- 18 Temmuz 2012
- 1.949
- 5
- 88
- 33
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.901
bi beş on kişiye okutmaya calısırım cnm mesaj atıyom rehberımden ben toplayıp sana soyleyım olur mu?olur canım kaç kısıye okutabılırsın ALLAH razı olsun
bi beş on kişiye okutmaya calısırım cnm mesaj atıyom rehberımden ben toplayıp sana soyleyım olur mu?
cnm bir kısı donus yaptı okuycak bide gorumcemle konustum cuma gunu bı on kısıye okuttururum dedı ama tam sayıyı cuma vercekmıs olur mu? bn 15 tane falan okutabılcem yani senın ıcın...bıde buyuk gorumcemı arayım oda bı o kadar bulur muhtemelentamam canım haberını beklıyorummm :))) çok sevındım yaa
cnm bir kısı donus yaptı okuycak bide gorumcemle konustum cuma gunu bı on kısıye okuttururum dedı ama tam sayıyı cuma vercekmıs olur mu? bn 15 tane falan okutabılcem yani senın ıcın...bıde buyuk gorumcemı arayım oda bı o kadar bulur muhtemelen
tatlm buyuk gorumcemlede konustum en az 11 tane de ordan gelicek yarın kesın sayıyı soylıycek oda bana bnm cevremde okuyan cok var bn daha bulursam okuturum haber verırım sana..yani toplamda 25 falan olur belkı gecerde ama cuma kesın sayıyı soylerımcnm bir kısı donus yaptı okuycak bide gorumcemle konustum cuma gunu bı on kısıye okuttururum dedı ama tam sayıyı cuma vercekmıs olur mu? bn 15 tane falan okutabılcem yani senın ıcın...bıde buyuk gorumcemı arayım oda bı o kadar bulur muhtemelen
ne demek cnm hayırlı bı ıs sonucta elımden gelenı yaparm :)ALLAH razı olsun canım senden tmm cuma gunu bana msj atmanı beklıcem tamam buyuk görumcendende haber beklıyorum ozaman çok sağol canım
tatlm buyuk gorumcemlede konustum en az 11 tane de ordan gelicek yarın kesın sayıyı soylıycek oda bana bnm cevremde okuyan cok var bn daha bulursam okuturum haber verırım sana..yani toplamda 25 falan olur belkı gecerde ama cuma kesın sayıyı soylerım
günaydın kızlar kaç gündür topiğe giremiyorum hepinize mutlu yıllar bol hamişli bebişli huzurlu, mutlu , sağlıklı nice seneler inşallhhh...
dua listesini aldım inşallah hepimize uğurlu gelir her akşam namazdan sonra okucam inşallahhhh..abdestli okumak daha çok içime sinicek çünkü birdde iş yerinde yıl sonu olduğu için çok sık giremicem kızlar işlerimiz yoğun oluyor senen sonu olduğu için kusura bakmayın arada takip ederim sizleri boş bırakmamaya çalışıcam inşallahhhh...
birde geri sayıma az kaldı cuma günü sağlık ocağına kan testine gidicem.. belirtim falan yok arada bir mide bulantısı oluyor oda grip olduğumdan dolayı diye düşünüyorum bakalım herşeyin hayırlısı..
kızlar birde en önemlisi bir yakınımızın 24 yaşındaki oğlu kalp krizi geçirmiş kalbi krizi geçirmiş hastaneye gittiğinde kalbi durmuş nabız yokmuş beynine 35 dk oksijen gitmemiş ve çocuk şuan komada birer AYETEL KÜRSİ okurmusunuz sizden rica etsem en azından belki dualarla tedaviye tepki verir..
Gamzecim günaydin, insallah cuma hayirli sonuçlar alirsin, uzun zamandir bende yoktum, sen aşılama mi yaptirdin, bide eger oğlanin ismini biliyorsan yaz, direk ismine dua edelim insallah
Ecrin 23 -- Merve (Benden bir tane Yasin al canım.. Annem okumuş.. bende okuyacağım bildiriceğim sana.. Aklımda bir iki kişi de var okusunlar haberdar ediceğim..
Günaydın kıslar nasıldınız telden giriyorum hastaneye gidecem smear sonucum icin dua edin bisey çıkmasın
ALLAH razı olsun kızlar ismi EFRAİLGamzecim günaydin, insallah cuma hayirli sonuçlar alirsin, uzun zamandir bende yoktum, sen aşılama mi yaptirdin, bide eger oğlanin ismini biliyorsan yaz, direk ismine dua edelim insallah
gamzecim rabbim şifa versin o kardeşimize.ayetel kürsi okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?