Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ne yapsın tatilin keyfini yatarak çıkarıyor esınız bende yataktayim uyanır uyanmaz gözümün biri açık biri kapalı alıyorum Ekim'e telefonu eşimde yanımda uyuyor ben buralarda takılıyorum iste neyse kahvaltı olmazsa öğle yemegine gidersiniz artık

Yok ya kahvaltı etmeden direk öğle yemeği yiyemem ben gerçi işyerinde yiyorum bazen kahvaltı istemiyor canım evde de bir sürü yemek kaldı dün akşamdan öksüz doyuran gibi hazırlamışım..

merhaba kızlar nasılsınız eşimde evde sizden elim olmuyor kahvaltı hazırlıyayım dayak yecem birgün valla

MErhaba canim 2013'ün ilk gunünden Hayirli günler diliyorum cok şükür sen nasılsın canim hepimiz aynı durumdayız tatlın merak etme dayak Hersek'te toplu bişekilde yeriz sanirim anca beraber kanca beraber

canım benim bence mutlaka doktora git ihmal ettikçe vakit geçip gidiyor bak 1 yıl daha geride kaldı, ellerimiz bomboş, artık bu yıl kimse hiçbirşeyi ertelemesin lütfen.
aaaa benide 2-3 gündür iştahım çok belirgin şekilde azaldı, haytta olmayan bişey yani bende. demekki drun verdiği şeker ilacı benim iştahımıda azalttı şekerim düzenlenince vay anasını yaa şimdi varya resmen buna bağladım iştahsızlığımı süper bişey, Ayy bu sefer çok güzel tedavi olacağım inşallah çok olumluyum Allaha güveniyorum her halukarda.
MasallAh masallAh yılın ilk gunü bu ne enerji Rabbim bütün yılını aynı sekilde geçirmeni nasip etsin yeni yıl Yeni bebişler getirsin hayirli haberler alırsın inşallah
aminn canım benim, senin neden isminin altında geçici olarak pasif yazıyor ne oldu?????
evet sedacım hepsini birlikte kullanıyorum süper bir doping içerisindeyim :) bide içtiğim o e vitaminini bi görsen yuvarlak şeffaf yumuşak bir top gibi, içinde sanki balık yağı var gibi çok ilginç ibişey, Allahhhh heyecanlanıyorum hee anlattıkça , durup durup yumoşlarım nasılsınız diyorum evde:)) ekranda gördüm ya hayatımda ilk defa , sonradan görme gibi oldum, halbuki belkide her ay olan bişey :))))
merhaba kızlar nasılsınız eşimde evde sizden elim olmuyor kahvaltı hazırlıyayım dayak yecem birgün valla

canım toplu dayak yeme törenine bende katılıyorum, en sonunda eşlerimiz diycekki, siz birbirinizle evlenin diyecek o olacak

Bu sene öyle güzel öyle güzel geçsin ki hepimiz ben doğdum doğalı şimdi mutluyum diye havalara uçalım, mutluluktan ağlayalım.. İstediğimiz, hayalini kurduğumuz herşey çok güzel süprizlerle olsun inşaAllah..

hoşgeldin aylincim bebişin nasıl kıpırdanıyormu? 2013 te bende sizin tabloya ekleneceğim, niyet ettim niyet eyledim geliyorum Allahın izni ile

aminnnn canım nekadar güzel söylemişsin ağzına sağlık, o şarkıyıda söyleriz burda hep birlikte:))
tabloya baktınmı Kübracım senin isminin yanına not düştüm bi kontrol et istersen düzeltilmesi gerek bişeyvarsa söyle bana canım.
dün herkesin isimlerinin yazılı olduğu kağıtları kendi kendime kurra çektim, sıralama bu şekilde oldu, tesadüfen hamişler genelde sona kaldı bende ona şaşırdım, hepsi bir grup gibi son sıralardalar valla benim bir katkım etkim yok yani yanlış anlaşılmasın, hak yemekten korkarım:18:

hoşgeldin aylincim bebişin nasıl kıpırdanıyormu? 2013 te bende sizin tabloya ekleneceğim, niyet ettim niyet eyledim geliyorum Allahın izni ile

yaseminimm tatlım elbette tabloya geleceksin bırakma tedavini sakın tatlım o yeter... bebişim küçücük teyzesi daha 2 gr olmuş mercimeğim benim perşembe görmeye gidicez heyecanla bekliyorum...

yaseminimm tatlım elbette tabloya geleceksin bırakma tedavini sakın tatlım o yeter... bebişim küçücük teyzesi daha 2 gr olmuş mercimeğim benim perşembe görmeye gidicez heyecanla bekliyorum...

