- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.861
Benim duam yine cumaya denk gelmiş ne güzell geçen ayda cumaya denk gelmişti ilk dua benimdi hep böyle cuma günü nasip oluyor bana yeni dua listemiz hayırlı uğuırlu olsun bitmeden güzel haberler alalım İnşallahh canlarımmm
canım eğer cevrende verebıleceın varsa cok mutlu olurum
Seda'cım ne güzel şükretmeyi biliyosun.. En önemliside bu değil mi zaten.. Allah'ın verdiği herşeye şükür edip yaşamak..
Sabrının sonunda inşaAllah en hayırlı zamanda mükafatınıda göreceksin..
Burdaki herkes sadece beklemiyo.. Dua edip Allah'a tevekkül ediyo.. Bunu yapmayan o kadar çok insan vardır ki..
Aman Allah yazdıysa olur yazmadıysa ne gelir elden diyip boş boş bekleyenlerde var..
Ama çok şükür ki biz öyle değiliz.. Dua ile dönüyo bu dünya ve şurda yaptığımız gerçekten o kadar güzel ki.. Sadece yüreğinle tanıdığın insan için Mevleya el açmak..Onun niyeti için yalvarmak bu gerçekten çok güzel..
Ben daha 22 yaşındayım ve bekarım hayatımda çok şükür herşey yolunda.. Ama böyle gideceğine garantim yok ki... Öyleyse mutluyken de dua edip, dua istemem gerek..
Bu topiği Yaseminden ötürü uzun süre takip ettim.. Öyle hoşuma gitti ki burdaki arkadaşlık ve Dua dostluğu..
Bende nasiplenmek istedim kendimce... Burda bi çember oluşturduk ve belkide sadece birimizin temiz kalple yaptığı dua sayesende yüzümüz gülecek bilemeyiz ki..
İnşaAllah bu yıl gerçekten çok ama çok güzel geçer. Hepimiz umduklarımıza nail olalım inşaAllah..
inş cuma gününün hürmetine dualarımız kabul olur çok şanslısın valla seni seni
ben de tüp bebek merkezleri araştırıyorum bu ay taşınma ihtimalimiz var bakalım eğer olursa bi dahaki ay falan başlarım acaba tıp fakültesine mi gitsem diye düşünüyorum çok kararsızım ne yapsam acaba
Tubacım nereye taşınıyorsun istanbula mı geliyorsun yoksa en sonunda??? benim haberim yok ayy heyecanlandım.
Canım bende yanlışlara düştüm çok isyan ettim çok çok ağladım neden ben dedim ama sonra düşündüm ben hayatta herşeyde mücadele verdim okuybilmek için, iş sahibi olabilmek için, iyi bir evlilik yapabilmek için.Karşıma okurken de maddi imkansızlıklar çıktı yine de yaptım evlenene kadar çok yanlış insan tanıdım ama sonunda hem okulum bitti iyi bir iş sahibi oldum emeklerimin karşılığını aldım hem de gönlüme göre bir eş sahibi oldum ne borcumuz var ne bir sağlık sorunumuz var geçen sene ben çok sınandım Rabbim tarafından geçen yılın ilk gününde ara kanamam oldu aylarca devam etti tedavi oldum annem rahatsızlandı her hafta iğne vuruldu ben rahim filmi çektirdim bir negatif aşılamam oldu bu sene içinde şimdi annemin tedavisi bitiyor, ben bu ay bir aşılama daha olacağım o da olmazsa tüp bebek lacak belki öyle nasip edecek Rabbim ve burada dua ettikçe daha da farkına vardım herşeyin Allah ol demeden vakti gelmeden hiçbirşey olmaz, vaktinden önce olandan da hayır gelmez. İstediğimiz vakitsiz olsa belki eşimle sorunlarım olacak belki başka birşey olacak hep hayırlısı olsun diyorum. Hayırlısını istiyorum ve gerçekten şikayet edeceğim hiçbirşey yok hayatımda çok şükür. Bir isteğim olmuyor diye neden isyan edeyim. Allah hepimize tevekkül etmeyi ve sabır ihsan etsin İnşallah..
