- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.961
heycan yok ama umut var hadi inşallah bak gününün geçtiğinin farkında bile değilsin :)
hayırlı olsun canım doktor progestan vermedimi ??
kızlarrrr hamileyimm bendeki kanama yerleşme kanaması galiba doktora gittim kanda 29 çıktı değerim adetimede 8 gün war daha bu değer inş normaldir... yeni başlık mı açsam yerleşme kanamasıyla hamile olduğunu öğrenenler nasıl oluyo acaba diyee.. çünkü benim kahwe şekildeki akıntım hala dewam ediyoo.. hepinizdennn tek tek allah razı olsunn dualarınızı yinede eksik etmeyin sağ sağlim kucağıma almayıda nasip etsin allah .. inş benimle kalır. allah hepinize nasip etsin inş.. eksiik olmayın :)))
az mıydı canım kanaman leke şeklinde miydi regliye 8 gün kala değer iyi bence. İnşallah daha artar kesinleşir hamile olduğun ama bence var yanii kolay kola çıkmaz o rakam. Ayy 2013 üm ilk hamişi oldun ne güzelll Maşallahhh...
bilmiyorum ki ..olabilir..ben çok okudum bu sitede..bissürüüüüüüüü kadın var..enteresan şekilde hamile kalanlar..
kimdiki acaba..hatırlamıyomki ben..yok öyle biri bence..yok..
yaa burcucum..ben adetin 2. gününde test yapmış adamım.tüp bebekten sıfırın altında 159 değer aldıktan 2 gün sonra yine test yaptırıp sıfırın altında eksi bin beşyüzü görmüş adamım..anladım ne demek istediğini..bakalım..hele bişey yok..ben 30 günü bi bekliyimde..nasıl olsa 3 sene beklemişim..bunuda beklerim..
kızlarrrr hamileyimm bendeki kanama yerleşme kanaması galiba doktora gittim kanda 29 çıktı değerim adetimede 8 gün war daha bu değer inş normaldir... yeni başlık mı açsam yerleşme kanamasıyla hamile olduğunu öğrenenler nasıl oluyo acaba diyee.. çünkü benim kahwe şekildeki akıntım hala dewam ediyoo.. hepinizdennn tek tek allah razı olsunn dualarınızı yinede eksik etmeyin sağ sağlim kucağıma almayıda nasip etsin allah .. inş benimle kalır. allah hepinize nasip etsin inş.. eksiik olmayın :)))
Canim sündüz şu pahali testlerden almiştı ve negatif çikmişti ama hamileydi, aylinin kan testi negatifti ama hamileydi..insallah sağlıkla gelir canim ve insallah sıfırın altında sonuçlari bir daha asla görmezsin
gaamzecim tebrikler, masallah canim, kahve rengi leke için bütün doktorlar progestan veriyor bir an önce git geciktirme, sağlikla tutunsun kuzun sana 9 ay boyunca, masallah
Canim sündüz şu pahali testlerden almiştı ve negatif çikmişti ama hamileydi, aylinin kan testi negatifti ama hamileydi..insallah sağlıkla gelir canim ve insallah sıfırın altında sonuçlari bir daha asla görmezsin
gaamzecim tebrikler, masallah canim, kahve rengi leke için bütün doktorlar progestan veriyor bir an önce git geciktirme, sağlikla tutunsun kuzun sana 9 ay boyunca, masallah
sonucu gösteremedim cnm ama sordum eğer hamileysem progestan içiyim mi die dediki ona sonra bakarız ...cuma gidecem bidaha
bende 9 haftalık ham,leyim banda progestan verdi doktor iç kanama gördü 6 haftalık ken su an iyi ama sen dikkat et bana dinlen bol bol hızlı yurume bile dedi cok dikkat et yat
sonucu gösteremedim cnm ama sordum eğer hamileysem progestan içiyim mi die dediki ona sonra bakarız ...cuma gidecem bidaha
canımmm cok sewındım allah'ım dualarımızı kabul ettıı ınşllhhh
inşş cnmm inşşş ...sonuda iyi olsun daha ne isterim :))) darısı başınaa cnm allahın izniyle seninde tez zamanda inş :))
Ayyy ınşllh canım ınşllh :) rabbım benıde o gunlere kavustrsun ınşllhh
özlemcim sabahta içebilirsin akşam yatarkende folik asiti.bu arada sen hemotologla görüştünmü?ne dedi?
asıl bomba benden olsun 2013 yeni bir başlangıçla girdim eşim 2013 te bebeğimiz bizle olsun dedi ve korunmayı bıraktık
ayy canım senin yazını görmeden çıkmışım özür dilerim öncelikle.
evet kuşum adetin 3.günü ölçtü ilk yumurtlaları ve sonra 5. günü ölçtü ve böyle 2 günde bir ölçerek devam edecek. şimdi bende pco sorunu var, her ay düzenli adet olamıyorum, sanırım o yüzden yumurtam varı yokmu, nekadar gelişiyor ilk günden takip etmek istedi anladığım kadarıyla. çünkü yıllardır pco'luyum, 4 yada 6 ayda bir kendiliğimden adet olurdum ben. geçmişimide bildiği için, direk tüm uyarcıları birlikte verdi bana bence.
şeker ilacına gelince, pco olan birçok insanda tedaviye bu şekilde geçiliyor canım. şeker ilaçları adeti düzenliyormuş çok ilginç olarak.
ben folic asiti sabah ve akşam tok karnıma 1er tane içiyorum canım.
onun dışında birde e vitamini içiyorum günde 1 tane, onunda içeriğini okudum, peynir yumurta vs gibi şeylerde olan vitaminmiş. bakalım inşallah vucudum hepsine cevap verir hayırlısı ile.
canım benim ne özürü, görmemiş olabilirsin, hiç önemli değil,kusura bakma böyle sürekli sorguluyorum seni fazla bilmiyorum o yüzden soruyorum habire, folicasiti doktor sana iki kezmi içmeni söyledi bana hep günde bir dedikleri için bir tane içiyordum.
Dilber aşılama yapmışsin insallah hayirlisiyla tutunur yumoşlarin, senin için dua edeceğim
canim cok tesekkur ederim RABBIM tez zamanda ettigin dualarin karsiligini bebekle mujdelesin seni AMINNN......gamzeciğim hastanede yatan kişi için bende ayetel kürsi okudum,rabbim şifa versin.
dilberciğim senin içinde 7 tane ayetel kürsi okudum,biraz geç oldu kusura bakma canım.
küçük gamze hamileymişsin canım çok sevindim,rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah
merveciğim görümcem yasin okudu canım,ben daha okuyamadım ama haber vericem.
arkadaşlar bugün tekrar hastaneye gittim kan sonuçlarının tamamı haftaya çıkar tekrar gel demişti doktor, protein s düşük çıktı o da zaten pıhtılaşma ile ilgili heterozigot pıhtılaşma orda da çıktı doktor 2 ay folikasit ve aspirin kullan dedi ondan sonra korunmayı bırak hamile kalddığındada günlük kan sulandırıcı iğne kullan dedi, ben anlamıyorum benim doktorum heterozigot olduğu için iğneye gerek duymamıştı bu kadın iğne dedi,moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?