- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.061
ay canim benim sagol icim bi hos oldu gercekten. Rabbim gönlüne göre versin Insaallah
sen neler yaptin görüsmeyeli??
bu arada yasemin benim bat 13 ocak
saol cnmm bnm:)bır kişi bir tane olsun ıstemıyorum ben ama kım kac okuyabılırse dıye nıyetlendım belkı rabbım saglıklı yavrumu gnderır banada bu surenın hurmetınecanım ben yardımcı olmak ısterım sana
iyi akşamlar kızlar haberleri gördünüzmü devlet hastanesinde prof çete kurmuş sahte raporla 6 aylık hamile bayanlara bile kürtaj yapıyorlarmış şok oldum kime güvenicez ya biz
saol cnmm bnm:)bır kişi bir tane olsun ıstemıyorum ben ama kım kac okuyabılırse dıye nıyetlendım belkı rabbım saglıklı yavrumu gnderır banada bu surenın hurmetıne
cok saol cnm bnm allah razı olsuncanım sımdılık bana 7 tane ver daha sonra gene alırım senden :)
cok saol cnm bnm allah razı olsun
gecmis olsun canim. düsükten sonra anca toparlamistir vücudun olur Insaallah sen kafaya takma. hemenmi hamile kalmistin?yoksa evlendigin evleneli hemen düsündünüzmü bebekyok cnm almıyacam kalsın öyle tozlu tozlu 2 senelik evliyim cnm 4 ay önce bir düşük yaşadım halen gelen giden olmadı
kız sen çayı yap birlikte içelim işte bende cay içiyorum
ewt cnm verdım yarın kesın sayıyı alcam toplulukta dagıtılcak senın duan:) sımdılık 22 bılıosun ama devamı gelcek :) yarın haber alınca sayıyı bıldırırım sana:) canım nabtın baska duamdan verebıldığın oldumu
ah ne yapayım kürler yapıp dua ediyorum:) Bekliyorum Hayırlısı olsun:) Rabbim gönlünün ferahlığını artırsın
ecrin 23 benim okuduğum hariç 28 tane yasin dağıttım Allah kabul eder inş
kızlar ben kaçar..artıkın evime gideyim demi yeter..
yok cnm almıyacam kalsın öyle tozlu tozlu 2 senelik evliyim cnm 4 ay önce bir düşük yaşadım halen gelen giden olmadı
kür degil kürler yapiyorsun? hangilerini yapiyon? Amiiin Cümlemizinkini Insaallah
ewt cnm verdım yarın kesın sayıyı alcam toplulukta dagıtılcak senın duan:) sımdılık 22 bılıosun ama devamı gelcek :) yarın haber alınca sayıyı bıldırırım sana
gecmis olsun canim. düsükten sonra anca toparlamistir vücudun olur Insaallah sen kafaya takma. hemenmi hamile kalmistin?yoksa evlendigin evleneli hemen düsündünüzmü bebek
bende ne soru soruyorum ama ya
benimde bi düsügüm var ve düsükten sonra 1 yil aradan sonra tekrar denedim yine 1 yil gecti bizimkisi geldi gelecek
nacizane tavsiyem rafa kaldir cocuk konusunu ama korunmahani kazayla hamile kaldin misali olsun
cnm benım evlendikten sonra hemen kalmak istedim ama 1 sene sonra hamile kaldım 3 aylıkken bebeğimi kaybettim ve 4 aydırda beklemedeyim
soğan yaptım şimdi de incir kürü yapıyorum
CANIM AMA BENIM BILDIGIM SARACOGLU 2KÜRÜ AYNI ANDA YAPMAYIN DIYOR ????
yanlismi biliyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?