Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ve yaseminimmmm hani hep bişeyleri işaret mi diye dikkatli bakınıyoruz yya.. 2013 nasıl geçicek acaba diye korkuyla düşünürken bu yılın ilk dua listesinde 13 ocak günümmüş.. bu da benim için bir hayır olsun inşAllah dedim.. emeğine sağlık kuzum.. Allah sana inşAllah bebek olucak sağlıklı yumurtayı versin ve o buyuk buluşma gerçekleşip yuvanıza ailene harika bir evlat katılsın inşAllah.

inş dediğin gibi değerlerim çift çitf artar allahın izniyle sağlıklı güzel bi hamilelik geçiririm ama dualarını eksik etmeyin lütfen... cnm o rüyasınnda gördüğü gamze büyük gamze galiba binbirgece olan ... umut hiç bitmesin cnm hiç belli olmaz allah gönlüne göre wersin inş..

anaammm bi ağustos annesi daha mı yolda yoksa tebrikler canım çoookkk sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah

ay ne güzel bir haber bu, Hayırlı olsun gamzecim. Rabbim meleğini sana bağışlar inşallah
canim cok tesekkur ederim ALLAH razi olsun senden

bu arada Yasemincim kusura bakma ama ben bu sefer dua listesinde olamiycam asilamadan dolayi moralim cok kotu malum benim asilamamin tutmasi mucize olur ki o da bana denk gelmez sanirim

dilber böyle düşünme lütfen şimdiden negatif düşünme, hepimiz birer mucize değilmiyiz zaten, Rabbimin ol demesi kafi, kafanı dinlemek adına dua listesinde olmamak isteyebilirsin ama unutma canım burdaki dua birliği çok büyük bir maneviyat, inşallah güzel haberlerle gelirsin

Günaydınn kızlar farkında mısınız bayadır hiçbir güzel haberl alamazken şimdilerde peşpeşe geliyor haberler. Dualarımızın karşılığı er ya da geç veriyor Rabbim hayırlısıyla. Bende reglimi beklyorum off olsamda başlasam yeniden tedavime ama daha bir hafta var zannımca ben geç oluyorum yaa..

günaydddıınnnn güpgüzeller nasılsınız?
Bugun herşey ayrı bir güzel geliyor gözüme.. bişeyde olmadı ama pek mutlu uyandım.. oysa uyuya kalmışız işe geç kaldık vs..

canımsın.....:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bugun herşey ayrı bir güzel geliyor gözüme.. bişeyde olmadı ama pek mutlu uyandım.. oysa uyuya kalmışız işe geç kaldık vs..

bende gece rüyamda vampirlerle canavarlarla uğraştım..bi vampirin biri bana sataştı kulağımı yaladı felan ama bana bişey yapamadılar canavarları saldık üstlerine onlar boğuşurken ben ve ekibim aradan sıyrıldık..:))rüyaya bak anasını satayım..herşeyim psikolojik benim:))

günaydııın hanımlar, bedriyeciğim ne güzel güne mutlu başlamışsın ben hiç öyle değilim, dün doktor 2 ay bekle sonra hamilelik düşün dedi canımı sıktı ben hemen başlayabilirdim halbuki, 2 ay sonra başlarsak 2-3 aya da anca hamile kalırsam (ki bu süre daha uzunda olabilir) belki 2013 de de gelmez bebeğimiz,zaten şu iğne meseleside korkutuyor yani anlayacağını bugün oturup zırıl zırıl ağlayasım var.:2:

bende bööle zevkli rüyalar görmek istiyorum.. ekşın olsun böölee..

anacım seni tutanmı var..sen başla çalışmalara:))ama korunmayı unutmayacaksın sadece:))
valla kızma keyfin yerine gelsin diye söyledim..bu işler böyle hesapla kitapla matematikle toplama çarpma 365 güne bölmeyle olmuyorki özlemcim..bunu en iyi bilenlerdensin..lütfen kendi bildiklerini aklının kendine tekrar tekrar fısıldamasına izin ver..sen biliyorsun en doğrusunu zaten..doktor öyle demişse uymak gerek biliyorsun..izin var toplasın kendini rahim..izin ver bi aklı başına gelsin..sonra kabul etsin senin minnoşları:))

bende bööle zevkli rüyalar görmek istiyorum.. ekşın olsun böölee..