Valla ballıyım galia çevremde çok şanslı olduğumu söylerler. Canım tüp bebek merkezi seçerken başarı oranlarına bak orada yaptıran kişilerin yorumlarına ve pozitif sonuçlara bal labaratuar ortamının iyi olması çok önemli sonuçta maddi manevi yıpratıcı bir süreç bu ve iyi bir yer olması lazım iyice araştır tatlım hayırlısı olsun hakkında. Ben acıbamdeme gidiyorum burada be martta falan tüp açılacak aşılamam tutmazsa onu beklicem o açılırsa aynı şehirde olacağından iğnelerşi oluırken işe gidebilirim transferde falan izin alırım o yüzden baharda yaptırırım tüpü ama açılmaz şehir dışına gitmem gerekirse kontroller falan için o kadar izin almam yazı beklicem öğrenciler gidince yıllık iznimde şehir dışında yaptırıcam niyetimiz öyle umarım gerek kalmaz.
Sedacım maşallah sana yaa helal lsun canım benim, herşeyi hesaplamışsın, birde bulunduğun yerde çok daha fazla alternatif sağlık kuruluşu olsa bence sen şimdiye kadar kesn hamiş kalırdın. inşallah şehir dışına gerek kalmadan hallolur . Allah emeklerini boşa çaıkartmasın ve daha çok bekletmesin hayırlısı ile ocak ayında güzel haberler patlaması yaşanır topikte.Canım bende yanlışlara düştüm çok isyan ettim çok çok ağladım neden ben dedim ama sonra düşündüm ben hayatta herşeyde mücadele verdim okuybilmek için, iş sahibi olabilmek için, iyi bir evlilik yapabilmek için.Karşıma okurken de maddi imkansızlıklar çıktı yine de yaptım evlenene kadar çok yanlış insan tanıdım ama sonunda hem okulum bitti iyi bir iş sahibi oldum emeklerimin karşılığını aldım hem de gönlüme göre bir eş sahibi oldum ne borcumuz var ne bir sağlık sorunumuz var geçen sene ben çok sınandım Rabbim tarafından geçen yılın ilk gününde ara kanamam oldu aylarca devam etti tedavi oldum annem rahatsızlandı her hafta iğne vuruldu ben rahim filmi çektirdim bir negatif aşılamam oldu bu sene içinde şimdi annemin tedavisi bitiyor, ben bu ay bir aşılama daha olacağım o da olmazsa tüp bebek lacak belki öyle nasip edecek Rabbim ve burada dua ettikçe daha da farkına vardım herşeyin Allah ol demeden vakti gelmeden hiçbirşey olmaz, vaktinden önce olandan da hayır gelmez. İstediğimiz vakitsiz olsa belki eşimle sorunlarım olacak belki başka birşey olacak hep hayırlısı olsun diyorum. Hayırlısını istiyorum ve gerçekten şikayet edeceğim hiçbirşey yok hayatımda çok şükür. Bir isteğim olmuyor diye neden isyan edeyim. Allah hepimize tevekkül etmeyi ve sabır ihsan etsin İnşallah..
Valla ballıyım galia çevremde çok şanslı olduğumu söylerler. Canım tüp bebek merkezi seçerken başarı oranlarına bak orada yaptıran kişilerin yorumlarına ve pozitif sonuçlara bal labaratuar ortamının iyi olması çok önemli sonuçta maddi manevi yıpratıcı bir süreç bu ve iyi bir yer olması lazım iyice araştır tatlım hayırlısı olsun hakkında. Ben acıbamdeme gidiyorum burada be martta falan tüp açılacak aşılamam tutmazsa onu beklicem o açılırsa aynı şehirde olacağından iğnelerşi oluırken işe gidebilirim transferde falan izin alırım o yüzden baharda yaptırırım tüpü ama açılmaz şehir dışına gitmem gerekirse kontroller falan için o kadar izin almam yazı beklicem öğrenciler gidince yıllık iznimde şehir dışında yaptırıcam niyetimiz öyle umarım gerek kalmaz.
