- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.021
anacım seni tutanmı var..sen başla çalışmalara:))ama korunmayı unutmayacaksın sadece:))
valla kızma keyfin yerine gelsin diye söyledim..bu işler böyle hesapla kitapla matematikle toplama çarpma 365 güne bölmeyle olmuyorki özlemcim..bunu en iyi bilenlerdensin..lütfen kendi bildiklerini aklının kendine tekrar tekrar fısıldamasına izin ver..sen biliyorsun en doğrusunu zaten..doktor öyle demişse uymak gerek biliyorsun..izin var toplasın kendini rahim..izin ver bi aklı başına gelsin..sonra kabul etsin senin minnoşları:))
canımm sevindim mtlu olmana geçte kalabiliriz başka aksiliklerde çıkabilir ama yine de mutlu olmasyı sürdürmeliyiz günün bir yerinde çıkan bir aksiliğe takılıp kalmamalıyız.
ne rüyaymış yaaa beynin baya doluymuş anlaşılan..
canım ama önce senin sağlıklı olman lazım ki bebeğinde sağlıkla gelsin dr öyle diyorsa vardır bir bildiği hayırlsı olsun önümüze çıkan engelleri kötü olarak göremeliyiz vardır bunda da bir hayır demeliyiz sen bu arada kafanı dağıt bebek düşüncesini bir nebze unut keyfine bak hayat ellerimizden kayıp gdiyor. Doğurmuş olmazsan gebe olursun canım sende bende 2013 e yetişemicem belkide. Bu aşılamamda büyük ihtimal tutmayacak tüp istiyorum yaza kayabilir o zaman doğum bu sene olmaz ya da tüp hiç tutmaz elim boş kalrıım herşeye hazırladım kendimi napalım. Plan yapmuyorum artık ben seneye şöyle olsa böyle olsa diye akışına bıraktım Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
yaa doktor seni muayene ederek mi 2 ay bekle dedi özlemim yoksa psikolijinin mi daha iyi hazırlanacağını düşündü acep?
Ayrıca dün sen yazmıştın hem iğne hem aspirin iç dedi bu doktor iğneye gerek yok demişti daha önceki doktor demiştin ya bak benim testlerde bişey çıkmamasına rağmen pıhtılaşmayla ilgili doktor bana gebe kaldığın an iğneye başlıyacağız dedi ve ne kadar süreceğine durumuna göre karar vericeğiz dedi kan değerlerinde sıkıntı yok fakat önlem olsun diye iğne yapıcağız sadece dedi.. yani bence bi yerden sonra tedavi tek Şifa Allah tan doktorlarda tüm olanakları değerlendirmek için aynı uygulamaları yapmak durumunda kalıyorlar diye düşünüyorum
tatlım bozma morelını hersey yoluna gırer merak etme sen
küçük gamze adaşım canım çok sevindim ALLAH keseyi görmeyide kucağına almayıda nasip eder inşallah ... yat dinlen fazla ani hareketlerde bulunma canım gönlünü ferah tut olumsuz düşünerek negatif enerjiyi çekme kendine pozitif ol herşey güzel olucak de ve herşey güzel olucak inan ... inşallahhhh..
özlemcim benimde protein s düşük heterizgot taşıcısı ve faktör v lıden mutasyonum var .. benim 4 kaybım var 2. gebeliğimde yapılan araştırmalar sonucunda belli oldu ama son 2 hamileliğimde clexan iğne kullandım sağlıksız olduğu için hiç bişeye yaramadı malasefff...
kanımızda pıhtılaşmaya meyillilik oluyormuş hamileyken bebek kandan beslendiği için kan dolaşımı yavaş olduğu için kan sulandırıcı aspirin ve iğne veriyorlarki bebeğin gelişiminde sorun olmasın cnm.. yardımcı olabildimmi bilmiyorum ama bende doktorların anlattığını aklımda kalanı seninle paylaşmak istedim iğnelerdende korkma insülin iğnesi gibi ince uçlu ve küçük oluyor... hiç korkma bebeğin için değer cnm..
bende bugün kan verdim gebelik için yarın öğleden sonra sonucu alıcam hiç ümidim yok ama ALLAH tan ümit kesilmez tabi belki bir mucize olur inşallahh..
arkadaşlar desteğiniz için hepinize teşekkür ederim, iyiki varsınız,ben kendi kendime iğne yapmaktan korkuyorum bütün sıkıntım bu , dediğiniz gibi bebek için bütün sıkıntılara katlanıcam ne gerekiyorsa yapıcam, bekleyeceğim de, bugün rejim yapmaya başladım sözde, inşallah devam ettirebilirsem kilo vermek istiyorum bana destek olun lütfeeeen.
gamzeciğim bak sende yaşamışsın aynı şeyleri birde bu kadar uğraşıp yine sonuç alamamak var Allah yardımcımız olsun,demek iğne bile çözüm değil bize.