Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayy canım senin yazını görmeden çıkmışım özür dilerim öncelikle.
evet kuşum adetin 3.günü ölçtü ilk yumurtlaları ve sonra 5. günü ölçtü ve böyle 2 günde bir ölçerek devam edecek. şimdi bende pco sorunu var, her ay düzenli adet olamıyorum, sanırım o yüzden yumurtam varı yokmu, nekadar gelişiyor ilk günden takip etmek istedi anladığım kadarıyla. çünkü yıllardır pco'luyum, 4 yada 6 ayda bir kendiliğimden adet olurdum ben. geçmişimide bildiği için, direk tüm uyarcıları birlikte verdi bana bence.
şeker ilacına gelince, pco olan birçok insanda tedaviye bu şekilde geçiliyor canım. şeker ilaçları adeti düzenliyormuş çok ilginç olarak.
ben folic asiti sabah ve akşam tok karnıma 1er tane içiyorum canım.
onun dışında birde e vitamini içiyorum günde 1 tane, onunda içeriğini okudum, peynir yumurta vs gibi şeylerde olan vitaminmiş. bakalım inşallah vucudum hepsine cevap verir hayırlısı ile.
Tubacım aynı şeyi bende diyordum ne akılsızmışım, çok havalı oluyordu "yok ben istemiyorum daha gezicem tozucam demek" ama tövbe ediyorum imdi Allahım bizi affetsin...
ayyyyyyyyyyyyyyyy tümayım süperrrr maşallah yaa
bak işte Allah eşinin içine ilham vermiş en büyük mucize 2013 ün ilk gününde gelmiş sana, inşallah devam eder bu mucze haberler caım benim.
Sedacım kuşum canım benim evet tabiki biliyorum hiçkimse bana hayır demezdi, ama içime sinmedi işte. doğru yoldan ayrılmayayım, Allah nasılsa nasibedecekse eder zihniyeti ile.
İşte olay o teslimiyet zaten, Allah bizde bence onu görmek istiyor her alanda, biz sanki süpermeniz çok becerikliyiz herşeyi biz yapıcaz biz edicez diye birşey yok, Allah ol demeden neyi yapıyoruz ki, biz kimiz ki, olay bunu idrak edip, allahın verdiği hayra da şerrede amenna demek, Ona dayanıp güvenmek. Öyle olmaya çalışıyorum o yoldayım inşallah. Allahın hoşnutluğunu kazanırsam çünkü, Onun mucizeleri hiç bitmez, en güzel ödüller rabbimizden gelir...
O sinirle söylenen sözlere gelince Allah affetsin inşallah, ama bende inanıyorum o an söylenen sözler edilen negatif dualar tutuyor gibi geliyor bana. inşallah heryerimize hakim olduğumuz gibi sinirlerimizede hakim olmaya çalışalım artık, aman aman anne adayı adayıyız havaya girelim yavaş yavaş, hareketlerimize , sözlerimize, tavrımıza, dualarımza daha bir dikkat edelim inşallah, Allah bizleri şeytana uydurmasın, şeytanları bizden uzak tutsun inşallah

aynenn bende gezicemm tozucam diyom hatta eltim 2.ay da hamile kaldı ben senmiyim biz istemiyoruzzz dioodum allah afettsin çok cahilmişiim af diliyorum hep allahtan hataaa bikerisinde istemediğimz zamanlar eşim yanlışlıkla şey oldu :) anlayın hamile kaldımmı die sabaha kadar uyumamaıstımm nekadar saftirikmişim ooff kızıyorum kendimeeeeeeeeeeee

ecrin23/Merve canım ben senin için çevremden yasin toplamaya çalışıyıorum yarın iş yerinden arkadaşlarada soracağım..

Kaç Yasin eksik canım ?

ayyy varya canım aynı lafları tıpkısının aynısı bende ettim hep tüh benim kafama diyorum şimdi. sanki hemen çocuk yapanlar cahilmiş gibi geliyordu bana, halbuki cahil olan benmişim, onlar doğrusunu yapmış hatamızın farkına varmamız tövbe etmemiz bile bir gelişmedir inşallah Allah katında canım

ahanda all bizee kocamannn bir dana gozuu:):):) şimdi ben kendi adıma köpek gibi yalvarıyorum tutustum resmen olmuyoo die:):):):):)

1 kişi 1 tane okuyabiliyo dimi ? 500 adet Yasinin anlamı bu zaten 500 kişi tamamlayacak neticede dimi yanlış mı biliyorum? Yoksa isteyen istediği kadar mı okuyacak ?

evet canım 500 yasının amacı o dedığın gbı bende herkes 1 tane okuyabılır dıe bılıyorum yarın iş arkadaslarına söylemene de okadar mutlu oldumkı canımm

canım ben bi abdest alayım yardımcı olucam sana inşallah bende okurum birkaç tane inşllah bir aksilik olmazsa. haber veririm san zaten. hep birlikte tamamlıyıp senin kucağına bebişi vericez inşallah :)

ınsallah bıtanem ınsallah hepımıze bu yıl uğurlu gelsınde bebeklerımızı alalım kucaklarımıza:)

Selammmm kizlarrr ben bomba gibiyimm cok mutluyum cooookkkkkkkk :))) Agva'da kocacimmla cok guzell gunlerr gecirdik bugun dondukk ve bugun ben dogdummm :))) ayrintilari yarin anlaticiiimmm, hic giremedim ksra bakmayin umarimm beni unutmamissinizdir :-(( dua listesi yapilmis sanirim, bakicam smdi. Bide biri yasin okutuyormus sanirim son sayfada gordum gecmisi okuyamadim yarin cok vakimi alcak kesin ) ben 3 tane yasin alabilirim kendime, anneme, teyzeme okutabilirim allh kabul etsin. Hepinizi cok ôzledimm yaaa :))))

çiğdemcım ben okutuyorum canım eğer alırsan çok mutlu olurum canım ALLAH RAZI OLSUN

evet canım 500 yasının amacı o dedığın gbı bende herkes 1 tane okuyabılır dıe bılıyorum yarın iş arkadaslarına söylemene de okadar mutlu oldumkı canımm
cnm topıgı okuyodumda eksıklerın varmıs sanırım bnde bı kac kısıye okutayım ıstersen???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…