Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

seni çok iyi anlıyorum güzelim,Allah yardımcın olsun,inşallah bu kez son olur,ben her zaman diyorum ya Allah kimseyi doktorların eline düşürmesin....çok garip olurlar,hiç biri bir-birini beyenmez ve asla aynı şeyi söylemezler...

tatlım tabloya baktım,rose-s arkadaşımızı hamişlik listesine almamışsın kuzum,unuttunmu?ya net habermi bekliyorsun?ama o kan testi de yaptırmışdı sanıyorum,dimi???

Arkadaşlarım canlarım ciğerlerim, dualarınız için Rabbim razı olsun... Bugün öyle huzur doluydu ki içim, durup dururken gülümsüyomuşum. Ben hiç farkında değildim, eşim söyledi, neden gülüyosun dedi. Gülmüyorum dedim, tebessüm belirmiş yüzümde. :)
Benim için bugün ellerin açılacağı gündü sanırım o yüzden gülümsedim.
Şöyle bi düşündüm ne kadarda güzel bi duyguymuş bu dua almak
Hepinizden Allah razı olsun, İnşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli, hayırlı evladlarınız olur. Hamile olan arkadaşlarım inşallah sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alır.
Amiiiiinnnnnnnn

Yüz görümlüğü bende alamadım canım, halbuki bak böyle böyle bir gelenek var bende istiyorum demiştim, heyecandan unutmuşta düğünde takılan çeyrek altınlardan birini verdi 4 eylül evlilik yıldönümümüz Şimdiden bıdıbıdıya başladım Bu sefer alıcam yüz görümlüğü

Eki Görüntüle 490640 bu büskivili pastam çokkk kolaydı yapılışı şımdı yapyığım müffinleride ekleyecem.akşama çaya davetlısiz hepınız

Kızlar maşallah döktürmüşsünüz Bisküvili pastaya bayıldıımmm
Yasemincim tarifinide en kısa zamanda denicem canım sana güveniyorum

slm kızlar benıde aranıza alırmısınız ben kendımı tanıtıyım 29 yasındayım 12 yasında kızım var ılk evlılıgımden 2.evlılıgımden 1sene ıkı ayoruylık evlıgım bebek ıstıyoruz .bısey soracam bu arada ben 1senedır adetım 28 gunde olurdu ama uc aydır 23 dustu bundan dolayı doktora gdecem artık bılmıyorum nezaman adet olacam onceden bılırdım.onceden doktora gttım smear testı yaptı temız cıktı RABBIM ISTEYEYENLERE NASIP EDER INSALLAH

bedriyecim ve aysuncum kelime-i tevhidleriniz ve dualarınızı okudum Allah tez vakitte sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
bedriye ve aysun tevhidlerinizi okudum..kızlar bu gün çok aktif alamayacağım..yarın yola çıkıyorum.Allah nasip ederse tüp bebek maceram başlayacak..Dualarınıza çok ihtiyacam var.. Bu gün bana içimin ferahlaması ve selamete ermem için dua ederseniz çok sevinirim.. Dua enerjilerinize çok ihtiyacım var.. Şimdiden dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun..yarınki arkadaşlarımın tevhidlerini de muakkak okurum..yolda olacağım için bildiremezsem kusura bakmayın.allah herkesin hakkında hayırlısını versin..O na teslim oldum kalbimi O na yönelttim..Allah hepimizin yardımcısı olsun..AMİN