ayyy tam pirinç tanesi kadar yaa süper, bende perşembe yumoşlarımı görmeye gidicem, teyzesi onlarda birer bebiş adayı yani küçümsemeyelim değilmi

kızlar listede hayatumuttur/gamze arkadaşımın adını nasıl olduysa yazmamışım listeye, gözlerim birbirine karıştı heralde. kader1982 isimli tontişimi listeden çıkarttım pek gelemiyor bu sıralar diye, onun yerine küçük gamzemizi koydum. bilginiz olsun. kader gelip ekle beni derse eklerim ozaman. haberiiz olsunnn

Canım benim ellerine sağlık.. Baktım çok güzel olmuş.. Emek verip yaptın, uğraştın o kadar Allah razı olsun kuzummm

tşkler cnmm allah dua we niyetlerimizi kabul etsin inş..

Allah sizlerden de razı olsun kızlar, burda birlikte olmasak bu dua etkinliğinide yapazdım tabiki, okuyan dua eden herkesin dualarını Allah kabul etsin tez zamanda hayırlısı ile.

benim adetim 4 gün var ama hiç belirtim yok ecrin 23 herkes 1 yasin mi okuyacak hani öyle 500 yasin okutuyorlar ya yoksa istediğimiz kadar okuyabiliyor muyuz??

İnsan ilk takibe başladığında öyle olyor çok garip geliyor ultrasonda görmek ama ben alıştım artık çok doğal geliyor bana ben aşılama yaptırdım yaa inan o bile bana normal muayane gidi geldi hiç aşılama yaptırıyor gibi değildim zaten normal yumurta takibine gittim, göbekten iğne vuruldum hergün ve işlemim de normal muayene gibi çok kolay geçti hatta hemşire eşimi çağırdığında ne oldu bayıldı mı birşey mi oldu demiş yok eşiniz gayet iyi işlem bitti yanına gidebilirsiniz demiş eşim beni kötü bekliyormuş bir geldi ben öyle gülüyorum kızım sen mi aşılama oldun dedi. Şaşırdı kaldı 1 saat dinlenirken de muhabbet falan ettik çok iyiydi doktorum sağolsun.

günaydın fıstıklarım...

Günaydıınn..

İnşallah canım. Kalbimizi karartmazsak, gönlümüz güzel olursa, kinden ve herşeyin en üstünü istemekten vazgeçersek elimizdekiler kıymetini bilerek yaşarsak evrenin de Rabbiminden bize bunun karşılığını vereceğini düşünüyorum. Hiçbir zaman kendimi olduğumdan farklı ve daha üstün göstermeye çalışmadım neysem o oldun hatta çoğu zaman olduğumdan daha aşağı gösterdim çevremdekilere kendimi çünkü çok bilmiş gibi görünmek istemedim. İşimde, evimde huzur benim için ön planda ve de sağlık bunlar olduktan sonra asla bu yılım kötü geçti diyemem geçmedi de zaten tek iseğim bir bebek ile yuvamızın daha da şenlenmesi Rabbim nasip eder inşallah.. Ona sığınıyorum güveniyorum ama olmazsa da isyan etmem geçen sene ki gibi huzurum sağlığım devam etsin işimde gücümde olayım yeter bana hiçbirşeyin fazlasını istemedim hayatta.

Kızlar kahvaltıya gittik ama gittiğimiz mekan full doluydu çok gidlen bir yer zaten bir de yılbaşı sabahı olunca hiç yer yoktu bizde börek yemeye gittik başka yere sonra alışveriş merkezine gittik burada bir kitap tavsiye edilmişti çok güzel diye bende netten bakmıştım çok satanlar arasındaydı Tanrı daime tedbili kıyafet gezer. Onu aldım. Kütüphanede birkaç gün sürecek işlerim var faaliyet raporu hazırlıcam her yılın başında hazırlanır sonra hocalardan gelen kitapları sayıca, demirbaş vericem bilg. kayıt yapıcam falan o işlerim bitince rutine dönünde kitaba başlıcam çok merak ediyorum ama acelece okumak istemiorum. O bitince bir dilekle başladı herşey diye bir kitap var onu alıp okucma o da çok güzelmiş..

Benim duam yine cumaya denk gelmiş ne güzell geçen ayda cumaya denk gelmişti ilk dua benimdi hep böyle cuma günü nasip oluyor bana yeni dua listemiz hayırlı uğuırlu olsun bitmeden güzel haberler alalım İnşallahh canlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…