- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.881
evet canım 1 tane okuncak almak ıstersen cok mutlu olurum eğer cevrende verebıleceın varsa haberını beklıyorum canımm
evet canım 1 tane okuncak almak ıstersen cok mutlu olurum eğer cevrende verebıleceın varsa haberını beklıyorum canımm
ayy canım senin yazını görmeden çıkmışım özür dilerim öncelikle.yasemiin gülüm ben senin doktoru anlamadım canım,sen adetliykenmi yumurtalarının ölçtü, benim doktor adetimin 3.günü klomene başlatmıştı,yanlış hatırlamıyorsam 5 gün kullandım 6.gün kontrole gittim 2 günde bir kontrol etti, hem iğneyi ve şeker ilacını anlamadım sen şeker hastası değilsin ki,neyse o biliyordur doğrusunu ben zaten pek bilmiyorum ama benimkinden farklı ilerliyor seninki o yüzden anlayamadım canım.
haa birde ben folic asit'e başlamaya karar verdim, bırakmıştım düşükten sonra, ben hep sabah tok karnıma içiyordum, sabah akşam farkediyormu?
Tubacım aynı şeyi bende diyordum ne akılsızmışım, çok havalı oluyordu "yok ben istemiyorum daha gezicem tozucam demek" ama tövbe ediyorum imdi Allahım bizi affetsin...bir yerde okumuştum tam olarak hatırlayamasam bile şöyle demek istiyordu"yaşadığınız şeyi haketmemiş olabilirsiniz ama hayatınızın bir bölümünde bunu istemediğinizden emin misiniz" bunun gibi birşeydi ben bunu okur okumaz ben geldim aklıma hiçbir zaman çocuk istemiyordum önceden bunu hep dile getiriyordum bide ne kadar cahilmişim şimdi belki benim yüzümden eşimin de çocuğu olmuyordur.onun için ne istediğimize dikkat edelim lütfen
ayyyyyyyyyyyyyyyy tümayım süperrrr maşallah yaaözlemcim sabahta içebilirsin akşam yatarkende folik asiti.bu arada sen hemotologla görüştünmü?ne dedi?
asıl bomba benden olsun 2013 yeni bir başlangıçla girdim eşim 2013 te bebeğimiz bizle olsun dedi ve korunmayı bıraktık
Sedacım kuşum canım benim evet tabiki biliyorum hiçkimse bana hayır demezdi, ama içime sinmedi işte. doğru yoldan ayrılmayayım, Allah nasılsa nasibedecekse eder zihniyeti ile.canım valla tüylerim diken diken oldu sen anlatınca. Allah'ı takdiri işte sen hesap kitap yapmadan birşeye niyetlenir Allah'a bırakırsan o zaten gönlündekini verir işte işin püf noktası bu sen gönlünün güzelliği ile kimsenin hakkıma girmek istememişsin ama Rabbim nasip etmiş işte bebekte böyle nasip işi gerçi sen deseydin 9 ocağı istiyorum deseydin kimse sana hayır demezdi burada biliyorsun canım senin için özel bir gün olduğu için istiyorsun sonuçta ve Rabbimde nasip etmiş. Ben aana başka bişi anlatcam çok pişman olduğum birşey aşılamam acaba bu yüzden mi tutmadı diyorum suçluyorum kendimi biz eşimle aşılamadan birkaç gün sonra kavga ettik sudan bir sebebten aslında bende o an sinirle dedim ki inşallah hamile kalmamışımdır varsa da düşsün istemiyorum dedim ama biz eşimle hemen barılştık be tövbe dedim ama inan yarım saate kalmadı acayip sancı girdi bana yerimden kalkamadım acaba o an mı gitti dedim düşünmeden yapamıyorum. Ağzımızdan çıkan sözlere de çok dikkat etmeliyiz bence.
ya bizim burada bir tıp fakültesi var tüp bebek yapılan ama çok yoğun tek yer olduğu için ve başarı oranı pek iyi değil diyorlar bende bir kere yaptırayım tam olsun diyorum çokta özel hasteneler falan var acıbamdem bile açıldı burada işte oranın bünyesinde tüp merkezi de açılacak ve ben acıbademin labaraturannı iyi olacağını düşünüyorum çünkü birçok tüp bebek merkezi var o hastanenin başka illerde referansı olan bir hastane mart nisan gibi açılacak dediler beklicem aşılama tutmazsa işte ama ben mayıs haziran gibi yaptırırım sanırı önce başkaları yaptırsın ne kadar pozitif sonuç çıkacak yapılanlardan görelim.
ecriin bende 2 tane yasin alıyorum
sağolasın canım Allah razı olsun
aynenn bende gezicemm tozucam diyom hatta eltim 2.ay da hamile kaldı ben senmiyim biz istemiyoruzzz dioodum allah afettsin çok cahilmişiim af diliyorum hep allahtan hataaa bikerisinde istemediğimz zamanlar eşim yanlışlıkla şey oldu :) anlayın hamile kaldımmı die sabaha kadar uyumamaıstımm nekadar saftirikmişim ooff kızıyorum kendimeeeeeeeeeeee
ayyy varya canım aynı lafları tıpkısının aynısı bende ettim hep tüh benim kafama diyorum şimdi. sanki hemen çocuk yapanlar cahilmiş gibi geliyordu bana, halbuki cahil olan benmişim, onlar doğrusunu yapmışhatamızın farkına varmamız tövbe etmemiz bile bir gelişmedir inşallah Allah katında canım
ecrin23/Merve canım ben senin için çevremden yasin toplamaya çalışıyıorum yarın iş yerinden arkadaşlarada soracağım..
Kaç Yasin eksik canım ?
85 eksık var canım
85 eksık var canım
1 kişi 1 tane okuyabiliyo dimi ? 500 adet Yasinin anlamı bu zaten 500 kişi tamamlayacak neticede dimi yanlış mı biliyorum? Yoksa isteyen istediği kadar mı okuyacak ?
canım ben bi abdest alayım yardımcı olucam sana inşallah bende okurum birkaç tane inşllah bir aksilik olmazsa. haber veririm san zaten. hep birlikte tamamlıyıp senin kucağına bebişi vericez inşallah :)
Selammmm kizlarrr ben bomba gibiyimm cok mutluyum cooookkkkkkkk :))) Agva'da kocacimmla cok guzell gunlerr gecirdik bugun dondukk ve bugun ben dogdummm :))) ayrintilari yarin anlaticiiimmm, hic giremedim ksra bakmayin umarimm beni unutmamissinizdir :-(( dua listesi yapilmis sanirim, bakicam smdi. Bide biri yasin okutuyormus sanirim son sayfada gordum gecmisi okuyamadim yarin cok vakimi alcak kesin) ben 3 tane yasin alabilirim kendime, anneme, teyzeme okutabilirim allh kabul etsin. Hepinizi cok ôzledimm yaaa :))))
cnm topıgı okuyodumda eksıklerın varmıs sanırım bnde bı kac kısıye okutayım ıstersen???evet canım 500 yasının amacı o dedığın gbı bende herkes 1 tane okuyabılır dıe bılıyorum yarın iş arkadaslarına söylemene de okadar mutlu oldumkı canımm
cnm topıgı okuyodumda eksıklerın varmıs sanırım bnde bı kac kısıye okutayım ıstersen???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?