Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlım bozma morelını hersey yoluna gırer merak etme sen

arkadaşlar desteğiniz için hepinize teşekkür ederim, iyiki varsınız,ben kendi kendime iğne yapmaktan korkuyorum bütün sıkıntım bu , dediğiniz gibi bebek için bütün sıkıntılara katlanıcam ne gerekiyorsa yapıcam, bekleyeceğim de, bugün rejim yapmaya başladım sözde, inşallah devam ettirebilirsem kilo vermek istiyorum bana destek olun lütfeeeen.
gamzeciğim bak sende yaşamışsın aynı şeyleri birde bu kadar uğraşıp yine sonuç alamamak var Allah yardımcımız olsun,demek iğne bile çözüm değil bize.

Kankasının annesiii çok özledim seni, nasılsınn ?
iyiz canım cok şükür iyi olmaya calışıyoruz...bazn uykusuz bazen uykuya doyamıyorum öle gecio işte...benim pc kafayı yedi tamirde ara ara girmeye calışıyorum bende özledim sizi ya merak ta ediyorum..pc gelince özlemgiderriz artık sen nasılsın kankamız nasıl..

Telden mi giriyorsun? çok zor oluyor o ya... aynen bende öyle yatakta çok dönüyormuşum gece eşim artık beni rahatsız etmemek için bir köşede sabaha kadar aynı pozisyonda uyumak zorunda kalıyor yada içerde tv karşısında uyuyor ben rahat edeyim diye kızyorum bende beni yalnız bırakma diye
neyse gelde hele bol bol konuşur, kaynatırızzz

buket hiç bugüne kadar adet gecikmesi yaşadınmı?2sinde adet olduysan adetin ilk gününden sayarsak bugün 33 gün oluyor ve doktorlara göre adetin 3 gün gecikmiş oluyor

yok 2 sinde değil 7 sinde oldum en son..daha öncede yazdımya en son 15 sene önce öss ye gireceğim sene gecikmişti..onun sebebide malümhaliniz stresdi..heralde şimdide öyle bişey oldu çünkü 21 aralık da çok müthiş bi stres yaşadım...kaldıki ben 22 günde bir oluyorum..tüp bebekten sonra 25 gün felan sürmüştü..bu nedenle bekliyorum canımcım..

kız özleeeeeeeeeeeeemm..inan bana hiç acımıyo hissetmiyorsun..kız kendine hiç ağda yapmıyonmu sen,,:))32000tane kılı birden çekince acımıyoda bi tane iğnemi acıtacak..inan ki onun yanında devede kulak..bi batırdın mı gerisini hissetmiyon bile..içinde salla otarafa salla butarafa(sakın yapma haa şaka ):))
bak ben günde 3 tane bazen4 tane vuruyodum tüp bebek yaptırırken..sen haline şükret anacım. ...yap iğnenide:))

mrb şekerler nasılsınız? listenin çıktısını aldım yalnız bu listede buraya ugramayanlarda varmı onu merakettim sanki okuyan bu kadar kalabalık deilmişiz gibi geldi hatam varsa düzeltiniz

uzuuuun bi süre yoktum biraz tatil yaptım Yeni yılınız hayırlı olsun Nasılsınız Yeni dua belirlenmiş hayırlı olsun

jupppppppiiiiiiii yarin yeni duamiza basliyoruz Insaallah
nekadar ilginc hicbirimiz birbirimizi tanimiyoruz ama hepimiz her birimiz icin ayri ayri dualar ediyoruz ve buda beni cok mutlu ediyor

Merhaba arkadaşlar.. Bu aralar arada bir girebiliyorum nete. Yeni bir dua listesi oluşturmuş ve benide unutmamışsınız. Çok teşekkür ederim. İnşallah bu ay olabildiğince dahil olucam dualara. Ben bu duayı hamile kalmadan önce çok sık okurdum. Gerçi değişen birşey olmadı mutlaka hergün yine okuyorum. Rabbim kabul etsin.