Canlarım Ballarım Hayırlı Cumalar, Haftanın son ve en güzel gününden merhabalar
Geçmişi okudum kaynatmışsınız maşallah yine benim ardımdan 2 gündür annemlerde kalıyorum ya, annanemde var biliyorsunuz hastaneden çıktı şimdi pek kendinde değil yatıyor hep uyuyor gibi sanki, elimden geldiğince onunla ilgileniyorum, konuşmaya çalışıyorum, dua ediyor sürekli kendine geldikçe. Allahın izniyle bu dualar geri çevrilmez bence çünkü çaresiz bir insanı memnun ederek alınan dua çok içime siniyor çok makbuldur diye düşünüyorum inşallah öyledir. Hepimiz birgün yaşlanıp muhtaç olacağız bunun kaçarı yok, onun için şimdi ne yaparsak ilerde onu yaşarız, inşallah bizlerinde çocukları torunları hayırlı olur kızlar.
Bugün eşim gelecek inşallah sevinçliyim bu arada

canım benim Allah yardımcın olsun,biz senin için dua edeceğiz sende kendini çok strese sokma biraz rahatlamaya çalış inşallah hayırlısı ile güzel haberler alacaksın ben inanıyorum.

kızlar gunaydın ben hayıt suyuna basladım 2 gundur bugun adet oldun ıcsem zararı olurmu .bırde yanında folıc plus kullansam bır zarr olurmu .adetlıyken ıkısını bırden ıcmem zararllımıdr

kızlar gunaydın ben hayıt suyuna basladım 2 gundur bugun adet oldun ıcsem zararı olurmu .bırde yanında folıc plus kullansam bır zarr olurmu .adetlıyken ıkısını bırden ıcmem zararllımıdr

GÜNAYDIN CANIM
ben içmiştim hayıt suyunu o zamanlarda hatırladığım zaten adetliyken içmeye başlayıp yumurtlama dönemime kadar içip bırakıyordum.. bence tam sırası içmen için.. Allah bu vesileyle şifa versin.

yok canım erzurumlu değilim ama yakın memleketliyim karslıyım bende
aa kayınvalidem karslı, senlede akraba sayılırız
ben karsta 10 ay çalıştım..bilirim..yakınız..KArslılar erzurumluları sevmez erzurumlularda karslıları:)))ama bu bizim için geçerli değil demi özlem:))
Allahım yaa senin herşeyden ve heryerden bir bilgin olmak zorundamı arkadaşım, sen nasıl bir bilgi hazinesisisin böyle , ansiklopedim benim
yok canım ben seviyorum seni o bizim için geçerli değil
evet benim içinde geçerli değil, bende hepinizi seviyorum
hımm..ardahanı da biliyorum...posof ta ınır kapısı var..bende ankara da tedavi olacam..bayramda ankara ya gelecem..
Dönüşü inşallah 2 canlı olarak dönersin memleketine canımcım
Kuşum ALlahın izniyle sende birşey yok, gönlünü gayet ferah tut, arefe suyuyla hepimiz yıkanalım şifa olduğu söylenir hep, inşallah hepimizin vucuduna şifa verir ALlah.
kesin deneyeceğim canım.. sölemesi ayıp benmde yemekten çok pasta tatlı çikolata ıvır zıvır aram pekk iyidirr.. yapmasını da severim yemesini deee...
aynen canım, onun için etli butluyuz heralde
Canım benim senide yazdım sonuç listeme bakalım son karar verilsin hbaer vericem sağol cevabın için
canım benim hoşgeldin, inşallah dualarla hepimiz kavuşacağız isteklerimize.
sen ismini yaşını adet olacağın tarihi yaz bana, ekliyim senide arkadaş listemize canımcım
yasemincim havuçlu kekden daha önce bir kere yapmıştım interetten bulmuştum tarifini ama ben rendelenmiş 3 bardak havuç koymuştum sen bir havuç yazmışsın az değilmi?
yok kuşum 1 tane tam kıvamında oluyor, 3 tane koyarsan havuç suyu gibi bişey olur bence, sen benim tarifin aynısını yap bak parmaklarını yersin, artanı o gün hemen buzluğa koyarsan eğer, çıkarınca sanki o gün yapılmış gibi tazecik çıkıyor

oyyy Allah korusun tatlım benim, niye toprağa koyasın, ALlahın izniyle bukadar dualar ediliyor aklına bile getirme canım, bizlerin burda buluşmuş olması Allahın bir işareti, herkese nasip olmaz böyle hiç tanımadığı onlarca insandan dua almak, Allah bunu vesile edip belki verecektir bize bebişlerimizi

