- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.921
Burcu'mm hoşgeldin, herşeyin güpgüzel olduğu bir yıl olsun inşAllah sana, ailene, sevdiklerine..
Gamze o dediğin kişiye okudum inşAllah Allah hayırlı şifalar verir inşAllah Yarabbim.
sağolasın ALLAH razı olsun .. inşallah daularınızla şifa bulur ...
kızlar yarın sabah sağlık ocağına gidip gebelik için kan tahlili yaptırıcam cuma günüde sonuç alıcam inşallah rabbim dualarımızı kabul eder ve pozitif sonuç alırım..
yasemincim 4 ocak cuma iyi olur kübranın yazdığı dua tövbe istiğfar duası
kızlar merhaba.Ben günlerdir hastanede canımla mücadele ediyorum,bebek haberini aldıgım ertesi gün şiddetli demek çok yanlış abartılı bir ağrı ve kanama 3-4 gündür hastanedeydim.Malesef bebeği hissedemeden gitti.Çok fazla bir şey söylemenin de anlamı yok aslında.Allah herkese sonu güzel ,hayırlı olacak gebelikler nasip etsin.İnanın o ağrı o kadar kötüydü ki bebek falan düşünemiyor insan canının derdine düşüyor.
canım eğer cevrende verebıleceın varsa cok mutlu olurum
günaydın kızlar kaç gündür topiğe giremiyorum hepinize mutlu yıllar bol hamişli bebişli huzurlu, mutlu , sağlıklı nice seneler inşallhhh...
dua listesini aldım inşallah hepimize uğurlu gelir her akşam namazdan sonra okucam inşallahhhh..abdestli okumak daha çok içime sinicek çünkü birdde iş yerinde yıl sonu olduğu için çok sık giremicem kızlar işlerimiz yoğun oluyor senen sonu olduğu için kusura bakmayın arada takip ederim sizleri boş bırakmamaya çalışıcam inşallahhhh...
birde geri sayıma az kaldı cuma günü sağlık ocağına kan testine gidicem.. belirtim falan yok arada bir mide bulantısı oluyor oda grip olduğumdan dolayı diye düşünüyorum bakalım herşeyin hayırlısı..
kızlar birde en önemlisi bir yakınımızın 24 yaşındaki oğlu kalp krizi geçirmiş kalbi krizi geçirmiş hastaneye gittiğinde kalbi durmuş nabız yokmuş beynine 35 dk oksijen gitmemiş ve çocuk şuan komada birer AYETEL KÜRSİ okurmusunuz sizden rica etsem en azından belki dualarla tedaviye tepki verir..
Mervecim yasini okudum tatlım Allahım yerine ulaştırır inşallah...
gamzecim efrail kardeşimiz için de okudum Allahım ailesine bağışlar inşallah...
selam kızlar benım pcde sorun var ne zaman hallolur bılmıorum...telden gırdım ama böylede olmuyor.... Mervecim yasin okuduk esimle rabbim kabul etsin öpüyorum herkesi
Canım allah razı olsun senden ınsallah rabbım kabul eder dualarımızı..
Gamzecım o arkadasımıza bende okudum caım ınsallah bıan önce ıyılesır
sanırım bunu bana dedin..;:))pek bi üstüme alındım şimdi..amin cümlemizden
Yeni dua listemiz hayırlı ve bereketli olsun inşallah...
Bu yıl tüm herkese hayırlı olmasını diliyorum...
Veee anlatmaya başlıyorumm kaç gündür nerelere kaybolduğumu
Cumartesi günü yarım gün çalıştığım için eve gidip eşyalarımızı hazırladık ve araba kiraladık ve bastık gaza ağva'ya gittik çoookkk beğendim çok romantik bir yermiş herkese tavsiye ederim çok temiz ve huzurlu bir havası var.. Yatağımızda cibinliğimiz vardı, balayında gibi hissetim kendimiÇok romantikti herşey, çok mutlu oldum ..
Dün döndük işyeri için rapor almıştım oyüzden uzun sürdü gezimizdoğum günümü yılbaşına girerken kutladık, ama dün eve geldiğimizde arkadaşlarımızda arkamızdan geldi sürpriz yaptılar çok şaşırdımmm Bugün işbaşı yaptım, Neşem yerinde ama çalışmak istemiyorum tabikii de
Ayrıca çok güzell bir haber aldım çalışan anneler için doğum iznini arttırmışlar 6 ay ücretli izin yapacaklarmış meclisten çıkarsa, ayy inşallah yaa
Yeni dua listemiz hayırlı ve bereketli olsun inşallah...
Bu yıl tüm herkese hayırlı olmasını diliyorum...
Veee anlatmaya başlıyorumm kaç gündür nerelere kaybolduğumu
Cumartesi günü yarım gün çalıştığım için eve gidip eşyalarımızı hazırladık ve araba kiraladık ve bastık gaza ağva'ya gittik çoookkk beğendim çok romantik bir yermiş herkese tavsiye ederim çok temiz ve huzurlu bir havası var.. Yatağımızda cibinliğimiz vardı, balayında gibi hissetim kendimiÇok romantikti herşey, çok mutlu oldum ..
Dün döndük işyeri için rapor almıştım oyüzden uzun sürdü gezimizdoğum günümü yılbaşına girerken kutladık, ama dün eve geldiğimizde arkadaşlarımızda arkamızdan geldi sürpriz yaptılar çok şaşırdımmm Bugün işbaşı yaptım, Neşem yerinde ama çalışmak istemiyorum tabikii de
Ayrıca çok güzell bir haber aldım çalışan anneler için doğum iznini arttırmışlar 6 ay ücretli izin yapacaklarmış meclisten çıkarsa, ayy inşallah yaa
ay pek bi güzel..son verdiğin haber daha bi güzel..ama işçiler içinde gecerli mi acaba..bizim 2 ay önce 2 ay sonra 4 ay ücretli izin..ücretsizde 6 ay ..bakalım inşallah 6 aya çıkar ama bizimkide çıkar..
maşallah çiğdemcim mutluluğun daim olsun inşallah
evet doğum izni 6 aya çıkıyor inşallah çok güzel olacak gerçekleşirse, yıllık izinlerle falan 7 ayı bulur, tabiki de yetmez çünkü bir bebeğin en az 2 sene anne eğitimini alması gerek, geriye ücretsiz izin kalıyor ben doğum yapsam böyle bir lüksüm yok çok borcumuz var çünkü ama borç harç olmasa kesinlikle ücretsiz izne ayrılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?