Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kolay gelsin canim bende düsünüyorum ne yemegi yapsam diye acaba senin menüde ne var:26::26:

Düsünsene mervede degilmis
Ay canim ya kizmiyorsun umarim bana

buketim bak ben suan bunu izliyorum tam izleyemedim ama sizinle paylasmak istedim. Paylastiktan sonra izlemeye devam edecegim
allaha inanmayanlar izlesin ! - youtube

yok güzelim ne kızacam..kızmam ben.. O videoyuda akşam izlerim buradan açmaz..konu ne? Gerçi adından anlaşılıyorda..

yok güzelim ne kızacam..kızmam ben.. O videoyuda akşam izlerim buradan açmaz..konu ne? Gerçi adından anlaşılıyorda..

adam matematikci bi proje hazirlamislar döllenmeden taa 9aya kadar anne karnindaki bebegin gelisimini gösteriyor tabi hizli bi sekilde
ve bunun bir mucize oldugunu söylüyor.

ben simdi yemegimi hazirlayayim kizlar öpüldünüz

kızlar allah izin verirse bir karar aldım uzun bir süre çocuk konusunu rafa kaldırdım dün eşimlede konuştum 2.5 3 sene olsun sonra tekrar koyduğum raftan çıkaracam çünkü sinirlerim çok yırpranmış bir durumda en azından kendimi daha ii hissedince tekrar başlıyacam çalışmalara:26:

2.5 3 sene o rafin tozunu almayacan öylemi
Hakkinda hayirlisi olsun canim
nezamandan beri evlisin? nezamandan beri cocuk düsünüyorsunuz??

Cicişlerim ben geldimmmm
doktordan geldim bakalım şimdilik yolunda gidiyor yumoşlarım maşallah cumartesi yine gidicem.
geçmişi okuyup geliyorum anacımmm,,,
bu arada FANAA yalnızım demiş, kuşum bende yalnızım vallahi 2 tane yumurta kırdım , içine ekmek doğradım kendime 1 bardak çay yaptım yedim bigüzel tavsiye ederim

nasılsınıoz kızlar nartanesi ne yemek yapcan ben bugün yalnızım banada yolla yemek yapasım yok
A selam canim cok sükür iyiyim. sen nasilsin?
ben yemegimi yaptim hatta yedimde geldim ama sanada ikram edebilirim sen bana gel bizde yiyelim simdi burdan ne yaptigimi söylersem aseren hatunlarimiz kocalarini rahat birakmazlar yaptirtmadan

yasemin inanmayacaksın ama bende aynı şeyi yaptım canım şuan çayımı yudumluyorum:)

A selam canim cok sükür iyiyim. sen nasilsin?
ben yemegimi yaptim hatta yedimde geldim ama sanada ikram edebilirim sen bana gel bizde yiyelim simdi burdan ne yaptigimi söylersem aseren hatunlarimiz kocalarini rahat birakmazlar yaptirtmadan

doğru söylüyosun:) sana afiyet olsun canım Nur gibi bebişin olsun

Masaallah herseyin güzel olmasina sevindim canim cok sükür Insaallah sonucuda güzel olur
yasemin inanmayacaksın ama bende aynı şeyi yaptım canım şuan çayımı yudumluyorum:)

e ama bende yanlizim ben yumurta kirmadim bende bi anormallikmi var
ama simdi cay iyi giderdi simdi bak. tek basina cay icemiyorum

iyi akşamlar kızlar haberleri gördünüzmü devlet hastanesinde prof çete kurmuş sahte raporla 6 aylık hamile bayanlara bile kürtaj yapıyorlarmış şok oldum kime güvenicez ya biz

Masaallah herseyin güzel olmasina sevindim canim cok sükür Insaallah sonucuda güzel olur

e ama bende yanlizim ben yumurta kirmadim bende bi anormallikmi var
ama simdi cay iyi giderdi simdi bak. tek basina cay icemiyorum

kız sen çayı yap birlikte içelim işte bende cay içiyorum

Allah razı olsun canım benım:) genelde erkekler göstermez derler cınsıyetlerını :)

iyi akşamlar kızlar haberleri gördünüzmü devlet hastanesinde prof çete kurmuş sahte raporla 6 aylık hamile bayanlara bile kürtaj yapıyorlarmış şok oldum kime güvenicez ya biz

ah bu insanlar o yüzde hayat o kadar acımasızlaştı ve çekilmez hale geldiki yaşayasımız gelmiyo

kızlar eksik duaları olanlara yardımcı olabılırımbnde meryem suresini okumak ıstıyorum 100 tane yardımcı olabılırmısınız bana??bnde yenı dusuk yaptım bırbucuk yıl sonra hamıle kalmıstım 5. haftada dustu malesef 1 hafta oldu dusuk yapalı..bende okumak ıstıyorum benıde aranıza alırmısınızz

canım ben yardımcı olmak ısterım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…