Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcu'mm hoşgeldin, herşeyin güpgüzel olduğu bir yıl olsun inşAllah sana, ailene, sevdiklerine..
Gamze o dediğin kişiye okudum inşAllah Allah hayırlı şifalar verir inşAllah Yarabbim.

sağolasın ALLAH razı olsun .. inşallah daularınızla şifa bulur ...

kızlar yarın sabah sağlık ocağına gidip gebelik için kan tahlili yaptırıcam cuma günüde sonuç alıcam inşallah rabbim dualarımızı kabul eder ve pozitif sonuç alırım..

hadi hayırlısı 2013te topiğimizde hamile olmayan kalmasın

GÜNAYDIN HERKESE..OKU OKU BİTMEDİ..BEN BAKAMADIM 2 GÜNDÜR KK YA..

yasemincim 4 ocak cuma iyi olur kübranın yazdığı dua tövbe istiğfar duası

yaa evet o tövbe duası..biz onun için tövbe duası okuyabiliyormuyuz ki..yani o dua ben diliyle söylenen bidua diye hatırlıyorum..emin değilim..oluyorsa okuruz elbet..

çok geçmiş olsun..Allah sanada eşinede sağlık versin..bir dahaki sefere inşallah..
canım eğer cevrende verebıleceın varsa cok mutlu olurum

MERVE BEN OKUDUM BİR YASİN SENİN İÇİN..ALLAH YERİNE ULAŞTIRSIN..

Allah şifa versin geç arkadaşıma..bi duada benden olsun..

kızlar ben evimi boyatıp yatak odamı oturma odasıyla değiştirecektim ama ayaklar kıbleye doğru olduğu için kararsız kaldım ayaklar kıbleye doğru olursa günah olurmu bi fikriniz varmı?

Canım allah razı olsun senden ınsallah rabbım kabul eder dualarımızı..

Gamzecım o arkadasımıza bende okudum caım ınsallah bıan önce ıyılesır

Mervecim yasini okudum tatlım Allahım yerine ulaştırır inşallah...
gamzecim efrail kardeşimiz için de okudum Allahım ailesine bağışlar inşallah...

selam kızlar benım pcde sorun var ne zaman hallolur bılmıorum...telden gırdım ama böylede olmuyor.... Mervecim yasin okuduk esimle rabbim kabul etsin öpüyorum herkesi

Yeni dua listemiz hayırlı ve bereketli olsun inşallah...
Bu yıl tüm herkese hayırlı olmasını diliyorum...
Veee anlatmaya başlıyorumm kaç gündür nerelere kaybolduğumu
Cumartesi günü yarım gün çalıştığım için eve gidip eşyalarımızı hazırladık ve araba kiraladık ve bastık gaza ağva'ya gittik çoookkk beğendim çok romantik bir yermiş herkese tavsiye ederim çok temiz ve huzurlu bir havası var.. Yatağımızda cibinliğimiz vardı, balayında gibi hissetim kendimi Çok romantikti herşey, çok mutlu oldum ..
Dün döndük işyeri için rapor almıştım oyüzden uzun sürdü gezimiz doğum günümü yılbaşına girerken kutladık, ama dün eve geldiğimizde arkadaşlarımızda arkamızdan geldi sürpriz yaptılar çok şaşırdımmm Bugün işbaşı yaptım, Neşem yerinde ama çalışmak istemiyorum tabikii de
Ayrıca çok güzell bir haber aldım çalışan anneler için doğum iznini arttırmışlar 6 ay ücretli izin yapacaklarmış meclisten çıkarsa, ayy inşallah yaa

ay pek bi güzel..son verdiğin haber daha bi güzel..ama işçiler içinde gecerli mi acaba..bizim 2 ay önce 2 ay sonra 4 ay ücretli izin..ücretsizde 6 ay ..bakalım inşallah 6 aya çıkar ama bizimkide çıkar..

Son düzenleme:

maşallah çiğdemcim mutluluğun daim olsun inşallah
evet doğum izni 6 aya çıkıyor inşallah çok güzel olacak gerçekleşirse, yıllık izinlerle falan 7 ayı bulur, tabiki de yetmez çünkü bir bebeğin en az 2 sene anne eğitimini alması gerek, geriye ücretsiz izin kalıyor ben doğum yapsam böyle bir lüksüm yok çok borcumuz var çünkü ama borç harç olmasa kesinlikle ücretsiz izne ayrılırım

yasemin

ben
sana bat tarihimi en son ne zaman güncellettim ki..tabloya yazdığın o tarih doğrumu acaba.(yani bir sene önceki 29 aralık olamayacağına göre doğru demekki demi gerizekali buket ).ben hesap kitap tutmayalı çok olmuş da:))

ay pek bi güzel..son verdiğin haber daha bi güzel..ama işçiler içinde gecerli mi acaba..bizim 2 ay önce 2 ay sonra 4 ay ücretli izin..ücretsizde 6 ay ..bakalım inşallah 6 aya çıkar ama bizimkide çıkar..

--- Evet canım özel kamu farketmez herkes için geçerli bir durum, inşallah onaylanırsa tabii. 4 gözle bekliyorum inşallah bana vurur diyee

--- Sağol canım Allah herkese nasip etsin, herkes mutlu olsun inşallah..
Bizimde borcumuz var kuzum olmaz mı, ama çocuğumu da kendim eğitmek istiyorum, ben işe giderken arkamdan ağlasın istemiyorum.. Ben kaç senedir çalışıyorum , şimdi bize bakma sırası babamızda ve sevgili ailesinde destek olurla umarım......
Benimde geçen seneki yıllık iznimle bu seneki duruyor hala onlar 1 ay yapıyor ztn, 6 ayda ücretli izin bayağı büyümüş olur..
Sonra allah kımseye muhtaç etmesin tabi ama çalışmayaı düşünmüyorum artık..

EFRAIL için duasını ettim Rabbim şifa versin, ailesine de sabır versin tez zamanda komadan çikar insallah

DILBERCIM aşılaman insallah hayirlisiyla tutar senin içınde dua ettim canim Allah kabul eder insallah

MERVECIM 1 tane yasin okudum, Rabbim kabul eder insallah, insallah duan tamamlandiği gün hayirlisiyla hamilelik haberini alırsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…