anam ekşınki ne ekşin ben resmen bilim kurgu filmi çekiyorum anacım..vabpirler yeşil adamlar..ateş çıkaranlar ağzından..bu neyaa..küçükken izlediğim vurdulu kırdılı filmler bana bunu yaptı heraldeki ben hala böyle filmleri severim..sende izle böyle filmleri bak gör nasıl rüyalar görüyosun:))

canımm sevindim mtlu olmana geçte kalabiliriz başka aksiliklerde çıkabilir ama yine de mutlu olmasyı sürdürmeliyiz günün bir yerinde çıkan bir aksiliğe takılıp kalmamalıyız.

ne rüyaymış yaaa beynin baya doluymuş anlaşılan..

canım ama önce senin sağlıklı olman lazım ki bebeğinde sağlıkla gelsin dr öyle diyorsa vardır bir bildiği hayırlsı olsun önümüze çıkan engelleri kötü olarak göremeliyiz vardır bunda da bir hayır demeliyiz sen bu arada kafanı dağıt bebek düşüncesini bir nebze unut keyfine bak hayat ellerimizden kayıp gdiyor. Doğurmuş olmazsan gebe olursun canım sende bende 2013 e yetişemicem belkide. Bu aşılamamda büyük ihtimal tutmayacak tüp istiyorum yaza kayabilir o zaman doğum bu sene olmaz ya da tüp hiç tutmaz elim boş kalrıım herşeye hazırladım kendimi napalım. Plan yapmuyorum artık ben seneye şöyle olsa böyle olsa diye akışına bıraktım Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.

yaa doktor seni muayene ederek mi 2 ay bekle dedi özlemim yoksa psikolijinin mi daha iyi hazırlanacağını düşündü acep?
Ayrıca dün sen yazmıştın hem iğne hem aspirin iç dedi bu doktor iğneye gerek yok demişti daha önceki doktor demiştin ya bak benim testlerde bişey çıkmamasına rağmen pıhtılaşmayla ilgili doktor bana gebe kaldığın an iğneye başlıyacağız dedi ve ne kadar süreceğine durumuna göre karar vericeğiz dedi kan değerlerinde sıkıntı yok fakat önlem olsun diye iğne yapıcağız sadece dedi.. yani bence bi yerden sonra tedavi tek Şifa Allah tan doktorlarda tüm olanakları değerlendirmek için aynı uygulamaları yapmak durumunda kalıyorlar diye düşünüyorum

Kızlarrrrr çok özledim sizleriii
Öncelikle Yeni yılda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah :) Hepinizin yeni yılını kutluyorum
Cumartesi gününden beri gelemedim çok merak ettim ama çok hastaydım kızlar daha yeni toparlayabildim oda tam değil : ama aklım hep sizdeydi nası özledim sizleri valla elsikliğiinizi hissettim:)
Geçmişi oku oku bitiremedimki
Yasemin canım benim dua listemizde oluşmuş listeye bi baktım il sırada benim nasıl mutlu oldum ama asıl önemlisi 4 ocak benim için önemli bi tarih kızlar babamın ölüm yılı bana dua ederkn onada bi fatiha okursanız çok sevinirim

Tabii ki okuruz canımm.. Ruhu şad olsun inşallah..

Bu arada hastalığım yeni bitti ve
Merve,Çiğdem,Burcu,Merve,Ebru,Fanaa,Mesude kızlar dualarınızı okudum Allah kabul eder inşallah geç oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin

canım korkma bişey çıkmaz benimde yarın çıkıcak smear sonucum onlar rutin şeyler
tatlım benım kı temız cıktı cok sukur senınkıde oyle cıkar ınsallah doktora adetlı oldugum ıcın bakamadı tekrar gıdıcem atlamak ıstemıyorum polı yamzısım falan dedı hayırlısı bakalım ya
cnm ınsallah guzel bı sonucla donersın

rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın cnm cok sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…