Ayy hakkaten yaa kız aynur kocanda destek veriyorsa git annene yaptır çatlıycaz yoksa tatlım hepbirlikte ama kadıncağız da ne yapsın öyle bir ortamda yetişmiş, o yüzden öyle düşünüyor. sen annene kaçıver
Senin uğurlu ayak olduğundan hiçbirimizin şüphesi yok zaten
Oyy biz hepimiz face'siz kardeşleriz gerçekten

tatlım tabloya baktım,rose-s arkadaşımızı hamişlik listesine almamışsın kuzum,unuttunmu?ya net habermi bekliyorsun?ama o kan testi de yaptırmışdı sanıyorum,dimi???
canım ama hiç gelmedi, bi gelsin bakalım hakkaten ne diyecek, ben duymadım onun kan testi yaptırdığını, eğer öyle ise yazarım tabi
Gül'cüm oh ne güzel için ferahlamış ruhun açılmış, inşallah rahminde açılmıştır bu mutluluktan, hemen bebiş yerleşiverir

canım hoşgeldin ekliycem seni şimdi, adetler böyle düzensizleşmeye başlayınca vucut bebek için değişime başlıyor demek oluyor diyorlar çoğu kişi, yani bir - iki aya kadar hamiş olabilirsin inşallah

Fundacım merhaba hoşgeldin, bende bekarken içiyordum, çok faydasını gördüm 4-5-6 ayda bir adet oluyordum ozamanlar, hayıt suyu içtiğimde ise 28 günde bir hiç aksatmadan olmaya başlamıştım. ama ben hiç ara vermeden hergün içiyordum , ama tabi ozamanlar yumurtlama dönemi nedir filan bilmiyordum. istersen internetten bi araştır, bulursan cevabı banada bildir, bende başlamak istiyorum çünkü yine. hayıt suyu ile de çok hamile kalan var.
sen ne için kullanıyorsun? düzensizmisin?

saol cnm yanında folıc asıtıtde alsam zararı olurmu

sanmam.. hayıt zaten bitkisel birşey o yüzden benim kendi tahminimce olmaz.. hayıt faydalı ama düzenli iç.. belki ilerleyen günlerde bende içiceğim.. mantık olarak düşününce folic asit zaten direk yumurtlama olarak içilen bişey değil.. diğeri de dediğim gibi bitkisel onun zaten yan etkisi yok.. ben olsam gönlüm rahatca içerimm..

hosbuldum cnm arastrdım ama pek bır cevap yok varsada anlamsız yazılmıs hep ben gebelık ıcın ıcıyorum sebebpsız ınfetlıte adetlerımde son bır sneder duzensız ve sancılı gecıyor folıc plus kullanıyrm amam mıdemde agrı ve sısılık yapıo cok esım kızıo ıcme dıe caktrmadan ıcıyrm amam anlıo halıyle sıslıkten dun hayt suyu aldım ıcıyrm adet oldum bugun 24 gunde adet olan bırıyım

cnm tesekkur edrım bılgılendrdın ıcın

kuşum mesaj kutun dolu, şöyle bir gir içeri temizlik yap azıcık
bakın kızlar hayıt suyu ile ilgili bir arkadaş konu açmış, linkini veriyorum sizde okuyun.
ben size ordan bi alıntı yapayım ;

9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım

Sürekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilaç yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu üstelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile görünce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi düsünürler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu üstelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim ümidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını görünce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gösterdi ayrıyeten yanında arısütü poleni kapsülü kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gün dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi ümidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım üc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha önerdim onlarda hamile kaldı rabbime sükürler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara özel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini görsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorum doktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye düsünmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren allhım onlar vesile

not: arkadaşımızın topiğinden alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…