Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canim ben guatr hapi haric hicbirsey kullanmiyorum. doktorum pinti cikti hicbirsey vermedi bana insan bi folik asit verir dimi ya yok onuda vermedi
ama bu aralar gündüzleri uyukluyorum son 1 haftadan beri takip ettim kendimi ve arastirdim netten guatrdan veya sekerrahatsizligindan olabilirmis. guatr varda seker varmi sormaliyim onada bakmistirlar hehalde ya bizim burdaki doktorlara söyleyeceksin ozman yapiyorlar yoksa kendiliginden yapmazlar

canım ben okurum okyabildiğim kadar okuyup haber veririm tabii adet günüm geldi olmazsam olursa sonra okurum belli bi tarihi var mı acab

Burcu yeni yıla soğan suyu ile girmene hayran kaldım, inşallah yeni yılda bir soğan cücüğün olur tatlım

Binbirgece Gamzecim yarınki test sonuçlarını merakla bekliyorum, hemen topiğe yaz bak.
Hasta olan kişi içinde dua edeceğim yatsı namazımın ardından. inşallah şifa bulsun biran evvel.

Tümay'cım bak tebdili mekanda ferahlık vardır, yatak odasını değiştirmeniz bence belkide böyle bir güzel olaya vesile olur. ayaklar kıbleye doğru olması bence günah değildir heralde ama saygıdan dolayı insan rahat edemez heralde onun için sen yatağı yan çevir en iyisi

hayatumuttur /Gamzecim maşşallah sana yaaaaa ayyyy değerlerin hamişliği göteriyor yaa hemde 8 gün varken maşallah heyecanla bekliyorum senden gelecek kesin haberi seni listeye yazmak için, bak 2013 ün ilk hamilesi olacaksın elini çabuk tut, yoksa birisi senin önüne gecçecek, biliyorsun maşallah bu sıra topikte hamiş patlaması var

Rabia'cım canım benim ayy nekadar zaman oldu seninle konuşmayalı, çok özledim, ama denk gelememişiz gündüz girmişsin. Allah babana acil şifalar nasibetsin inşalah sende aramıza gel yine canım benim

Özlem'cim doktor bana günde 1 tanemi yoksa 2 tanemi dedi anlayamadım bende abarttım 2 olsun dedim, yumoşlarım folik folik büyüsün mantığıyla. nekadar cahilce dimi :)))) ben şimdi bugünden tibaren yumurtlama takibi günlüğü tutucam, dr un verdiği ilaçları yaptığı tüm işlemleri dediklerini filan bir yere yazıcam, sonrada yeni bir konu açıp, yumurtlama takibi nasıl yapılıyor diye bizden sonrakilere bilgi birikimlerimi anlatıcam. çünkü ben aradım bulamadım doğru düzgün bir topik, heres topik açmış ama lay lay lom yazmışlar, ben koca bir sayfa yazıcam görenler nazar boncuğu takıcak bana :)
seninde soruların iyi oluyor kuşum, bak bidahaki gidişimde dr a sorum folik 1 tanemi 2 tanemi diye bari...
Bu arada bende dr un sana önerdiği iğne çok iyi bir fikir, kan sulandırıcı olarak haplar maplar biyere kadar, iğne kesin çözüm bence canım sen uygula bu dr u kızma boş yere.

delyam/dilbercim canım benim neden böyle aşılamada ümitsizliğe düştün sen hayırdır inşallah canım. dua listesinden çıkarırım sorun değil de en moralini niye böyle kötü yönde etkiledin???

Bedriyem canım arkadaşım inşallah 13 ocak dua günü senin için bir mucize olur hayırlısıyla, bu dua listesi sanki mucizelerle dolu gibi geliyor bana, bakalım göreceğiz, kalbimizi temiz tutup, canı yürekten dualarımızı edelim Allah görüyor nasılsa, O bize en hayırlışekilde cevap verir.

Sedacım hayırdır inşallah bu adet gecikmesi de nedir böyle ayyy sesiz ve derinden gelip bizi sevinç yağmuruna tutarsan ben karışmam haa, bu sakinliğin ardı büyük bir sevinç olur inşallah

Buketim ayy bende bu gece rüyamda bir adamla dalaşıyordum, adam yüzümü gözümü parçalamak için saldırıyor, abim tutuyor adamı engel oluyor, adam hafiften canavara dönüşüyor filan yedik kafayı yedik

Aslı'cım evet çok şanslısın ilk sırada ve cuma günü senin adın çıktı kurradan. bak ben hep diyorum bu seferki liste çok mucizelerle dolu kızlar, senin içinde önemli bir güne denk gelmiş bak, listeye yazdım canım baban içinde fatiha okuyalım diye bilgin olsun.

