- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.981
Ayyyy neler neler oluyor bu topikte yok olunca harika haberler geliyorr..
küçük Gamze hayırlı uğurlu olsun canım benim ben yerleşme kanamasıyla gebe olduğumu öğrenenlerdenimm ve adet günümde değerim 300 dü şimdi sana ufak bir hesap yapalım sanırım 8 gün olduna göre adetine min. yukselmeyle 232 olur değerin adet gününde.. ben 23 le de başka bir gebeliğimi öğrendimm ki doktor çok sağlıklı demişti yani konu değer değil konu değerin 2 kat artması 2 günde bir.. ben yerleşme kanamasının çok iyi birşey olduğuna inanıyorum Allah tarafından bişr işaret işte.Stres olma.. Relaks.. Ve kısmetse o minik pıtpıtları duyacaksın..
Bukett canım bi arkadaş rüyasında görmüştü ya seni listenin en başında gebe yazıyordu sana dedi.. o zamandan beri yüreğimdesin.. sakın umutlanmayalım ama Allah tan umudu kesmiyoruz.. Rabbim hayırlısını versin ama canı-i gönülden Rabbimden diliyorum ki sen bize hayırlı bir haber ver inşAllah..
ve ben gebe değilim muhtemelen. Allah tan hayırlısını diliyorum. Bir aracı sayesinde bir profla görüştük kısmi olarak tıpta çalışan akraba sayesinde tedavi düşünürse bu durumda aşılama vakit kaybı ve maddi kayıp demiş.. tüp düşünsün demiş.. demiş de demiş.. Belim geçmedi hala.. ne ağrı.. ne ağrı.. ama adetime bir hafta kala içemiyeceğim ilaç, çekiceğim bir hafta daha.. Umut işte hep var.. Allah ım inşAllah hep güldürsün yüzümüzü hayırlısıyla.
inş dediğin gibi değerlerim çift çitf artar allahın izniyle sağlıklı güzel bi hamilelik geçiririm ama dualarını eksik etmeyin lütfen... cnm o rüyasınnda gördüğü gamze büyük gamze galiba binbirgece olan ... umut hiç bitmesin cnm hiç belli olmaz allah gönlüne göre wersin inş..
ay ne güzel bir haber bu, Hayırlı olsun gamzecim. Rabbim meleğini sana bağışlar inşallahkızlarrrr hamileyimm bendeki kanama yerleşme kanaması galiba doktora gittim kanda 29 çıktı değerim adetimede 8 gün war daha bu değer inş normaldir... yeni başlık mı açsam yerleşme kanamasıyla hamile olduğunu öğrenenler nasıl oluyo acaba diyee.. çünkü benim kahwe şekildeki akıntım hala dewam ediyoo.. hepinizdennn tek tek allah razı olsunn dualarınızı yinede eksik etmeyin sağ sağlim kucağıma almayıda nasip etsin allah .. inş benimle kalır. allah hepinize nasip etsin inş.. eksiik olmayın :)))
canim cok tesekkur ederim ALLAH razi olsun senden
bu arada Yasemincim kusura bakma ama ben bu sefer dua listesinde olamiycam asilamadan dolayi moralim cok kotu malum benim asilamamin tutmasi mucize olur ki o da bana denk gelmez sanirim
Ayyyy neler neler oluyor bu topikte yok olunca harika haberler geliyorr..
küçük Gamze hayırlı uğurlu olsun canım benim ben yerleşme kanamasıyla gebe olduğumu öğrenenlerdenimm ve adet günümde değerim 300 dü şimdi sana ufak bir hesap yapalım sanırım 8 gün olduna göre adetine min. yukselmeyle 232 olur değerin adet gününde.. ben 23 le de başka bir gebeliğimi öğrendimm ki doktor çok sağlıklı demişti yani konu değer değil konu değerin 2 kat artması 2 günde bir.. ben yerleşme kanamasının çok iyi birşey olduğuna inanıyorum Allah tarafından bişr işaret işte.Stres olma.. Relaks.. Ve kısmetse o minik pıtpıtları duyacaksın..
Bukett canım bi arkadaş rüyasında görmüştü ya seni listenin en başında gebe yazıyordu sana dedi.. o zamandan beri yüreğimdesin.. sakın umutlanmayalım ama Allah tan umudu kesmiyoruz.. Rabbim hayırlısını versin ama canı-i gönülden Rabbimden diliyorum ki sen bize hayırlı bir haber ver inşAllah..
ve ben gebe değilim muhtemelen. Allah tan hayırlısını diliyorum. Bir aracı sayesinde bir profla görüştük kısmi olarak tıpta çalışan akraba sayesinde tedavi düşünürse bu durumda aşılama vakit kaybı ve maddi kayıp demiş.. tüp düşünsün demiş.. demiş de demiş.. Belim geçmedi hala.. ne ağrı.. ne ağrı.. ama adetime bir hafta kala içemiyeceğim ilaç, çekiceğim bir hafta daha.. Umut işte hep var.. Allah ım inşAllah hep güldürsün yüzümüzü hayırlısıyla.
günaydddıınnnn güpgüzeller nasılsınız?
