime devam edeceğim inşallah güzel haberler alırım bu yıl.Tek eksiğim bebek başka hiçbir eksiğim yok çok şükür elimdekilere şükrediyorum. Ailem, işim, eşim. Allahım bana bu sene bebeğimi de nasip edecek hepimize edecek dualarımızım karşılığını alacağız.

sedacımm günaydın hoşgeldin, bende bugün evdeyim aslında bzim iş tatil değildi ama eşim tatil olduğu için bende gitmedim bugün. haftalardır hep geç geldiğim için mutfak almış başını gitmiş, dolaplarda tencereler, kap kaaklar talan olmuş vaziyetteydi, buzdolabın içine ben düşsem kaybolacağım gibi bir durum vardı, lavabonun içi sararmıştı hepsini hallettim. şimdi bugün evdeyim diye birde tırnaklarıma pembe oje sürdüm tam topiğe uygun renkteki tırnaklarımla tuşlara basıyorum ay bide süslüyüm sorma bayılırım ojeye uzun tırnağa ama işte abdest alıyorum diye yapmıyorum, şimdi nasılsa hem regliyim hemde evdeyim hayat bana güzel bugün :)
İnşallah bu yıl hepimiz dileklerimize kavuşacağız canım banada öyle geliyor, yumoşlarım beni bırakmazsa hayırlısıyla en kısa zamanda müjdeli haberi almak içi sabırsızlanıyorum bende, perşembe yine gidicem dr a ölçecek yumoşları, 2 günde 2mm büyümüşlerdi bakalım devam edecekmi. dün iğnemi de oldum 1 doz 1 su olarak verdi dr bana, 1 gün vurul 1 gün vurulma dedi toplamda 5 gün kolumdan yada göbeğimden iğne olucam, bide klomen, bide şeker ilacı bide folic asit, bide e vitamini, valla bomba gibi geliyorum Allahın izniyle bu ay

Allah kabul etsin canim cok gecmis olsun Rabbim şafi ismi ile acil şifalar versin inşallah düşündüğün gibi değildir ve bebegin seninledir canim morelim bizma Rabbim nasip etti ise hiçbirşey olmaz yarın git bı doktora hakkında hayırlısı olsun

MasallAh masallAh yılın ilk gunü bu ne enerji Rabbim bütün yılını aynı sekilde geçirmeni nasip etsin yeni yıl Yeni bebişler getirsin hayirli haberler alırsın inşallah

Hem klomen hem iğnemi kullanıyorsun bak onu bilmiyordum sadece iğne yada sadece klomen kullanılıyor yumurtaları büyütmük için diye bilirdim ben.İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım artık bir yola çıktın sonu da hayırlı olur inşallah ama ola ki olmazsa pes etmek yok sakın geri dönme, pes etme. Ben 2 seneden fazladır dr gidiyorum o kadar çok muayene oldum ki şimdi tedaviye geçtiğim için mutluyum hiç zor gelmiyor en son yolu tüp bebek ondan da çekinmiyorum yolun sonuna gelmek güzell Allah'a güveniyorun inanıyorum o bize en doğrusunu verecek olandır.

cnm ya çok geçmiş olsun allah sana şifa nasip etsin inş hayırlı sağlıklı bir evlat naip eder

merhaba kızlar nasılsınız eşimde evde sizden elim olmuyor kahvaltı hazırlıyayım dayak yecem birgün valla

Günaydın günaydın canim nasılsın

iyiyimm eşim uyuyor halaa ben ondan baya sonra yattım ama onun sabah uykusu kaçmış alarmı kapamamış işe için kalktığımız saatte çalmaya başladı uyanınca baya bir uyuyamış şimdi uyuyor bende onu bekliyorum. sözde kahvaltıya gidedcektik saate bak kave içmeye giderim bendee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…