Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buket geciktin mi yoksa ????

buket geciktin mi yoksa ????

heeee:)))

ama panik yapma..bişey yok..acaba yanlış mı yazdırdım diye düşündün durdum..7 sinde olmuştum..ben 22 günde bir oluyorum bu hesaptan 29 unda olmam gerekti..bu sefer ta 3 gün sabrettim ve üç gün sonra test yaptım..ama herzamanki gibi notingen şıtraaze:))
yaa stresten yada kullandığım antidepresanlardan olabilir diye düşünüyorum..gerçi benim regl hayatım boyunca yalnızca bundan 15 sene önce öss ye hazsırlanırken stresten gecikmişti..bu 2 etti.. 15 yılda bir olabilir böyle şeyler:))

bu nedenle ilaçtan olmuştur o ilaçtan:)))

Buketcim çok yakın bir zamanda şiş testi negatif çıkıpta hamile kalan biri kimdi???????? Desem ve bu senin için bir anlam ifade ediyor mu desem??? Soruma nasil bir cevap alirim acabaaaa???

Buketcim çok yakın bir zamanda şiş testi negatif çıkıpta hamile kalan biri kimdi???????? Desem ve bu senin için bir anlam ifade ediyor mu desem??? Soruma nasil bir cevap alirim acabaaaa???

bilmiyorum ki ..olabilir..ben çok okudum bu sitede..bissürüüüüüüüü kadın var..enteresan şekilde hamile kalanlar..

kimdiki acaba..hatırlamıyomki ben..yok öyle biri bence..yok..

yaa burcucum..ben adetin 2. gününde test yapmış adamım. tüp bebekten sıfırın altında 159 değer aldıktan 2 gün sonra yine test yaptırıp sıfırın altında eksi bin beşyüzü görmüş adamım..anladım ne demek istediğini..bakalım..hele bişey yok..ben 30 günü bi bekliyimde..nasıl olsa 3 sene beklemişim..bunuda beklerim..

Amaninnnnn buketim, delim dolum yilin ilk hamis olma adayimisin yoksa ) ayyy heyecanlandim bee, azcik da bekleyelimde hemen kan testine kosturalim sonra ayy insallah tutmustur, kocaciginla gecirdigin gunler umarim XX veya XY olarak sana geri dönmüstur :))))

geçen ne düşündüm biliyomusun??
bi kadın hamile olur ilk öğrendiği andan itibaren dikkat eder..ağrıdan başı çatlar ilaç içmez, iyi gelecek kan yapacak diye hiç yemediği şeyleri yer, hormonlarının dengesizliğinden hiç kızmadıklarına kızar alınmadıklarından alınır..ama bu yalnızca 9 ay sürer..

bizim gibilerinki ise belirsiz..benim 3*12=36 ay sürdü..ben 36 aydan fazla aydır, ay içinde ağrı kesici içmem belki hamileyimdir diye,,yumurtlama günlerimi sayar plan yapar herife tuzak kurarım yatağa atmak için..bu arada gelen münasebetsiz misafirleri, son anda çıkan işleri planlar organize ederim..ilaç içtim bilmem kaç ay günde kaç tane..gün saydım her ay bilmem kaç kere..yalnızca adet olduğum günlerde rahattım ondada karnım müthiş sancılanır belim ağırırdı..olsun onada razıydım..ah keşke bi ay adet olmasaydım diye çok uğraştım..
çoğumuz, aman adet olmayalımda isterse 9 ay sancı çekelim demişizdir..aslında yooo.onuda demeye gerek yok..olduktan sonra niye bulantısız, iştahlı rahat sıkıntısız hamilelik olmasın..Allah ın kudreti mi yok bunu sana vermeye yoksa pazarlık mı yapıyorsun Allah la:))

her neyse sonuç olarak..hamileler 9 ay çekiyo, biliyolarki 9 ay sonra bitecek, biz 9*x ay çekiyoruz(x=bilinmeyen) ve ne zaman bitecek bilmiyoruz..

