- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.041
kolay gelsin canim bende düsünüyorum ne yemegi yapsam diye acaba senin menüde ne var:26::26:
Düsünsene mervede degilmis
Ay canim ya kizmiyorsun umarim bana
buketim bak ben suan bunu izliyorum tam izleyemedim ama sizinle paylasmak istedim. Paylastiktan sonra izlemeye devam edecegim
allaha inanmayanlar izlesin ! - youtube
yok güzelim ne kızacam..kızmam ben.. O videoyuda akşam izlerim buradan açmaz..konu ne? Gerçi adından anlaşılıyorda..
kızlar allah izin verirse bir karar aldım uzun bir süre çocuk konusunu rafa kaldırdım dün eşimlede konuştum 2.5 3 sene olsun sonra tekrar koyduğum raftan çıkaracam çünkü sinirlerim çok yırpranmış bir durumda en azından kendimi daha ii hissedince tekrar başlıyacam çalışmalara:26:
A selam canim cok sükür iyiyim. sen nasilsin?nasılsınıoz kızlar nartanesi ne yemek yapcan ben bugün yalnızım banada yolla yemek yapasım yok
Cicişlerim ben geldimmmm
doktordan geldim bakalım şimdilik yolunda gidiyor yumoşlarım maşallahcumartesi yine gidicem.
geçmişi okuyup geliyorum anacımmm,,,
bu arada FANAA yalnızım demiş, kuşum bende yalnızım vallahi 2 tane yumurta kırdım , içine ekmek doğradım kendime 1 bardak çay yaptım yedim bigüzel tavsiye ederim
A selam canim cok sükür iyiyim. sen nasilsin?
ben yemegimi yaptim hatta yedimde geldim ama sanada ikram edebilirim sen bana gel bizde yiyelim simdi burdan ne yaptigimi söylersem aseren hatunlarimiz kocalarini rahat birakmazlar yaptirtmadan
Masaallah herseyin güzel olmasina sevindim canim cok sükür Insaallah sonucuda güzel olurCicişlerim ben geldimmmm
doktordan geldim bakalım şimdilik yolunda gidiyor yumoşlarım maşallahcumartesi yine gidicem.
geçmişi okuyup geliyorum anacımmm,,,
bu arada FANAA yalnızım demiş, kuşum bende yalnızım vallahi 2 tane yumurta kırdım , içine ekmek doğradım kendime 1 bardak çay yaptım yedim bigüzel tavsiye ederim
yasemin inanmayacaksın ama bende aynı şeyi yaptım canım şuan çayımı yudumluyorum:)
2.5 3 sene o rafin tozunu almayacan öylemi
Hakkinda hayirlisi olsun canim
nezamandan beri evlisin? nezamandan beri cocuk düsünüyorsunuz??
Masaallah herseyin güzel olmasina sevindim canim cok sükür Insaallah sonucuda güzel olur
e ama bende yanlizim ben yumurta kirmadimbende bi anormallikmi var
ama simdi cay iyi giderdi simdi bak. tek basina cay icemiyorum
doğru söylüyosun:) sana afiyet olsun canım Nur gibi bebişin olsun
Merhaba arkadaşlar.. Bu aralar arada bir girebiliyorum nete. Yeni bir dua listesi oluşturmuş ve benide unutmamışsınız. Çok teşekkür ederim. İnşallah bu ay olabildiğince dahil olucam dualara. Ben bu duayı hamile kalmadan önce çok sık okurdum. Gerçi değişen birşey olmadı mutlaka hergün yine okuyorum. Rabbim kabul etsin.
Ecrin23 arkadaşımız 500 Yasin okutuyormuş. Bende 1 tane okuyayım inşallah.
Bu arada bebeğimin cinsiyetini halen öğrenebilmiş değilim. Poposunu dönmüş kuzum.Göremedi doktorumuz
Salı günü 3lü test sonucumu göstermek için gidicem. İnşallah o zaman öğrenebilirizBenden haberlerde böyle =)
iyi akşamlar kızlar haberleri gördünüzmü devlet hastanesinde prof çete kurmuş sahte raporla 6 aylık hamile bayanlara bile kürtaj yapıyorlarmış şok oldum kime güvenicez ya biz
kızlar eksik duaları olanlara yardımcı olabılırımbnde meryem suresini okumak ıstıyorum 100 tane yardımcı olabılırmısınız bana??bnde yenı dusuk yaptım bırbucuk yıl sonra hamıle kalmıstım 5. haftada dustu malesef 1 hafta oldu dusuk yapalı..bende okumak ıstıyorum benıde aranıza alırmısınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?