- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.301
seni çok iyi anlıyorum güzelim,Allah yardımcın olsun,inşallah bu kez son olur,ben her zaman diyorum ya Allah kimseyi doktorların eline düşürmesin....çok garip olurlar,hiç biri bir-birini beyenmez ve asla aynı şeyi söylemezler...yasemincim kanuni sultan süleymana gitcem bayramdan sonraki gün hemen
inş. ilgilenirler tahlilleri bir yaptırsam iyi bi devlet doktoru bulsam hem özele hem oraya gitcem bıktım özeldeki doktorlara para yedirmekten ben evladımı toprağa koymak istemiyorum artık çok canım sıkkın doktora gitmek bile benim için bir ölüm
bende dün eşime dedimki arkadaş dedim hamile kaldığında kocası tablet pc alacakmış sen bana ne alacaksın,doğurunca alsan oda yeter aman telaşa geldi alamadım falan anlamam ben dedim şimdiden baskılara başkladım (bunun sebebi de evlenirken bana yüz görümlüğü takmamış olmasıdır, çok içime oturdu durur durur söylerim alsaydı daya iyiydi valla)
Kuşum ben işyerindeyim, ramazan dolayısı ile de işler durgun olduğu için akşama kadar burda cır cır böceği gibi takılıyorum
Eşim şehir dışında olduğu için ben annemlere gidicem menüyü bilemiyorum.
Ayrıca hamarat hatunsun vesselam, mantı yapmak her babayiğidin harcı değildirbide mantı varken bence patates köfte filan yapma kız, çok olmazmı, mantı zaten insanı şişirir, hele bide iftarda ardından bişey yenmez bence, bi çorba yap tamamdır
ayy bide benim havuçlu tarçınlı cevizli kek tarifim var ki parmaklarınızı yersiniz, hayatımda yediğim en güzel kek oluyor
Eki Görüntüle 490640 bu büskivili pastam çokkk kolaydı yapılışı şımdı yapyığım müffinleride ekleyecem.akşama çaya davetlısiz hepınız
--------- HAVUÇLU TARÇINLI KEK ----------
Malzemeler
4 yumurta
1,5 bardak şeker
1 bardak süt
1 bardaktan 2 parmak eksik sıvı yağ
1 havuç
dolo dolu 1 tatlı kaşığı tarçın,
1 avuç ceviz,
kabartma tozu
vanilya
aldığı kadar un
Yapılışı:
yumurtaları ve şekeri iyice çırp, içine süt ve yağı koy yine çırp. havucu rendele içine koy, tarçını, cevizi fındığı ekle, yine çırp. vanilyayı, kabartma tozununu ve unu ekleyip yine çırp. yağlanmış kek kalıbına dök, önceden 180 derece ısıtılmış fırında pişir.
Muhteşem değil, muhteşem ötesi birşey oluyor kızlar, yapmazsanız kayıp etmiş olursunuz. Eşleriniz ellerinizden öpecek yani okadar güzel oluyor :13:
bedriye ve aysun tevhidlerinizi okudum..kızlar bu gün çok aktif alamayacağım..yarın yola çıkıyorum.Allah nasip ederse tüp bebek maceram başlayacak..Dualarınıza çok ihtiyacam var.. Bu gün bana içimin ferahlaması ve selamete ermem için dua ederseniz çok sevinirim.. Dua enerjilerinize çok ihtiyacım var.. Şimdiden dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun..yarınki arkadaşlarımın tevhidlerini de muakkak okurum..yolda olacağım için bildiremezsem kusura bakmayın.allah herkesin hakkında hayırlısını versin..O na teslim oldum kalbimi O na yönelttim..Allah hepimizin yardımcısı olsun..AMİN
kızlar gunaydın ben hayıt suyuna basladım 2 gundur bugun adet oldun ıcsem zararı olurmu .bırde yanında folıc plus kullansam bır zarr olurmu .adetlıyken ıkısını bırden ıcmem zararllımıdr
GÜNAYDIN CANIM
ben içmiştim hayıt suyunu o zamanlarda hatırladığım zaten adetliyken içmeye başlayıp yumurtlama dönemime kadar içip bırakıyordum.. bence tam sırası içmen için.. Allah bu vesileyle şifa versin.