Aylin kuşummmmm ayyyy demek duydun bebeğinin kalp seslerini, ayy hayal edebiliyorum seni yaaa, ne güzel bişeydir o salak salak gülümseme, Allah bizlerede nasibetsin o salaklığı inşallah

Nazancım buketimle benim dedikodumu yapmışsınız gördüğüm kadarıyla, yeni eklenenleri sona ekleyeceğim kuşum kızıp durma ama bak şimdi delyam dilber dua listesinden çıkmak istiyor, ben napim şimdi bilemedim, tamam tamam orayı toplu dua günü yaparım.

yasemnn adaşım hoşgeldin, kusura bakma geç döndüm çok geçmişe dalmışım. tatlım bizim ilk sayfadaki en üstte bir tablo var, o arkadaşlık listemiz, oraya yazılması gereken tüm bilgilerini bana eksiksiz olarak yazabilirsen seni hemen arkadaş listemize, ve ordan da dua listemize transfer ederim canım benim

Yasemincim inşallah canım dediğin gibi olur yasemin doktor görüşmelerin nasıl geçiyor artık eskisi kadar gerilmiyorsundur

Son düzenleme:
Yasemincim inşallah canım dediğin gibi olur yasemin doktor görüşmelerin nasıl geçiyor artık eskisi kadar gerilmiyorsundur

canım çok şükür stres yapmıyorum artık, akşam en son randevuyu alıyorum telefondan , sonra işten çıkıp gidiyorum ohh kalabalık azalmış, kapıda ismim yazıyor cırt diye giriyorum içeri çok şükür, 2 günde bir iğne oluyordum, şimdi dr ölçtü biçti, iğneye ara verelim yumoşlar zaten gününe göre epey büyümüş iğneye gerek yok dedi, cumartesi yine gidicem bakalım.
Sizde yeni odanızda bir siftah düşünün bence

yasemincim herkese birsey yazmışsın ama birtek benı esss geçmişsin çok kırıldım insan nasılsın yazardı en azından küstüm ve ağlıyorum

yasemincim mesajına karşılık veremedim süre dolmamış dediğim gibi çok umutsuzum şekerim sende öylemiydin yaa

Yarın Dua'ya başlıyoruz inşaAllah hayırlara vesile olur..

Zekeriya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi – 89

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: "Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin"

Ali İmran Suresi – 38

canım ben okurum okyabildiğim kadar okuyup haber veririm tabii adet günüm geldi olmazsam olursa sonra okurum belli bi tarihi var mı acab
allah razı olsun canım belirli bi süre yok bir ay içinde diye gecmıstı ıcımden:)
yasemincim mesajına karşılık veremedim süre dolmamış dediğim gibi çok umutsuzum şekerim sende öylemiydin yaa
hemde ne umutsuzluk :) resmen bagıra cagıra kan testıne gonderıldım gtmek bıle ıstemıodum cıkmıycak die

yaaa bukeeet acır diye değil kendi kendime yapmaktan tırsıyorum anla işte, çatlatma iğnesini hemşire göbekten yapmıştı hiç acımadı biliyorum o iğnede onun gibi bişeydir ama başkası yapmıştı ben değil

psikolojik hamileee yine karıştırmışsın yasemin yazacakmışsın özlem yazmışsın
yaa bu seferki dua biraz zor olacak gibi geliyor bana 100 tane okumak,bakalım nasıl olacak.

merveciğim ben yasini okudum , dünde görümcem okudu diye yazmıştım gördünmü bilmiyorum Allah kabul etsin canım

mervsh / MERVE 17.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik

zakkumx / ZEYNEP 18.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik

kevok08 / AYLİN 19.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + memleketine dönmek

burju82 / BURCU 20.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik

Sibelsibel38 / SİBEL 21.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik

sunbal / SÜNDÜZ 22.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik

kaplang / İSİMSİZ 23.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik

hayatumuttur / (küçük) gamze 24.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay dogum

mavera49 / MERVE 25.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik

akyuzcigdem / ÇİĞDEM 26.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum

duamnur / BURCU 27.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik

ecrin23 / MERVE 28.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik

superz / EBRU 29.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik

FANAA / isimsiz 30.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik

ranana / mesude 31.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum

arkadaşlar geçen dua listesinde sizlerin dualarını okuyamamıştım, adetti lekeydi derken kaldı da kaldı hakkınızı helal edin, Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin, hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli akıllı fikirli evlatlar nasip etsin inşallah.

hakkını helal et dilber niye çıkmak istiyomuşkii valla canım sen bilirsin ben çogunluga uyarım şim millet gıcık olur bana fitne katıyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…