- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.001
arkadaşlar bugün tekrar hastaneye gittim kan sonuçlarının tamamı haftaya çıkar tekrar gel demişti doktor, protein s düşük çıktı o da zaten pıhtılaşma ile ilgili heterozigot pıhtılaşma orda da çıktı doktor 2 ay folikasit ve aspirin kullan dedi ondan sonra korunmayı bırak hamile kalddığındada günlük kan sulandırıcı iğne kullan dedi, ben anlamıyorum benim doktorum heterozigot olduğu için iğneye gerek duymamıştı bu kadın iğne dedi,moralim bozuldu
günaydddıınnnn güpgüzeller nasılsınız?
Bugun herşey ayrı bir güzel geliyor gözüme.. bişeyde olmadı ama pek mutlu uyandım.. oysa uyuya kalmışız işe geç kaldık vs..
Bu arada hastalığım yeni bitti ve
Merve,Çiğdem,Burcu,Merve,Ebru,Fanaa,Mesude kızlar dualarınızı okudum Allah kabul eder inşallah geç oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin
gunaydın cnm gunler boyunca devam etsın ınsallah bu mutlulugun
posta kutun dolu mail atamıyorum...
beni bi aydınlat..
ban nedir yahu??
posta kutun dolu mail atamıyorum...
beni bi aydınlat..
ban nedir yahu??
günaydın canlar... bugün bebişimi gördüm çok şükür... gümbür gümbür kalbini de duydum Allahım nasıl güzeldi hala aptal bi gülümsemeyle geziyorumherşey yolunda dedi doktor 1 ay sonra çağırdı....
canim tesekkur ederim iyi dileklerin icin RABBIM yardicimiz olsun INSALLAH...AMINN...dilber böyle düşünme lütfen şimdiden negatif düşünme, hepimiz birer mucize değilmiyiz zaten, Rabbimin ol demesi kafi, kafanı dinlemek adına dua listesinde olmamak isteyebilirsin ama unutma canım burdaki dua birliği çok büyük bir maneviyat, inşallah güzel haberlerle gelirsin
canım 8 gün var v değerin iyi bence dahada yükselir İNŞALAH...yerleşme kanaması nomal dra söledinmi ilaç verdimi canım sen ihmal etme yinede TEBRİK EDERİM RABBİM kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH...kızlarrrr hamileyimm bendeki kanama yerleşme kanaması galiba doktora gittim kanda 29 çıktı değerim adetimede 8 gün war daha bu değer inş normaldir... yeni başlık mı açsam yerleşme kanamasıyla hamile olduğunu öğrenenler nasıl oluyo acaba diyee.. çünkü benim kahwe şekildeki akıntım hala dewam ediyoo.. hepinizdennn tek tek allah razı olsunn dualarınızı yinede eksik etmeyin sağ sağlim kucağıma almayıda nasip etsin allah .. inş benimle kalır. allah hepinize nasip etsin inş.. eksiik olmayın :)))
Ne güzel MAŞALLAH canımm..günaydın canlar... bugün bebişimi gördüm çok şükür... gümbür gümbür kalbini de duydum Allahım nasıl güzeldi hala aptal bi gülümsemeyle geziyorumherşey yolunda dedi doktor 1 ay sonra çağırdı....
evet cnm cok tesekkur ederımhepimizin inşAllah.. Sen sonuçlarını almışsın.. ben daha şimdi gördüm sonucunu aldığını ve temiz çıkmışgözün aydın canım benimm..
günaydın canlar... bugün bebişimi gördüm çok şükür... gümbür gümbür kalbini de duydum Allahım nasıl güzeldi hala aptal bi gülümsemeyle geziyorumherşey yolunda dedi doktor 1 ay sonra çağırdı....
evet canım 500 yasının amacı o dedığın gbı bende herkes 1 tane okuyabılır dıe bılıyorum yarın iş arkadaslarına söylemene de okadar mutlu oldumkı canımm
küçük gamze adaşım canım çok sevindim ALLAH keseyi görmeyide kucağına almayıda nasip eder inşallah ... yat dinlen fazla ani hareketlerde bulunma canım gönlünü ferah tut olumsuz düşünerek negatif enerjiyi çekme kendine pozitif ol herşey güzel olucak de ve herşey güzel olucak inan ... inşallahhhh..kızlarrrr hamileyimm bendeki kanama yerleşme kanaması galiba doktora gittim kanda 29 çıktı değerim adetimede 8 gün war daha bu değer inş normaldir... yeni başlık mı açsam yerleşme kanamasıyla hamile olduğunu öğrenenler nasıl oluyo acaba diyee.. çünkü benim kahwe şekildeki akıntım hala dewam ediyoo.. hepinizdennn tek tek allah razı olsunn dualarınızı yinede eksik etmeyin sağ sağlim kucağıma almayıda nasip etsin allah .. inş benimle kalır. allah hepinize nasip etsin inş.. eksiik olmayın :)))
arkadaşlar bugün tekrar hastaneye gittim kan sonuçlarının tamamı haftaya çıkar tekrar gel demişti doktor, protein s düşük çıktı o da zaten pıhtılaşma ile ilgili heterozigot pıhtılaşma orda da çıktı doktor 2 ay folikasit ve aspirin kullan dedi ondan sonra korunmayı bırak hamile kalddığındada günlük kan sulandırıcı iğne kullan dedi, ben anlamıyorum benim doktorum heterozigot olduğu için iğneye gerek duymamıştı bu kadın iğne dedi,moralim bozuldu
tatlım 9 yasin topladım ben... Daha olursa söylerim ama şimdilik 9 canım.. Allah kabul etsin inşaallah.