aa kayınvalidem karslı, senlede akraba sayılırızyok canım erzurumlu değilim ama yakın memleketliyim karslıyım bende
Allahım yaa senin herşeyden ve heryerden bir bilgin olmak zorundamı arkadaşım, sen nasıl bir bilgi hazinesisisin böyle , ansiklopedim benimben karsta 10 ay çalıştım..bilirim..yakınız..KArslılar erzurumluları sevmez erzurumlularda karslıları:)))ama bu bizim için geçerli değil demi özlem:))
evet benim içinde geçerli değil, bende hepinizi seviyorumyok canım ben seviyorum seni o bizim için geçerli değil
Dönüşü inşallah 2 canlı olarak dönersin memleketine canımcımhımm..ardahanı da biliyorum...posof ta ınır kapısı var..bende ankara da tedavi olacam..bayramda ankara ya gelecem..
Kuşum ALlahın izniyle sende birşey yok, gönlünü gayet ferah tut, arefe suyuyla hepimiz yıkanalım şifa olduğu söylenir hep, inşallah hepimizin vucuduna şifa verir ALlah.Gül duanı okudum arkadaşım.. Allah inşAllah gönlündekini kucağına hayırlı tez vakitlerde almayı nasip etsin. Mevlam senin tümmmm dileyenlerin gönüllerindekini versin.. Bugun hastanedeyken beklerken bir kadın genç başka bir kadınla konuşuyor orada tanıştılar o anda o genç kadın çok zor dedi.. olmuyor ama dedi.. yaa gidip sarılıp teselli edesim geldi.. gel oturup ağlayalım diyesim geldi.. kelin ilacı olsaaaa dedimm.. teselli verebilecek kadar bile değilim.. Allah ım kimseleri evlatla sınamasın, evlat acısı göstermesin.. Herkese iyilik sağlık versin Mevlam. Amin.
aynen canım, onun için etli butluyuz heraldekesin deneyeceğim canım..sölemesi ayıp benmde yemekten çok pasta tatlı çikolata ıvır zıvır aram pekk iyidirr.. yapmasını da severim yemesini deee...
Canım benim senide yazdım sonuç listeme bakalım son karar verilsin hbaer vericemKizlar tevhidlerinizi okudum ama sanirim zeliha ve arzuya haber edemedim okudugumu. Hakkinizi helal edin bu aralar yogunum ve ben ilk sayfada kimin icin okuyacagiz diye bakip cikiyorum sonrada o kisilere okuyorum Rabbim kabul etsin Insaallah
Simdide cepten girdigim icin gecmisi okuyamadim. Eve vardigimda iftar icin hazirliklarimi yapacagim. Dua edin Insaallah misafirlerimi memnun ederim. Bizimle birlikte 13kisi olacagiz aksama.
Yasemiiin Ben El fettah cekmekten yanayim. Digerlerinden sayisi fazla ama buna takilmayin cok cabu cekiliyor.