istanbul a gelemiyorum maalesef biz köyde oturuyoruz ya ilçeye geçeceğiz Allah izin verirse ama oradan ist a taşınmamız daha kolay olacak bakalım hayırlısı olsun
senin de kalbin ne kadar temiz bu kadar uğraşıyorsun Rabb im seni kat kat mükafatlandırsın hem bu dünya da hem de ahirette sayende günlük tesbihlerimiz oluyor hem umudumz arada bir kaybolsa bile yine toparlanabiliyoruz kısa sürede
Sedacım maşallah sana yaa helal lsun canım benim, herşeyi hesaplamışsın, birde bulunduğun yerde çok daha fazla alternatif sağlık kuruluşu olsa bence sen şimdiye kadar kesn hamiş kalırdın. inşallah şehir dışına gerek kalmadan hallolur . Allah emeklerini boşa çaıkartmasın ve daha çok bekletmesin hayırlısı ile ocak ayında güzel haberler patlaması yaşanır topikte.
ohh iyi bari yaa 1 adım daha attın istanbula doğru desene, ayy bu arada aklıma geldi dua listesinde ist a taşınmak diye not yazmayı unuttum yazimmi canım?
bu arada Allah razı olsun o güzel duaların dileklerin kabul olur inşallah, hepimiz için aminnn diyorumm
Yasemincim sende ne güzel yazmışsın öyle içim ısınıverdi valla.. inşaAllah kuzummm ne güzel olur .. Gönlüme göre bi insanla mutlu, huzurlu bi yuva kurmak nasip olur banada inşaAllah.. Ve sizlerinde tecrübelerinden yararlanırım ne güzel...
Bi tanıdığımız söylemişti bana Allahtan hep hayırlısını istiyoruz ama bilmiyoruz ki hayırlısı olan şey belkide bizim nefsimize ağır gelecek ve biz mutlu olamayacağız.. O yüzden dua ederken hayırlısı ile ve nefsime ağır gelmeyecek beni mutlu edecek şeyi nasip eyle Rabbim diye dua etmek daha doğru olur demişti.. Olur mu olmaz mı diye düşünerek değil, olacağına canı gönülden inanarak dua edelim inşaAllah..
Haa bu arada 2013'ede ne güzel girdik böyle dualarla, güzel sohbetlerle..
çok doğru Kübra'cım bak ben bir örnek vereyim, bizim işler durgundu son aylarda boş oturuyorduk hep, baya sıkıntılı bir durumdu yani hem maddi hem manvi, o sıra dua ediyordum hep Allahım bol bol iş gönder iş gönder iş gönder... diye, sonra aralık ayında bi işler geldi, ama nasıl kafayı yemek üzereydim, işlerin altından kalkamaz oldum, bütün psikolojim bozuldu, eve geç gelmeye başladım, evdeki düzenimde bozuldu ev adı başını gidiyor, işler aldı başını gidiyor ve ben ise üzerime fazla yük bindiği için en basit bir işi bile yapamaz oldum, sürekli ağlamaya başladım. sonra bir akşam eve geldim yine ağlayarak, "yahu dedim yasemin bir düşün, Allah sana bir mesaj vermek istiyor olabilirmi" dedim. düşündüm ve ettiğim dualar geldi aklıma, hay akılsız yasemin dedim, sen istemedinmi bukadar işin olsun diye he dedim!!! al sana iş işte dedim. sonra bütün gece bu konu üerinde düşündüm, Allaha teslim olmaya ve ondan heerşeyin hayırlısını hayırlı vaktte vermesini istemeye karar verdim 1 kere daha. yani istediğim şey bana ağır geldi. o yüzden bizi bizden daha iyi bilir Yüca Allah, artık dualarımda sen benim için hayırlı olan şeyleri benden daha iyi bilirsin sen bildiğin gibi yap yarabbim herşeyi, senden birşeyi çok çok isteyip pişman olmaktan korkuyorum, sen herşeyin en güzelini yaşat inşallah bana diyorum..
