- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.841
iyiyimm eşim uyuyor halaa ben ondan baya sonra yattım ama onun sabah uykusu kaçmış alarmı kapamamış işe için kalktığımız saatte çalmaya başladı uyanınca baya bir uyuyamış şimdi uyuyor bende onu bekliyorum.sözde kahvaltıya gidedcektik saate bak kave içmeye giderim bendee.
Ne yapsın tatilin keyfini yatarak çıkarıyor esınız bende yataktayim uyanır uyanmaz gözümün biri açık biri kapalı alıyorum Ekim'e telefonu eşimde yanımda uyuyor ben buralarda takılıyorum iste neyse kahvaltı olmazsa öğle yemegine gidersiniz artık
merhaba kızlar nasılsınız eşimde evde sizden elim olmuyor kahvaltı hazırlıyayım dayak yecem birgün valla
canım benim bence mutlaka doktora git ihmal ettikçe vakit geçip gidiyor bak 1 yıl daha geride kaldı, ellerimiz bomboş, artık bu yıl kimse hiçbirşeyi ertelemesin lütfen.allah razı olsun cnm senden doğru diyosun tabiki dikkate alacam :)) belki hamile değilim adetim erken gelecek yada üşüttüm diye oldu kis olabilir her şey olabilir .. hayırlısı ne diyim ki allaha binlerce şşükür sağlık wersin ömür wersin hepsi olacak izninle....her işte bi hayır war tabikii... inş tez zamanda gelir melekler :))
aaaa benide 2-3 gündür iştahım çok belirgin şekilde azaldı, haytta olmayan bişey yani bende. demekki drun verdiği şeker ilacı benim iştahımıda azalttı şekerim düzenlenince vay anasını yaa şimdi varya resmen buna bağladım iştahsızlığımı süper bişey, Ayy bu sefer çok güzel tedavi olacağım inşallah çok olumluyum Allaha güveniyorum her halukarda.cnm ben düşük yaptığımda 10 gün kanamam oldu ama tamamı galiba 7.günde düştü sonra 3 gün daha sürdü işte..bence normal gibi ..
eltim ölee oldu walla :) 38 yaşında 2.çok istiyodu kiloluydu baya hemde 3 ay adet görmedi ama şüphelenmedi olmuyo diye şeker hastası hemde meğer hamileymiş öğrendikten sonra güzel tedawi bayada zayıfladı doğurdu bebeğide maşallah ççok güzel:)) ama iyi olurdu bencede.. ama biz her ay bekliyoruz zor olur dayanamayız :))
aminn canım benim, senin neden isminin altında geçici olarak pasif yazıyor ne oldu?????MasallAh masallAh yılın ilk gunü bu ne enerji Rabbim bütün yılını aynı sekilde geçirmeni nasip etsin yeni yıl Yeni bebişler getirsin hayirli haberler alırsın inşallah
evet sedacım hepsini birlikte kullanıyorum süper bir doping içerisindeyim :) bide içtiğim o e vitaminini bi görsen yuvarlak şeffaf yumuşak bir top gibi, içinde sanki balık yağı var gibi çok ilginç ibişey, Allahhhh heyecanlanıyorum hee anlattıkça , durup durup yumoşlarım nasılsınız diyorum evde:)) ekranda gördüm ya hayatımda ilk defa , sonradan görme gibi oldum, halbuki belkide her ay olan bişey :))))Hem klomen hem iğnemi kullanıyorsun bak onu bilmiyordum sadece iğne yada sadece klomen kullanılıyor yumurtaları büyütmük için diye bilirdim ben.İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım artık bir yola çıktın sonu da hayırlı olur inşallah ama ola ki olmazsa pes etmek yok sakın geri dönme, pes etme. Ben 2 seneden fazladır dr gidiyorum o kadar çok muayene oldum ki şimdi tedaviye geçtiğim için mutluyum hiç zor gelmiyor en son yolu tüp bebek ondan da çekinmiyorum yolun sonuna gelmek güzell Allah'a güveniyorun inanıyorum o bize en doğrusunu verecek olandır.
merhaba kızlar nasılsınız eşimde evde sizden elim olmuyor kahvaltı hazırlıyayım dayak yecem birgün valla
Bu sene öyle güzel öyle güzel geçsin ki hepimiz ben doğdum doğalı şimdi mutluyum diye havalara uçalım, mutluluktan ağlayalım.. İstediğimiz, hayalini kurduğumuz herşey çok güzel süprizlerle olsun inşaAllah..
Ecrin23 mervecim yasininii okudum rabbim sana saglikli evlatlar versin bir kisi birden fazla okuyabiliyorsa bi kac tane daha okurum.
hoşgeldin aylincim bebişin nasıl kıpırdanıyormu? 2013 te bende sizin tabloya ekleneceğim, niyet ettim niyet eyledim geliyorum Allahın izni ile
yaseminimm tatlım elbette tabloya geleceksin bırakma tedavini sakın tatlım o yeter... bebişim küçücük teyzesi daha 2 gr olmuş mercimeğim benim perşembe görmeye gidicez heyecanla bekliyorum...
aminnnn canım nekadar güzel söylemişsin ağzına sağlık, o şarkıyıda söyleriz burda hep birlikte:))
tabloya baktınmı Kübracım senin isminin yanına not düştüm bi kontrol et istersen düzeltilmesi gerek bişeyvarsa söyle bana canım.
dün herkesin isimlerinin yazılı olduğu kağıtları kendi kendime kurra çektim, sıralama bu şekilde oldu, tesadüfen hamişler genelde sona kaldı bende ona şaşırdım, hepsi bir grup gibi son sıralardalar valla benim bir katkım etkim yok yani yanlış anlaşılmasın, hak yemekten korkarım:18:
kızlar listede hayatumuttur/gamze arkadaşımın adını nasıl olduysa yazmamışım listeye, gözlerim birbirine karıştı heralde. kader1982 isimli tontişimi listeden çıkarttım pek gelemiyor bu sıralar diye, onun yerine küçük gamzemizi koydum. bilginiz olsun. kader gelip ekle beni derse eklerim ozaman. haberiiz olsunnn
evet sedacım hepsini birlikte kullanıyorum süper bir doping içerisindeyim :) bide içtiğim o e vitaminini bi görsen yuvarlak şeffaf yumuşak bir top gibi, içinde sanki balık yağı var gibi çok ilginç ibişey, Allahhhh heyecanlanıyorum hee anlattıkça , durup durup yumoşlarım nasılsınız diyorum evde:)) ekranda gördüm ya hayatımda ilk defa , sonradan görme gibi oldum, halbuki belkide her ay olan bişey :))))
günaydın fıstıklarım...
Bu sene öyle güzel öyle güzel geçsin ki hepimiz ben doğdum doğalı şimdi mutluyum diye havalara uçalım, mutluluktan ağlayalım.. İstediğimiz, hayalini kurduğumuz herşey çok güzel süprizlerle olsun inşaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?