günaydın canlar... Bugün bebişimi gördüm çok şükür... Gümbür gümbür kalbini de duydum allahım nasıl güzeldi hala aptal bi gülümsemeyle geziyorumHerşey yolunda dedi doktor 1 ay sonra çağırdı....
bende aptal aptal gezmek istiyorum..bende bende:))(sen zaten aptalsın dediğinizi duyar gibiyim)
günaydın kızlarr nasılsınız benim pc formata gitti artık ne zaman gelir bkalım..:26:
canım 8 gün var v değerin iyi bence dahada yükselir İNŞALAH...yerleşme kanaması nomal dra söledinmi ilaç verdimi canım sen ihmal etme yinede TEBRİK EDERİM RABBİM kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH...
Ne güzel MAŞALLAH canımm..
aminn cnmm çok sağol...anaammm bi ağustos annesi daha mı yolda yoksatebrikler canım çoookkk sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah
ay ne güzel bir haber bu, Hayırlı olsun gamzecim. Rabbim meleğini sana bağışlar inşallah
aminnn hepinize inş cnm..
dilber böyle düşünme lütfen şimdiden negatif düşünme, hepimiz birer mucize değilmiyiz zaten, Rabbimin ol demesi kafi, kafanı dinlemek adına dua listesinde olmamak isteyebilirsin ama unutma canım burdaki dua birliği çok büyük bir maneviyat, inşallah güzel haberlerle gelirsin
tatlım benım kı temız cıktı cok sukur senınkıde oyle cıkar ınsallah doktora adetlı oldugum ıcın bakamadı tekrar gıdıcem atlamak ıstemıyorum polı yamzısım falan dedı hayırlısı bakalım ya
cnm ınsallah guzel bı sonucla donersın
gerçekten her şeyin bir zamanı war... sizin we benim dualarımız kabul oldu hiç eksik etmeyin kendiniz için benim için birbirimiz için inşş
rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın cnm cok sevındım
günaydın kızlarr nasılsınız benim pc formata gitti artık ne zaman gelir bkalım..:26:
canım 8 gün var v değerin iyi bence dahada yükselir İNŞALAH...yerleşme kanaması nomal dra söledinmi ilaç verdimi canım sen ihmal etme yinede TEBRİK EDERİM RABBİM kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH...
Ne güzel MAŞALLAH canımm..
küçük gamze adaşım canım çok sevindim ALLAH keseyi görmeyide kucağına almayıda nasip eder inşallah ... yat dinlen fazla ani hareketlerde bulunma canım gönlünü ferah tut olumsuz düşünerek negatif enerjiyi çekme kendine pozitif ol herşey güzel olucak de ve herşey güzel olucak inan ... inşallahhhh..
allah razı olsun cnm çok sağoll..
özlemcim benimde protein s düşük heterizgot taşıcısı ve faktör v lıden mutasyonum var .. benim 4 kaybım var 2. gebeliğimde yapılan araştırmalar sonucunda belli oldu ama son 2 hamileliğimde clexan iğne kullandım sağlıksız olduğu için hiç bişeye yaramadı malasefff...
kanımızda pıhtılaşmaya meyillilik oluyormuş hamileyken bebek kandan beslendiği için kan dolaşımı yavaş olduğu için kan sulandırıcı aspirin ve iğne veriyorlarki bebeğin gelişiminde sorun olmasın cnm.. yardımcı olabildimmi bilmiyorum ama bende doktorların anlattığını aklımda kalanı seninle paylaşmak istedim iğnelerdende korkma insülin iğnesi gibi ince uçlu ve küçük oluyor... hiç korkma bebeğin için değer cnm..
bende bugün kan verdim gebelik için yarın öğleden sonra sonucu alıcam hiç ümidim yok ama ALLAH tan ümit kesilmez tabi belki bir mucize olur inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?