canım cok sevınedım eşininde bebek ıstemesıne. :) Allah tez zmnda nasıp eder hayırlısıyla ıns:)özlemcim sabahta içebilirsin akşam yatarkende folik asiti.bu arada sen hemotologla görüştünmü?ne dedi?
asıl bomba benden olsun 2013 yeni bir başlangıçla girdim eşim 2013 te bebeğimiz bizle olsun dedi ve korunmayı bıraktık
aslıcım dualarını okudum Allah kabul etsın ıns.
canım cok sevınedım eşininde bebek ıstemesıne. :) Allah tez zmnda nasıp eder hayırlısıyla ıns:)
Sedacım ne güzel anlatıyorsun varya seninle konuşmak bana iyi geliyor, ben konuşulan şeylerden çok etkilenirim çünkü olumlu yada olumsuz olarak. topikteki herkesin gazıyla yumurtlama takibime başladım, çok şükür ona alıştm, ama ya sonrası olursa diye düşünmeden de edemiyorum ara ara, ama böyle kolayca anlatınca sen, hakkaten doğru olmuş bitmiş bak ne güzel diyorum rahatlıyorum.
Ayrıca hep cumaya gelmek ne güzel bir şans maşallah canım benim, Allah tan bir işarettir inşallah bu, bebeişin sana bir cuma günü konacaktır belkide
Bu arada dün ne oldu bak, şimdi kurra çekmeye başlayacağım koydum kağıtları, yaa dedim kendimi 9 ocağa yazsam, kızlarada söylesem, "kızlar 9 ocak benim tam 14. günüm, bu seferlik kendimi kurraya koymasamda o tarihe direk yazsam olurmu" diye sorayım diye düşündüm. sonra dedimki yok yok yasemin, madem kimsenin hakkına girmemek için kurra çekiyorsun, sende aynı ayardasın hiç teklif bile etme, Allaha bırak ona emanetiz dedim kendime. sonra çektim simleri hepsini sıraya koydum, en son tarihlerini yazıyordum yanlarına, bi baktımmmm benim tarih 9 ocakinananamın şöyle bi 10-20 sn kalakalıdım Allahım sen ne büyüksün, sen ol dedikten sonra herşey olur işte dedim. yani 30 kişinin arasından benim ismim istediğim tarihe çıkmış, yani 30'da 1 şansım vardı ve o tutmuş. Hey büyük llahım dedim, sen OL dersinde hangi kuvvet ona engel olur dedim, hayırlısı ile bebişlerimizde de OL de inşallah dedim.
sen de bursa da mı yaptırdı şahin zeteroğlu nu çok tavsiye tmişler ama erkek dr a gitmek istemiyorum fakültede yine dr seçme imkanım olmayacak bu yüzden çok kararsız kaldım
Sedacım maşallah sana yaa helal lsun canım benim, herşeyi hesaplamışsın, birde bulunduğun yerde çok daha fazla alternatif sağlık kuruluşu olsa bence sen şimdiye kadar kesn hamiş kalırdın. inşallah şehir dışına gerek kalmadan hallolur . Allah emeklerini boşa çaıkartmasın ve daha çok bekletmesin hayırlısı ile ocak ayında güzel haberler patlaması yaşanır topikte.
ohh iyi bari yaa 1 adım daha attın istanbula doğru desene, ayy bu arada aklıma geldi dua listesinde ist a taşınmak diye not yazmayı unuttum yazimmi canım?
bu arada Allah razı olsun o güzel duaların dileklerin kabul olur inşallah, hepimiz için aminnn diyorumm
benim adetim 4 gün var ama hiç belirtim yok ecrin 23 herkes 1 yasin mi okuyacak hani öyle 500 yasin okutuyorlar ya yoksa istediğimiz kadar okuyabiliyor muyuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?