Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iyi akşamlar kızlar haberleri gördünüzmü devlet hastanesinde prof çete kurmuş sahte raporla 6 aylık hamile bayanlara bile kürtaj yapıyorlarmış şok oldum kime güvenicez ya biz

ayy yuh yaa..valla yuh..kolunu bacağını parçalayıp alıyolar 6 aylık bebeği.tövbe tövbe yaa..tövbe tövbe

yok cnm almıyacam kalsın öyle tozlu tozlu 2 senelik evliyim cnm 4 ay önce bir düşük yaşadım halen gelen giden olmadı
gecmis olsun canim. düsükten sonra anca toparlamistir vücudun olur Insaallah sen kafaya takma. hemenmi hamile kalmistin?yoksa evlendigin evleneli hemen düsündünüzmü bebek
bende ne soru soruyorum ama ya

benimde bi düsügüm var ve düsükten sonra 1 yil aradan sonra tekrar denedim yine 1 yil gecti bizimkisi geldi gelecek
nacizane tavsiyem rafa kaldir cocuk konusunu ama korunma hani kazayla hamile kaldin misali olsun
kız sen çayı yap birlikte içelim işte bende cay içiyorum

tamam ben demlemeye gideyim

yok cnm almıyacam kalsın öyle tozlu tozlu 2 senelik evliyim cnm 4 ay önce bir düşük yaşadım halen gelen giden olmadı

cnm bende düşük yaptım 5 ay korundum bu korunduktan sonraki 4. ayımızdı hamile kaldım iştee ümidini kesme lütfen dua et allah büyüktür..

merhaba canım nasılsın aşılama yaptırmışsın umarım hayırlı olur canım nasıl gidiyo anlatsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…