Umarim hepiniz iyisiniz kizlar ozledim sizleri.
canım benim hoşgeldin, inşallah dualarla hepimiz kavuşacağız isteklerimize.herkese mrb ,anne olmaya karar verdim ayın 6 sında regl olmuştum şimdi tam yumurtlama zamanım benim ilişki sonra si sperm ler çok dışarı çıkıyor ne yapmam lazım hangi gün kritik 3 aydır olmadı yardim lütfen herkese sevgiler seda ben...
bakalım hayirlisi herseyden önce bende aranıza katılmak istiyorum 1 yıllık evliyim henüz doktora da gitmedim inşallah bu ay güzel bir haber verebilirim kocama :)
yok kuşum 1 tane tam kıvamında oluyor, 3 tane koyarsan havuç suyu gibi bişey olur bence, sen benim tarifin aynısını yap bak parmaklarını yersin, artanı o gün hemen buzluğa koyarsan eğer, çıkarınca sanki o gün yapılmış gibi tazecik çıkıyoryasemincim havuçlu kekden daha önce bir kere yapmıştım interetten bulmuştum tarifini ama ben rendelenmiş 3 bardak havuç koymuştum sen bir havuç yazmışsın az değilmi?
oyyy Allah korusun tatlım benim, niye toprağa koyasın, ALlahın izniyle bukadar dualar ediliyor aklına bile getirme canım, bizlerin burda buluşmuş olması Allahın bir işareti, herkese nasip olmaz böyle hiç tanımadığı onlarca insandan dua almak, Allah bunu vesile edip belki verecektir bize bebişlerimiziyasemincim kanuni sultan süleymana gitcem bayramdan sonraki gün hemen
inş. ilgilenirler tahlilleri bir yaptırsam iyi bi devlet doktoru bulsam hem özele hem oraya gitcem bıktım özeldeki doktorlara para yedirmekten ben evladımı toprağa koymak istemiyorum artık çok canım sıkkın doktora gitmek bile benim için bir ölüm
ANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM,kızlar ne kaynatmışınız ya,oku-oku biteremedim vallaha,ama alıntılarım yaptım cevaplıycam inşallah.kızlar ben bu gün tüm gün uyudum,akşam üstü çıkıp aprtımanın bahçesinde oturdum kaynanamla,hiç çıkmam ama sıcaktan dayanamadım.çok halsizdim,akşam suyumuz gelmeye başladı,ben de yıkandım güzelce,kendime geldim,ama kasığımdakı o ağrı sızı gibi kalıyor,arada geliyor,ama acıtmıyor ha,sanki gaz var gibi çok garip ya,kayananama diyorum doktora gidelim diyor ki daha erken,sinir oluyorum ya,böyle yaparsa annamlere gidecem, ona söylemeden annemle gidicem,kocam da öyle diyor zaten,ama kaynanam tutturmuş daha erken diye.burda bazı insanlar varki doktora 3aydan sonra,6aydan sonra gidiyorlar ya,cahillik diz boyu haaaa...
bence kura çeke bilirsin ben sana güveniyorum güzelim,adil olacaksın zaten burası kesin,inşallah güzel olucak ya,bu ay da hamişlerimiz artar,topiyimiz senin ve dualarınln sayesinde çok güzel ve uğurlu bene.hani o anlaşmayarak ayrıldığım topik varya ordakı kızlarda da iksi hamişmiş,benim ayağım gerçekten uğurlu sanırım,yıllardır uğraşıyordulıar,ama sonunda başarmılar,bura da da ardımdan 2hamiş geldi,inşallah her ya en az iki hamiş daha gelir.çok mutluyum ya....
BENİM DE FACE İM YOOOOK,KOCAM İZİN VERMİYOR,BUKEEEET,YASEMİİİİN YOKSA BİZ KARDEŞMİYİZ HAAAAAA??7?
canım ama hiç gelmedi, bi gelsin bakalım hakkaten ne diyecek, ben duymadım onun kan testi yaptırdığını, eğer öyle ise yazarım tabitatlım tabloya baktım,rose-s arkadaşımızı hamişlik listesine almamışsın kuzum,unuttunmu?ya net habermi bekliyorsun?ama o kan testi de yaptırmışdı sanıyorum,dimi???