Ecrin23 arkadaşımız 500 Yasin okutuyormuş. Bende 1 tane okuyayım inşallah.

Bu arada bebeğimin cinsiyetini halen öğrenebilmiş değilim. Poposunu dönmüş kuzum. Göremedi doktorumuz
Salı günü 3lü test sonucumu göstermek için gidicem. İnşallah o zaman öğrenebiliriz Benden haberlerde böyle =)

listeye yeni kişiler eklenirken en son sıraya eklenirse çıktı alanlar karışıtırıyoruz

yasemin dediki sonradan gelenleri ekliyorum ama, çıkanların yerinede yeni gelenleri yazabiliyorum..öyle ayarlıyormuş bütün tarihler karışmasın diye..bu sefer 100 tane olması baya bi asılmamızı gerektiriyor:))çünkü ya varis yavari diye 100 kere demekle bu duuayı okumak aynı şey değil.:)bu nedenle senin daha önce söylediğine katılıyorum ama özlemde zaten çıkarmıştı aktif olmayanları felan..

Son düzenleme:
selaam..nerelerdesin kız sen..:))hııımm
ailemle annemin teyzesine gittik kardesimin hanimini gezdirmeye el öptürmeye. bende dün isbasi yapmaliydim ama bademcigim sisti doktora gittim kan tahlili yaptirdim bakalim sonuc yarin cikacak bu arada benide ise göndermedi düsünceli doktorum virus kapabilirmisim cocuklarla calisiyorum ya kimbilir belki bende vardir virus
ama gercekten sol bademcigim bi batiyorki yutkunurken sorma.
sen ne yapiyon rüyana bayildim

oyy Masaallah saglikli olsunda poposunu dönsün annesi. Sali gününe birsey kalmadi hadi hayirlisi canim.
ben bi tahminde bulunayimmi? icime oglun olacakmis gibi dogdu gerci benimki tahmin Rabbim saglikli versin Insaallah canim Hayirli evlat olsun

geçmiş olsun..neyapayım işte bende okuduğun gibiyim..ya ayşe sen hemşire değilmiydin? karıştırıyomuyum..??

inş. çok degişiklik olmazda karıştırmam ozaman ne diyelim he temem listeye bakmadım açıkcası elden geçtiyse güncellendiyse mesele yok tatlım

ama epeyde kalabalık gözüktü gözüme maşallah bizlere

inş. bikaç okumadan sonra ezberler daha kolay okuruz

Amiiin inşallah canım. Bizim içinde bir önemi yokta insan merak ediyor işte :) Hayırlısı olsun herşeyden önce...
Neyse ben şimdi çıkıyorum yemek yapmam lazım, görüşmek üzere

geçmiş olsun..neyapayım işte bende okuduğun gibiyim..ya ayşe sen hemşire değilmiydin? karıştırıyomuyum..??

yok canim ben anaokulu ögretmeniyim. gerci ben hep tip dalinda birsey olmak istiyordum ya bi hemsire, doktor asistani vs. ama beni kan tutuyormus staj döneminde ortaya cikti

ask olsun beni kiminle karistirdin??ß

yok canim ben anaokulu ögretmeniyim. Gerci ben hep tip dalinda birsey olmak istiyordum ya bi hemsire, doktor asistani vs. Ama beni kan tutuyormus staj döneminde ortaya cikti

Ask olsun beni kiminle karistirdin??ß

oooff ayşe..sende deliye huni soruyosun..:))heralde merveydi..mavera..onla olabilir..

Amiiin inşallah canım. Bizim içinde bir önemi yokta insan merak ediyor işte :) Hayırlısı olsun herşeyden önce...
Neyse ben şimdi çıkıyorum yemek yapmam lazım, görüşmek üzere
Kolay gelsin canim bende düsünüyorum ne yemegi yapsam diye acaba senin menüde ne var:26::26:
oooff ayşe..sende deliye huni soruyosun..:))heralde merveydi..mavera..onla olabilir..

düsünsene mervede degilmis
ay canim ya kizmiyorsun umarim bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…