- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.941
yasemin
ben sana bat tarihimi en son ne zaman güncellettim ki..tabloya yazdığın o tarih doğrumu acaba.(yani bir sene önceki 29 aralık olamayacağına göre doğru demekki demi gerizekali buket).ben hesap kitap tutmayalı çok olmuş da:))
buket geciktin mi yoksa ????
Buketcim çok yakın bir zamanda şiş testi negatif çıkıpta hamile kalan biri kimdi???????? Desem ve bu senin için bir anlam ifade ediyor mu desem??? Soruma nasil bir cevap alirim acabaaaa???
Buketcim çok yakın bir zamanda şiş testi negatif çıkıpta hamile kalan biri kimdi???????? Desem ve bu senin için bir anlam ifade ediyor mu desem??? Soruma nasil bir cevap alirim acabaaaa???
Amaninnnnn buketim, delim dolum yilin ilk hamis olma adayimisin yoksa) ayyy heyecanlandim bee, azcik da bekleyelimde hemen kan testine kosturalim sonra ayy insallah tutmustur, kocaciginla gecirdigin gunler umarim XX veya XY olarak sana geri dönmüstur :))))
kızlarrrr hamileyimm bendeki kanama yerleşme kanaması galiba doktora gittim kanda 29 çıktı değerim adetimede 8 gün war daha bu değer inş normaldir... yeni başlık mı açsam yerleşme kanamasıyla hamile olduğunu öğrenenler nasıl oluyo acaba diyee.. çünkü benim kahwe şekildeki akıntım hala dewam ediyoo.. hepinizdennn tek tek allah razı olsunn dualarınızı yinede eksik etmeyin sağ sağlim kucağıma almayıda nasip etsin allah .. inş benimle kalır. allah hepinize nasip etsin inş.. eksiik olmayın :)))
kızlarrrr hamileyimm bendeki kanama yerleşme kanaması galiba doktora gittim kanda 29 çıktı değerim adetimede 8 gün war daha bu değer inş normaldir... Yeni başlık mı açsam yerleşme kanamasıyla hamile olduğunu öğrenenler nasıl oluyo acaba diyee.. çünkü benim kahwe şekildeki akıntım hala dewam ediyoo.. Hepinizdennn tek tek allah razı olsunn dualarınızı yinede eksik etmeyin sağ sağlim kucağıma almayıda nasip etsin allah .. Inş benimle kalır. Allah hepinize nasip etsin inş.. Eksiik olmayın :)))
kız dur sakin ol hemen böyle şeyler söyleme bana:) benim kalbim var şekerim var tansiyonum var:))
evet kocacığımla geçirdiğim günler yumurtlama günlerimdi ama henüz beni ümitlendirmeyin noolur..ayın 7 si olsun..hala olmamışsam..ozaman ümitlendirin..
anlaştık mı?:)))
allah razı olsun tez zamanda allah nasip etsin inş..kız gözün aydın ..2013 ün ilk hamişi:))
tmm ölee yapiyim o zaaman bilmiyorumki korkmam gerekiyo mu ilk hamileliğimde öle bişe olmayınca şaşırdım... acaba değğerim düşük mü bi fikrin warmı ?başlık açmana gerek yok, yerleşme kanamasıyla hamile kalan birsürü kadın var bu topikte..annelerin topiklerine yaz, sor varsa bi bildikleri sende uygula..anaaaaaammsevsinler senin sevincini:))
kızlarrrr hamileyimm bendeki kanama yerleşme kanaması galiba doktora gittim kanda 29 çıktı değerim adetimede 8 gün war daha bu değer inş normaldir... yeni başlık mı açsam yerleşme kanamasıyla hamile olduğunu öğrenenler nasıl oluyo acaba diyee.. çünkü benim kahwe şekildeki akıntım hala dewam ediyoo.. hepinizdennn tek tek allah razı olsunn dualarınızı yinede eksik etmeyin sağ sağlim kucağıma almayıda nasip etsin allah .. inş benimle kalır. allah hepinize nasip etsin inş.. eksiik olmayın :)))
Vayyy be bak sen su sipayaa :)) okadar üzdü bizi dikkat et sen yinede canim benim çookkk sevindim hayirliyla gelsin insallahh ..
allah razı olsun tez zamanda allah nasip etsin inş..
Tmm ölee yapiyim o zaaman bilmiyorumki korkmam gerekiyo mu ilk hamileliğimde öle bişe olmayınca şaşırdım... Acaba değğerim düşük mü bi fikrin warmı ?
kızlar nasılsınız bakalım
tatlım değer bilmiyorum tüp bebek topiğinde 80 konuşuluyordu tam tst tarihinde ama bu hcg günbe gün artıyor biliyorsun ve senin daha 8 günün var aybaşına. üstelik..dolayısıyla çok pozitif bakıyorum, tüp bebekte bi arkadaş 4,75 çıktıktan sonra gün be gün artışla bugün kesin hamile.:))sende ikigünde bir kan testi yaptıracaksın ve iki katına çıkıp çıkmadığını kontrol ettireceksin..inşallah iki gün sonraki değerin çok çok artar ..bekliyorum değerini bildir bizede..
iyiyz..hamile haberlerini okuyoz..sen nasılsın??
heycan yok ama umut var hadi inşallah bak gününün geçtiğinin farkında bile değilsin :)heeee:)))
ama panik yapma..bişey yok..acaba yanlış mı yazdırdım diye düşündün durdum..7 sinde olmuştum..ben 22 günde bir oluyorum bu hesaptan 29 unda olmam gerekti..bu sefer ta 3 gün sabrettim ve üç gün sonra test yaptım..ama herzamanki gibi notingen şıtraaze:))
yaa stresten yada kullandığım antidepresanlardan olabilir diye düşünüyorum..gerçi benim regl hayatım boyunca yalnızca bundan 15 sene önce öss ye hazsırlanırken stresten gecikmişti..bu 2 etti.. 15 yılda bir olabilir böyle şeyler:))
bu nedenle ilaçtan olmuştur o ilaçtan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?