Gül'cüm oh ne güzel için ferahlamış ruhun açılmış, inşallah rahminde açılmıştır bu mutluluktan, hemen bebiş yerleşiverirArkadaşlarım canlarım ciğerlerim, dualarınız için Rabbim razı olsun... Bugün öyle huzur doluydu ki içim, durup dururken gülümsüyomuşum. Ben hiç farkında değildim, eşim söyledi, neden gülüyosun dedi. Gülmüyorum dedim, tebessüm belirmiş yüzümde. :)
Benim için bugün ellerin açılacağı gündü sanırım o yüzden gülümsedim.
Şöyle bi düşündüm ne kadarda güzel bi duyguymuş bu dua almak
Hepinizden Allah razı olsun, İnşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli, hayırlı evladlarınız olur. Hamile olan arkadaşlarım inşallah sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alır.
Amiiiiinnnnnnnn
Yüz görümlüğü bende alamadım canım, halbuki bak böyle böyle bir gelenek var bende istiyorum demiştim, heyecandan unutmuşta düğünde takılan çeyrek altınlardan birini verdi 4 eylül evlilik yıldönümümüz Şimdiden bıdıbıdıya başladım Bu sefer alıcam yüz görümlüğü
Kızlar maşallah döktürmüşsünüzBisküvili pastaya bayıldıımmm
Yasemincim tarifinide en kısa zamanda denicem canım sana güveniyorum
canım hoşgeldin ekliycem seni şimdi, adetler böyle düzensizleşmeye başlayınca vucut bebek için değişime başlıyor demek oluyor diyorlar çoğu kişi, yani bir - iki aya kadar hamiş olabilirsin inşallahslm kızlar benıde aranıza alırmısınız ben kendımı tanıtıyım 29 yasındayım 12 yasında kızım var ılk evlılıgımden 2.evlılıgımden 1sene ıkı ayoruylık evlıgım bebek ıstıyoruz .bısey soracam bu arada ben 1senedır adetım 28 gunde olurdu ama uc aydır 23 dustu bundan dolayı doktora gdecem artık bılmıyorum nezaman adet olacam onceden bılırdım.onceden doktora gttım smear testı yaptı temız cıktı RABBIM ISTEYEYENLERE NASIP EDER INSALLAH
kızlar gunaydın ben hayıt suyuna basladım 2 gundur bugun adet oldun ıcsem zararı olurmu .bırde yanında folıc plus kullansam bır zarr olurmu .adetlıyken ıkısını bırden ıcmem zararllımıdr
saol cnm yanında folıc asıtıtde alsam zararı olurmu
Fundacım merhaba hoşgeldin, bende bekarken içiyordum, çok faydasını gördüm 4-5-6 ayda bir adet oluyordum ozamanlar, hayıt suyu içtiğimde ise 28 günde bir hiç aksatmadan olmaya başlamıştım. ama ben hiç ara vermeden hergün içiyordum , ama tabi ozamanlar yumurtlama dönemi nedir filan bilmiyordum. istersen internetten bi araştır, bulursan cevabı banada bildir, bende başlamak istiyorum çünkü yine. hayıt suyu ile de çok hamile kalan var.
sen ne için kullanıyorsun? düzensizmisin?
sanmam.. hayıt zaten bitkisel birşey o yüzden benim kendi tahminimce olmaz.. hayıt faydalı ama düzenli iç.. belki ilerleyen günlerde bende içiceğim.. mantık olarak düşününce folic asit zaten direk yumurtlama olarak içilen bişey değil.. diğeri de dediğim gibi bitkisel onun zaten yan etkisi yok.. ben olsam gönlüm rahatca içerimm..
sanmam.. hayıt zaten bitkisel birşey o yüzden benim kendi tahminimce olmaz.. hayıt faydalı ama düzenli iç.. belki ilerleyen günlerde bende içiceğim.. mantık olarak düşününce folic asit zaten direk yumurtlama olarak içilen bişey değil.. diğeri de dediğim gibi bitkisel onun zaten yan etkisi yok.. ben olsam gönlüm rahatca içerimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?