Bugun herşey ayrı bir güzel geliyor gözüme.. bişeyde olmadı ama pek mutlu uyandım.. oysa uyuya kalmışız işe geç kaldık vs..
bende gece rüyamda vampirlerle canavarlarla uğraştım..bi vampirin biri bana sataştı kulağımı yaladı felan ama bana bişey yapamadılar canavarları saldık üstlerine onlar boğuşurken ben ve ekibim aradan sıyrıldık..:))rüyaya bak anasını satayım..herşeyim psikolojik benim:))
günaydııın hanımlar, bedriyeciğim ne güzel güne mutlu başlamışsın ben hiç öyle değilim, dün doktor 2 ay bekle sonra hamilelik düşün dedi canımı sıktı ben hemen başlayabilirdim halbuki, 2 ay sonra başlarsak 2-3 aya da anca hamile kalırsam (ki bu süre daha uzunda olabilir) belki 2013 de de gelmez bebeğimiz,zaten şu iğne meseleside korkutuyor yani anlayacağını bugün oturup zırıl zırıl ağlayasım var.:2:
bende bööle zevkli rüyalar görmek istiyorum.. ekşın olsun böölee..
günaydddıınnnn güpgüzeller nasılsınız?
Bugun herşey ayrı bir güzel geliyor gözüme.. bişeyde olmadı ama pek mutlu uyandım.. oysa uyuya kalmışız işe geç kaldık vs..
bende gece rüyamda vampirlerle canavarlarla uğraştım..bi vampirin biri bana sataştı kulağımı yaladı felan ama bana bişey yapamadılar canavarları saldık üstlerine onlar boğuşurken ben ve ekibim aradan sıyrıldık..:))rüyaya bak anasını satayım..herşeyim psikolojik benim:))
günaydııın hanımlar, bedriyeciğim ne güzel güne mutlu başlamışsın ben hiç öyle değilim, dün doktor 2 ay bekle sonra hamilelik düşün dedi canımı sıktı ben hemen başlayabilirdim halbuki, 2 ay sonra başlarsak 2-3 aya da anca hamile kalırsam (ki bu süre daha uzunda olabilir) belki 2013 de de gelmez bebeğimiz,zaten şu iğne meseleside korkutuyor yani anlayacağını bugün oturup zırıl zırıl ağlayasım var.:2:
Kızlarrrrr çok özledim sizleriii
Öncelikle Yeni yılda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah :) Hepinizin yeni yılını kutluyorum
Cumartesi gününden beri gelemedim çok merak ettim ama çok hastaydım kızlar daha yeni toparlayabildim oda tam değil :ama aklım hep sizdeydi nası özledim sizleri valla elsikliğiinizi hissettim:)
Geçmişi oku oku bitiremedimki
Yasemin canım benim dua listemizde oluşmuş listeye bi baktım il sırada benimnasıl mutlu oldum ama asıl önemlisi 4 ocak benim için önemli bi tarih kızlar babamın ölüm yılı bana dua ederkn onada bi fatiha okursanız çok sevinirim
tatlım benım kı temız cıktı cok sukur senınkıde oyle cıkar ınsallah doktora adetlı oldugum ıcın bakamadı tekrar gıdıcem atlamak ıstemıyorum polı yamzısım falan dedı hayırlısı bakalım yacanım korkma bişey çıkmaz benimde yarın çıkıcak smear sonucum onlar rutin şeyler
cnm ınsallah guzel bı sonucla donersın
sağolasın ALLAH razı olsun .. inşallah daularınızla şifa bulur ...
kızlar yarın sabah sağlık ocağına gidip gebelik için kan tahlili yaptırıcam cuma günüde sonuç alıcam inşallah rabbim dualarımızı kabul eder ve pozitif sonuç alırım..
kızlarrrr hamileyimm bendeki kanama yerleşme kanaması galiba doktora gittim kanda 29 çıktı değerim adetimede 8 gün war daha bu değer inş normaldir... yeni başlık mı açsam yerleşme kanamasıyla hamile olduğunu öğrenenler nasıl oluyo acaba diyee.. çünkü benim kahwe şekildeki akıntım hala dewam ediyoo.. hepinizdennn tek tek allah razı olsunn dualarınızı yinede eksik etmeyin sağ sağlim kucağıma almayıda nasip etsin allah .. inş benimle kalır. allah hepinize nasip etsin inş.. eksiik olmayın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?