Son düzenleme:

kız dur sakin ol hemen böyle şeyler söyleme bana:) benim kalbim var şekerim var tansiyonum var:))
evet kocacığımla geçirdiğim günler yumurtlama günlerimdi ama henüz beni ümitlendirmeyin noolur..ayın 7 si olsun..hala olmamışsam..ozaman ümitlendirin..
anlaştık mı?:)))

Son düzenleme:
kızlarrrr hamileyimm bendeki kanama yerleşme kanaması galiba doktora gittim kanda 29 çıktı değerim adetimede 8 gün war daha bu değer inş normaldir... yeni başlık mı açsam yerleşme kanamasıyla hamile olduğunu öğrenenler nasıl oluyo acaba diyee.. çünkü benim kahwe şekildeki akıntım hala dewam ediyoo.. hepinizdennn tek tek allah razı olsunn dualarınızı yinede eksik etmeyin sağ sağlim kucağıma almayıda nasip etsin allah .. inş benimle kalır. allah hepinize nasip etsin inş.. eksiik olmayın :)))

kız gözün aydın ..2013 ün ilk hamişi:))

başlık açmana gerek yok, yerleşme kanamasıyla hamile kalan birsürü kadın var bu topikte..annelerin topiklerine yaz, sor varsa bi bildikleri sende uygula..anaaaaaammsevsinler senin sevincini:))

Tamam yavrum anlastik ) yeter ki sen üzülmee surda ayin 7 sine ne kaldii o gun sabahtan baslarim ama topikte göbEk atmaya :))))

kız gözün aydın ..2013 ün ilk hamişi:))
allah razı olsun tez zamanda allah nasip etsin inş..
başlık açmana gerek yok, yerleşme kanamasıyla hamile kalan birsürü kadın var bu topikte..annelerin topiklerine yaz, sor varsa bi bildikleri sende uygula..anaaaaaammsevsinler senin sevincini:))
tmm ölee yapiyim o zaaman bilmiyorumki korkmam gerekiyo mu ilk hamileliğimde öle bişe olmayınca şaşırdım... acaba değğerim düşük mü bi fikrin warmı ?

Vayyy be bak sen su sipayaa :)) okadar üzdü bizi dikkat et sen yinede canim benim çookkk sevindim hayirliyla gelsin insallahh ..

Vayyy be bak sen su sipayaa :)) okadar üzdü bizi dikkat et sen yinede canim benim çookkk sevindim hayirliyla gelsin insallahh ..

aminn allah razı olsun :)) benim eksiğim duaydı diye düşünüyorum rabbimee binlercee şükürr .. inş sonuda sağ sağlim gelir hepimizinki.. daha çok erken die pekte umutlanmak istemiyorum .. ama bakalım her şey allahtan hepsi kabulümdür:) isteyen herkesee tez zaamandaa inşş.

tatlım değer bilmiyorum tüp bebek topiğinde 80 konuşuluyordu tam tst tarihinde ama bu hcg günbe gün artıyor biliyorsun ve senin daha 8 günün var aybaşına. üstelik..dolayısıyla çok pozitif bakıyorum, tüp bebekte bi arkadaş 4,75 çıktıktan sonra gün be gün artışla bugün kesin hamile.:))sende ikigünde bir kan testi yaptıracaksın ve iki katına çıkıp çıkmadığını kontrol ettireceksin..inşallah iki gün sonraki değerin çok çok artar ..bekliyorum değerini bildir bizede..

aminn inşş yrn gitmiyim o zaman doktora cuma giderim daha iyi olur.. doktor testim çıkmadan fitil werdi hamile kalsan bile kullanabilirsin almadım acaba alıp kullansam mı akıntım war diye werdi ?

heycan yok ama umut var hadi inşallah bak gününün geçtiğinin farkında bile değilsin :)

hayırlı olsun canım doktor progestan vermedimi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…