Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

heycan yok ama umut var hadi inşallah bak gününün geçtiğinin farkında bile değilsin :)

hayırlı olsun canım doktor progestan vermedimi ??

sonucu gösteremedim cnm ama sordum eğer hamileysem progestan içiyim mi die dediki ona sonra bakarız ...cuma gidecem bidaha

herkese merhaba çok sık giremiyorum siteye ama hepinizide merak ediyorum umarım hamişlerimiz artmıştır sayfayı tam kontrol edemedim babamın rahatsızlığından dolayı netle çok alakam kalmadı bu kadar uzun bir aradan sonra sayfaya hamiş olarak gelmek isterdim ama mağlesef henüz tık yok daha neyse hayırlısı olsun diyelim rabbim gönlümüze göre versin

az mıydı canım kanaman leke şeklinde miydi regliye 8 gün kala değer iyi bence. İnşallah daha artar kesinleşir hamile olduğun ama bence var yanii kolay kola çıkmaz o rakam. Ayy 2013 üm ilk hamişi oldun ne güzelll Maşallahhh...

aaz cnm yılbaşı gecesi ilk gördüm böle sütlü kahwe gibi .dün yoktu bugün sabahta wardı gittim doktora işte akşama kadar yine az az oldu öle ... allah razı olsun .. darısı hepinizin başına ... ama değerin yükseldiğini kesedeki bebeği görene kadar hep şüphem olacak allah büyüktür bakalımm..

Canim sündüz şu pahali testlerden almiştı ve negatif çikmişti ama hamileydi, aylinin kan testi negatifti ama hamileydi..insallah sağlıkla gelir canim ve insallah sıfırın altında sonuçlari bir daha asla görmezsin

gaamzecim tebrikler, masallah canim, kahve rengi leke için bütün doktorlar progestan veriyor bir an önce git geciktirme, sağlikla tutunsun kuzun sana 9 ay boyunca, masallah

cnm bugün öğrendim daha yerleşme kanaması galiba ama yiinede korkutuyo cumA gidecem ama değerim baakalım ne çıkacak..

bu arada allah razı olsun cnmm ...

bende 9 haftalık ham,leyim banda progestan verdi doktor iç kanama gördü 6 haftalık ken su an iyi ama sen dikkat et bana dinlen bol bol hızlı yurume bile dedi cok dikkat et yat

sağol cnm bende öle yapmaya çalışıyorum işte... benim rahmime baktı ultrasyonla bişe görmedi bi sıkıntı yok dedi ama hamile çıktım çok şükür daha yeni die rahimde gözükmüyo galiba adetimede 8 war benim hayırlısıyla bu zor günleri atlatsak :)

canım benim çok sevindim bu habere, inşallah tez zamanda hamile haberinide alırız, ben hemotoğa gitmedim çünkü daha önce yaptırdığım testlerde hemosistein'e bakılmış kurcalarken onu farkettim

Dilber aşılama yapmışsin insallah hayirlisiyla tutunur yumoşlarin, senin için dua edeceğim

canim cok tesekkur ederim ALLAH razi olsun senden

bu arada Yasemincim kusura bakma ama ben bu sefer dua listesinde olamiycam asilamadan dolayi moralim cok kotu malum benim asilamamin tutmasi mucize olur ki o da bana denk gelmez sanirim

Son düzenleme:
gamzeciğim hastanede yatan kişi için bende ayetel kürsi okudum,rabbim şifa versin.

dilberciğim senin içinde 7 tane ayetel kürsi okudum,biraz geç oldu kusura bakma canım.

küçük gamze hamileymişsin canım çok sevindim,rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah

merveciğim görümcem yasin okudu canım,ben daha okuyamadım ama haber vericem.

canim cok tesekkur ederim RABBIM tez zamanda ettigin dualarin karsiligini bebekle mujdelesin seni AMINNN......

arkadaşlar bugün tekrar hastaneye gittim kan sonuçlarının tamamı haftaya çıkar tekrar gel demişti doktor, protein s düşük çıktı o da zaten pıhtılaşma ile ilgili heterozigot pıhtılaşma orda da çıktı doktor 2 ay folikasit ve aspirin kullan dedi ondan sonra korunmayı bırak hamile kalddığındada günlük kan sulandırıcı iğne kullan dedi, ben anlamıyorum benim doktorum heterozigot olduğu için iğneye gerek duymamıştı bu kadın iğne dedi,moralim bozuldu

Ozlem hem heterizigot hem protein s dusuk oldugu icin igne demistir.Butun degerlerin normal olsa bile bazi doktorlar onlem olsun diye kullandiriyorlarmis moralini bozma rabbim buyuk.

Ayyyy neler neler oluyor bu topikte yok olunca harika haberler geliyorr..
küçük Gamze hayırlı uğurlu olsun canım benim ben yerleşme kanamasıyla gebe olduğumu öğrenenlerdenimm ve adet günümde değerim 300 dü şimdi sana ufak bir hesap yapalım sanırım 8 gün olduna göre adetine min. yukselmeyle 232 olur değerin adet gününde.. ben 23 le de başka bir gebeliğimi öğrendimm ki doktor çok sağlıklı demişti yani konu değer değil konu değerin 2 kat artması 2 günde bir.. ben yerleşme kanamasının çok iyi birşey olduğuna inanıyorum Allah tarafından bişr işaret işte.Stres olma.. Relaks.. Ve kısmetse o minik pıtpıtları duyacaksın..

Bukett canım bi arkadaş rüyasında görmüştü ya seni listenin en başında gebe yazıyordu sana dedi.. o zamandan beri yüreğimdesin.. sakın umutlanmayalım ama Allah tan umudu kesmiyoruz.. Rabbim hayırlısını versin ama canı-i gönülden Rabbimden diliyorum ki sen bize hayırlı bir haber ver inşAllah..

ve ben gebe değilim muhtemelen. Allah tan hayırlısını diliyorum. Bir aracı sayesinde bir profla görüştük kısmi olarak tıpta çalışan akraba sayesinde tedavi düşünürse bu durumda aşılama vakit kaybı ve maddi kayıp demiş.. tüp düşünsün demiş.. demiş de demiş.. Belim geçmedi hala.. ne ağrı.. ne ağrı.. ama adetime bir hafta kala içemiyeceğim ilaç, çekiceğim bir hafta daha.. Umut işte hep var.. Allah ım inşAllah hep güldürsün yüzümüzü hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…